Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim cnm

Hazir gelmisken söyliyim
Senin gelisinle takim baya hareketlendi heralde, sonuclariniz cok guzel olmaya basladi
Kaptanim o senin guzel gormenden, cok tesekkur ederim.
Ben olmasam da kizlarin masallahi var:)
Gorusmek uzere ,sevgiler, iyi geceler.

Teşekkür ederim cnm

Hazir gelmisken söyliyim
Senin gelisinle takim baya hareketlendi heralde, sonuclariniz cok guzel olmaya basladi
Evet çok seviyoruz kaptanlarimizi
Az önceki kedi dedi ki bayramdan kalan baklavalari yiyecekmiş, bir de adanadan kebabçi araştırıyor benden söylemesi

Sen bizim herseyimizsin diye slogana baslayasım var guzel kaptisim isin sakasi gercekten seninle birlikte kilo verdigim icin cok mutluyum iyi ki varsin iyi ki bizim kaptanimızsin.

Aynen canim ya ben de yazin kilo aliyorum kisin veriyorum yaz gelince yine aliyorum. Tam kisir dongu.
Bir de dondurma soguk icecek derken yazin diyet zor oluyor. Hele tatilde imkansiz dedigin gibi surekli birseyler yeniyor.
Ben de tam tersiyim, hep kışın kilo alırım. Soğuk bana hiç mi hiç yaramıyor. Azıcık üşüsem birşeyler yerim. Niye acaba ,

Ben de tam tersiyim, hep kışın kilo alırım. Soğuk bana hiç mi hiç yaramıyor. Azıcık üşüsem birşeyler yerim. Niye acaba ,
Cay kahve ic canim. Ben de cok cabuk usurum ama kisin cok fazla sicak icecek tuketirim. Yazin iste soguk icecekler de kalorili ya kotu.

Huyum kurusun
Kebap kalorili çöp şiş yemek lazım en yagsizindan
Kaç aydır kebap aşeriyom ankarada da köfte gibi yapıyorlar ağzımı sürmem kendimi adanaya sakladım iki gün yemek yemem ama yine o kebabı yiyeceuum
Şuan kebapçı araştırıp telefona fon yapıp mutlu bir uykuya dalacauum

Cay kahve ic canim. Ben de cok cabuk usurum ama kisin cok fazla sicak icecek tuketirim. Yazin iste soguk icecekler de kalorili ya kotu.
İşte sorun çay kahvenin yanındaki eşlikçiler zaten öyle tek ictigimde midem kötü oluyor gibi hissediyorum. Bakalım bu sene nasıl geçecek Soğuk içecekleri kendin hazirlayabilirsin canim. Çok tarif var internette. En kötü yeşil çay demle koy buzluğa

Kız beni de aciktirdin kebap mebap derken. Yarın kahvaltıda ne yesem diye düşünmeye başladım

iyi geceler cnm
Evet çok seviyoruz kaptanlarimizi
Az önceki kedi dedi ki bayramdan kalan baklavalari yiyecekmiş, bir de adanadan kebabçi araştırıyor benden söylemesi
Biraz zor yer o baklavalari :)) yarin sıkı yonetim başlıyor haberi yok

Buz kalibinda espresso dondurup soguk sute atip icmek en sevdiğim

Kız beni de aciktirdin kebap mebap derken. Yarın kahvaltıda ne yesem diye düşünmeye başladım
Bugün yiyemedim şişkinlik yapmasın yarın tartı var diye kahvaltı da kuru fasulye var benim etli hemi de
Gidip wasa banmamak için zor tutuyorum kendimi

Buz kalibinda espresso dondurup soguk sute atip icmek en sevdiğim
Ben çok rastlıyorum bu tarife, sutlu nescafe gibi olur tadı diye denemedim. Çünkü sıcağını seviyorum onun
Dün bir tarif vardı, bir dilim kavun ve bir bardak kefiri bızztlıyordu. Çok güzel oluyormuş soğuk içecek baabindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…