Kaptanim o senin guzel gormenden, cok tesekkur ederim.Teşekkür ederim cnm
Hazir gelmisken söyliyim
Senin gelisinle takim baya hareketlendi heralde, sonuclariniz cok guzel olmaya basladi
Ne depresuonu kaptanim. Senin gibi pozitif biri giremez depresyona girmemelibu konuda mimlendim, gece hic uyumadim, sabahtan beride depresyondan depresyona giriyorum:)
bu konuda mimlendim, gece hic uyumadim, sabahtan beride depresyondan depresyona giriyorum:)
Girdim girdim ciktim, birinden oburune canimNe depresuonu kaptanim. Senin gibi pozitif biri giremez depresyona girmemeli
Evet çok seviyoruz kaptanlarimiziTeşekkür ederim cnm
Hazir gelmisken söyliyim
Senin gelisinle takim baya hareketlendi heralde, sonuclariniz cok guzel olmaya basladi
Girme canim. Orasi sana yaramaz. Cik sen git ordan uzaklaraGirdim girdim ciktim, birinden oburune canim
Sen bizim herseyimizsin diye slogana baslayasım var guzel kaptisim isin sakasi gercekten seninle birlikte kilo verdigim icin cok mutluyum iyi ki varsin iyi ki bizim kaptanimızsin.Kaptanim o senin guzel gormenden, cok tesekkur ederim.
Ben olmasam da kizlarin masallahi var:)
Gorusmek uzere ,sevgiler, iyi geceler.
Ben de tam tersiyim, hep kışın kilo alırım. Soğuk bana hiç mi hiç yaramıyor. Azıcık üşüsem birşeyler yerim. Niye acaba ,Aynen canim ya ben de yazin kilo aliyorum kisin veriyorum yaz gelince yine aliyorum. Tam kisir dongu.
Bir de dondurma soguk icecek derken yazin diyet zor oluyor. Hele tatilde imkansiz dedigin gibi surekli birseyler yeniyor.
Kız ispikçiEvet çok seviyoruz kaptanlarimizi
Az önceki kedi dedi ki bayramdan kalan baklavalari yiyecekmiş, bir de adanadan kebabçi araştırıyorbenden söylemesi
Cay kahve ic canim. Ben de cok cabuk usurum ama kisin cok fazla sicak icecek tuketirim. Yazin iste soguk icecekler de kalorili ya kotu.Ben de tam tersiyim, hep kışın kilo alırım. Soğuk bana hiç mi hiç yaramıyor. Azıcık üşüsem birşeyler yerim. Niye acaba ,
Huyum kurusunKız ispikçi
Ben kebabı lavaşsız bol salatalı yirim ki bile
Kaç aydır kebap aşeriyom ankarada da köfte gibi yapıyorlar ağzımı sürmem kendimi adanaya sakladım iki gün yemek yemem ama yine o kebabı yiyeceuumHuyum kurusun
Kebap kalorili çöp şiş yemek lazım en yagsizindan
İşte sorun çay kahvenin yanındaki eşlikçiler zatenCay kahve ic canim. Ben de cok cabuk usurum ama kisin cok fazla sicak icecek tuketirim. Yazin iste soguk icecekler de kalorili ya kotu.
Kız beni de aciktirdin kebap mebap derken. Yarın kahvaltıda ne yesem diye düşünmeye başladımKaç aydır kebap aşeriyom ankarada da köfte gibi yapıyorlar ağzımı sürmem kendimi adanaya sakladım iki gün yemek yemem ama yine o kebabı yiyeceuum
Şuan kebapçı araştırıp telefona fon yapıp mutlu bir uykuya dalacauum
HaklısınBir diyet grubunda ne kadar kebap kelimesi kullanilmamasi gerekiyosa o kadar kullanildi bu aksam
iyi geceler cnmKaptanim o senin guzel gormenden, cok tesekkur ederim.
Ben olmasam da kizlarin masallahi var:)
Gorusmek uzere ,sevgiler, iyi geceler.
Biraz zor yer o baklavalari :)) yarin sıkı yonetim başlıyor haberi yokEvet çok seviyoruz kaptanlarimizi
Az önceki kedi dedi ki bayramdan kalan baklavalari yiyecekmiş, bir de adanadan kebabçi araştırıyorbenden söylemesi
Buz kalibinda espresso dondurup soguk sute atip icmek en sevdiğimİşte sorun çay kahvenin yanındaki eşlikçiler zatenöyle tek ictigimde midem kötü oluyor gibi hissediyorum. Bakalım bu sene nasıl geçecek Soğuk içecekleri kendin hazirlayabilirsin canim. Çok tarif var internette. En kötü yeşil çay demle koy buzluğa
Bugün yiyemedim şişkinlik yapmasın yarın tartı var diye kahvaltı da kuru fasulye var benim etli hemi deKız beni de aciktirdin kebap mebap derken. Yarın kahvaltıda ne yesem diye düşünmeye başladım
Ben çok rastlıyorum bu tarife, sutlu nescafe gibi olur tadı diye denemedim. Çünkü sıcağını seviyorum onunBuz kalibinda espresso dondurup soguk sute atip icmek en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?