Gaza geliyorsunnnnnn yapmaaaaa kankiiiKız beni de aciktirdin kebap mebap derken. Yarın kahvaltıda ne yesem diye düşünmeye başladım
iyi geceler cnm
Biraz zor yer o baklavalari :)) yarin sıkı yonetim başlıyor haberi yok
Bugün yiyemedim şişkinlik yapmasın yarın tartı var diye kahvaltı da kuru fasulye var benim etli hemi de
Gidip wasa banmamak için zor tutuyorum kendimi
Benden sır çıkmaz biliyosun. Sen banarken, ben mutfak kapısında nöbet tutarım, sizin mahmut hoca gelirse diyeBugün yiyemedim şişkinlik yapmasın yarın tartı var diye kahvaltı da kuru fasulye var benim etli hemi de
Gidip wasa banmamak için zor tutuyorum kendimi
Biraz ispikciligimiz varKız ispikçi
Ben kebabı lavaşsız bol salatalı yirim ki bile
Yanliz mahmut hoca buralarda dolaniyor kizlar elindede cetveli haberiniz olaaBenden sır çıkmaz biliyosun. Sen banarken, ben mutfak kapısında nöbet tutarım, sizin mahmut hoca gelirse diye
Tartı az tartsın diye donumu çıkarıcam kız nerdeyse gidip yer miyim hiç bende o göz var mıBenden sır çıkmaz biliyosun. Sen banarken, ben mutfak kapısında nöbet tutarım, sizin mahmut hoca gelirse diye
Denemeye deger benceKızlar size harika bir tarif vericem hamileyken cok yapip icerdim.
Cakma cool lime aslina asil tarif sekerle yapiliyo ama ben bal ile yapiyorum ama normal zamanda şekerlisi bile butun iceceklerden daha iyidir..
5 dal nane ve seker/bal iyice oz olana kadar ezilir. Limonun dis sari kismi ama beyazi gelmicek acilik vermesin diye rendelenir oda koyulup ezilir sonra damak tadina gore su koyun yaklasik 3 veya 4 bardak olcu çok vermiyorum kimi limon baskin kimi seker baskın kimi nane baskin seviyo. Neyse rendelediginiz limonun suyunuda sıkın bu sekilde bekletin 1 saat falan sonra suzup dolaba kaldirin icerken 1 yaprak nane 1 dilim limon hosluk katiyo yazmasi uzun ama yapmasi 5 dakika
Hmm denemek lazim. Ama ben kefiri kendim yapmak istiyorum bir turlu mayasini bulamadim. Bende donmus meyve suzme yogurt falan icecek yaparim cok. Saglikli tarifler denerim hep. Hatta instada paylaşıyorum bazen etrafimdakierde gaza geliyo :)Ben çok rastlıyorum bu tarife, sutlu nescafe gibi olur tadı diye denemedim. Çünkü sıcağını seviyorum onun
Dün bir tarif vardı, bir dilim kavun ve bir bardak kefiri bızztlıyordu. Çok güzel oluyormuş soğuk içecek baabindan
Ahahaha bunu yapmayi planlayan tek benim sanıyordumTartı az tartsın diye donumu çıkarıcam kız nerdeyse gidip yer miyim hiç bende o göz var mı
Takımın sağduyusuGaza geliyorsunnnnnn yapmaaaaa kankiii
Bende var canim mayasi ama uyuyorlarHmm denemek lazim. Ama ben kefiri kendim yapmak istiyorum bir turlu mayasini bulamadim. Bende donmus meyve suzme yogurt falan icecek yaparim cok. Saglikli tarifler denerim hep. Hatta instada paylaşıyorum bazen etrafimdakierde gaza geliyo :)
Mayayi nereden temin ettin. Eger bulabilirsem bana nasil yaptığını tarif eder misin:)Bende var canim mayasi ama uyuyorlar
Hahahha valla tek donluk hakkımız var iyi kullanAhahaha bunu yapmayi planlayan tek benim sanıyordum
Bak bizim takımla paylasmistim daha önce, böyle tartil :Tartı az tartsın diye donumu çıkarıcam kız nerdeyse gidip yer miyim hiç bende o göz var mı
Hatirlattim kuzummmTakımın sağduyusutamam
Hahaah doğru diyon don hakkımı sonraya sakliyemBak bizim takımla paylasmistim daha önce, böyle tartil :
Deniyeyim bunu benKızlar size harika bir tarif vericem hamileyken cok yapip icerdim.
Cakma cool lime aslina asil tarif sekerle yapiliyo ama ben bal ile yapiyorum ama normal zamanda şekerlisi bile butun iceceklerden daha iyidir..
5 dal nane ve seker/bal iyice oz olana kadar ezilir. Limonun dis sari kismi ama beyazi gelmicek acilik vermesin diye rendelenir oda koyulup ezilir sonra damak tadina gore su koyun yaklasik 3 veya 4 bardak olcu çok vermiyorum kimi limon baskin kimi seker baskın kimi nane baskin seviyo. Neyse rendelediginiz limonun suyunuda sıkın bu sekilde bekletin 1 saat falan sonra suzup dolaba kaldirin icerken 1 yaprak nane 1 dilim limon hosluk katiyo yazmasi uzun ama yapmasi 5 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?