Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler cnm

Biraz zor yer o baklavalari :)) yarin sıkı yonetim başlıyor haberi yok
Bugün yiyemedim şişkinlik yapmasın yarın tartı var diye kahvaltı da kuru fasulye var benim etli hemi de
Gidip wasa banmamak için zor tutuyorum kendimi

Bal gaptanımm kaymak gaptanım yukarıda alıntıladığım metinden görüldüğü üzere kedi asla öyle şeyler yapmaz

Merhaba arkadaşlar bugün hiç girme fırsatım olmadı foruma arkadaşımda kaldığım için dün akşam ve bugün evde unutmuşum şarj aletini anca bugün kablo aldım da şarja taktım.. bugünkü menümü hemen yazıyorum
Kahvaltı: saat 11 de herkes nefis kıymalı kir pidesi yerken ben kendime güzel tabak hazırladım
2 haşlama yumurta çok az roka 1 küçük kutu süt 5 zeytin 10 adet çiğ badem
Ara öğün maalesef yok insan başkasının evinde kalınca herşeyi yiyemiyor
Öğlen: saat 5 te ayran asi çorbası yarim çiğköfte
Bugünkü tek kaçamak dondurma yedim arkadaşlar tek top çikolata parçacıklı açık dondurma külahını da yedim yani akşam yemeği yemedim o yüzden saat 8 de yedim
40 dakikaya yakın arkadaşımla yürüyüş yaptık
1 buçuk litre su bide 3 fincan yeşil çay tükettim yarın iş günüm kendim yaptığım yemeği yiyecegim için herşey daha iyi olacak

Kızlar size harika bir tarif vericem hamileyken cok yapip icerdim.
Cakma cool lime aslina asil tarif sekerle yapiliyo ama ben bal ile yapiyorum ama normal zamanda şekerlisi bile butun iceceklerden daha iyidir..
5 dal nane ve seker/bal iyice oz olana kadar ezilir. Limonun dis sari kismi ama beyazi gelmicek acilik vermesin diye rendelenir oda koyulup ezilir sonra damak tadina gore su koyun yaklasik 3 veya 4 bardak olcu çok vermiyorum kimi limon baskin kimi seker baskın kimi nane baskin seviyo. Neyse rendelediginiz limonun suyunuda sıkın bu sekilde bekletin 1 saat falan sonra suzup dolaba kaldirin icerken 1 yaprak nane 1 dilim limon hosluk katiyo yazmasi uzun ama yapmasi 5 dakika

Denemeye deger bence

Hmm denemek lazim. Ama ben kefiri kendim yapmak istiyorum bir turlu mayasini bulamadim. Bende donmus meyve suzme yogurt falan icecek yaparim cok. Saglikli tarifler denerim hep. Hatta instada paylaşıyorum bazen etrafimdakierde gaza geliyo :)

Hmm denemek lazim. Ama ben kefiri kendim yapmak istiyorum bir turlu mayasini bulamadim. Bende donmus meyve suzme yogurt falan icecek yaparim cok. Saglikli tarifler denerim hep. Hatta instada paylaşıyorum bazen etrafimdakierde gaza geliyo :)
Bende var canim mayasi ama uyuyorlar

Deniyeyim bunu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…