Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu menuye bakmismiydim ya hu. guzel olmus cnm
dun 1 kilo fazlan varmis ins bugun gitmistir cnm o kilocuklar
su artinca yeme istegi de azaliyo biliyosun. gerci sen ne yapman gerektigini cook iyi biliyosun ama bazen olmuyo iste yapamıyoruz. yarin daha iyi su gelir eminim.
hosgeldin aylincim
benim deee
kızlar 3 sene önce 46 kilo halim
oy oyy masallah cnm. 46 kiiloyu kim bilir kac yasinda gordum
Merhaba... bir katılımcı daha alabiliyor musunuz? Müsait misiniz
hoş geldin aysegul. vermen gereken ( 4.5) cok az kilon var listeye girmeden 3 hafta icinde gider bence

Girme canim. Orasi sana yaramaz. Cik sen git ordan uzaklara
Zaten 2 cocukla depresyona gire luksune kim erismis ki ben eriseyim canim :))

Sen bizim herseyimizsin diye slogana baslayasım var guzel kaptisim isin sakasi gercekten seninle birlikte kilo verdigim icin cok mutluyum iyi ki varsin iyi ki bizim kaptanimızsin.
Aglatacaksiniz beni sapsikler , hepiniz iyi ki varsiniz..

Ben de tam tersiyim, hep kışın kilo alırım. Soğuk bana hiç mi hiç yaramıyor. Azıcık üşüsem birşeyler yerim. Niye acaba ,
Bende kisin kilo alanlardanim, efenim bir marshmallowlu sicak cikilata olsun, sicacik cay kahvelerin yanindaki tatlilar olsun.
Kisin cok zalimlar :))

Canim cig kofte durum ise ve dondurma cok uygun olmamis menuye ama yuruyus yapmissin telafisi olmus hic degilse :)
Yarin sabah tartilmayi unutma..

Bende deneyeyim cok guzele benziyor:)

Tartı az tartsın diye donumu çıkarıcam kız nerdeyse gidip yer miyim hiç bende o göz var mı
Biz anadan uryan tartiliyoruz kuzum :)))
10 gr 10 gramdir:))

Tirnaklarimi bile kesiyom ben ahahhhaaaa
Kaptan sen regl mi oldun ne bu duygusallik depresyon halleeriii hadi at bi kahkaha duysun tum takımlar.

kizlar alintilamam gereken daha cok sayfa var ama gozlerim kapaniyo bir an once menümu yazayim uyuyum artik.
15 agustos

oglen 12.30
1 haslanmis yumurta

15.30
1 kase corba
3 kofte
2 kasik z. fasulye
salata

18.30
leblebi (az) cay

su 3 litreyi gecti
köydeydim bugün orda domates sos filan yapik oturmadik pek

Guzel arkadaslarim hepinize iyi uykular, iyi dinlenmeler.
Aramiza yeni katilan arkadaslarim yarin tarti gunumuz, sabah ac karnina, mumkunse wc sonrasi tartilip kilo bildirimi yapmayi unutmayin.
Kizlar yarin bayram sebebiyle arti gorurseniz uzulmeyiniz ama arti gelenlerden haftaya ekstra eksi bekliyoruz.
Gorusmek uzere, bende biraz kitap okuyayim.

Iyi uykular canim.

Ayyy laf yetistirmekten menumu yazamadim yahu

Sabah 10.00

Kucucuk bi ekmek parcasi 1 parca pynir ile 2 isırimlık iste
3 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.30
1 yumurta ile menemen
1 kk kadar peynir
3 bardak sekersiz cay
2 dilim cavdarli ekmek.

Aksam 18.30
Aslinda yemicektim yesemde taze fasulye yicektim ama oglanin tabagi kalinca dokmek istemedim
2 yk makarna
2 yk tavuk sote

21.00
2 bardak sekersiz cay

Hic kacamak yapmadim bugunde

Su 2 litre belki gecmistir bile
Spor 2 saate yakin sokakta kosturdum yurudum bosbos cocuklarla iste ablayin tam spor yapim dedigum saattede kaynanacigim geldi kaldi buzim spor iste

Yawrukush Ankee

Harika bir gun olmus , tebrik ediyorum canim benim

Persembeye yakisan bir menu tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…