ayy nasil tembellik var ustumde ve bir de yorgunluk tabiki butun gun hayvanat bahcesindeydim
popomu kaldirabilirsem havuza gidio bir 20 dakika yuzup gelecegim, popo da buyuk kaldirmak zoorr
Plank yapıyordum bir arakuzum karın için spor yap yapı olarak göbekten almaya meyilliysen 10 verirsin gider 1 alırsın göbeğe geliverir ama kaslanırsa işler değişebilir
bana kalirsa ikisi de guzel ve farkli beslenmek metabolizmayi hizlandiriyor. haftanin birkac gunu yulafli onlet yap birkac gunu de tahilli ekmek.
kuzum benim, o kadar mi yaa. cocuk daha giysin sortunu yahu ya da elbisesini.Yok valla zaten 9 yaşında dökülmez artık.kendi de artık farkında, okul zamanı şort giymek istemiyor mesela. Kiyamiyorum minişime
İnşallah kuzum inşallah hepimizverirsin canim, bazen oyle oluyor. beni de bu sene cok zorladi kilo vermek gecen sene ne guzel tikir tikir vermistim
Ahahahhaha yansın yağlar koş koşooo hemen gidiyorum cantam hazir yanimda size takildim kaldim. esiiim hadi sporaaMinnakeller
Regl zamani derken reglden once mi regl basladiktan sonra mi zira ben bayaga sisiyorum gibu hissediyorGeçmişe yeni bakabiliyorumgeçmişi okurken daha da çoğalıyor.. elbiselerine bayıldım uzun olan favorim.
Canım regl zamanı acayip kilo verdim ben. Aynı şekilde beslendim spor yaptım günde 500gr gitti. Regl zamanını iyi değerlendir.
EvetCanım erken de yemişsin ilerleyen saatlerde acıkabilirsin bile :) çok su iyidir
Regl zamani derken reglden once mi regl basladoktan sonra mi zira ben bayaga sisiyorum gibu hissediyor
Çok uzun sürdü ya
İnşallah verebilirim daha
Süper yine başlaPlank yapıyordum bir ara
SüperEvetkahve icmedim bugun acikirsam direk turk kahvesi patlaticam
Bu hafta dikkat edeceğim bakalım canımBeslenme düzenini mi değiştirsen? Yada spor değişikliği mi yapsan? Sanırım böyle zamanlarda vücudu şaşırtmak gerekiyormuş
Fena geldim bu hafta korksun diger ciftler ahahaDetoks suyunu da gördü harikasın
Yoldayim canim esim 20 dakika sonra filan havuzda olurum
Yoldayim. Ama hic havuza yuruyemeyecegim. Butun gun hayvanat bahcesinde yurudum zaten. Otobusle gidiyorum havuza.Ahahahhaha yansın yağlar koş koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?