- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Wuuwuu. Super ya aletli plates. Evime yakin yok. Olsa benim de aklimda hep.Pazartesi pilatesime geri donuyorumramazandan beri ara verdim uyeligimde duruyor orda yaz olunca bi oraya bi oraya verim alamam diye bosuna kullanmadim derslerimi hem 4 kilo verdim o arada daha rahat yapar ve sekil almaya baslarim.. Aletli pilatesi seviyorum tutmayin beni verecegim bu kilolari beni takima alin yüzdeleri arttirayim o kadar guveniyorum kendime
Korkmak yok... Aci yook. Aclik yook esimFena geldim bu hafta korksun diger ciftler ahaha
Nerde oturuyodun canim sen. Bizim burdada bianda turedi her yere acildi. Benim gittigim yer senelerdir varmis ama bayaga keyifli geciyoWuuwuu. Super ya aletli plates. Evime yakin yok. Olsa benim de aklimda hep.
Polonyadayim canim. Burda var da yeri sapabiraz.Nerde oturuyodun canim sen. Bizim burdada bianda turedi her yere acildi. Benim gittigim yer senelerdir varmis ama bayaga keyifli geciyo
Benim esim ortalikta yok bizde geliyoruz diye umuyorumKorkmak yok... Aci yook. Aclik yook esimMinnakeller . biz bu hafta bomba gibi geliyoruz degilm mi.
Epeyce bi yürüdüm canım. Sayende spor yaptım valla bugün Özlemcim cidden cıkasım yoktu, totoyu kaldır komutun işe yaradıNoluyor yahu burda herkes gazlanmis filizzz huuuu yuruyus nasil gidiyorFitFiliz
AhhahahahahaFena geldim bu hafta korksun diger ciftler ahaha
Olsun canım nasıldıYoldayim. Ama hic havuza yuruyemeyecegim. Butun gun hayvanat bahcesinde yurudum zaten. Otobusle gidiyorum havuza.
Nee amaninnn sehir disi bekliyodum da ulke disi tahmin etmedimPolonyadayim canim. Burda var da yeri sapabiraz.
Iyi oldu kuzum millete baksana herkes dondurma hayali kuruyor ama dondurmayi biz yicez farkinda degil kimseEpeyce bi yürüdüm canım. Sayende spor yaptım valla bugün Özlemcim cidden cıkasım yoktu, totoyu kaldır komutun işe yaradı
Canım eşim
Korkmak yok... Aci yook. Aclik yook esimMinnakeller . biz bu hafta bomba gibi geliyoruz degilm mi.
Benim kahvaltım da hep aynı ama çok keyif alıyorum onları yerken. Klasik kahvaltı zaten biraz domates salatalık fazla. Akşam bile yiyebilirim aynilarini.Evet öyle yapayım. Sürekli aynı şeyleri yemeğe başladım. Kahvaltım 1 aydır aynı
Sorma,çok deşmedim ama galiba arkadaşlarından biri bişey dedi de üzüldü. Çocuklar çok acımasız olabiliyorkuzum benim, o kadar mi yaa. cocuk daha giysin sortunu yahu ya da elbisesini.
Evet tatlım, sessiz ve derinden ilerleyelimIyi oldu kuzum millete baksana herkes dondurma hayali kuruyor ama dondurmayi biz yicez farkinda degil kimse
Tamam düşüneyim ben.Sen bir dusun tasin ablam , listeye ok dersen hemen ekleyelim :)
Hoşbulduk canım benimHosgeldin ablalarin guzeli
Orsay ı duymadım ama diğerleri var tam indirim zamanı artık.sagol canim. evet mango, zara ve orsay.
Aslinda ilk ara ogunde tatli yediktwn sonra aksam denge yapabilrdin canim ama adet onu bende doyamiyorum geneldeKızlar selamlar !
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Domates
8 adet zeytin
2 3 çatal marmelat
Bi ç.bardağı çay
Ara
Bir bardak su
Küçük Kalburabastı kurabiye gibi şerbeti çok azdı
Öğlen ve akşam bir yedik, saat 4 gibi
Bir y.tabağı tarhana çorbası
Bir y.tabağı saç kavurma
Yarım bardak ayran
4 5 çatal karpuz
Bir miktar ekmek tahmini iki dilim kadar
Akşam 7 gibi
Bi tane albeni
Kahve
Ve hala açlık hissim var
Adet oldum olucam hem şişlik var hemde canım çok tatlı çekiyor
Bugünkü menüyü yarın telafi etmeye çalışıcam
TesekkurlerrYeni arkadaşlar gelmiş takıma hepiniz hoşgeldiniz. Sağlıklı zayiflamalar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?