- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sauna yazisini okurken kemiklerim gevsedi yeminlenHavuza gitmeden cok yorgun ve bttkindim. Gunduzki hayvanat bahcesi gezisinden sobra. Ama suanda havuz ce sauna sonrasi cok iyi hissediyirum nasil rahatladim.
Gelin bakalim ama benim bu haftaki hedefim artim olan 1 bucuk kiloyu ve ustube en az 500gr daha vermek bakalim hedef yuksek. Tutturmak icin elimden geleni yapacagimBenim esim ortalikta yok bizde geliyoruz diye umuyorum
Simdi ciktim canim. Cok iyi geldi su. Yoldayim eve donuyorumOlsun canım nasıldı
Benim de gevsedi. Butun gun benim kizim ve arkadasin 2 oglu. Ihtiyacim vardi rahatlamayaSauna yazisini okurken kemiklerim gevsedi yeminlen
Takimda cok var canim yurt disinda olan. Hatta belki yurt icinden cok yurt disi olabilurNee amaninnn sehir disi bekliyodum da ulke disi tahmin etmedim
Supersin esim. Gel bu hafta rekor kiralim birinci olalim. Ben de su 70i tarihe gomeyim. Bir daha hiiic gormemek uzereAynen öyle eşimsabah gerinmemi yaptım 350 ip atladım. Öğlende rutin fitnes yapacağım inşallah. Açlık yok
Haklisin canim. Kimbilir ne dediler kuzuna.Benim kahvaltım da hep aynı ama çok keyif alıyorum onları yerken. Klasik kahvaltı zaten biraz domates salatalık fazla. Akşam bile yiyebilirim aynilarini.
Sorma,çok deşmedim ama galiba arkadaşlarından biri bişey dedi de üzüldü. Çocuklar çok acımasız olabiliyor
Evet tatlım, sessiz ve derinden ilerleyelim
Aynen canim. Kapanin elinde kaliyor su siralarTamam düşüneyim ben.
Hoşbulduk canım benim
Orsay ı duymadım ama diğerleri var tam indirim zamanı artık.
❤Bir fistik gordum sanki , masallahhh :)
Yuruyus iyidir tabi kide miyis miyis oturcaktin yoksaEşim çıktım yürüyüşe. Elimde de ne olur ne olmaz bi şemsiye
Ne güzel uzancaktim ben yaa, ne çabuk gaza geldim
Harikasin kuzu.Menum
Sabah
Omlet peynir salatalik domates biber 2 dilim tam bugday ekmeği
Sonra kayısı cayi içtim 1 avuc fındık yedim
Aksam
Salatalık cacık ve yeşil fasulye yedim ince ekmekle
Annem pide yaptırdı ve yemedim direndim kalktim kendime yemek yaptım kizlar
Sesli guldum valla.Aslında ben çok acaip bı strateji geliştirdim. Takıma yeni gelenlerden yeterince katılım yapanları listeye almadan önceki iki hafta tıka basa doyuralim. Listedeki ilk haftalarinda da diyete başlatalım acaip kilo verirler.
Nasıl?
Sonra, gelsin birincilikler
Insallah kuzum yaaaO bir gidecek bir gidecek göbek möbek kalmazzz
Balkonda bekliyorum seni melehatBen seni tesettürlü olarak tahmin ediyorum feyzacim öyle mi? (Soru da bi garip oldu amamelehatliğime ver işte
Ooo kalburabastilar albeniler tatlimmm bence fazla olmus yaniKızlar selamlar !
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Domates
8 adet zeytin
2 3 çatal marmelat
Bi ç.bardağı çay
Ara
Bir bardak su
Küçük Kalburabastı kurabiye gibi şerbeti çok azdı
Öğlen ve akşam bir yedik, saat 4 gibi
Bir y.tabağı tarhana çorbası
Bir y.tabağı saç kavurma
Yarım bardak ayran
4 5 çatal karpuz
Bir miktar ekmek tahmini iki dilim kadar
Akşam 7 gibi
Bi tane albeni
Kahve
Ve hala açlık hissim var
Adet oldum olucam hem şişlik var hemde canım çok tatlı çekiyor
Bugünkü menüyü yarın telafi etmeye çalışıcam
Ohh misss vallaHavuza gitmeden cok yorgun ve bttkindim. Gunduzki hayvanat bahcesi gezisinden sobra. Ama suanda havuz ce sauna sonrasi cok iyi hissediyirum nasil rahatladim.
Tesekkur ederim canim. Sarinin internette bir kucuk bedeni var olmadi onu siparis edip bir deneyim kucuk gelirse kucugunu veririm bu durur.Ay sanirim bu sefer gelebildim takima
Uyudunuz mu yoksa kizlar?
Gecmisi okumakla omrum geciyor:)
Bakayim neler konusmussunuz..
DeryaOnDiet canim bir turlu yazamadim sari elbisede dahil ben aldigin her seyi cok begendim.Bence geri verme canim, zaten sezon indiriminden almissin.Is yerinede giyebilirsin bazilarina cok guzeller.Sende cok guzelsin, gercekten hic oldugun kiloda gorunmuyorsun.Zaten oldugundan zayif gorunuyorsun canim, masallah sanada:)
Sezon indiriminde almissin ya canim ben indirimli aldiysam illaki giyiyorum, bir ortam cikar giyecek hepsini :)Tesekkur ederim canim. Sarinin internette bir kucuk bedeni var olmadi onu siparis edip bir deneyim kucuk gelirse kucugunu veririm bu durur.
Bayaga iyi. Heleki spor mikemmelCumartesi menum
Sabah yok
Ara yok
Oglen 12.30
2 kk peynir
Yarim yagda yumurta
Salatalik bi kac dilim
Domates bi kac dilim
2 dilim trabzon ekmegi avuc ici kadar.
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
Yarim sade maden suyu
1 kupa bardagi yesil cay
Aksam 19.00
Salata (gobek marul,1 corba kasigi misir ,1 domates ,tavuk parcalari 1 avuc kadar,1 cay kasigi kahvaltilik aci sos)
Su 2 lt
Spor 31 dk leslie
30 dakika eliptik
100 mekik
Hiç biri derim ben.Kızlar bir şey soracağım. Ben sabahları bu zaman kadar hep beyaz ekmek yedim. Diğer öğünde yemiyorum zaten.
Ama şimdi bırakayım artık dedim. Aklımda iki şey var. Yulaf ezmeli omlet yapabilirim sabahları yada tahıllı ekmek alabilirim.
Siz ne dersiniz? Hangisi daha iyi olur? Yulaf ezmesi mi tahıllı ekmek mi?
Cok temiz, cok sade bir menu olmus, harika kuzum :)Cumartesi menum
Sabah yok
Ara yok
Oglen 12.30
2 kk peynir
Yarim yagda yumurta
Salatalik bi kac dilim
Domates bi kac dilim
2 dilim trabzon ekmegi avuc ici kadar.
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
Yarim sade maden suyu
1 kupa bardagi yesil cay
Aksam 19.00
Salata (gobek marul,1 corba kasigi misir ,1 domates ,tavuk parcalari 1 avuc kadar,1 cay kasigi kahvaltilik aci sos)
Su 2 lt
Spor 31 dk leslie
30 dakika eliptik
100 mekik
Dimi yaa. Şu saate kadar durmadım yeni oturdum. Ayaklarım sızlıyor artık.
Bayaga iyi. Heleki spor mikemmel
Kaptisim ne cene ne cene sen gidip geliyom burasi ucmus diyon ben menumu yazarken 20 mesaj geldi 5 6 sayfa birden ilerlediCok temiz, cok sade bir menu olmus, harika kuzum :)
Sporlarda cok guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?