Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen öyle eşim sabah gerinmemi yaptım 350 ip atladım. Öğlende rutin fitnes yapacağım inşallah. Açlık yok
Supersin esim. Gel bu hafta rekor kiralim birinci olalim. Ben de su 70i tarihe gomeyim. Bir daha hiiic gormemek uzere

Haklisin canim. Kimbilir ne dediler kuzuna.

Bir fistik gordum sanki , masallahhh :)

Eşim çıktım yürüyüşe. Elimde de ne olur ne olmaz bi şemsiye
Ne güzel uzancaktim ben yaa, ne çabuk gaza geldim
Yuruyus iyidir tabi kide miyis miyis oturcaktin yoksa
Harikasin kuzu.
Sesli guldum valla.
O bir gidecek bir gidecek göbek möbek kalmazzz
Insallah kuzum yaaa
Ben seni tesettürlü olarak tahmin ediyorum feyzacim öyle mi? (Soru da bi garip oldu ama melehatliğime ver işte
Balkonda bekliyorum seni melehat
Ooo kalburabastilar albeniler tatlimmm bence fazla olmus yani
Havuza gitmeden cok yorgun ve bttkindim. Gunduzki hayvanat bahcesi gezisinden sobra. Ama suanda havuz ce sauna sonrasi cok iyi hissediyirum nasil rahatladim.
Ohh misss valla

Ay sanirim bu sefer gelebildim takima
Uyudunuz mu yoksa kizlar?
Gecmisi okumakla omrum geciyor:)
Bakayim neler konusmussunuz..
DeryaOnDiet canim bir turlu yazamadim sari elbisede dahil ben aldigin her seyi cok begendim.Bence geri verme canim, zaten sezon indiriminden almissin.Is yerinede giyebilirsin bazilarina cok guzeller.Sende cok guzelsin, gercekten hic oldugun kiloda gorunmuyorsun.Zaten oldugundan zayif gorunuyorsun canim, masallah sanada:)

Tesekkur ederim canim. Sarinin internette bir kucuk bedeni var olmadi onu siparis edip bir deneyim kucuk gelirse kucugunu veririm bu durur.

Cumartesi menum

Sabah yok
Ara yok
Oglen 12.30
2 kk peynir
Yarim yagda yumurta
Salatalik bi kac dilim
Domates bi kac dilim
2 dilim trabzon ekmegi avuc ici kadar.

Ara
1 sekersiz turk kahvesi
Yarim sade maden suyu
1 kupa bardagi yesil cay

Aksam 19.00
Salata (gobek marul,1 corba kasigi misir ,1 domates ,tavuk parcalari 1 avuc kadar,1 cay kasigi kahvaltilik aci sos)

Su 2 lt
Spor 31 dk leslie
30 dakika eliptik
100 mekik

Tesekkur ederim canim. Sarinin internette bir kucuk bedeni var olmadi onu siparis edip bir deneyim kucuk gelirse kucugunu veririm bu durur.
Sezon indiriminde almissin ya canim ben indirimli aldiysam illaki giyiyorum, bir ortam cikar giyecek hepsini :)
Sarinin kucuk bedeni daha iyi olabilir , zaten zayiflayacaksinda :)
Bu arada sende de mi irobot var, fotolarda gordum:))

Bayaga iyi. Heleki spor mikemmel

Hiç biri derim ben.

Cok temiz, cok sade bir menu olmus, harika kuzum :)
Sporlarda cok guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…