Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bir dolu yemek hazirladim hem bugun, hem yarin ugrasmayayim diye.
Aras uyudu , esimde Akinla spor salonuna gidiyor, bende aksam gitmek niyetindeyim, olmadi sitede yuruyus yaparim.
Sizlerin gunu nasil gecti?
Ohhh dinlen bence kaptan sessizlik kadani dinle kuzum beimki yorucuydu bu sporlarima ek belirtnek isterim temizlim yaptim oglan haliya kustu onu sildim ve sabah 7 de kalktim ahaa su saate durmadim daha ama gozlerim kayiyo artik dayanamiyor gibiyim

Kaptisim ne cene ne cene sen gidip geliyom burasi ucmus diyon ben menumu yazarken 20 mesaj geldi 5 6 sayfa birden ilerledi
Aslinda aksam yemegimi yemicektim ama cok acikicaktim yemeseydim.
Zaten az yemissin canim, aksam yemeginde salata, gayet guzel olmus aksamda yemen..

Ohhh dinlen bence kaptan sessizlik kadani dinle kuzum beimki yorucuydu bu sporlarima ek belirtnek isterim temizlim yaptim oglan haliya kustu onu sildim ve sabah 7 de kalktim ahaa su saate durmadim daha ama gozlerim kayiyo artik dayanamiyor gibiyim
Hasta mi oldu kuzun, hayirdir?

Guzel bir menu, guzel sporlar.
Kahvaltiyi gec vakitte yiyebildigine gore cocuk yok diye dusunuyorum :)

17 Ağustos
Sabah (10:30)
2 yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalık

Ara (13:30)
1 muz ve sütlü kahve

Ara (16:30)
10 badem ve 1 şeftali

Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata

Su:3l+ dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day

17 agustos menum
10:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim peynir
16:00_ 2 yemek tabagi yesil fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak salata, 1 elma, 4 erik. 1 kucuk dilim nerdeyse sekeraiz kek.

Su: 3 bucuk lt
1 fincan sade filtre kahve
1 fincan sutlu kahve
Spor: 21 dakika yuzme
Hayvanat bahcesinde 10000 civari adim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller

Sezon indiriminde almissin ya canim ben indirimli aldiysam illaki giyiyorum, bir ortam cikar giyecek hepsini :)
Sarinin kucuk bedeni daha iyi olabilir , zaten zayiflayacaksinda :)
Bu arada sende de mi irobot var, fotolarda gordum:))
Evet o irobot olmasa isimiz zor. Ne guzel bir icat. Sende de mi var canim?

Menu de spor da harika masallah

Aylincim gayet guzel menu ve spor :)
Istanbulda yasiyorsun degil mi , okuyor musun?

Kuzum fasülye tabağın küçük müydü? Bir de keşke keki yemeseydin. Onun dışında menün güzel

Sporlar sahane, menunde guzel canim kek olmasa daha iyi olurdu ama sekersiz gibiymis :)

Cok guzel canim menun. Afiyet olsun. Sabah ozellikle mi yemiyorsun? Yediginde ve yenediginde arada nasil bir fark gordun? Yoksa hic mi kahvalti yapmiyorsun?

Evet o irobot olmasa isimiz zor. Ne guzel bir icat. Sende de mi var canim?
Bende de var ama bu evimde cok efektif kullanmiyorum kuzum.
Houstondayken almistim oradaki evim 5 oda, 1 salon, 2 banyo, koca bir hol temizligini dusun ve Houstondaki evlerin hepsi oyle o yuzden hayat kurtariyordu.
Californianin evleri ise ufacik minicik :))

Sporlar sahane, menunde guzel canim kek olmasa daha iyi olurdu ama sekersiz gibiymis :)
Kizim arada oyle kek kurabiye yapmak istiyor. Zaten toplamda kekin kendisi de kucuktu ve icinde toplamda 1yk seker vardi. Ekmek hic yemedim ya birsey olmaz gibi dusundum ama haklisin kotu yaptim

Tatlı albeni... kuzum lütfen dikkat et bak cumaya eksi gelmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…