Ohhh dinlen bence kaptan sessizlik kadani dinle kuzum beimki yorucuydu bu sporlarima ek belirtnek isterim temizlim yaptim oglan haliya kustu onu sildim ve sabah 7 de kalktim ahaa su saate durmadim daha ama gozlerim kayiyo artik dayanamiyor gibiyimBende bir dolu yemek hazirladim hem bugun, hem yarin ugrasmayayim diye.
Aras uyudu , esimde Akinla spor salonuna gidiyor, bende aksam gitmek niyetindeyim, olmadi sitede yuruyus yaparim.
Sizlerin gunu nasil gecti?
Zaten az yemissin canim, aksam yemeginde salata, gayet guzel olmus aksamda yemen..Kaptisim ne cene ne cene sen gidip geliyom burasi ucmus diyon ben menumu yazarken 20 mesaj geldi 5 6 sayfa birden ilerledi
Aslinda aksam yemegimi yemicektim ama cok acikicaktim yemeseydim.
Hasta mi oldu kuzun, hayirdir?Ohhh dinlen bence kaptan sessizlik kadani dinle kuzum beimki yorucuydu bu sporlarima ek belirtnek isterim temizlim yaptim oglan haliya kustu onu sildim ve sabah 7 de kalktim ahaa su saate durmadim daha ama gozlerim kayiyo artik dayanamiyor gibiyim
Guzel bir menu, guzel sporlar.Cumartesi menüm
Saat 10
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yağda yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
1 porsiyon bulgur pilavı
30 dk fitness
100 ip
EvetSezon indiriminde almissin ya canim ben indirimli aldiysam illaki giyiyorum, bir ortam cikar giyecek hepsini :)
Sarinin kucuk bedeni daha iyi olabilir , zaten zayiflayacaksinda :)
Bu arada sende de mi irobot var, fotolarda gordum:))
Menu de spor da harika masallah17 Ağustos
Sabah (10:30)
2 yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalık
Ara (13:30)
1 muz ve sütlü kahve
Ara (16:30)
10 badem ve 1 şeftali
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su:3l+ dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day
Aylincim gayet guzel menu ve spor :)17 Ağustos
Sabah (10:30)
2 yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalık
Ara (13:30)
1 muz ve sütlü kahve
Ara (16:30)
10 badem ve 1 şeftali
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su:3l+ dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day
17 agustos menum
10:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim peynir
16:00_ 2 yemek tabagi yesil fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak salata, 1 elma, 4 erik. 1 kucuk dilim nerdeyse sekeraiz kek.
Su: 3 bucuk lt
1 fincan sade filtre kahve
1 fincan sutlu kahve
Spor: 21 dakika yuzme
Hayvanat bahcesinde 10000 civari adim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Sporlar sahane, menunde guzel canim kek olmasa daha iyi olurdu ama sekersiz gibiymis :)17 agustos menum
10:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim peynir
16:00_ 2 yemek tabagi yesil fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak salata, 1 elma, 4 erik. 1 kucuk dilim nerdeyse sekeraiz kek.
Su: 3 bucuk lt
1 fincan sade filtre kahve
1 fincan sutlu kahve
Spor: 21 dakika yuzme
Hayvanat bahcesinde 10000 civari adim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Cok guzel canim menun. Afiyet olsun. Sabah ozellikle mi yemiyorsun? Yediginde ve yenediginde arada nasil bir fark gordun? Yoksa hic mi kahvalti yapmiyorsun?Cumartesi menüm
Saat 10
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yağda yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
1 porsiyon bulgur pilavı
30 dk fitness
100 ip
Bu hafta çok odaklandın. yapcağına eminim. Ben de elimden geleni yapıyorum birinci biz olacağızSupersin esim. Gel bu hafta rekor kiralim birinci olalim. Ben de su 70i tarihe gomeyim. Bir daha hiiic gormemek uzere
Canim kek kucucuktu 3 catal kadar diyeyim. Tuhh ama dedigin gibi olmasa daha iyiydi tabi. Dikkat ederim bir daha.Kuzum fasülye tabağın küçük müydü? Bir de keşke keki yemeseydin. Onun dışında menün güzel
Evet esim ya. Cok kotu arti getirdim o artiyi eksi yapmam lazim. Off ya kek cok mu kotu olmus. TuuhBu hafta çok odaklandın. yapcağına eminim. Ben de elimden geleni yapıyorum birinci biz olacağız
Ahahahha tam senlik olmuşKizlar ben dolly94 kullanici adimi degistirmeye calisiyodum onu denedim olmadi bunu denedim olmadı aklimdada cool lime vardi bi yazdim oldu
Bende de var ama bu evimde cok efektif kullanmiyorum kuzum.Eveto irobot olmasa isimiz zor. Ne guzel bir icat. Sende de mi var canim?
Kizim arada oyle kek kurabiye yapmak istiyor. Zaten toplamda kekin kendisi de kucuktu ve icinde toplamda 1yk seker vardi. Ekmek hic yemedim ya birsey olmaz gibi dusundum ama haklisin kotu yaptimSporlar sahane, menunde guzel canim kek olmasa daha iyi olurdu ama sekersiz gibiymis :)
Tatlı albeni... kuzum lütfen dikkat et bak cumaya eksi gelmemiz lazımKızlar selamlar !
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Domates
8 adet zeytin
2 3 çatal marmelat
Bi ç.bardağı çay
Ara
Bir bardak su
Küçük Kalburabastı kurabiye gibi şerbeti çok azdı
Öğlen ve akşam bir yedik, saat 4 gibi
Bir y.tabağı tarhana çorbası
Bir y.tabağı saç kavurma
Yarım bardak ayran
4 5 çatal karpuz
Bir miktar ekmek tahmini iki dilim kadar
Akşam 7 gibi
Bi tane albeni
Kahve
Ve hala açlık hissim var
Adet oldum olucam hem şişlik var hemde canım çok tatlı çekiyor
Bugünkü menüyü yarın telafi etmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?