Benim icin 2 kilo cok olabilir canimGelin bakalim ama benim bu haftaki hedefim artim olan 1 bucuk kiloyu ve ustube en az 500gr daha vermek bakalim hedef yuksek. Tutturmak icin elimden geleni yapacagim
Yok sakin demotive olma menun gayet guzel.Kizim arada oyle kek kurabiye yapmak istiyor. Zaten toplamda kekin kendisi de kucuktu ve icinde toplamda 1yk seker vardi. Ekmek hic yemedim ya birsey olmaz gibi dusundum ama haklisin kotu yaptim
Bizimki de kucuk canim. 2 oda bir salon. merkeze yakin diye aldik. Ve biz irobotu gunde 2 kere calistiriyoruz evde yokkenBende de var ama bu evimde cok efektif kullanmiyorum kuzum.
Houstondayken almistim oradaki evim 5 oda, 1 salon, 2 banyo, koca bir hol temizligini dusun ve Houstondaki evlerin hepsi oyle o yuzden hayat kurtariyordu.
Californianin evleri ise ufacik minicik :))
Benim guncel kilom cok fazla canim ve su 1 bucugu zaten son bir haftada aldigimdan geldigi gibi gidecegini dusunuyorum bakalimBenim icin 2 kilo cok olabilir canim
Spor Harika hissettiriyorHavuza gitmeden cok yorgun ve bttkindim. Gunduzki hayvanat bahcesi gezisinden sobra. Ama suanda havuz ce sauna sonrasi cok iyi hissediyirum nasil rahatladim.
Kuzum misaifrlikteyiz daha biz uyanığım:)Ay sanirim bu sefer gelebildim takima
Uyudunuz mu yoksa kizlar?
Gecmisi okumakla omrum geciyor:)
Bakayim neler konusmussunuz..
DeryaOnDiet canim bir turlu yazamadim sari elbisede dahil ben aldigin her seyi cok begendim.Bence geri verme canim, zaten sezon indiriminden almissin.Is yerinede giyebilirsin bazilarina cok guzeller.Sende cok guzelsin, gercekten hic oldugun kiloda gorunmuyorsun.Zaten oldugundan zayif gorunuyorsun canim, masallah sanada:)
Kesinlikle cok buyuk rahatlikBizimki de kucuk canim. 2 oda bir salon. merkeze yakin diye aldik. Ve biz irobotu gunde 2 kere calistiriyoruz evde yokkenhic degilse eve donunce yerler temiz oluyor.
Süpersin kuzummmCumartesi menum
Sabah yok
Ara yok
Oglen 12.30
2 kk peynir
Yarim yagda yumurta
Salatalik bi kac dilim
Domates bi kac dilim
2 dilim trabzon ekmegi avuc ici kadar.
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
Yarim sade maden suyu
1 kupa bardagi yesil cay
Aksam 19.00
Salata (gobek marul,1 corba kasigi misir ,1 domates ,tavuk parcalari 1 avuc kadar,1 cay kasigi kahvaltilik aci sos)
Su 2 lt
Spor 31 dk leslie
30 dakika eliptik
100 mekik
Insallah canimBenim guncel kilom cok fazla canim ve su 1 bucugu zaten son bir haftada aldigimdan geldigi gibi gidecegini dusunuyorum bakalim
Oyyy gitmiştir yağlar bir de güzelce uyursan misDimi yaa. Şu saate kadar durmadım yeni oturdum. Ayaklarım sızlıyor artık.
Kendime arkadas bakiyorum :) herkes uyuyor Feyzos.Kuzum misaifrlikteyiz daha biz uyanığım:)
Yok yok. Merak etme canim bu sefer demotive olmadimYok sakin demotive olma menun gayet guzel.
Ekmek yememissin, 2 ogun yiyorsun, 3 catal sekersiz kekten birsey olmaz.
Kuzum harikasınCumartesi menüm
Saat 10
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yağda yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
1 porsiyon bulgur pilavı
30 dk fitness
100 ip
Aynen canim. Gerci son zamanlarda hic agirlik filan calismadim sadece yuzme.Spor Harika hissettiriyor♥
Harikasın kuzum maşallah süper17 Ağustos
Sabah (10:30)
2 yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalık
Ara (13:30)
1 muz ve sütlü kahve
Ara (16:30)
10 badem ve 1 şeftali
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
Su:3l+ dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day
Kek hariç süper kekle bile süper17 agustos menum
10:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim peynir
16:00_ 2 yemek tabagi yesil fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak salata, 1 elma, 4 erik. 1 kucuk dilim nerdeyse sekeraiz kek.
Su: 3 bucuk lt
1 fincan sade filtre kahve
1 fincan sutlu kahve
Spor: 21 dakika yuzme
Hayvanat bahcesinde 10000 civari adim
Yawrukush @stitch @Kozmogirl17 @pembecanavar
Aynen hep diyorum iyiki almisim diyeKesinlikle cok buyuk rahatlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?