Tartilma kuzum pazartesi ama cumaya kadar boyle devam, soz mu?Yok yok. Merak etme canim bu sefer demotive olmadimne dersin pazartesi tartilayim mi yoksa cumaya kadar bekleyeyim mi? Sabit veya arti gelirsem cabuk demotive oluyorum. Ondan bilemedim. Sen tut kendini dersen tartilmayayim pazartesi.
Beni etiketlemesenizde olur ben her bir mesaji okuyorum, etiketlere bakmayi unutuyorum hatta kuzucanim :)Kuzum harikasın
Ama beni de etiketle
Kaptan-ı da menülere olur mu
KısırKendime arkadas bakiyorum :) herkes uyuyor Feyzos.
Ne ikram ettiler misafirlikte:)
Himm ben emin degilim ictim mi? Galiba cook eskiden urfada icmistim evet evet. Ama normal sade kahveydi gibi. Yanlis mi hatirliyorum kidibek kahvesini neden sevmiyoruz kızlar çok mu kalorili? ben hiç içmedim sanırım
O bile süper metabolizman hızlanmış yağ yakarsın süperAynen canim. Gerci son zamanlarda hic agirlik filan calismadim sadece yuzme.
Canim icinde kahveden cok kahve beyazlaticisi var, kalorisi yuksek, saglikli degil:)dibek kahvesini neden sevmiyoruz kızlar çok mu kalorili? ben hiç içmedim sanırım
Bir an ates basti yazdiklarini okurkeeen :))Kısır
Makarna salatası
Kurabiye
Kıymalı ve patatesli börek
Kurabiye 2 çeşit
Tatlı kadayıflı muhallebi
En az zararla atlattım
1 yk kısır ce böreklerden yedim
Börekler de üçgen börek kuzum çok çok küçüklerdi
Iyi bari ara rakimlar doluyorKizlar sizinle bi haber paylasayim.
Biliyorsunuz cuma zayiflama yarismamizda toplam 8 takim vardi.
Bugun 3. takimin kaptani guzel bir haberle aramiza dondu, 3. takimi yeniden actilar, bu durumda artik yarismada 9 takim olduk.
Guzel rekabetlere ve guzel kilo vermelere araci olur bu yeni takim umuyorum :)
Canim icinde kahveden cok kahve beyazlaticisi var, kalorisi yuksek, saglikli degil:)
Nasilsin Gamzecim?
O zaman benim ictigim o degildi. Aa dogru ben sirra icmistim simdi hatirladim.Canim icinde kahveden cok kahve beyazlaticisi var, kalorisi yuksek, saglikli degil:)
Nasilsin Gamzecim?
Bencede canim daha cok rekabet, daha guzel kilo vermemizi saglar.Iyi bari ara rakimlar doluyor3 yokken 4 vardi daha cok insan daha eglenceli olur
Sagol canim.Kek hariç süper kekle bile süper
Erken yemişsin mis
Canimallah allahh şimmndi eve geldik menümü paylaşıcam kaptanım mesajları okuyorum ard arda dibek kahvesi içilmesin yazılmış anlamadım ben de, ben de süt tozlu kahveyi bayadır içmiyorum resmen yağ içiyor gibi hissediyorum.
bir de kaptanım benim eşim kim bu hafta?
Soz kaptanim. Pazartesiden itibaren paketler de gelecek bakalim. Aa ve pazartesi ameliyatsiz lipoya basliyorum. 4 seans.Tartilma kuzum pazartesi ama cumaya kadar boyle devam, soz mu?
Yaaaa çok sevindim süper haber :)Kizlar sizinle bi haber paylasayim.
Biliyorsunuz cuma zayiflama yarismamizda toplam 8 takim vardi.
Bugun 3. takimin kaptani guzel bir haberle aramiza dondu, 3. takimi yeniden actilar, bu durumda artik yarismada 9 takim olduk.
Umuyorum ki guzel rekabetlere ve guzel kilo vermelere araci olur bu yeni durum :)
O mirra kahvesidir kuzum, guneydoguda yapiliyor, cok da guzel oluyor...O zaman benim ictigim o degildi. Aa dogru ben sirra icmistim simdi hatirladim.
Haklisin canim.O bile süper metabolizman hızlanmış yağ yakarsın süper
Ben çok seviyorum ve içiyorum da canımdibek kahvesini neden sevmiyoruz kızlar çok mu kalorili? ben hiç içmedim sanırım
Dogru sirra yazmisim mirraydiO mirra kahvesidir kuzum, guneydoguda yapiliyor, cok da guzel oluyor...
SüperkaptanBeni etiketlemesenizde olur ben her bir mesaji okuyorum, etiketlere bakmayi unutuyorum hatta kuzucanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?