Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Soz kaptanim. Pazartesiden itibaren paketler de gelecek bakalim. Aa ve pazartesi ameliyatsiz lipoya basliyorum. 4 seans.
Daha ne olsun hepsi isaret, zaten oldugundan zayif gorunuyorsun, hic yasinida gostermiyorsun.
Bir gayret zayiflayacaksin, mezun edecegiz seni.

16 AĞUSTOS CUMA
08.30 beyaz peynirli sandviç
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 3 yk mercimek yemeği 3 yk makarna yine yemeğin kötü olduğu bir cuma aç kaldım
17.00 bir adet şeftali
19.30 bir tabakta 2 yk pilav 2 yk taze fasulye zeytinyağlı 3 adet kanat tavuk -misafirlikteydik- bir bardak kola içtim aylaaar sonra valla sıcakta nasıl güzel gitti anlatamam 3 adet üzüm yedim valla tattım
SPOR yok
SU 2,5 litreyi geçmiştir

17 AĞUSTOS CUMARTESİ
10.00 iki peynirli yumurtalı omlet ekmeksiz
15.00 3 YK patates salatası 4 adet ufak hamur kızartması yarım dilim kek, yine misafirlik mağduruyum ama hamurlar ufaktı gerçekten...
19.00 3 küçük dilim kavun, 3 ufak galeta
Su 2litre
SPOR bol yürüyüş ve temizlik evi komple

Kızlar yarın arkadaşlarımla sushi yemeğe gideceğiz hiç yemedim
Yiyim mi
Kalorisi nasıl
Tadı nasıl

Beni az bilgilendirin

kalorisini çok bilmiyorum sanırım belki pirinçli olduğundan biraz kalorili olabilir ama sanmıyorum
sadece ben de ilk iki üç adet inanılmaz güzel gelirken 3ten sonrası içimi bayıyor

Kızlar yarın arkadaşlarımla sushi yemeğe gideceğiz hiç yemedim
Yiyim mi
Kalorisi nasıl
Tadı nasıl

Beni az bilgilendirin
oyyy cok yanlis bir insana sordun evde sushi yapan bir kisilik konusuyor suan karsinda
Akin ve Aras bile hup hup hupletirler.
Cig ya da smoked balik, karides ile , japon usulu haslanmis pirinc , cesitli sebzeler ve yosun ile yapiliyor.
Pirinc diyete uygun olmayan tek gida icinde.
Bence mutlaka yemelisin , kesinlikle, 1 porsiyon yersen , 1 ogunde sorun olmaz kzuum.

Canim bugun az yemissin yediklerin diyete uygun degil ama kalori olarak diyetine zarar vermiyorlar.
Dun spor yapmadigin icin ceza gelecek :)

Canim bugun az yemissin yediklerin diyete uygun degil ama kalori olarak diyetine zarar vermiyorlar.
Dun spor yapmadigin icin ceza gelecek :)

evet yaa çok kalorili olduğu için akşama bişey yemedim artık napıyım
cezam neyse çekeyim artık yarın sporla

tesekkur ederim kaptancigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…