Daha ne olsun hepsi isaret, zaten oldugundan zayif gorunuyorsun, hic yasinida gostermiyorsun.Soz kaptanim. Pazartesiden itibaren paketler de gelecek bakalim. Aa ve pazartesi ameliyatsiz lipoya basliyorum. 4 seans.
Bana da demediklerini bırakmadılarBir an ates basti yazdiklarini okurkeeen :))
Klavyenin azizligi banada hep oluyor, eski mesajlari bir okuyorum diyorum ben nasil bir turkce :))Dogru sirra yazmisim mirraydi
Insallah . cok sagol canim. Hic usenmeden herseye cevap veriyorsun.Daha ne olsun hepsi isaret, zaten oldugundan zayif gorunuyorsun, hic yasinida gostermiyorsun.
Bir gayret zayiflayacaksin, mezun edecegiz seni.
Iyi tutmussun kuzum..Bana da demediklerini bırakmadılar
Zor tuttum kendimi ben de ama bu kadar oldu
Cok seviyorum sizinle sohbet etmeyi, birazda cenem dusuk onunda etkisi olabilir canim.Insallah . cok sagol canim. Hic usenmeden herseye cevap veriyorsun.
İyi kuzumIyi tutmussun kuzum..
Sevdicegin nasil
Ay ben de bayılıyorumCok seviyorum sizinle sohbet etmeyi, birazda cenem dusuk onunda etkisi olabilir canim.
Kızlar yarın arkadaşlarımla sushi yemeğe gideceğiz hiç yemedim
Yiyim mi
Kalorisi nasıl
Tadı nasıl
Beni az bilgilendirin
oyyy cok yanlis bir insana sordun evde sushi yapan bir kisilik konusuyor suan karsindaKızlar yarın arkadaşlarımla sushi yemeğe gideceğiz hiç yemedim
Yiyim mi
Kalorisi nasıl
Tadı nasıl
Beni az bilgilendirin
Yapmayin trip mirip, sevin sevilin ahey aheeeyy :)İyi kuzum♥ Aramız bozuktu düzeldik
Canim bugun az yemissin yediklerin diyete uygun degil ama kalori olarak diyetine zarar vermiyorlar.16 AĞUSTOS CUMA
08.30 beyaz peynirli sandviç
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 3 yk mercimek yemeği 3 yk makarna yine yemeğin kötü olduğu bir cuma aç kaldım
17.00 bir adet şeftali
19.30 bir tabakta 2 yk pilav 2 yk taze fasulye zeytinyağlı 3 adet kanat tavuk -misafirlikteydik- bir bardak kola içtim aylaaar sonra valla sıcakta nasıl güzel gitti anlatamam3 adet üzüm yedim valla tattım
SPOR yok
SU 2,5 litreyi geçmiştir
17 AĞUSTOS CUMARTESİ
10.00 iki peynirli yumurtalı omlet ekmeksiz
15.00 3 YK patates salatası 4 adet ufak hamur kızartması yarım dilim kek, yine misafirlik mağduruyum ama hamurlar ufaktı gerçekten...
19.00 3 küçük dilim kavun, 3 ufak galeta
Su 2litre
SPOR bol yürüyüş ve temizlik evi komple
Canim bugun az yemissin yediklerin diyete uygun degil ama kalori olarak diyetine zarar vermiyorlar.
Dun spor yapmadigin icin ceza gelecek :)
tesekkur ederim kaptancigimKizlar takimimiz bu hafta 6. oldu ve malesef 1 nota aldik
Aksam kalabaliklasinca takimimiz biraz sohbet edelim diyorum, tartip bicelim ne yapabiliriz kilo verirken, neleri yapmamaliyiz diye..
Bu aradasserendipity canim tebrik ediyorum bireyselde bu haftanin 3. su oldun.
Gurur duyduk, bizi cok mutlu ettin canim.
Dogru sirra yazmisim mirraydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?