Bana da demediklerini bırakmadılar
Zor tuttum kendimi ben de ama bu kadar oldu
Tamamdir kuzum cezalar azicik artti bu hafta:)evet yaa çok kalorili olduğu için akşama bişey yemedim artık napıyım
cezam neyse çekeyim artık yarın sporla
Bu sefer diyetine destek olmus esin canim :)ay bu arada bir şey diyim eşime dedim ki sabah krep yaparım kendime herhalde, o çalışıyordu bugün
o da dedi ki bak misafirlikte hamur kızartacaklar başka bişeyler yaparlar bence sen ekmeksiz bir şey ye sabaho kadar kızmam işe yaramış şükür
Yawrukush
Kozmogirl17
artsın artsınTamamdir kuzum cezalar azicik artti bu hafta:)
madamesnow canim yeni nicki :)
Tamamdir canim :)artsın artsın
boş mekikli falan olsun karın bölgesine
squat da yapıcam bakalım
madamesnow canim yeni nicki :)
Ayy degistirmeyin ne olur nicklerinizi boyle cok guzel :))ben de mekikcanavarı mı yapsam acaba
elbiselerini gule gule kullan :) kucuk gelirse de icine girmek icin hedefin olurTesekkur ederim canim. Sarinin internette bir kucuk bedeni var olmadi onu siparis edip bir deneyim kucuk gelirse kucugunu veririm bu durur.
Cuma makarna..16 AĞUSTOS CUMA
08.30 beyaz peynirli sandviç
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 3 yk mercimek yemeği 3 yk makarna yine yemeğin kötü olduğu bir cuma aç kaldım
17.00 bir adet şeftali
19.30 bir tabakta 2 yk pilav 2 yk taze fasulye zeytinyağlı 3 adet kanat tavuk -misafirlikteydik- bir bardak kola içtim aylaaar sonra valla sıcakta nasıl güzel gitti anlatamam3 adet üzüm yedim valla tattım
SPOR yok
SU 2,5 litreyi geçmiştir
17 AĞUSTOS CUMARTESİ
10.00 iki peynirli yumurtalı omlet ekmeksiz
15.00 3 YK patates salatası 4 adet ufak hamur kızartması yarım dilim kek, yine misafirlik mağduruyum ama hamurlar ufaktı gerçekten...
19.00 3 küçük dilim kavun, 3 ufak galeta
Su 2litre
SPOR bol yürüyüş ve temizlik evi komple
Tadı neye benziyor acabakalorisini çok bilmiyorum sanırım belki pirinçli olduğundan biraz kalorili olabilir ama sanmıyorum
sadece ben de ilk iki üç adet inanılmaz güzel gelirken 3ten sonrası içimi bayıyor
Cok seviyorum sizinle sohbet etmeyi, birazda cenem dusuk onunda etkisi olabilir canim.
Bence de degildir sadece kahve sanirim o.ben de mırra içtim de onu da pek sevmedim
mırra kalorili değildir ama berhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?