Tamam kuzum :)oyyy cok yanlis bir insana sordun evde sushi yapan bir kisilik konusuyor suan karsinda
Akin ve Aras bile hup hup hupletirler.
Cig ya da smoked balik, karides ile , japon usulu haslanmis pirinc , cesitli sebzeler ve yosun ile yapiliyor.
Pirinc diyete uygun olmayan tek gida icinde.
Bence mutlaka yemelisin , kesinlikle, 1 porsiyon yersen , 1 ogunde sorun olmaz kzuum.
İlk defa 3 gün konuşmadık inat etmiştimYapmayin trip mirip, sevin sevilin ahey aheeeyy :)
Sagol canim. Gecen yaz 65 kiloyken aldigim birkac elbisem var. Onlarin icine giremedim hic bu seneelbiselerini gule gule kullan :) kucuk gelirse de icine girmek icin hedefin olur
Vuhuuu:) süpersin
Kuzum yemeay ben de miaafirlikteydim işte
çok zor oluyor
dün de e sen hiç pilav yemedin kaldı pilav fln dediler ama napıyım tadına baktım sonuçta
olsada yesekmidye dolma
kız öyle tuhaf bişey değil gerçekten
Onu da hiç yemedimmidye dolma
kız öyle tuhaf bişey değil gerçekten
Iyi tutmussun kendi.İlk defa 3 gün konuşmadık inat etmiştim
Şu an iyiyiz
Bakalım :)
Ayyy ben hiç kendimi tutamıyorum hemen yazıyorum yaaman iyi olmuş yavaş yavaş alışıyordur el frenini yaptırdıktan sonra
Kaç yıldır..Iyi tutmussun kendi.
Aman iyi olun canim. Mutlulugunuz daim olsun
Himm ye canim ye. Eminim hem sushiyi hem de midye dolmayi yeyince seversin tabi tazesini yersen.Onu da hiç yemedimayy bakalım nasıl olacak
Cuma ödülse bir şey demiyorum16 agustos cuma
öğlen 10.00 (odul gunu diye kahvaltiyi bayaaaa abarttim sanirim)
kıymalı salcali yumurta
1 dilim köy ekmegi
bal/yag
domates salatalik biber
2 kasik kadar cokelek
4 zeytin
ceyrek hashasli gözleme
15.00
1 tabak fasulye kavurmasi
18.00
1 tabak domates corbasi
burda bitirmistim yeme isini ama hatta oglusun dogum gününde de yemedim ama eve gelince gece
saat 23.00
1 dilim yas pasta 2 susamli kurabiye
kendimi engelleyemedim. daha erken bir saatte yeseydim bari ama olmadi iste.
su 3.5 litre
1 saat yürüyüş
17 agustos
10.30
menemen 3 kasik kadar
1 dilim ekmek
4 zeytin iki parca peynir
domates biber salatalik
2 kasik cokelek
16.00
1 kase sebze corbasi
1 kase yogurt
19.30
ceyrek seftali ve 1 avuc leblebi
su 2 litre anca olmustur
30 dk yürüyüş
Bakalım yarını bekliyorumHimm ye canim ye. Eminim hem sushiyi hem de midye dolmayi yeyince seversin tabi tazesini yersen.
Iyi geceler canim. Size de iyi eglenceletKizlar Aras uyandi ve bunaldi evde biraz bahceye cikiyoruz biz.
Hepinize iyi geceler, opuyorum..
Yat dinlen o zaman canim. Yarin yine burdayiz nasilsanerden okumaya baslasam pfff. ama yine vok yogun bir gun gecti ve yine gozlerim kapaniyo. botle olunca ne yazdigimin bile farkinda olmuyorum sacma sapan cümleler kuruyorum sanirim
Kuzumnerden okumaya baslasam pfff. ama yine vok yogun bir gun gecti ve yine gozlerim kapaniyo. botle olunca ne yazdigimin bile farkinda olmuyorum sacma sapan cümleler kuruyorum sanirim
Olmaaaaaaz kabul edemeeeeemkız tadımlık yedim hepsini vallahi
başka hiçbir şey yoktu inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?