Canim aksam hem fasulye hem mercimek fazla oolmus aksamini biraz daha hafif tutabilirsin canim.Kızlar iyi geceler çok geçe kaldım bugün rahatsızdım umarım yarın daha iyi olurum..
sabah: üç dilim peynirli ekmek, üç zeytin, biraz labne, domates salatalık yeşillil ve biber
Ara: bir porsiyon meyve 1 bardak süt (tarçınlı)
Öğle akşam bir oldu saatten: bir kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil fasulye
Bir kasenin çoğu mercimek gerisi tam b makarna
Ara öpün: papatya çayı
Bol su içtim ama doğru düzgün yerimden kalkmadım hareket olarak
Evet odul +nota sildircez kaptisimize ceza aldirmayalim sende benim gibi ayaktasinsagol adasim , bu hafta herkes odul icin yarisacak rakipler zorlu
Calisinca insan yorgun dusuyor cok iyi anliyorum antp fistigi kalorili olmus tabi biraz.Iyi geceler kızlar saat bayağı geç olmuş herkes uyumustur işten gelince yığılıp kalmışım koltuktabugün öğlen yemeğinden beri hiç bisey yeme fırsatım olmadı maalsef uyanır uyanmaz antep fistigina saldırdım geçen yediğim dondurma bile beni böyle üzmedi ya yarın bayağı erken kalkıp spor yapmam gerek çok aşırı ter atmam gerek
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9 da
1 küçük kutu süt
3 dilim pastırma
1 adet çeri domates
1 dilim peynir
6 adet zeytin
Öğlen: 15 de
1 büyük kase süzme mercimek çorbası
1 normal kase tavuk kıymadan yapılmış sote tarzı bisey vardı hatta biraz yagliydi akşama kadar midem bulandı onu yedikten sonra
Akşam yok ara öğün yok su 1litre içtim sadece spor yok bugün 12 saat çalıştım hep ayakta hareketliydim
Ne diyorlarkız bana dedikten 10 dakka sonra kendin börek yemişsin yaaaaaaaa hem de gecenin köründeeeeeeee
10:30 burda ufaklik yatti ,kizim halen ayakta uyumayada niyeti yokEvet odul +nota sildircez kaptisimize ceza aldirmayalim sende benim gibi ayaktasin
İnşallahkız midye dolma nasıl yemedin
pilavı iç pilav gibi soğuk
güzel olur tad muhakkak
Harikasın kuzumHerkese selamlar
Bugün daha dikkatliydim.
Umarım istikrarlı şekilde sürdürürüm.
Arkadaşlarım bir güzel içtiler.
Ağzıma bile sürmedim
Su az spor olsa iyiymiş menü süper kuzum çok geçmiş olsun şimdi nasılsınIyi geceler kızlar saat bayağı geç olmuş herkes uyumustur işten gelince yığılıp kalmışım koltuktabugün öğlen yemeğinden beri hiç bisey yeme fırsatım olmadı maalsef uyanır uyanmaz antep fistigina saldırdım geçen yediğim dondurma bile beni böyle üzmedi ya yarın bayağı erken kalkıp spor yapmam gerek çok aşırı ter atmam gerek
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9 da
1 küçük kutu süt
3 dilim pastırma
1 adet çeri domates
1 dilim peynir
6 adet zeytin
Öğlen: 15 de
1 büyük kase süzme mercimek çorbası
1 normal kase tavuk kıymadan yapılmış sote tarzı bisey vardı hatta biraz yagliydi akşama kadar midem bulandı onu yedikten sonra
Akşam yok ara öğün yok su 1litre içtim sadece spor yok bugün 12 saat çalıştım hep ayakta hareketliydim
Harikasın kuzumKızlar iyi geceler çok geçe kaldım bugün rahatsızdım umarım yarın daha iyi olurum..
sabah: üç dilim peynirli ekmek, üç zeytin, biraz labne, domates salatalık yeşillil ve biber
Ara: bir porsiyon meyve 1 bardak süt (tarçınlı)
Öğle akşam bir oldu saatten: bir kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil fasulye
Bir kasenin çoğu mercimek gerisi tam b makarna
Ara öpün: papatya çayı
Bol su içtim ama doğru düzgün yerimden kalkmadım hareket olarak
Bizimde Ankaradaki evimiz canli muzikli bir cafenin tam ustunde ahh ders calisirken neler cekiyordum.
Az kavga etmedik sahipleriyle
Ben bu pantalon ve uste bayildim :)
Bu elbiselerde harika :)
Bende bunu coook begendim, renkleri muthis..
Cok yakismis uzun elbise kesin bir yer olur giyecek canim:)
Ben bunu da begendim :)
Bu sari elbise kesiminden oturu bedenini buyuk gostermis ama rengi guzel:)
Bu da favorilerimden biri :)
Esin kilo alsin canim bosverr :)
Cok guzel bir menu ve spor
Evet muthis bir oduldu :))
Ne guzel bir kahvalti tabagi :)
Canim bunu konusalim Ozlem ve Senemle cok guzel bir fikir :)
sagol canim, amin..
Ay sorma kuzum huplettim
Yorulmussun bir keyif zamanini haketmissin canim :)
Ben gecen sene tattim o portakal kabugu recelini, yapimi biraz zahmetli ama deryacim resmen tatli gibi, olamaz boyle bir lezzett :)
Muffin ve pilav olmasa süpermiş kuzum@Yawrukush
agustos 17 menum
sabah 9'da kahvalti
iki yumurta tavada ,1 english muffin (tatli degildir)
ara ogun 10:30
1 neskahve sutlu
oglen2'de
1 kase yesil mercimek yemegi
aksam 6'da
2 yemek kasigi pilav ,1tavuk bacagi,salata
2.5lt su
spor 2 mile leslie
Harikasııııııın17 Ağustos Menüm
09:00
2 tavada yumurta
1 salatalık
3 ceviz
1 kk peynir
3 dilim ekmek
1 sb şekersiz çay
16:00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 lt su
Spor
1000 ip atlama
30dk fitness
2000 adım
@DeryaOnDiet
Gece güne gitmeseydim süper kapanış olmuş olacaktı:)Böreklerle kısırı leslie işe eritmişsingündüz menün çok iyi
Oyyyy kuzum45 dakikadir cocuk salliyorum yerine gatiriyorum kalkiveriyor cildircam arkadas sonunda yokmu buna bi care
Ben alınganlık yaptım canımCanim kacamksiz bir hafta gecirmemiz gerekiyor ve cokta gecmis saati biraz daha dikkat etmelisin ki bu hafta mezun olabilesin sen yuz yuz kuyruguna gel kuyrukta zayiflayamabu arada sevdiceginle neden aran acildi kuzum gerci duzelmissiniz ben geriden geliyorumda.
evet iyi olurdu. emzirdigim icin bazen cok acikiyom ,Muffin ve pilav olmasa süpermiş kuzum
Oyyyyevet iyi olurdu. emzirdigim icin bazen cok acikiyom ,
Sizin orda erkenmis ya onu kestiremedim canim10:30 burda ufaklik yatti ,kizim halen ayakta uyumayada niyeti yok,
Canim yaa bende cok yapardim be salakmisim diyorum simdi aramazsa aramasin diyorum simdi hatta evlendikten sonrada bi sure devam etti tattistik ise gitti aramiyor ilgilenmiyor diye triplere giriyordum simdi amannn aramazsa aramasin diyorum bende aramiyorum kendi hic bisey yokmus gibi ariyor sonra bi sure sonra bitiyor yani eskisi gibi olmuyor hic bisey uzme sen kendini bosaBen alınganlık yaptım canım
Hem özledim görüşemedik hem regl hem hastane işleri falan çok yoğundum
O da yoğundu (şehir dışına falan çıkması gerekti)
Az daha fazla ilgi bekledim
O ilgiyi göremeyince...
Sonradan bakınca bu hormonlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?