- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Duzenli ver canim mesela gunde 2 kere gibi. 3-4 gune gecer.Bii iki kere verdim ama duzenli vereyim dimi ilerliyor gibi cunku
Tamam cok tesekkurlerDuzenli ver canim mesela gunde 2 kere gibi. 3-4 gune gecer.
Canim havayi ilacsiz sadece suyla ver cok ufak daha yapilacak vokta bisey yokKizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi
Serum fizyolojik koyuyorum.Canim havayi ilacsiz sadece suyla ver cok ufak daha yapilacak vokta bisey yok
ohh miss. Afiyet olsun cnaimKizlar fotodaki 3. Ekmek yerine 2 t.k cilek receli yedim
Tesekkurlerr :)ohh miss. Afiyet olsun cnaim
dibek kahvesini neden sevmiyoruz kızlar çok mu kalorili? ben hiç içmedim sanırım
Eskiden dibek hahvesi dedikleri böyle taş değirmende öğütülen kahveymiş. Yani esası o, sade kahve. (Belki de dibek diye hatirlamanin sebebi odur deryacim)Himm ben emin degilim ictim mi? Galiba cook eskiden urfada icmistim evet evet. Ama normal sade kahveydi gibi. Yanlis mi hatirliyorum ki
Sen masallah ne marifetlisin kuzum ya
Fazla naz aşık usandirir dememişler boşuna feyzacim, iyi yapmışsın barışmaklaKaç yıldır..
İlk defa durdum kuzum tam 3 bile değil 2 hatta galiba
Benim küçük de öyle. Geçmiyor Özlemcim o huyKuzum sabah kahvaltisi fazla geldi sanirim ustune abisinin cikolatasindan istedi bi parmak ucuyla surdum midesini bjlandirdi kustu onun oyle huyu var bisey yemek istemeyince kusturuyo kendini malesef
İlaçsız çözümü yok tatlım hatta ilaçla da var diyemem. Benim miniş (ki 6 yaşında) çok sık olur geniz akıntısı, üstelik gece birkaç kez istifra eder bu yüzden. Çok zor birşey.Kizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi
Evet canim su dedigim o iste sık sık vee onun hic bizarari yok balgamcikarmasi iyi ama napcaklarini bilmedikleri icin antibiyotik vermediler dimiSerum fizyolojik koyuyorum.
Yok antibiyotik almamak icin doktora gitmiyorum zatenEvet canim su dedigim o iste sık sık vee onun hic bizarari yok balgamcikarmasi iyi ama napcaklarini bilmedikleri icin antibiyotik vermediler dimi
bence en iyisini yapiyorsun canimYok antibiyotik almamak icin doktora gitmiyorum zatenof ben biraz dogalciyim ama yanlis bisey yapmaktanda korkuyirum
serum fizyolojik en iyisi en zararsizi canim cok iyi yapiyorsun ama duzenli ver lutfenSerum fizyolojik koyuyorum.
Insallah canim biraz yogunlugum var bu ara uzgunum yazamadim sana fazla insalalh biz aliriz cnim
Kuzum ödem olabilir miGunaydin kizlar ben acim ama artidayim neden bole oluyor anlamadim yani hem kacamagim yok hem acim hem sporum super niye artidayim onu anlamadim yaa
İnşallah hayırlısıCanim yaa bende cok yapardim be salakmisim diyorum simdi aramazsa aramasin diyorum simdi hatta evlendikten sonrada bi sure devam etti tattistik ise gitti aramiyor ilgilenmiyor diye triplere giriyordum simdi amannn aramazsa aramasin diyorum bende aramiyorum kendi hic bisey yokmus gibi ariyor sonra bi sure sonra bitiyor yani eskisi gibi olmuyor hic bisey uzme sen kendini bosa
Ben de dün gece 05.30 da uyudum aaa pardon sabah uyumuşum gece değil artık oŞimdi üzerimden tir geçmiş gibiyimsabah sporuna kalkamadım kac tane alarm kurmstum
İnşallah kuzumAyyy ne guzel bir dua agzina saglik ve insallah o gunleri gorucemmi
Kuzum eğer ilaçlık bir durumu varsa ve vermezsen ilerleyebilirKizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?