Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim havayi ilacsiz sadece suyla ver cok ufak daha yapilacak vokta bisey yok

dibek kahvesini neden sevmiyoruz kızlar çok mu kalorili? ben hiç içmedim sanırım
Himm ben emin degilim ictim mi? Galiba cook eskiden urfada icmistim evet evet. Ama normal sade kahveydi gibi. Yanlis mi hatirliyorum ki
Eskiden dibek hahvesi dedikleri böyle taş değirmende öğütülen kahveymiş. Yani esası o, sade kahve. (Belki de dibek diye hatirlamanin sebebi odur deryacim)
Ama şimdilerde dibek kahveye kaptişin de yazdığı gibi süttozu vs. katkı maddeleri ekliyorlar gamzecim.
Ben süttozlu Nescafe yicok severdim ama içmiyorum artık. Özlüyorum arada ☺
fayfeyfiy bunlarda benim bebislerim, el yapimi, goz nuru :))
Eki Görüntüle 2299313
Sen masallah ne marifetlisin kuzum ya
Kaç yıldır..
İlk defa durdum kuzum tam 3 bile değil 2 hatta galiba
Fazla naz aşık usandirir dememişler boşuna feyzacim, iyi yapmışsın barışmakla
Kuzum sabah kahvaltisi fazla geldi sanirim ustune abisinin cikolatasindan istedi bi parmak ucuyla surdum midesini bjlandirdi kustu onun oyle huyu var bisey yemek istemeyince kusturuyo kendini malesef
Benim küçük de öyle. Geçmiyor Özlemcim o huy
İlaçsız çözümü yok tatlım hatta ilaçla da var diyemem. Benim miniş (ki 6 yaşında) çok sık olur geniz akıntısı, üstelik gece birkaç kez istifra eder bu yüzden. Çok zor birşey.

Son düzenleme:
Evet canim su dedigim o iste sık sık vee onun hic bizarari yok balgamcikarmasi iyi ama napcaklarini bilmedikleri icin antibiyotik vermediler dimi
Yok antibiyotik almamak icin doktora gitmiyorum zaten of ben biraz dogalciyim ama yanlis bisey yapmaktanda korkuyirum

İnşallah hayırlısı
Küslük zaten uzun sürmeşin ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kuzum eğer ilaçlık bir durumu varsa ve vermezsen ilerleyebilir
Birçok doktor yerine bir doktordan takipte ol
En azından tedavi işe yaramadı neden yaramadı vs olayların daha güzel incelenir
Çok geçmiş olsun
Evde(camdan balkondan içmek falan da dahil) asla sigara içirme
Bir de salgın var ondan olabilir

Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…