Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hasta mi oldu kuzun, hayirdir?
Kuzum sabah kahvaltisi fazla geldi sanirim ustune abisinin cikolatasindan istedi bi parmak ucuyla surdum midesini bjlandirdi kustu onun oyle huyu var bisey yemek istemeyince kusturuyo kendini malesef

Ayyy ne guzel bir dua agzina saglik ve insallah o gunleri gorucemmi

Gunaydin kizlar ben acim ama artidayim neden bole oluyor anlamadim yani hem kacamagim yok hem acim hem sporum super niye artidayim onu anlamadim yaa
Al bendende o kadar ya 2 gundur fazla cikiyorum ve sinirim bozuldu spor yapıyorum yememe dikkay ediyorum ve 3 litre su iciyorum. Hadi vermiyimde almak neden

Kizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi

Sagol canim. Dedigin gibi muhakkak biryer olur giyecek.

Cok gecmis olsun canim. Buhar makinasi oneririm. Ama galiba yazdigin hava makinasi o mu? Icinden buhar cikan maskeyle beraber cocuga taktigin makina mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…