Neden öyle düşündün:) var tabiki:)Guzel bir menu, guzel sporlar.
Kahvaltiyi gec vakitte yiyebildigine gore cocuk yok diye dusunuyorum :)
Bizim gruptaki cocuklar genelde erkenden kalkiyorlarda ondan oyle dusunuluyor canim.Neden öyle düşündün:) var tabiki:)
Günaydın canım, uzuuun bı geçmiş yaptımOooo bebegim gunaydin canim esim ne guzel bak gune erkenden baslamisizFitFiliz
3 tane alarm kurdum akıllı bilekte 3 kere titredi uyanamamışım haftasonu spor hep yalan oluyor bana ablacımCok az yemissin kuzum, cok da calismissin , dinlen guzelce..
Çok kalorili oldu maalesefCalisinca insan yorgun dusuyor cok iyi anliyorum antp fistigi kalorili olmus tabi biraz.
Kuzum sabah kahvaltisi fazla geldi sanirim ustune abisinin cikolatasindan istedi bi parmak ucuyla surdum midesini bjlandirdi kustu onun oyle huyu var bisey yemek istemeyince kusturuyo kendini malesefHasta mi oldu kuzun, hayirdir?
Gunaydin canimGünaydın herkese kızlar gününüz çok güzel geçer inşallah
Kacamaksiz bir gun olsun tatlim.Günaydın canım, uzuuun bı geçmiş yaptım
Çok güzel bir pazar günü geçirelim inş. tatlım☀🌤 ❤
Ayyy ne guzel bir dua agzina saglik ve insallah o gunleri gorucemmiOyyyy kuzum
İnşallah uykunda Harika dinlenirsin
Ve çocukların kendileri gider yatar uyur inşallah
Benim bir kuzenim öyleydi
Çocuk küçükken uykusu gelince gidip yatıp şıp diye uyuyordu
Az zırlar anasına kendini sallattırır falan bizim bildiğimiz çocuklar ama yok maşallah
Al bendende o kadar ya 2 gundur fazla cikiyorum ve sinirim bozulduGunaydin kizlar ben acim ama artidayim neden bole oluyor anlamadim yani hem kacamagim yok hem acim hem sporum super niye artidayim onu anlamadim yaa
Esim de bunu cok begendiBu en begendigim (siyah ve gri en sevdigim renkler sanirim)
Ayrica uzun elbise ve pantalon cok guzel
Cicekli mavi ve beyaz olan elbiseler de favorilerimden
Sagol canim. Dedigin gibi muhakkak biryer olur giyecek.Bizimde Ankaradaki evimiz canli muzikli bir cafenin tam ustunde ahh ders calisirken neler cekiyordum.
Az kavga etmedik sahipleriyle
Ben bu pantalon ve uste bayildim :)
Bu elbiselerde harika :)
Bende bunu coook begendim, renkleri muthis..
Cok yakismis uzun elbise kesin bir yer olur giyecek canim:)
Ben bunu da begendim :)
Bu sari elbise kesiminden oturu bedenini buyuk gostermis ama rengi guzel:)
Bu da favorilerimden biri :)
Esin kilo alsin canim bosverr :)
Cok guzel bir menu ve spor
Evet muthis bir oduldu :))
Ne guzel bir kahvalti tabagi :)
Canim bunu konusalim Ozlem ve Senemle cok guzel bir fikir :)
sagol canim, amin..
Ay sorma kuzum huplettim
Yorulmussun bir keyif zamanini haketmissin canim :)
Ben gecen sene tattim o portakal kabugu recelini, yapimi biraz zahmetli ama deryacim resmen tatli gibi, olamaz boyle bir lezzett :)
Cok gecmis olsun canim. Buhar makinasi oneririm. Ama galiba yazdigin hava makinasi o mu? Icinden buhar cikan maskeyle beraber cocuga taktigin makina mi?Kizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi
He evet canim oCok gecmis olsun canim. Buhar makinasi oneririm. Ama galiba yazdigin hava makinasi o mu? Icinden buhar cikan maskeyle beraber cocuga taktigin makina mi?
Bii iki kere verdim ama duzenli vereyim dimi ilerliyor gibi cunkuCok gecmis olsun canim. Buhar makinasi oneririm. Ama galiba yazdigin hava makinasi o mu? Icinden buhar cikan maskeyle beraber cocuga taktigin makina mi?
O makinayi gunluk kullan ama en az 10 dakika civari gunde 2 kere. Icine istersen farkli sivilar var eczanede onlardan damlatabilirsin yasina uygun olarak.He evet canim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?