Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok sagol canim

Yok kuzum okadar olmadi cok yagdi firtina esti ama okadar kotu degilddi ama karayolu durmustu biyerlere su basmis olabilir diye dusundum bende bizim icin pazar klasik bigun esim calistigi icin evdeyim ki zaten hiccc biyere gidesim yok kac gundur

Yok antibiyotik almamak icin doktora gitmiyorum zaten of ben biraz dogalciyim ama yanlis bisey yapmaktanda korkuyirum
Zaten hemen vermezler antibiyotik cok kotu olmadikcada almasin mumkunsu daha cok minik cunku.acil sifalar dilerim

Pazara gittim geldim bu haftanin yesilliklerini beyaz sirkeli suya koydum kurutup kAldiricam ara ogun meyvelerimide aldimm sebzeleride yarin zeytin yagli yapip dolaba koyarim sebze ve salata hazir olunca rahat oluyo aclik anında yesilliklerimi yikayinca detoks suyumu hazirlayabilirim
Wasa aldim bide biraz wasayla takilayim degisiklik olsun

Eklentiler

• 20190818_122113.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 25
Yok antibiyotik almamak icin doktora gitmiyorum zaten of ben biraz dogalciyim ama yanlis bisey yapmaktanda korkuyirum
canım çok geçmiş olsun umarım ilaçsız sıkıntısız geçer
Ben de dün gece 05.30 da uyudum aaa pardon sabah uyumuşum gece değil artık o

aynen ben de öyle artık delirecektim, sabah da kalktım sürekli zaten hala uykulu ve yorgunum

Hastayim canim onunla alakali mi acaba 3.gunum bugun

olabilir canım tabi ki

Yok kuzum okadar olmadi cok yagdi firtina esti ama okadar kotu degilddi ama karayolu durmustu biyerlere su basmis olabilir diye dusundum bende bizim icin pazar klasik bigun esim calistigi icin evdeyim ki zaten hiccc biyere gidesim yok kac gundur

valla bizim de hiçbir şey yapasımız yok ama herhalde bir çıkar dolaşırız muhakkak, bende sen de biraz dolaş ki metabolizman hızlansın canım belki biraz hareket bekliyordur.

süper hazırlık kuzum

Aynen benim de öyle iki gündür hava kapalı diye sanırım. Bi mutsuzluk var üstümde
Bir de öğle yemeği yiyecektim tam (köfte+salata), baktim daha erkenmiş vazgeçtim. Sonra saf gibi çekirdek+ peynir helvası+ şeftali yedim .
Keşke erken filan demeden acıktığımda yeseydim. Mis gibi köftemden oldum, şimdi öğle yemeği hakkım gitti
Bunlar hep can sıkıntısından

Tesekkurlerr. :)

O
Tuh ya ne kotu olmus.
Bugun bizim burda hava guzel canim. Ancak ciktik evden havuza gidiyoruz.

Kizlar ya valla cildircam eski sevgilim kac aydır rahat vermiyor yeni numarami bulmuş simdide cok gerildim. Daha yeni numara degistirdim ya rahat bıraksın diye. Sosyal hesaplarimi kapatmak zorunda kaldim gene ulaşmış. Sevgilin varmış bir daha rahatsız etmicem yazmış hic inanmıyorum. Ben yazdiklarina asla cevap vermedim bu zamana kadar kendi kendine yazıyor. Ama tam bir daha yazmicak heralde diyorum aradan zaman geciyor yaziyor ariyor. Gerçekten cok geriliyorum huzursuz ediyor yazmasi ya. Terk et dolu zaman gecsin keyfin istediğinde cik gel yaz bu kisinin hayatindaki kisiyle sorun yasamasina neden olurmuyum falan yok hic duyduktan sonra ne diye yazarsin sevgilin varmis bir daha yazmam diye. Duymussun onu bile yazma iste
Galiba cok bunaldim birileriyle konusmak istedim kusura bakmayin ama valla kafayi yicem stres oldum

Günaydın kizlar bana gün yeni aydı da Hasta falan mıyım çözemiyorum sabahları bayağı kotu uyanıyorum ya
Gecmi yatiyorsun kuzum acaba havalarda yapiyor canim ya
Harikasin kuzum bu hafta senden guzel bi eksi gelcek yani
Canım reglim diyordun, ondandır. Sen aynen devam et eşim. Bak gör birden düşecektir kilon
Ya olabilirmi oyle kuzum cok sevinirim okadar emek harciyorum yani.
Bu aralar cidden sokaga cikasim yok enson oglan yola kactiydi sonraki gunde esimle tartistim ya yolda resmen psikolojimi bozdular ogunden beri arabaya binip biyere gitmedim ki ben cocuklari parka dahile goturmeden durmazdim eglensinler diye bi bahane bulur evden cikardim simdi hic biyere cikmak istemiyorum.ancak kapinin onune yada terasa cikariyorum kuzularimida. duzelirim umarim
Kotu olmus kuzum artik koftelerini 4 5 gibi yersin bende bugun erken yemegi planliyorum kahvaltimi 11.30 da yaptim 4 5 gibi peynirli salata yemegi planliyorum bugun spor yapamiyabilirim dizim cok asiri agriyor cunku bakim yarin randevum var nedicek mr sonucuma

Canim hic muhattap olma sevgilindende saklama yarin obur gun duyup sıkintı cikarmasin birde tekrar degis gerekirse numarani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…