- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
On numara valla kutluyorum seni ben hic icemiyorum bole sularbuyrun detoks suyum elimdeki çilek sirkesi :)
Çok düşüncesizce gerçekten. Telefonda yeniden engelle arayamasin bir daha tatlım. Sosyal medyada da yeniden engelle. Ortak tanıdık varsa hala, açıkça belirt seni rahat bırakması gerektiğini. Hoş bir durum değil, kızdığın kadar var canimKizlar ya valla cildircam eski sevgilim kac aydır rahat vermiyor yeni numarami bulmuş simdide cok gerildim. Daha yeni numara degistirdim ya rahat bıraksın diye. Sosyal hesaplarimi kapatmak zorunda kaldim gene ulaşmış. Sevgilin varmış bir daha rahatsız etmicem yazmış hic inanmıyorum. Ben yazdiklarina asla cevap vermedim bu zamana kadar kendi kendine yazıyor. Ama tam bir daha yazmicak heralde diyorum aradan zaman geciyor yaziyor ariyor. Gerçekten cok geriliyorum huzursuz ediyor yazmasi ya. Terk et dolu zaman gecsin keyfin istediğinde cik gel yaz bu kisinin hayatindaki kisiyle sorun yasamasina neden olurmuyum falan yok hic duyduktan sonra ne diye yazarsin sevgilin varmis bir daha yazmam diye. Duymussun onu bile yazma iste
Galiba cok bunaldim birileriyle konusmak istedim kusura bakmayin ama valla kafayi yicem stres oldum
Dizin ağrıyorsa zorlama tabi tatlım. Üst beden çalisabilirsin belki oturarak ya da uzanarak filan. Bize yazarsın yarın doktor ne dedi diyeGecmi yatiyorsun kuzum acaba havalarda yapiyor canim ya
Harikasin kuzum bu hafta senden guzel bi eksi gelcek yani
Ya olabilirmi oyle kuzum cok sevinirim okadar emek harciyorum yani.
Bu aralar cidden sokaga cikasim yok enson oglan yola kactiydi sonraki gunde esimle tartistim ya yolda resmen psikolojimi bozdular ogunden beri arabaya binip biyere gitmedim ki ben cocuklari parka dahile goturmeden durmazdim eglensinler diye bi bahane bulur evden cikardim simdi hic biyere cikmak istemiyorum.ancak kapinin onune yada terasa cikariyorum kuzularimida. duzelirim umarim
Kotu olmus kuzum artik koftelerini 4 5 gibi yersin bende bugun erken yemegi planliyorum kahvaltimi 11.30 da yaptim 4 5 gibi peynirli salata yemegi planliyorum bugun spor yapamiyabilirim dizim cok asiri agriyor cunku bakim yarin randevum var nedicek mr sonucuma
Ay hadi insAllah goreyim guzel bi eksi. Hadi ya aslinda bayaga ferahlatici oluyor :)On numara valla kutluyorum seni ben hic icemiyorum bole sular
Ahhahaha gercekten temsili 4.takim fotosu olmus
Bizim bayram da böyle oldu
Yazdığını söylemedim kendim cunku cevap vermedim bosa huzursuz olmasini istememistim. Sevgilim normalde eskiyi hic sorunetmiyor. Bana hic sormadi eski sevgilin kimdi ne kadar sürmüştü hic sormadi. Tek ne zaman hayatindaydi dedi. Simdi adam takmiyorken bin tane sey sorgulamasina neden olacak guveni belki sarsilacak. Sorgulamayabaslayacak diye dusunuyorum. Sinir oldugum nokta kendi yapti herseyi simdi gelmis benim huzurumu bozmaya ne hakki varCanim hic muhattap olma sevgilindende saklama yarin obur gun duyup sıkintı cikarmasin birde tekrar degis gerekirse numarani
Arkadasina dedim ben onla konusmak istemiyorum muhattap olmak istemiyorum soyle dedim bie daha aramasin yazmasın. Sevgilimin yaninda yazsa benonun yuzunden rahatsiz olmak zorunda miyim dedim. Sevgilimsuan baska sehirde ama bir kac aya insallah olursa is durumuayni sehirde yasayacagiz surekli bunun yuzunden gerilmek istemiyorum yaniÇok düşüncesizce gerçekten. Telefonda yeniden engelle arayamasin bir daha tatlım. Sosyal medyada da yeniden engelle. Ortak tanıdık varsa hala, açıkça belirt seni rahat bırakması gerektiğini. Hoş bir durum değil, kızdığın kadar var canim
ayy ne guzelmis. anne bebis 1 yil beraber... ilk hamileliğimin uzerinden 9 yil gecti turkiye de hala 6 aylik ucretsiz izin konuşuluyo ama hala olmadi. ha bunda olacak ha bunda olacak diye hep bekledik ama yok olmadi. gecenlerde bir akraba dedi "annelik izni artacakmis 6 ay olacak misEvet canim 1 yil ucretli , 3 yil ucretsiz.
Evet canim erken bitirdim bugun yemeyi. Ins hepimizin yuzu guler yarin tartida
derya yaaa cok tatlısınEvet çok seviyoruz kaptanlarimizi
Az önceki kedi dedi ki bayramdan kalan baklavalari yiyecekmiş, bir de adanadan kebabçi araştırıyorbenden söylemesi
Tamam kuzum yazarim yine duramicam ama cocuklarimi uyutttum agriyan dizimleDizin ağrıyorsa zorlama tabi tatlım. Üst beden çalisabilirsin belki oturarak ya da uzanarak filan. Bize yazarsın yarın doktor ne dedi diye
Eeee kimin eşiderya yaaa cok tatlısın
Bak ise yaramis yine salla takma kuzum benim eski esim beni hep arardi arama derdim yine arardi en son aradi arama beni bben evlendim hamileyim dedim ondan sonra vazgecti bidahada be yazdiiii ne aradiiStres yasayinca dehset hizli kilo veriyorum kizlar sayesinde haftanin birincisi falan olabilirz
Benim simdiki esim ozaman erkek arkadasimdi soyle bilmek istiyorum hic biseyi saklama derdi sonradan duymak istemem derdi bende bana yazarsa hemen ekran resmi cekip sevgilime atardim simdi essek kocam olduYazdığını söylemedim kendim cunku cevap vermedim bosa huzursuz olmasini istememistim. Sevgilim normalde eskiyi hic sorunetmiyor. Bana hic sormadi eski sevgilin kimdi ne kadar sürmüştü hic sormadi. Tek ne zaman hayatindaydi dedi. Simdi adam takmiyorken bin tane sey sorgulamasina neden olacak guveni belki sarsilacak. Sorgulamayabaslayacak diye dusunuyorum. Sinir oldugum nokta kendi yapti herseyi simdi gelmis benim huzurumu bozmaya ne hakki var
haftaya hedefim 79.9 benim de cnm. biraz zor gibi ama zorlamadan olmuyor dimiGecen haftaki hedefime ulasmamisim 100 grla haftaya hedefim 73 kendime not
boncukcuuum kilolarımız cok yakin diye özellikle sana yazmak istedim. (okumam gerekn 200e yakin sayfa var)Gecen hafta 81.7
Bu hafta. 82.1
Fark. +400
Oran. _0.48
Haklisin kuzum insan geriliyor sadece gorunceBak ise yaramis yine salla takma kuzum benim eski esim beni hep arardi arama derdim yine arardi en son aradi arama beni bben evlendim hamileyim dedim ondan sonra vazgecti bidahada be yazdiiii ne aradii
Ay ne guzel kuzum ya bunlari duyunca cok hosuma gidiyorBenim simdiki esim ozaman erkek arkadasimdi soyle bilmek istiyorum hic biseyi saklama derdi sonradan duymak istemem derdi bende bana yazarsa hemen ekran resmi cekip sevgilime atardim simdi essek kocam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?