Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sadece 2 haftalik yapacaksan 1000 kalori, daha uzun sureli ise 1200 derim ben
DeryaOnDiet deryacim bence de tatile gitmeden once hizli bir toparlanma icin 1000 lik iyi olabilir. sende icecekler ya da cok istedgin minik birseyler eklersen 1200 u buldurursun. bu hafta basladin mi cnm??

Ya tam leslie yapicam kapi caldi teyzemin kizi kedi yavrularini getirmis kizi uni kazandi farkli sehirde 3 4 gunlugune onu yerlestirmeye gidiceklermis bizde 3 tane 2 de o getirdi 5 tane oldu yavruslar tabi benim sporda yarim kaldi sonra eliptigi cektim evin en ucra kosesine bari cocuklar uyurken sunu yapim dedim ilk 3 dak ufak uyandi haydi aldim ayagima yine uyudu ama benim butun modum dustu arkadas bu ne bole herkesler bana karsi kadinda bi zayiflamis noldu sana bole diyorum i... gibi calisiyorum diyor tobe yarabbi dedim biz burda biyerlerimizi parcaliyoz zayifliyalim diye kadib calosiyorum zayifliyorum diyor ama esiyle arasi kotuydu baya bi bence stresten vermis gibi geldi cunku 1 sene onceye kadarda calisiyordu hemde 2 saat uzakta gidip geliyordu ben anlamiyorum bu insanlari yaa valla bak naasik modumu dusurduler

F Falanfilannnn canim biz eslesmisiz. bu hafta alalim o dondurmayi. yaz bitiyo ve ne zamandir dondurma yemedim dun odul niyetine yeyim dedim ama pastayi odul yapınca dondurma kaldi. ayyyy dusunsene cikolatali fistikli damla sakizli... ya da yok yok dusunmeyelim simdi durduk yere. cuma dusunuruz. o dondurma bu hafta bizim olacak

Tabiki minimum 6 ay olmasi lazim. Degilse anne nasil emzirsin cocugunu 6 ay sadece anne sutuyle

DeryaOnDiet deryacim bence de tatile gitmeden once hizli bir toparlanma icin 1000 lik iyi olabilir. sende icecekler ya da cok istedgin minik birseyler eklersen 1200 u buldurursun. bu hafta basladin mi cnm??
Yarin basliyorum canim. Bakalim 2 hafta yapacagim tatil oncesi.

Stres yasayinca dehset hizli kilo veriyorum kizlar sayesinde haftanin birincisi falan olabilirz

ahah canım inşallaaaahh her şerde bir hayır vardır gibi olabilir
bir de sosyal medya hesabını kapatmaktansa engelle ve şikayet et

Benim simdiki esim ozaman erkek arkadasimdi soyle bilmek istiyorum hic biseyi saklama derdi sonradan duymak istemem derdi bende bana yazarsa hemen ekran resmi cekip sevgilime atardim simdi essek kocam oldu

ahah canım nasıl oldu daha iyi değil mi şimdi?

canım benim modun neden düşüyor yapma böyle, bak kadın stresliymiş işte yoğunluk hiç de hoş bir şey değil, ben de kilo veriyordum inan kilo verdğimi anlamıyordum bile ama mutlu muydum hiç de değil! önemli olan mutluluk, biz kiloyu sağlıklı mutlu olmak için veriyoruz yoksa mutsuz ve sağlıksız olduktan sonra inan o zayıflığın hiç bir kıymeti yok.

Spor baya yaramış vücuduna

haftaya hedefim 79.9 benim de cnm. biraz zor gibi ama zorlamadan olmuyor dimi
Cok yuksek tutma canim hedefini sonra uzuluyorsun ben maksimun 800 gr tutuyorum anca okadar veriyorum zaten hedefime ulastigimi goruncede musmutlu oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…