Kim esimmi sesi cikmiyor simdi kendini yemege vurdu sigaradan sonra fazla konusmamaya calisiyorum mumkun oldukca uzak duruyorum kus degilim tabikide ama muhabbetimiz olduguda soylenemez.mesela onsuz yataga gitmezdim simdi o kacta yatiyor bilmiyorum bile ve cok merak ediyorum bunun nezaman farkina varicak.ahah canım nasıl oldu daha iyi değil mi şimdi?
Bende bugun spor yapamam diyodum ama madem esim var sorumlulugumun farkina varip ayaklanmam gerek
Kararlisin bu hafta canim tebriklerkızlar tam 2 saat yürüdüm akşama bomba gibi menümle geliyorum
Ya tatlim benim onun mutsuzlugu modumu dusurmedi tabikide 3 kez sporum yarim kaldi morelim bozuldu birden incecik gorunce karsimda modum illa ki dustu ki neyse topladim kendimi yarim saat ay yuruyusumu yarim saat leslie mi 70 te mekigimi cektim canimcanım benim modun neden düşüyor yapma böyle, bak kadın stresliymiş işte yoğunluk hiç de hoş bir şey değil, ben de kilo veriyordum inan kilo verdğimi anlamıyordum bile ama mutlu muydum hiç de değil! önemli olan mutluluk, biz kiloyu sağlıklı mutlu olmak için veriyoruz yoksa mutsuz ve sağlıksız olduktan sonra inan o zayıflığın hiç bir kıymeti yok.
Kim esimmi sesi cikmiyor simdi kendini yemege vurdu sigaradan sonra fazla konusmamaya calisiyorum mumkun oldukca uzak duruyorum kus degilim tabikide ama muhabbetimiz olduguda soylenemez.mesela onsuz yataga gitmezdim simdi o kacta yatiyor bilmiyorum bile ve cok merak ediyorum bunun nezaman farkina varicak.
Canim maşallah güzel eşim tüm engellemelere rağmen harika bir spor yapmışsin okudum sonraYa tam leslie yapicam kapi caldi teyzemin kizi kedi yavrularini getirmis kizi uni kazandi farkli sehirde 3 4 gunlugune onu yerlestirmeye gidiceklermis bizde 3 tane 2 de o getirdi 5 tane oldu yavruslar tabi benim sporda yarim kaldi sonra eliptigi cektim evin en ucra kosesine bari cocuklar uyurken sunu yapim dedim ilk 3 dak ufak uyandi haydi aldim ayagima yine uyudu ama benim butun modum dustu arkadas bu ne bole herkesler bana karsi kadinda bi zayiflamis noldu sana bole diyorum i... gibi calisiyorum diyor tobe yarabbi dedim biz burda biyerlerimizi parcaliyoz zayifliyalim diye kadib calosiyorum zayifliyorum diyor ama esiyle arasi kotuydu baya bi bence stresten vermis gibi geldi cunku 1 sene onceye kadarda calisiyordu hemde 2 saat uzakta gidip geliyordu ben anlamiyorum bu insanlari yaa valla bak naasik modumu dusurduler
Biz de pazara markete filan çıkmıştik kuzum, sonra da akşam yemeği hazırlıklarına giriştim. Bizim haftasonu rutini iki öğün (çocuklar 3) senelerdir öyle. (ben şimdi rejimdeyim diye 3e çıkardım bakma) neyse bir geniş kahvaltı ve 3 - 4 gibi de akşam yemeği.FitFiliz filizcim duy duy nerlerdesin neler yapiyorsun kuzum acabaaaa
geçmiş olsun kuzum dikkat etGünaydın kizlar bana gün yeni aydı daHasta falan mıyım çözemiyorum sabahları bayağı kotu uyanıyorum ya
Ayyy kuzum olur mu öyle şey yaz tabiikiKizlar ya valla cildircam eski sevgilim kac aydır rahat vermiyor yeni numarami bulmuş simdide cok gerildim. Daha yeni numara degistirdim ya rahat bıraksın diye. Sosyal hesaplarimi kapatmak zorunda kaldim gene ulaşmış. Sevgilin varmış bir daha rahatsız etmicem yazmış hic inanmıyorum. Ben yazdiklarina asla cevap vermedim bu zamana kadar kendi kendine yazıyor. Ama tam bir daha yazmicak heralde diyorum aradan zaman geciyor yaziyor ariyor. Gerçekten cok geriliyorum huzursuz ediyor yazmasi ya. Terk et dolu zaman gecsin keyfin istediğinde cik gel yaz bu kisinin hayatindaki kisiyle sorun yasamasina neden olurmuyum falan yok hic duyduktan sonra ne diye yazarsin sevgilin varmis bir daha yazmam diye. Duymussun onu bile yazma iste
Galiba cok bunaldim birileriyle konusmak istedim kusura bakmayin ama valla kafayi yicem stres oldum
Umuyorum bende canimahh bee neyse bu süreç de kısa zamanda geçer umarım canım
Canim maşallah güzel eşim tüm engellemelere rağmen harika bir spor yapmışsin okudum sonra
Kız bi de insan bi virgül bi nokta filan koyar cümlelerin arasınazor anladım.
Dediğin gibi Allah dertten ya da hastalıktan kilo verdirmesin. Ama çoğu kadın da dikkat ediyor, yemiyor öyle çok. Sonra da ay kendiliğinden şekerim diyor. Aldanmamak lazım öylelerine
Biz de pazara markete filan çıkmıştik kuzum, sonra da akşam yemeği hazırlıklarına giriştim. Bizim haftasonu rutini iki öğün (çocuklar 3) senelerdir öyle. (ben şimdi rejimdeyim diye 3e çıkardım bakma) neyse bir geniş kahvaltı ve 3 - 4 gibi de akşam yemeği.
Birazdan da bir çay demlerim Özlemcim. 7 gibi de spor.
Kuzum sen bizi dusunme arasinla ilgilen disler bittimi canim eksik varsa belki o cikiyodurbirde cocuklarda buyume agrilari oluyormus belki oyle biseyde yasiyor olabilir kuzumSelamlar kizlar nasilsiniz,
Dun aksamdan beri cok kotu geciyor zamanimiz, Aras asiri huysuz, bir sIkintisi var ama cozemedik
Gece cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve onlarla uyuyakaldim, hatta bence isteyerek uyudum.
Aras 2de uyandi, o saatten sabah 6ya kadar salonda onunla oturduk uyumadi, agladi, bagirdi
Menu tablomuzu halledecegm, gecmiste yine birikmis, bu hafta sonu iptal oldum ben, kusuruma bakmayin ne olur...
Gayet guzel bir menu :)18 AĞUSTOS PAZAR MENÜ
11.00 iki dilim çavdar ekmeği 2kk peynir 1 dilim hindi füme zeytin biber ekmekler çok ufak değildi ama miniklerden halliceydi
bir sade türk kahvesi
15.00 bir avuçtan biraz fazla yağsız patlamış mosır iki adet kuru kayısı
17.30 1.5 yumurtalı melemen ekmeksiz
SPOR iki buçuk saat yürüyüş 1 saati ormanda ve epey tempolu dönüşte gezerek geldik
SU şimdiden 2 litreyi geçti
akşama yarım saat mekik vb yapacağım
1 sade kahve içerim bir de
Bu arada esim doğru duzgun sebzw yemedigi icin butun sebze bana kaldi☆Cilek sirkeli su
☆kahvaltı 11:00
1 kirmizi 3 yesil biber-közlenmis
Domates salatalik
2ye yakin yumurtadan peynirli otlu omlet
2 kucuk esmer ekmek ve cok az recel
Ve cay
Ara 15:00
4 dilim seftali
Yarim muz
5 çiğ badem- 2 tam çig ceviz
Yemek 17:30
1 bardak ayran
Salata (nohutlu, ekmek yerine)
8 kasik sebze yemegi
*fotodaki salatayi esimle beraber yedik.
☆leslie 2 mile, 3 zumba videosu
☆su detoks suyu ile 3 litreyi bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?