Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahah canım nasıl oldu daha iyi değil mi şimdi?
Kim esimmi sesi cikmiyor simdi kendini yemege vurdu sigaradan sonra fazla konusmamaya calisiyorum mumkun oldukca uzak duruyorum kus degilim tabikide ama muhabbetimiz olduguda soylenemez.mesela onsuz yataga gitmezdim simdi o kacta yatiyor bilmiyorum bile ve cok merak ediyorum bunun nezaman farkina varicak.

Ya tatlim benim onun mutsuzlugu modumu dusurmedi tabikide 3 kez sporum yarim kaldi morelim bozuldu birden incecik gorunce karsimda modum illa ki dustu ki neyse topladim kendimi yarim saat ay yuruyusumu yarim saat leslie mi 70 te mekigimi cektim canim FitFiliz

ahh bee neyse bu süreç de kısa zamanda geçer umarım canım

Canim maşallah güzel eşim tüm engellemelere rağmen harika bir spor yapmışsin okudum sonra
Kız bi de insan bi virgül bi nokta filan koyar cümlelerin arasına zor anladım.
Dediğin gibi Allah dertten ya da hastalıktan kilo verdirmesin. Ama çoğu kadın da dikkat ediyor, yemiyor öyle çok. Sonra da ay kendiliğinden şekerim diyor. Aldanmamak lazım öylelerine
FitFiliz filizcim duy duy nerlerdesin neler yapiyorsun kuzum acabaaaa
Biz de pazara markete filan çıkmıştik kuzum, sonra da akşam yemeği hazırlıklarına giriştim. Bizim haftasonu rutini iki öğün (çocuklar 3) senelerdir öyle. (ben şimdi rejimdeyim diye 3e çıkardım bakma) neyse bir geniş kahvaltı ve 3 - 4 gibi de akşam yemeği.
Birazdan da bir çay demlerim Özlemcim. 7 gibi de spor.

Ayyy kuzum olur mu öyle şey yaz tabiiki

Bence asla cevap verme
Engelle istersen ama o zaman da kendisini önemsediğini zannedebilir

ahh bee neyse bu süreç de kısa zamanda geçer umarım canım
Umuyorum bende canim

Ay yok kuzum be kim ugrascak noktayla virgulle telden yaziyorum zaten cocuklarla hizlicanak emijin koymaya bile useniyorum bazen ahahaha
Neyse cıs yapmiyomussun bende iki gundur 2 ogun besleniyorum daha salatami da yemedim 6 olsun oyle yiycem aksamada cok sevdigim elticigime gidicekmisiz kocasi yarin ameliyat olcakmis ta kocacim abisini gormek istiyormus son dakika haber verse bari bisey hazirlayamasa bak yine usendim telefonun kendi emojilerinden koydum gülom

Selamlar kizlar nasilsiniz,
Dun aksamdan beri cok kotu geciyor zamanimiz, Aras asiri huysuz, bir sIkintisi var ama cozemedik
Gece cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve onlarla uyuyakaldim, hatta bence isteyerek uyudum.
Aras 2de uyandi, o saatten sabah 6ya kadar salonda onunla oturduk uyumadi, agladi, bagirdi
Menu tablomuzu halledecegm, gecmiste yine birikmis, bu hafta sonu iptal oldum ben, kusuruma bakmayin ne olur...

Kuzum sen bizi dusunme arasinla ilgilen disler bittimi canim eksik varsa belki o cikiyodurbirde cocuklarda buyume agrilari oluyormus belki oyle biseyde yasiyor olabilir kuzum

18 AĞUSTOS PAZAR MENÜ
11.00 iki dilim çavdar ekmeği 2kk peynir 1 dilim hindi füme zeytin biber ekmekler çok ufak değildi ama miniklerden halliceydi
bir sade türk kahvesi
15.00 bir avuçtan biraz fazla yağsız patlamış mosır iki adet kuru kayısı
17.30 1.5 yumurtalı melemen ekmeksiz
SPOR iki buçuk saat yürüyüş 1 saati ormanda ve epey tempolu dönüşte gezerek geldik
SU şimdiden 2 litreyi geçti

akşama yarım saat mekik vb yapacağım
1 sade kahve içerim bir de

Gayet guzel bir menu :)

☆Cilek sirkeli su

☆kahvaltı 11:00

1 kirmizi 3 yesil biber-közlenmis
Domates salatalik
2ye yakin yumurtadan peynirli otlu omlet
2 kucuk esmer ekmek ve cok az recel
Ve cay

Ara 15:00
4 dilim seftali
Yarim muz
5 çiğ badem- 2 tam çig ceviz

Yemek 17:30
1 bardak ayran
Salata (nohutlu, ekmek yerine)
8 kasik sebze yemegi

*fotodaki salatayi esimle beraber yedik.

☆leslie 2 mile, 3 zumba videosu
☆su detoks suyu ile 3 litreyi bulur

Eklentiler

• 20190818_172334.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu arada esim doğru duzgun sebzw yemedigi icin butun sebze bana kaldi neyseki bugun bitti tam zamaninda

Kizlar gecmisi bitirdim, alintiladim, simdi kahvaltiyi hazirlayip ,sonra yazacagim.
Gununuz guzel geciyor anladigim kadariyla.
Ankee cok motive gordum seni artilarda gitmis canim.
cool_lime gecmis olsun kuzuna, cok kucuk henuz bende buhar makinasi oneririm ama icine ilac koyabilir misin doktora sorman gerek.Olmadi vicks koyabilirsin icine.
Kozmogirl17 canim sende uyuyamamissin, birde dizlerinde cocuklari sallaman , cok zararli dizlerine, baska bir yontemle uyutsan keske..
FitFiliz canim bende cok modsuzum, aslinda burada havada guzel ama Arastan oturu benim modum dusuk bence..
F Falanfilannnn canim kizlar soylemis bencede engelle her yerden, bir daha ararsa seni sikayet edecegim polise de, goz dagi verince belki cekinir.Erkek arkadasinada soyle her seyin seffaf olmasi onemli bence iliskilerse..

Valla kızlar oturup ağlıcam ya öyle zor şartlarda çalışıyorum ki bazen bıkkınlık geliyor saat 6 buçuk olmuş neredeyse altıma yapacaktım 2 dakka bi tuvalete gidip gelemedim bile su saate kadar ağzıma 1 yudum su koyamadım öğlen yemeğini ağzıma bir kaşık al işlere bak bir kaşık al işlere bak sinir oluyorum valla patron iş yok para yok diye ağlıyor bize gitmiş 5 buçuk bin tl lik telefon almiş eşine bide 7 den düşmüş çok uygun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…