Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kıyamam ya kimbilir ne derdi var kuzunun. Korkmuş olabilir mi acaba birşeyden? Çok yorgun olmalısın Özgecim. Bir de bizi düşünme, Sen ilgilen aras'la. Ya da aile vakti yapın pazar bugün, günün geri kalanı güzel geçsin tatlım, kolaygelsin

alemsin bitanem
Ben yürüyüşe çıkıyorum. Çok şiştim niyeyse. Belki yürüyüş iyi gelir
Eltinlerde unutma, miden hala biraz rahatsiz canım tamam mı

Ah canim daha iyi bir is bulana kadar orada sabret..Is hayati cok zor.Patronlarada guven olmaz bozma moralini..Cok uzuldum...

Sagol canim cocuklar hep hasta cevremizde birbirlerinden bulasiyor.Virutik bir sey belki.Ama gercekten yoruldum.Senin kuzular nasil?

Ayyy kuzum olur mu öyle şey yaz tabiiki

Bence asla cevap verme
Engelle istersen ama o zaman da kendisini önemsediğini zannedebilir
Engellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden

Ah canim daha iyi bir is bulana kadar orada sabret..Is hayati cok zor.Patronlarada guven olmaz bozma moralini..Cok uzuldum...
Is sektöründe daha 2 bcuuk senedir çalışıyorum bide çin mutfağında ilerledigim için bu bölümde iş bulmak sıkıntı yapan birkaç firma var ama onlarda bu şirketin alt dali yükselmek için sabrediyorum ablacım napim

Sabah
Domates biberli omlet 2 3 zeytin satalalik 1 dilimtam bugday ekmegi yedim
Sonra kayisi cayi ictim 1 avuc findikla
Dayanamayim 1 adet baklava yedim ama sekersiz sayılabilir bence kupkuruydu
Aksam patlican yedim 6 kasik yaninda salatalikli cacikla ekmek yemedim
Dunku detoks cayimdan yaptim bugünde
Baklava disinda bence iyiydim o da kuruydu cok etkilemedigini umuyorum aksam 1 cay daha yapicam metabolizma icin

sağol canım benim misafirliğe gitmedikçe sorun yok
Ayy aynen bende bi yere gittim mi hersey bitiyo. Neyseki yazin bi yere gezemiyorum herkes bi yerlerde bide 2 cocukta beni oturttu evimde eskiden hergun gezerdim suanki durumumdan esim cok mutlu bi gun yemesen baska gun yiyosun gezmeye gidince o yuzden en guzeli evde gizli gizli diyet yapmak :)

Engellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden
Canım bence onun kulağına götürecek birine yeni erkek arkadaşının abisinin filan mafya olduğunu söyle, "korkuyorum duyarlarsa hala beni arayıp sorduğunu kötü olur" de gözü korkar.

Ve şimdiki erkek arkadaşına da anlat olanları kızlara katılıyorum o konuda

bence de baklavaya ragmen guzel menun canim hem bir tane adet de az. afiyet olsun,

canim gelip karsina cikip seni rahatsiz etmiyorsa gormezden gel. Ama suanki sevgilinin de haberi olsun oyle bir erkek arkadasinin oldugundan arada yazdigindan ve senin hic cevap yazmayip gormezden geldiginden.

Salata çok leziz görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…