Yasasin. Tesekkurler
Kıyamam ya kimbilir ne derdi var kuzunun. Korkmuş olabilir mi acaba birşeyden? Çok yorgun olmalısın Özgecim. Bir de bizi düşünme, Sen ilgilen aras'la. Ya da aile vakti yapın pazar bugün, günün geri kalanı güzel geçsin tatlım, kolaygelsinSelamlar kizlar nasilsiniz,
Dun aksamdan beri cok kotu geciyor zamanimiz, Aras asiri huysuz, bir sIkintisi var ama cozemedik
Gece cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve onlarla uyuyakaldim, hatta bence isteyerek uyudum.
Aras 2de uyandi, o saatten sabah 6ya kadar salonda onunla oturduk uyumadi, agladi, bagirdi
Menu tablomuzu halledecegm, gecmiste yine birikmis, bu hafta sonu iptal oldum ben, kusuruma bakmayin ne olur...
Umuyorum bende canim
Ay yok kuzum be kim ugrascak noktayla virgulle telden yaziyorum zaten cocuklarla hizlicanakemijin koymaya bile useniyorum bazen ahahaha
Neyse cıs yapmiyomussun bende iki gundur 2 ogun besleniyorum daha salatami da yemedim 6 olsun oyle yiycem aksamada cok sevdigim elticigime gidicekmisiz kocasi yarin ameliyat olcakmis ta kocacim abisini gormek istiyormus son dakika haber verse bari bisey hazirlayamasabak yine usendim telefonun kendi emojilerinden koydum gülom
Ah canim daha iyi bir is bulana kadar orada sabret..Is hayati cok zor.Patronlarada guven olmaz bozma moralini..Cok uzuldum...Valla kızlar oturup ağlıcam ya öyle zor şartlarda çalışıyorum ki bazen bıkkınlık geliyorsaat 6 buçuk olmuş neredeyse altıma yapacaktım 2 dakka bi tuvalete gidip gelemedim bile su saate kadar ağzıma 1 yudum su koyamadım öğlen yemeğini ağzıma bir kaşık al işlere bak bir kaşık al işlere bak sinir oluyorum valla patron iş yok para yok diye ağlıyor bize gitmiş 5 buçuk bin tl lik telefon almiş eşine bide 7 den düşmüş çok uygun diyor
Hahahs ay guldum bayagaalemsin bitanem ☺
Ben yürüyüşe çıkıyorum. Çok şiştim niyeyse. Belki yürüyüş iyi gelir
Eltinlerde unutma, miden hala biraz rahatsiz canım tamam mı
Sagol canim cocuklar hep hasta cevremizde birbirlerinden bulasiyor.Virutik bir sey belki.Ama gercekten yoruldum.Senin kuzular nasil?Kıyamam ya kimbilir ne derdi var kuzunun. Korkmuş olabilir mi acaba birşeyden? Çok yorgun olmalısın Özgecim. Bir de bizi düşünme, Sen ilgilen aras'la. Ya da aile vakti yapın pazar bugün, günün geri kalanı güzel geçsin tatlım, kolaygelsin
Iyi yuruyusler canimalemsin bitanem ☺
Ben yürüyüşe çıkıyorum. Çok şiştim niyeyse. Belki yürüyüş iyi gelir
Eltinlerde unutma, miden hala biraz rahatsiz canım tamam mı
Bugün akşam yine küstü küçük olanim. Geçecek inş. canımSagol canim cocuklar hep hasta cevremizde birbirlerinden bulasiyor.Virutik bir sey belki.Ama gercekten yoruldum.Senin kuzular nasil?
Engellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar ciddenAyyy kuzum olur mu öyle şey yaz tabiiki
Bence asla cevap verme
Engelle istersen ama o zaman da kendisini önemsediğini zannedebilir
Is sektöründe daha 2 bcuuk senedir çalışıyorum bide çin mutfağında ilerledigim için bu bölümde iş bulmak sıkıntı yapan birkaç firma var ama onlarda bu şirketin alt daliAh canim daha iyi bir is bulana kadar orada sabret..Is hayati cok zor.Patronlarada guven olmaz bozma moralini..Cok uzuldum...
Ayy aynen bende bi yere gittim mi hersey bitiyo. Neyseki yazin bi yere gezemiyorum herkes bi yerlerde bide 2 cocukta beni oturttu evimde eskiden hergun gezerdim suanki durumumdan esim cok mutlusağol canım benim misafirliğe gitmedikçe sorun yok
evet canim kilo neredyse ayni ama ulculer cok daha iyiSpor baya yaramış vücuduna
Canım bence onun kulağına götürecek birine yeni erkek arkadaşının abisinin filan mafya olduğunu söyle, "korkuyorum duyarlarsa hala beni arayıp sorduğunu kötü olur" deEngellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden
bence de baklavaya ragmen guzel menun canim hem bir tane adet de az. afiyet olsun,Sabah
Domates biberli omlet 2 3 zeytin satalalik 1 dilimtam bugday ekmegi yedim
Sonra kayisi cayi ictim 1 avuc findikla
Dayanamayim 1 adet baklava yedim ama sekersiz sayılabilir bence kupkuruydu
Aksam patlican yedim 6 kasik yaninda salatalikli cacikla ekmek yemedim
Dunku detoks cayimdan yaptim bugünde
Baklava disinda bence iyiydim o da kuruydu cok etkilemedigini umuyorum aksam 1 cay daha yapicam metabolizma icin
canim gelip karsina cikip seni rahatsiz etmiyorsa gormezden gel. Ama suanki sevgilinin de haberi olsun oyle bir erkek arkadasinin oldugundan arada yazdigindan ve senin hic cevap yazmayip gormezden geldiginden.Kizlar ya valla cildircam eski sevgilim kac aydır rahat vermiyor yeni numarami bulmuş simdide cok gerildim. Daha yeni numara degistirdim ya rahat bıraksın diye. Sosyal hesaplarimi kapatmak zorunda kaldim gene ulaşmış. Sevgilin varmış bir daha rahatsız etmicem yazmış hic inanmıyorum. Ben yazdiklarina asla cevap vermedim bu zamana kadar kendi kendine yazıyor. Ama tam bir daha yazmicak heralde diyorum aradan zaman geciyor yaziyor ariyor. Gerçekten cok geriliyorum huzursuz ediyor yazmasi ya. Terk et dolu zaman gecsin keyfin istediğinde cik gel yaz bu kisinin hayatindaki kisiyle sorun yasamasina neden olurmuyum falan yok hic duyduktan sonra ne diye yazarsin sevgilin varmis bir daha yazmam diye. Duymussun onu bile yazma iste
Galiba cok bunaldim birileriyle konusmak istedim kusura bakmayin ama valla kafayi yicem stres oldum
tunaydin kizlar.. mesajlari okumaya nerden baslasam ki
Salata çok leziz görünüyor☆Cilek sirkeli su
☆kahvaltı 11:00
1 kirmizi 3 yesil biber-közlenmis
Domates salatalik
2ye yakin yumurtadan peynirli otlu omlet
2 kucuk esmer ekmek ve cok az recel
Ve cay
Ara 15:00
4 dilim seftali
Yarim muz
5 çiğ badem- 2 tam çig ceviz
Yemek 17:30
1 bardak ayran
Salata (nohutlu, ekmek yerine)
8 kasik sebze yemegi
*fotodaki salatayi esimle beraber yedik.
☆leslie 2 mile, 3 zumba videosu
☆su detoks suyu ile 3 litreyi bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?