Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menunu cok begendim canim ve evet salata cok guzel gorunuyor

canımm tebrik ederim
grubumuzda herkes ne kadar da başarılı yaa
ağustos ayı upurlu geldi

Çok teşekkür ederim ☺
Evet istanbulda yaşıyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim
Az kalmis canim bitmesine, hangi bolumde okuyorsun?

Canım 2 sene olacak. Yani seviyorum burası sakin sessiz insanlar saygılı fiyatlar uygun ama döneceğiz biz. Eşim yüksek lisans için gelmişti. Tez’i verdikten sonra döneceğiz. Hiç dönesim yok ama
Bursla mi yoksa kenidniz mi geldiniz master icin.
Eger devlet bursu degilse geri donme zorunlulugunuz olmaz.
Sizin icin en guzeli olsun canim..

Neden öyle düşündün:) var tabiki:)
Biz genelde 6.30 civari kalkiyoruz sabahlari:)
Haliyle erkenden kahvalti ediyoruz, o sebeple gec kalvalti benim icin hayal oldugundan, cocuk heralde yoktur diye dusundum:)
Kac cocuk var akrepcim?

3 tane alarm kurdum akıllı bilekte 3 kere titredi uyanamamışım haftasonu spor hep yalan oluyor bana ablacım günaydın bu arada
Zaten ayakta yogun calisiyorsun gulum egzersiz oluyor sana..
Dinlenmeni ihmal etme..

Kuzum sabah kahvaltisi fazla geldi sanirim ustune abisinin cikolatasindan istedi bi parmak ucuyla surdum midesini bjlandirdi kustu onun oyle huyu var bisey yemek istemeyince kusturuyo kendini malesef
Hay Allah ya noldu bu takimin kuzularina hepsi rahatsiz

Canim tekrar cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum..

Ohh mis gibi bende sebze- meyve alisverisimi yaptigim gun acayip mutlu oluyorum :)
Afiyetle yiyin..

Canim esinle arani sogutma..
Sen bir konu ac, birbirinizi alttan alacaksiniz mecbur.
Ya da bu gece hadi uyuyalim beraber de sen adim at..

Kuzum sen bizi dusunme arasinla ilgilen disler bittimi canim eksik varsa belki o cikiyodurbirde cocuklarda buyume agrilari oluyormus belki oyle biseyde yasiyor olabilir kuzum
Canim benim eksik olma..

Bugün akşam yine küstü küçük olanim. Geçecek inş. canım
Doktor her sey yolunda dedi ama degil mi canim?
Biran evvel toparlar insallah..

Engellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden
Canim sen seni sikayet edecegim, tum bilgilerini gidip karakola veriyorum de.
Bu tarz insanlar arsiz oluyor , gozunu korkutmazsan ugrasmaya devam eder.
Ve eger suan ki erkek arkadasina soylemezsen, ciddi sorun olur aranizda , mutlaka soyle...

Bir kez daha yazarsa soyleyecegim galiba

Canim o zaman kimsey, hic bir seyi takma kafana, genceciksin.
Sabret, kimseyle yuz goz olma , dedigin gibi yukselmeye bak Busecim..

Baklava olmasa guzel menu hatta baklavaya ragmen guzel diyebilrim,
Biraz hareket et yatmadan, baklava eriyip gitsin..

Ay deryacim okurken gozlerim doldu, cook sevindim.
Ve cok gurur duydum,masallah canim sana.
Hem is hayati, hem evlilik, hem yuksek lisans, hem annelik..
Her seyi bir arada , hemde hic sikayet etmeden bitirdin.
Gozun aydin olsun, benim gozumde senin onunde hicbir sey duramaz.
Kilo vermek de senin icin zor olacak bir sey degil...
Tebrik ediyor, yanaklarindan opuyorum.

Tesekkur ederim bos vakitlerimde nohut haslayip dolaba koyuyorum hic bisey olmadi humus oluyo, yesllik falan gidiyo
Cok marifetli birisin masallah sana..

Bir kez daha yazarsa soyleyecegim galiba
Bu konuda agzi yanmis birisiyim, lutfen tavsiyemi goz ardi etme.
Ben universitede ogrenciyken bransim olan bir dersin asistani hem dersime giriyordu, hemde universitenin havuzunda beraber calisiyorduk.
Bana hislerini acti, cok saygili efendi birisiydi, 3-5gunluk bir sey icin degil, ciddi olmasini istedigim bir seyler icin sana teklif ediyorum, ne dusunursun bu teklifime dedi.
Ben ona hic o gozle bakmamistim hayir dedim kibar bir dille.
Fakat okulum bitene kadar hep onunla illaki karsilastim, evlenene kadar calisirkende is arkadasi olarak arkadasligimiz devam etti.
Okulda yasadigim 1-2 sIkintili olayda sagolsun yardim etti vs.
Yani senin eski erkek arkadasin gibi birisi asla degildi ve arada da bir arkadasligimiz var diye ben dugunume davet ettim, tum diger is arkadaslarim gibi.
Nasilsa gelmeyecegini biliyordum, sirf herkese davetiye verirken ayip olmasin diye vereyim niyetiyle verdim.Esime de onunla ilgili her seyi anlatmistim.Gel gelelim esim davetiye verdigimi benden ogrendi ve ortaligi yikti.Dugune 1 hafta var ama biz oyle boyle kavga etmedik.
Sana tavsiyem o ki erkekler ufacik bir seyin bile bilgileri disinda olmasindan nefret ediyor.Ben bunu cok kotu bir sekilde deneyimlemistim.Sen lutfen dikkatli ol...

Anladim canim haklisin ama suan nasil anlatacagimi da bilmiyorum uzaktayken anlamayabilir gibi telefonda anlatmak istemiyorum acikcasi

cok tesekkur ederim canim, ne kadar guzel bir mesaj oyle.
Kilo verirsem ki hele ki mezun olursam burdan inan senin bu verdigin motivasyonlarin katkisi cook fazla olacak.
Nasil guzel motive ediyorsun insani, hic kirmadan uzmeden.

CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1bucuk haslanmis yumurta
10 adet patates kizartmasi
3 dilim tavada cevrilmis sucuk
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
10 zeytin
50 kalorilik pita

OGLEN 13DE
Kiyma kavurmasi
3 kasik bulgur pilavi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk yemek tabagi taze fasulye yemegi

SU:1.5 lt
SPOR: Yuruyus ve 2 saat havuzda yuzme , cocuk oynatma
besive

Cok tesekkurler :) sizede gecmis olsun bu arada nasıl oldu oglunuz :) kaptan olsugunuz icin bi resmi yazdim sanki

cok tesekkur ederim canim, ne kadar guzel bir mesaj oyle.
Kilo verirsem ki hele ki mezun olursam burdan inan senin bu verdigin motivasyonlarin katkisi cook fazla olacak.
Nasil guzel motive ediyorsun insani, hic kirmadan uzmeden.
Canim benim, mezun olacaksin tabi, cuma oduluyle kutlayacagiz mezuniyetini

Cok tesekkurler :) sizede gecmis olsun bu arada nasıl oldu oglunuz :) kaptan olsugunuz icin bi resmi yazdim sanki
Hic resmiyete gerek yok, kaptan= yazi isleri gorevlisi, baska bir sey degil..
Oglum cok keyifsiz 2 gundur hicbir sey yemiyor, siringayla sut iciriyorum.(siringa ile birsey icmek cok hosuna gidiyor normalde )
Tesekkur ederim sordugun icin, senin bebegin nasil oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…