- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
tesekkur ederim canim. insallah kkdan da birgun mezun olurum
Bursla mi yoksa kenidniz mi geldiniz master icin.
Eger devlet bursu degilse geri donme zorunlulugunuz olmaz.
Sizin icin en guzeli olsun canim..
oyy kuzum benim. Hala keyifsiz mi canim. Oglusunun hasta haliyle bir de bizimle ilgileniyorsun.Hic resmiyete gerek yok, kaptan= yazi isleri gorevlisi, baska bir sey degil..
Oglum cok keyifsiz 2 gundur hicbir sey yemiyor, siringayla sut iciriyorum.(siringa ile birsey icmek cok hosuna gidiyor normalde )
Tesekkur ederim sordugun icin, senin bebegin nasil oldu?
simdiden afiyet olsun canim kaptanim :*Kizlar ben Arasi uyutmaya geciyorum, sonrada oglen yemegimizi yiyecegiz, yine gelecegim.
Menuleri yazmayi unutmayin, 2 gunluk menu tablosu yapacagim :)
Canim simdi oglumu uyutacagim ama bu konuda sana detayli yazacagim.Aynen devlet bursu maalesef ☺ geri dönüp çalışması gerekiyor yoksa tazminat ödememiz gerekecek.
Insallah canim, cok keyifsiz, hicbir sey yemiyor ve uyku sifiroyy kuzum benim. Hala keyifsiz mi canim. Oglusunun hasta haliyle bir de bizimle ilgileniyorsun.
Acil sifalar insallah en yakin zamanda daha iyi hisseder oglusun
Sagol deryacim, optum canim..simdiden afiyet olsun canim kaptanim :*
oyy canim ya. uyku da uyuyamayinca cok zor olur tabiki.Insallah canim, cok keyifsiz, hicbir sey yemiyor ve uyku sifir
Ay benim kzimda oyle siringa olsun icinde ne olursa olsunHic resmiyete gerek yok, kaptan= yazi isleri gorevlisi, baska bir sey degil..
Oglum cok keyifsiz 2 gundur hicbir sey yemiyor, siringayla sut iciriyorum.(siringa ile birsey icmek cok hosuna gidiyor normalde )
Canim simdi oglumu uyutacagim ama bu konuda sana detayli yazacagim.
Ayni sizin durumunuzda cok sevdigimiz arkadaslarimiz, doktoralari bitti j1 bursluydular, mecburen trye donduler, orada goreve basladilar.
Ayni zamanda avukatla bizim tavsiyemizle green carda basvurdular ve gectigimiz ay green cardlari geldi, suan geri donuyorlar abdeye:)
Yani tekrar abdye donmek isterseniz onunda caresi var :)
Konusuruz uzun uzun:))
18 temmuz menum
09: 40 _ 2 yumurtadan bol sebzeli bol maydonozlu menemen, 1 dilim peynir
12:00_ 1 kase ahududu, cilek, bogurtlen karisimi, yarim armut, 2 erik. 1 kucuk boy sandvic (sossuz)
17:00_ 1 porsiyon kuzu etli soya makarnasi, 1 kase lahana salatasi
18:00_ 1 top dondurma (yarin hazir menulere basliyorum soz hic kacamak yok cumaya kadar)
su: 4 litreye yakin
spor: butun gn havuzdaydim ama kizimla o yuzden ancak onunla oynadim kendim yuzmedim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Evet canım özellikle yemiyorum. Yeni bi proğrama başladım. Sabah kalkar kalkmaz yeme yok ki zaten fıtratımıza aykırı imiş. İlginç öyle dimi?Cok guzel canim menun. Afiyet olsun. Sabah ozellikle mi yemiyorsun? Yediginde ve yenediginde arada nasil bir fark gordun? Yoksa hic mi kahvalti yapmiyorsun?
Yok ben öyle o saatte yemem gerekiyor ondan canım. Nizim evde menü düzeni de yok zaten. Vardiyalı iş olunca. Okullar da açılsın iyice karışırAz kalmis canim bitmesine, hangi bolumde okuyorsun?
Bursla mi yoksa kenidniz mi geldiniz master icin.
Eger devlet bursu degilse geri donme zorunlulugunuz olmaz.
Sizin icin en guzeli olsun canim..
Biz genelde 6.30 civari kalkiyoruz sabahlari:)
Haliyle erkenden kahvalti ediyoruz, o sebeple gec kalvalti benim icin hayal oldugundan, cocuk heralde yoktur diye dusundum:)
Kac cocuk var akrepcim?
Zaten ayakta yogun calisiyorsun gulum egzersiz oluyor sana..
Dinlenmeni ihmal etme..
Hay Allah ya noldu bu takimin kuzularina hepsi rahatsiz
Canim tekrar cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum..
Ohh mis gibi bende sebze- meyve alisverisimi yaptigim gun acayip mutlu oluyorum :)
Afiyetle yiyin..
Canim esinle arani sogutma..
Sen bir konu ac, birbirinizi alttan alacaksiniz mecbur.
Ya da bu gece hadi uyuyalim beraber de sen adim at..
Canim benim eksik olma..
Doktor her sey yolunda dedi ama degil mi canim?
Biran evvel toparlar insallah..
Canim sen seni sikayet edecegim, tum bilgilerini gidip karakola veriyorum de.
Bu tarz insanlar arsiz oluyor , gozunu korkutmazsan ugrasmaya devam eder.
Ve eger suan ki erkek arkadasina soylemezsen, ciddi sorun olur aranizda , mutlaka soyle...
Kahvaltıyı geç yapıyor olmam geç kalktığımı düşündürdü anladım şimdi :)Bizim gruptaki cocuklar genelde erkenden kalkiyorlarda ondan oyle dusunuluyor canim.
Çok ama çok sevindimmm, harikasınveee beklenen haber gelircoook mutluyum
Profesorum cevap yazmis tezini kabul ediyorum hicbir degisiklige gerek yok diye, cook mutluyum. Turkiye bileti bakmaya basladim, eylulde Turkiyedeyim ve doner donmez de tez savunmam olacak ayy ekimde mezun muyum neyim, insallah.
Global bi salgın galibaHic resmiyete gerek yok, kaptan= yazi isleri gorevlisi, baska bir sey degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?