Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bursla mi yoksa kenidniz mi geldiniz master icin.
Eger devlet bursu degilse geri donme zorunlulugunuz olmaz.
Sizin icin en guzeli olsun canim..

Aynen devlet bursu maalesef geri dönüp çalışması gerekiyor yoksa tazminat ödememiz gerekecek.

oyy kuzum benim. Hala keyifsiz mi canim. Oglusunun hasta haliyle bir de bizimle ilgileniyorsun.
Acil sifalar insallah en yakin zamanda daha iyi hisseder oglusun

Aynen devlet bursu maalesef ☺ geri dönüp çalışması gerekiyor yoksa tazminat ödememiz gerekecek.
Canim simdi oglumu uyutacagim ama bu konuda sana detayli yazacagim.
Ayni sizin durumunuzda cok sevdigimiz arkadaslarimiz, doktoralari bitti j1 bursluydular, mecburen trye donduler, orada goreve basladilar.
Ayni zamanda avukatla bizim tavsiyemizle green carda basvurdular ve gectigimiz ay green cardlari geldi, suan geri donuyorlar abdeye:)
Yani tekrar abdye donmek isterseniz onunda caresi var :)
Konusuruz uzun uzun:))

18 temmuz menum
09: 40 _ 2 yumurtadan bol sebzeli bol maydonozlu menemen, 1 dilim peynir
12:00_ 1 kase ahududu, cilek, bogurtlen karisimi, yarim armut, 2 erik. 1 kucuk boy sandvic (sossuz)
17:00_ 1 porsiyon kuzu etli soya makarnasi, 1 kase lahana salatasi
18:00_ 1 top dondurma (yarin hazir menulere basliyorum soz hic kacamak yok cumaya kadar)

su: 4 litreye yakin
spor: butun gn havuzdaydim ama kizimla o yuzden ancak onunla oynadim kendim yuzmedim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller

Ay benim kzimda oyle siringa olsun icinde ne olursa olsun biraz daha iyi serum fizyolojik ile burnunu aciyorum surekli 3 kere hava ile birlikte verdim yatmadan bi daha veririm belki. Ihlamur icir demisti doktorum ( kendim gibi bir doktor buldum sonunda ) hemen antibiyotik yazmiyo sağolsun. Bide bi krem almistim yurt disindan vicks gibi bisey ayagina onla masaj yapip corap giydirdim. Son olarakta bal ile karabiber karistirip sirtina surdum bez koyup body giydirdim ara ara oksuruyo ama o kriz gibi oksurmesi suan yok gece ne olur bilemem tabi.... biraz koca kari yontemleriyle dolu oldu ama ilac hic sevmiyorum bi yeri duzeltirken bi yeri bozuyolar cunku

Ay süper olur bi konuşalım. Dönmek istersek en azından bilgimiz olur bizim de

Dondurmayı cuma yiyecektik halbuki
Meyve de sanki bi gıdım çok olmuş
Neyse nasıl olsa hafta içi telafi edersin

Cok guzel canim menun. Afiyet olsun. Sabah ozellikle mi yemiyorsun? Yediginde ve yenediginde arada nasil bir fark gordun? Yoksa hic mi kahvalti yapmiyorsun?
Evet canım özellikle yemiyorum. Yeni bi proğrama başladım. Sabah kalkar kalkmaz yeme yok ki zaten fıtratımıza aykırı imiş. İlginç öyle dimi?
Çocuklar sabah kahvaltıda bişi yemek istemezler ya ve ailelee zorlar. İşte çocuklar yaradılış gereği doğru yapıyorlarmış. Ben de hagurlarım2ne zorlardı babamlar ye diye sabahları.

Yok ben öyle o saatte yemem gerekiyor ondan canım. Nizim evde menü düzeni de yok zaten. Vardiyalı iş olunca. Okullar da açılsın iyice karışır

18 Ağustos Pazar
Sabah 9.30
Ekşi mayalı ekmek (yarım dilim) lor peyniri, domates salatalık 1 tk zeytinyağı 2 zeytin çay
Öğle 13e doğru
İki kaşık kadar peynir helvası, 1 şeftali, iki avuç çekirdek
Akşam 16.00
3 mercimek köftesi, 3 normal köfte, 1 domates
17.00
Çay, bir ceviz

Spor: akşam yürüyüşü
Su 3 lt

Bizim gruptaki cocuklar genelde erkenden kalkiyorlarda ondan oyle dusunuluyor canim.
Kahvaltıyı geç yapıyor olmam geç kalktığımı düşündürdü anladım şimdi :)
Yok aslında ben erken kalkıyorum ama saatlere uyuyorum

Çok ama çok sevindimmm, harikasın
Daha başlaman dün gibi Deryacim başarılı azimli arkadaşım tebrik ederimm
Global bi salgın galiba
Ay bir an önce düzelseler de keyfiniz yerine gelse
Kıyamıyorum hiç

18 Ağustos Pazar Menüm

Öğle 12:30
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yayla domatesi

Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurr
Büyük bir kase salata
2 kaşık bulgur pilavı

Spor
40 dk yürüyüş

Bugün öğleden sonra başlayıp az önce hafifleyen bi baş ağrım vardı. Allahım korkunçtu ya. Yeni gelebildim. Gözümü kapatıp yattım hep.

Yawrukush
fayfeyfiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…