Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peynir helvasi ilk defa duydum nasil bir sey olaki

ne kusuru canım umarım Aras düzelir iyileşirr
aleyküm sselam

Çok geçmiş olsun. Baş ağrısıyla hiç mücadele edemem. Hemen ilaç alırım

süpersiin

reçel hariç güzel kuzum

ahahahahah yok diyenden kork...

Allah yardımcın olsun kuzum

Kızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordu ne zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada

baklava hariç güzel canım

oyyy çok sevindim harika haber

Çok tebrik ediyorum canım. Çabalarının karşılığını alman çok güzel bir şey. Başarılarının devamını diliyorum

Öğlen meyve ve akşam dondurma sanki biraz fazla olmuş canım. Sanki sadece biri olsa daha iyi olurmuş. Onun dışında dengeli olmuş
Çok geçmiş olsun Baş ağrısı insanı cidden çok fena etkiliyor. Bütün dengesini bozuyor

Bilmem ki kuzum, ben hiç denemedim şekeri tamamen bırakmayı. Çayı şekerli içerdim inan 21 gün gün saydım çayları hep şekersiz içtim. Sonra bakayım olmuş mu diye denedim şekerli içmeyi, ay tadı öyle berbat geldi ki. Yani işe yaramıştı.
Meyve de mi yemiyorsun? Belki meyvedeki şeker unutmana engeldir

patates kızartması hariç güzel

Finans yönetimi ve muhasebe okuyorum canım

güzel canım

peynirhelvası ve çekirdek hariç güzel

iyiydi cnm. cocuklar cok eğlendi. kuzenleri ve arkadaslari vardi. bizde semaver cayi ictik dogum gunu sirasinda hicbirsey yemedim hatta dogum gununu kutladigimiz yerde park vardi o yuzden baya hareketli gecirdim geceyi ama eve dondukten sonra tutamadim yedim

harikasın kuzum

çoook geçmiş olsun şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…