Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpersin kuzum

peynirhelvası ve çekirdek hariç güzel
Onları tolere ediyor vücudum ama esas mercimek köftesi çok fena canım. Keşke yemeseydim. Ne zamandır canım istiyordu, eve dönerken konusu oldu. Eşim benim de canımı çektirdin diyince yaptım. Öyle şiştim ki sorma. Özlem beni sopayla kovalasa yeri
Şu mercimekten uzak durmam lazım, çorbası bile kilo aldırıyor bana da bugün nefsine yenildim.

Yok meyve zaten diyet öncesi de yemiyordum. Annem bana meyve özürlüsü der hiç sevmem meyve

Belki ben de denesem tatlı bişi tadını sevmeyeceğim. Beynim benimle eğleniyor galiba

Benim bildiğim aslında 21 günde vücut eğer bir uzuvunu kaybettiyse onun yokluğuna alışmaya başlıyor. Bu 21 gün kuralı oradan yola çıkıyor. Ama benim çalıştığım diyetisyenime göre yeni alışkanlıklar edinmek için en az 2 aya gerek varmış. 21 gün çok kısa bir süreymiş

Vuhhuuu yolun başındayım o zaman ben gittiği yere kadar direneceğim

Bugün akşam yine küstü küçük olanim. Geçecek inş. canım
Ya benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.

Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keske
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyor
Tebriker kuzucum com sevindim senin adina
Tesekkur ederim bos vakitlerimde nohut haslayip dolaba koyuyorum hic bisey olmadi humus oluyo, yesllik falan gidiyo
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim ne
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.
Sana dogruyu soyliyim kuzum hic icimden gelmiyor konusmak onunla i suanda pesimde geziyor Kus degilim tabikide kalamamda ama batiyor o bana sanki umarim duzelir

Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanma
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.
Kozmogirl17 eşim napiyosun? Döndünüz mü canım?
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olur
Şefimize tarifi gelsin o zaman (tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)

Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasim

Menü ve spor çok iyi

Yok meyve zaten diyet öncesi de yemiyordum. Annem bana meyve özürlüsü der hiç sevmem meyve

Belki ben de denesem tatlı bişi tadını sevmeyeceğim. Beynim benimle eğleniyor galiba
Haklısın denesen sevmeyebilirsin. Çünkü benim de canım şekerli çay istiyordu istemesine, hem de çok. İşte 21 günü bitirdim sonuç anlattığım gibi oldu. Hiç öyle aklımdaki hayalimdeki gibi müthiş bir tadı yoktu güzelim.
İşin kötüsü şekersiz çayı da pek sevememiştim. Bi çay keyfim vardı çayımdan oldum diye üzüldüm bir de

Seninki de mi yaa, acaba sulardan filan mı Özlemcim. Gerçi hazir su alıyoruz ama onlara da güven olmaz ki
İştah da yok. Aç yattı valla

Ay ne güzel olur, düşünsene, ağzıma bir baklava atıp “ıyyy tadı ne kötüymüş daha da tatlı yemem” dermişim ilerde

cok kotu bir tecrube olmus canim ama insallah tekrari olmaz bir daha bu korkuyu yasamazsiniz. annelik hakkaten ne kadar zor. Amiin Allah evlatlarımızı korusun

Bugunku menumu yazim

Sabah yok
Ara
1 tane sucuk 1 adet catala banim agzima attim oglumun
3 tane patates kizartamasi toplasan boylari isaret parmagimi gecmez ogluma en ufaklarindan yapiyorum cunku

Kahvalti 12.00
1 tane haslanmis yumurta sarisi
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek

Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi

Ara15.30
3 minnak kofte serce parmagin yarisi kadar 1 tanesi
4 kasik pilav
Oglumun tabagini yedim yoksa pilanda bu yoktu

Aksam
Salata (gobek marul domates 1 corba k.misir 3 cay k.acili kahvaltilik ezme hellim peyniri yag koymadim hellimide cok az yagda kizarttim.)

Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu

2 litre su
Zor sartlardada olsa sporumu yaptim
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil

Cok yoruldum kizlar valla bugun morelim cok bozuk

Seninki de mi yaa, acaba sulardan filan mı Özlemcim. Gerçi hazir su alıyoruz ama onlara da güven olmaz ki
İştah da yok. Aç yattı valla
Bende hazir su aliyorum ama benimki danki usutmus gibi ufagim birde gegiriyor ayiptir soylemesi sonra kusuyor istah yiyor sanki fazlada yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…