süpersin kuzum18 Ağustos
Sabah (9:30)
Yulaf lapası, yarım muz
Ara (11:00)
Büyük boy sütlü kahve
Öğle (15:00)
2 dilim karpuz ve 2 dilim peynir
Akşam (19:00)
2 yumurtalı omlet, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
Su: 3.5l
Spor: jillian micheal 30 day
Onları tolere ediyor vücudum ama esas mercimek köftesi çok fena canım. Keşke yemeseydimpeynirhelvası ve çekirdek hariç güzel
Bilmem ki kuzum, ben hiç denemedim şekeri tamamen bırakmayı. Çayı şekerli içerdim inan 21 gün gün saydım çayları hep şekersiz içtim. Sonra bakayım olmuş mu diye denedim şekerli içmeyi, ay tadı öyle berbat geldi ki. Yani işe yaramıştı.
Meyve de mi yemiyorsun? Belki meyvedeki şeker unutmana engeldir
Benim bildiğim aslında 21 günde vücut eğer bir uzuvunu kaybettiyse onun yokluğuna alışmaya başlıyor. Bu 21 gün kuralı oradan yola çıkıyor. Ama benim çalıştığım diyetisyenime göre yeni alışkanlıklar edinmek için en az 2 aya gerek varmış. 21 gün çok kısa bir süreymişKızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordune zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada
cok merak ettim su 13. takimi bi ara bende gideyim. gidip gidip ilginc bilgilerle dönüyorsunuz. eee başka başka...Dolunay ödem yapıyormuş, 13. takımın yalancisiyim
Benim bildiğim aslında 21 günde vücut eğer bir uzuvunu kaybettiyse onun yokluğuna alışmaya başlıyor. Bu 21 gün kuralı oradan yola çıkıyor. Ama benim çalıştığım diyetisyenime göre yeni alışkanlıklar edinmek için en az 2 aya gerek varmış. 21 gün çok kısa bir süreymiş ☺
Ya benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.Bugün akşam yine küstü küçük olanim. Geçecek inş. canım
Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keskeSabah
Domates biberli omlet 2 3 zeytin satalalik 1 dilimtam bugday ekmegi yedim
Sonra kayisi cayi ictim 1 avuc findikla
Dayanamayim 1 adet baklava yedim ama sekersiz sayılabilir bence kupkuruydu
Aksam patlican yedim 6 kasik yaninda salatalikli cacikla ekmek yemedim
Dunku detoks cayimdan yaptim bugünde
Baklava disinda bence iyiydim o da kuruydu cok etkilemedigini umuyorum aksam 1 cay daha yapicam metabolizma icin
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyorAyy aynen bende bi yere gittim mi hersey bitiyo. Neyseki yazin bi yere gezemiyorum herkes bi yerlerde bide 2 cocukta beni oturttu evimde eskiden hergun gezerdim suanki durumumdan esim cok mutlubi gun yemesen baska gun yiyosun gezmeye gidince o yuzden en guzeli evde gizli gizli diyet yapmak :)
Tebriker kuzucum com sevindim senin adinaveee beklenen haber gelircoook mutluyum
Profesorum cevap yazmis tezini kabul ediyorum hicbir degisiklige gerek yok diye, cook mutluyum. Turkiye bileti bakmaya basladim, eylulde Turkiyedeyim ve doner donmez de tez savunmam olacak ayy ekimde mezun muyum neyim, insallah.
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim neTesekkur ederimbos vakitlerimde nohut haslayip dolaba koyuyorum hic bisey olmadi humus oluyo, yesllik falan gidiyo
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.Az kalmis canim bitmesine, hangi bolumde okuyorsun?
Bursla mi yoksa kenidniz mi geldiniz master icin.
Eger devlet bursu degilse geri donme zorunlulugunuz olmaz.
Sizin icin en guzeli olsun canim..
Biz genelde 6.30 civari kalkiyoruz sabahlari:)
Haliyle erkenden kahvalti ediyoruz, o sebeple gec kalvalti benim icin hayal oldugundan, cocuk heralde yoktur diye dusundum:)
Kac cocuk var akrepcim?
Zaten ayakta yogun calisiyorsun gulum egzersiz oluyor sana..
Dinlenmeni ihmal etme..
Hay Allah ya noldu bu takimin kuzularina hepsi rahatsiz
Canim tekrar cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum..
Ohh mis gibi bende sebze- meyve alisverisimi yaptigim gun acayip mutlu oluyorum :)
Afiyetle yiyin..
Canim esinle arani sogutma..
Sen bir konu ac, birbirinizi alttan alacaksiniz mecbur.
Ya da bu gece hadi uyuyalim beraber de sen adim at..
Canim benim eksik olma..
Doktor her sey yolunda dedi ama degil mi canim?
Biran evvel toparlar insallah..
Canim sen seni sikayet edecegim, tum bilgilerini gidip karakola veriyorum de.
Bu tarz insanlar arsiz oluyor , gozunu korkutmazsan ugrasmaya devam eder.
Ve eger suan ki erkek arkadasina soylemezsen, ciddi sorun olur aranizda , mutlaka soyle...
Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanmaCUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1bucuk haslanmis yumurta
10 adet patates kizartmasi
3 dilim tavada cevrilmis sucuk
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
10 zeytin
50 kalorilik pita
OGLEN 13DE
Kiyma kavurmasi
3 kasik bulgur pilavi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk yemek tabagi taze fasulye yemegi
SU:1.5 lt
SPOR: Yuruyus ve 2 saat havuzda yuzme , cocuk oynatma
@besive
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa18 temmuz menum
09: 40 _ 2 yumurtadan bol sebzeli bol maydonozlu menemen, 1 dilim peynir
12:00_ 1 kase ahududu, cilek, bogurtlen karisimi, yarim armut, 2 erik. 1 kucuk boy sandvic (sossuz)
17:00_ 1 porsiyon kuzu etli soya makarnasi, 1 kase lahana salatasi
18:00_ 1 top dondurma (yarin hazir menulere basliyorum soz hic kacamak yok cumaya kadar)
su: 4 litreye yakin
spor: butun gn havuzdaydim ama kizimla o yuzden ancak onunla oynadim kendim yuzmedim
@Yawrukush @stitchKozmogirl17 Minnakeller
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.18 Ağustos Pazar
Sabah 9.30
Ekşi mayalı ekmek (yarım dilim) lor peyniri, domates salatalık 1 tk zeytinyağı 2 zeytin çay
Öğle 13e doğru
İki kaşık kadar peynir helvası, 1 şeftali, iki avuç çekirdek
Akşam 16.00
3 mercimek köftesi, 3 normal köfte, 1 domates
17.00
Çay, bir ceviz
Spor: akşam yürüyüşü
Su 3 lt
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olurKızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordune zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada
Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasimŞefimize tarifi gelsin o zaman(tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)
18 Ağustos
Sabah (9:30)
Yulaf lapası, yarım muz
Ara (11:00)
Büyük boy sütlü kahve
Öğle (15:00)
2 dilim karpuz ve 2 dilim peynir
Akşam (19:00)
2 yumurtalı omlet, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
Su: 3.5l
Spor: jillian micheal 30 day
Haklısın denesen sevmeyebilirsin. Çünkü benim de canım şekerli çay istiyordu istemesine, hem de çok. İşte 21 günü bitirdim sonuç anlattığım gibi oldu. Hiç öyle aklımdaki hayalimdeki gibi müthiş bir tadı yoktu güzelim.Yok meyve zaten diyet öncesi de yemiyordum. Annem bana meyve özürlüsü derhiç sevmem meyve
Belki ben de denesem tatlı bişi tadını sevmeyeceğim. Beynim benimle eğleniyor galiba
yaa hic bakmamistim oyle gruplar da var dimi. firsat bulursam bir ara ben de bakayim (pek mumkun degil gibi ama)deryacim biz 2019 nisan annelerindeniz ,hamilelik sonrasi kilolari verelim dedik
Seninki de mi yaa, acaba sulardan filan mı Özlemcim. Gerçi hazir su alıyoruz ama onlara da güven olmaz kiYa benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.
Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keske
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyor
Tebriker kuzucum com sevindim senin adina
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim ne
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.
Sana dogruyu soyliyim kuzum hic icimden gelmiyor konusmak onunla i suanda pesimde geziyor Kus degilim tabikide kalamamda ama batiyor o bana sanki umarim duzelir
Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanma
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olur
Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasim
Gidersencok merak ettim su 13. takimi bi ara bende gideyim. gidip gidip ilginc bilgilerle dönüyorsunuz. eee başka başka...
35 gün de aslında az bir süre değil. Neticede bir yerden başlamak gerekiyorVuhhuuu yolun başındayım o zaman bengittiği yere kadar direneceğim
Haklısın denesen sevmeyebilirsin. Çünkü benim de canım şekerli çay istiyordu istemesine, hem de çok. İşte 21 günü bitirdim sonuç anlattığım gibi oldu. Hiç öyle aklımdaki hayalimdeki gibi müthiş bir tadı yoktu güzelim.
İşin kötüsü şekersiz çayı da pek sevememiştim. Bi çay keyfim vardı çayımdan oldum diye üzüldüm bir de
Hahaha ne havalı olur amaAy ne güzel olur, düşünsene, ağzıma bir baklava atıp “ıyyy tadı ne kötüymüş daha da tatlı yemem” dermişim ilerde
cok kotu bir tecrube olmus canim ama insallah tekrari olmaz bir daha bu korkuyu yasamazsiniz. annelik hakkaten ne kadar zor. Amiin Allah evlatlarımızı korusunKizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
Sağol canımÇok geçmiş olsun. Baş ağrısıyla hiç mücadele edemem. Hemen ilaç alırım
Teşekkürler canım.harikasın kuzum
çoook geçmiş olsun şimdi nasılsın
Bende hazir su aliyorum ama benimki danki usutmus gibi ufagim birde gegiriyor ayiptir soylemesi sonra kusuyor istah yiyor sanki fazlada yiyorSeninki de mi yaa, acaba sulardan filan mı Özlemcim. Gerçi hazir su alıyoruz ama onlara da güven olmaz ki
İştah da yok. Aç yattı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?