Menün kalori olarak yerli yerinde bence Özlemcim. Spor da harika. Akşamki salatan müthiş benceBugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
1 tane sucuk 1 adet catala banim agzima attim oglumun
3 tane patates kizartamasi toplasan boylari isaret parmagimi gecmez ogluma en ufaklarindan yapiyorum cunku
Kahvalti 12.00
1 tane haslanmis yumurta sarisi
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
3 minnak kofte serce parmagin yarisi kadar 1 tanesi
4 kasik pilav
Oglumun tabagini yedim yoksa pilanda bu yoktu
Aksam
Salata (gobek marul domates 1 corba k.misir 3 cay k.acili kahvaltilik ezme hellim peyniri yag koymadim hellimide cok az yagda kizarttim.)
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
Zor sartlardada olsa sporumu yaptim
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
Cok yoruldum kizlar valla bugun morelim cok bozuk
şuna bak ya bana bir tanecik nick bulamadin ama kendine ikincisini hemen bulmussun.Evet biz de mi nick değiştirmek kız senle, benimki meraklimelehat_1 seninki de meraklımelehat_2 olsun. Hem eş olduğumuz anlaşılır
Bugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
3 tane patates kizartamasi toplasan boylari isaret parmagimi gecmez ogluma en ufaklarindan yapiyorum cunku
Kahvalti 12.00
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
4 kasik pilav
Aksam
Salata (gobek marul domates 1 corba k.misir 3 cay k.acili kahvaltilik ezme hellim peyniri yag koymadim hellimide cok az yagda kizarttim.)
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
Yarın tartılıyomuyuz
canim ben kucuk bebeklere viks turu krem kullaniminin uygun olmadigini dusunuyorum ayaginin altina bile olsa, asiri kokusu olan her krem bebeklere zarar verebilir.Ay benim kzimda oyle siringa olsun icinde ne olursa olsunbiraz daha iyi serum fizyolojik ile burnunu aciyorum surekli 3 kere hava ile birlikte verdim yatmadan bi daha veririm belki. Ihlamur icir demisti doktorum ( kendim gibi bir doktor buldum sonunda ) hemen antibiyotik yazmiyo sağolsun. Bide bi krem almistim yurt disindan vicks gibi bisey ayagina onla masaj yapip corap giydirdim. Son olarakta bal ile karabiber karistirip sirtina surdum bez koyup body giydirdim ara ara oksuruyo ama o kriz gibi oksurmesi suan yok gece ne olur bilemem tabi.... biraz koca kari yontemleriyle dolu oldu ama ilac hic sevmiyorum bi yeri duzeltirken bi yeri bozuyolar cunku
biraz cok oldu bugun haklisin esimDondurmayı cuma yiyecektik halbuki
Meyve de sanki bi gıdım çok olmuş
Neyse nasıl olsa hafta içi telafi edersin
afiyet olsun canim, gayet guzel. ce ben hic yemedim peynir helvasi. satin mi aliyorsun kendin mi yapiyorsun?18 Ağustos Pazar
Sabah 9.30
Ekşi mayalı ekmek (yarım dilim) lor peyniri, domates salatalık 1 tk zeytinyağı 2 zeytin çay
Öğle 13e doğru
İki kaşık kadar peynir helvası, 1 şeftali, iki avuç çekirdek
Akşam 16.00
3 mercimek köftesi, 3 normal köfte, 1 domates
17.00
Çay, bir ceviz
Spor: akşam yürüyüşü
Su 3 lt
gercekten ilgincmis. aslinda ben de genelde yemek istemiyorum sabahlari ama iste ac karnina kahve de icmek istemiyorum gerci emin degilim gercekten bir zarari var mi ac karnina icilen kahveninEvet canım özellikle yemiyorum. Yeni bi proğrama başladım. Sabah kalkar kalkmaz yeme yok ki zaten fıtratımıza aykırı imiş. İlginç öyle dimi?
Çocuklar sabah kahvaltıda bişi yemek istemezler ya ve ailelee zorlar. İşte çocuklar yaradılış gereği doğru yapıyorlarmış. Ben de hagurlarım2ne zorlardı babamlar ye diye sabahları.
sagol canim . evet yaa sormustum tam 2 sene once kizlar mastera baslamayi dusunuyorum ama kizim cok kucuk is ev filan diye yazmistimÇok ama çok sevindimmm, harikasın
Daha başlaman dün gibi Deryacimbaşarılı azimli arkadaşım tebrik ederimm
Global bi salgın galiba ☺☺
Ay bir an önce düzelseler de keyfiniz yerine gelse
Kıyamıyorum hiç
sagol cnaimoyyy çok sevindim harika haber
himm hic yemedim yaa ilginc ama guzel gozukuyorŞefimize tarifi gelsin o zaman(tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)
Ablacım sporun çok iyi olmuş:) sen avakado bayağı seviyorsun sanırm direk mi yiyorsun yoksa soslu mu yiyorsun?CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1bucuk haslanmis yumurta
10 adet patates kizartmasi
3 dilim tavada cevrilmis sucuk
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
10 zeytin
50 kalorilik pita
OGLEN 13DE
Kiyma kavurmasi
3 kasik bulgur pilavi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk yemek tabagi taze fasulye yemegi
SU:1.5 lt
SPOR: Yuruyus ve 2 saat havuzda yuzme , cocuk oynatma
besive
sagol canim. evet bugun o dondurma ve meyve isi bozdu spor da yok zatenÇok tebrik ediyorum canım. Çabalarının karşılığını alman çok güzel bir şey. Başarılarının devamını diliyorum ☺
Öğlen meyve ve akşam dondurma sanki biraz fazla olmuş canım. Sanki sadece biri olsa daha iyi olurmuş. Onun dışında dengeli olmuş ☺
Çok geçmiş olsun ☺ Baş ağrısı insanı cidden çok fena etkiliyor. Bütün dengesini bozuyor
sagol canim.Ya benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.
Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keske
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyor
Tebriker kuzucum com sevindim senin adina
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim ne
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.
Sana dogruyu soyliyim kuzum hic icimden gelmiyor konusmak onunla i suanda pesimde geziyor Kus degilim tabikide kalamamda ama batiyor o bana sanki umarim duzelir
Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanma
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olur
Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasim
spor super canim. menu de guzel olmus. Masallah kisa surede incecik olacaksinCUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1bucuk haslanmis yumurta
10 adet patates kizartmasi
3 dilim tavada cevrilmis sucuk
Yarim salatalik, yarim domates, yarim avokado
10 zeytin
50 kalorilik pita
OGLEN 13DE
Kiyma kavurmasi
3 kasik bulgur pilavi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk yemek tabagi taze fasulye yemegi
SU:1.5 lt
SPOR: Yuruyus ve 2 saat havuzda yuzme , cocuk oynatma
besive
sporun harikaa canim. Menun de cok guzel. sadece helli zaten cok yagli bir peynir az da olsa yag koymasan olurmus, teflon tavada eritiyorum ben hep hellimi yagsiz. himm salatan cok leziz duruyor.Bugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
Kahvalti 12.00
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
4 kasik pilav
Aksam
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
Ya maşallah ben bu kadar şeyle doyup üzerine spor yapamazdım hele moralim bozukken ...üzülmeyin lütfenBugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
Kahvalti 12.00
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
4 kasik pilav
Aksam
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?