Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün kalori olarak yerli yerinde bence Özlemcim. Spor da harika. Akşamki salatan müthiş bence
Boşver kuzum sıkma canını hiçbir şeye, şu minişler bi iyi olsun, biz de düzeliriz. Gerisi boş zaten

Menün az bile sanki. Üstüne spor bir de...
bozma moralini çok herşey düzelecek nasılsa

canim ben kucuk bebeklere viks turu krem kullaniminin uygun olmadigini dusunuyorum ayaginin altina bile olsa, asiri kokusu olan her krem bebeklere zarar verebilir.

afiyet olsun canim, gayet guzel. ce ben hic yemedim peynir helvasi. satin mi aliyorsun kendin mi yapiyorsun?

gercekten ilgincmis. aslinda ben de genelde yemek istemiyorum sabahlari ama iste ac karnina kahve de icmek istemiyorum gerci emin degilim gercekten bir zarari var mi ac karnina icilen kahvenin

sagol canim . evet yaa sormustum tam 2 sene once kizlar mastera baslamayi dusunuyorum ama kizim cok kucuk is ev filan diye yazmistim hepiniz de sagolun cok destek olmustunuz. o zaman kizim bebekti. daha. ayy basladim da bitti bile.

Ablacım sporun çok iyi olmuş:) sen avakado bayağı seviyorsun sanırm direk mi yiyorsun yoksa soslu mu yiyorsun?

sagol canim. evet bugun o dondurma ve meyve isi bozdu spor da yok zaten

sagol canim.
evet yaa bugun cok oldu

spor super canim. menu de guzel olmus. Masallah kisa surede incecik olacaksin

sporun harikaa canim. Menun de cok guzel. sadece helli zaten cok yagli bir peynir az da olsa yag koymasan olurmus, teflon tavada eritiyorum ben hep hellimi yagsiz. himm salatan cok leziz duruyor.

Ya maşallah ben bu kadar şeyle doyup üzerine spor yapamazdım hele moralim bozukken ...üzülmeyin lütfen

Bugünkü menümü bende paylaşayım:)
Kahvaltı: 9.30
2 dilim pastırma
1 dilim peynir
4 adet zeytin
1 küçük kutu süt yarim dilim karpuz
Ara öğün 14.00
Kefirix meyveli
Öğlen yemeği: 16.30
1 büyük kasede türlü
1 normal boyut kasede salata
1 Normal kasede pirinç pilavı kaşık sayisi fazlaydı
Akşam: Artık öğlen güzel beslendigimde akşam hiç acıkmıyorum ama dün gibi olmasin diye 4 küçük parça soslu tavuk yedim kızartilmisti yağda yanında yoğurt yediğim parçalar çok küçüktü
1 litre su spor bütün gün koşturdum işte
Suyu içemiyorum çok yaa havalarda soğudu ya ınsanın icesi gelmiyor Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…