Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet fitratimiza ayriki ne dayatiyolarsa yasiyoruz malesef.... bende bekleyebildigim kadar bekliyorum kizimada soruyorum simdi yer misin simdi yer misin diye. Esim yokken daha rahat oluyo ama onu yedirip yolluyorum kizla ben ne zaman hazir olursak yiyoruz :)

Menün az zaten baklavanın çok etkileyeceğini zannetmem
Ya bu nasıl insanlık istediğin zaman git istediğin zaman gel arkadaşlar doğru söylüyor abin kuzenin filan varsa Korkut bi..

Menü ben spor iyi bence ideal olmuş... ben de o alışkanlığı yenmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor çünkü gece uykumdan kalkıp yemek yemeye çok alıştığım için geçen yapamayınca sabah ilk işim dolabı açmak oluyor

Karbonhidratı sağlamak gerekiyor bi yerden hareketli olduğun sürece birkaç kaşık pilavdan bi şey olmaz bence ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi tecrübesizliğinin daha
Tavuk kızartılmamış olsaymış işte .. Suda bugün aynı kaderi paylaşıyoruz Benim de 2 l bulmadı

canim menun guzel ama suyun cok az olmus. telefonuna hatiratma yap her 40 dakikada bir 1 bardak su ic.

ohh ne guzelmis anne kiz ben de hic zorlamam cocugumu acikinca yer nasilsa.

Misafir kendim derken mesajları ayrıntılı okuyamadım ya .. şimdi gördüm bunu da nasıl şimdi arasın durumu ? Okurken bile tüylerim ürperdi o anı canlandırdım birden ALLAH yardımcınız olsun çocuklar masum kuzular..

Gecmis olsunn. siz if. Tarzinda mi
canim ben kucuk bebeklere viks turu krem kullaniminin uygun olmadigini dusunuyorum ayaginin altina bile olsa, asiri kokusu olan her krem bebeklere zarar verebilir.
Öyle mi.. tamam teseklur ederim kullanmiyim bi daha :)

Ooo hayırlı olsun darısı bana inşallah.. yl mi doktora tezi mi

Benim esim nerede yahu Patlicanmoru bir yerlerde dondurma icin mucadelmizi veriyordur umarim roma dondurmacisi var burda belki 40 senelik bizimkiler surekli aliyo ben tutuyorum kendimi. Bu hafta kazansam üst uste 7 top dizebilirim o kadar ozledim yaz bitmeden yiyeydik iyiydi

18 Ağustos menü:
Sabah 10 gibi kalkmama rağmen 1i buldu kahvaltı :
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık zeytin (3)
AÇık çay
AZıcık sosisli sucuklu yağsız peynirli yumurta (eşime pizza yapmıştım kendime de böyle az koyup omlet yaptım)
Ara 16:
Yarım şar pors elma armut
Baharatlı yoğurt, beş fındık
Dayanamayıp sonra 1 hırma daha yedim
Akşam:20
Hepsi az az yeşil mercimek sote, yeşil fasulye ve tam b makarna
Spor: 22 dk yürüyüş
27 dk karışık pilates 15 dk esneme
Spor sonrası: süt, dört fındık, bir salatalık, bir kayısı (kuru)
O saatte yemeği ben de istemezdim ama sporu geç saatte yapınca gece uyanıyorum ani açlıkla gözüm dönüyor tatlı başta me bulursam yetip yatıyorum geri öyle olmasın diye yedim .. bakalım inşallah gece uyanmam..
Bu arada reglim geliyor diyetteki ilk reali tüm vücudum tatlı istiyor direniyorum ama bana sorun sabah kalkınca üç küçük kare bitter yedim

altınolukta mısınız

Minnakeller beslenme tarzini cok begendim.biliyo musun hamileyken bende oyle besleniyodumm ve cok rahat bir hamilelik gecirdim. Bi kere gece mide yanmasi yasiyodum o sekilde basladim erkenden yemegi kesmeye rahat uyuyup rahat uyaniyodum. Son aya kadarda kilo almadim dogru duzgun son ay skilip ne bulduysam yedim bu arada ablamda 21 gun yapiyo bayaga herseyi kesiyo beyaz un paketli gidalar seker vs. Ona ekmek yaptik ozel cavdar siyer karakilic ve organik unlu.eksi mayali tabiki. Bende ck istiyorum abur cubur acayip yiyen bi insan olarak artik temiz gidaya gecmeye calisinca hic almamaya basladik kirk yilda bir bi yerde yersem yani. Oda inanki yavan geliyo yani biskuviler kekler falan resmen yapay tat geliyi. bi cikolata gelmiyo malesef onuda en son ne zaman aldım hatırlamıyorum. Yani sekeri tamamen biraksam demek ki iyice damak tadim kendine gelecek. Resmen korertiyo yediklerimiz

Kitap mı okusanız acaba mesai olmasa neyse de işiniz varmış yarın

aa bize çok yakınsın canım hatta bugün florya korusundaydık
Aa oyle mi sen neredesin ki :) ben karsdan gelin geldim ama alistim hemen floryayi cok seviyorum cocuk buyutmek icin guzel bi yer :) kiz bi daha gelirsen haber ver bulusalim ben tam bi piknikciyim 4.takim geleneksel piknikleri yapsak ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…