Evet fitratimiza ayriki ne dayatiyolarsa yasiyoruz malesef.... bende bekleyebildigim kadar bekliyorum kizimada soruyorum simdi yer misin simdi yer misin diye. Esim yokken daha rahat oluyo ama onu yedirip yolluyorum kizla ben ne zaman hazir olursak yiyoruz :)Evet canım özellikle yemiyorum. Yeni bi proğrama başladım. Sabah kalkar kalkmaz yeme yok ki zaten fıtratımıza aykırı imiş. İlginç öyle dimi?
Çocuklar sabah kahvaltıda bişi yemek istemezler ya ve ailelee zorlar. İşte çocuklar yaradılış gereği doğru yapıyorlarmış. Ben de hagurlarım2ne zorlardı babamlar ye diye sabahları.
Kizlar ya valla cildircam eski sevgilim kac aydır rahat vermiyor yeni numarami bulmuş simdide cok gerildim. Daha yeni numara degistirdim ya rahat bıraksın diye. Sosyal hesaplarimi kapatmak zorunda kaldim gene ulaşmış. Sevgilin varmış bir daha rahatsız etmicem yazmış hic inanmıyorum. Ben yazdiklarina asla cevap vermedim bu zamana kadar kendi kendine yazıyor. Ama tam bir daha yazmicak heralde diyorum aradan zaman geciyor yaziyor ariyor. Gerçekten cok geriliyorum huzursuz ediyor yazmasi ya. Terk et dolu zaman gecsin keyfin istediğinde cik gel yaz bu kisinin hayatindaki kisiyle sorun yasamasina neden olurmuyum falan yok hic duyduktan sonra ne diye yazarsin sevgilin varmis bir daha yazmam diye. Duymussun onu bile yazma iste
Galiba cok bunaldim birileriyle konusmak istedim kusura bakmayin ama valla kafayi yicem stres oldum
Menün az zaten baklavanın çok etkileyeceğini zannetmemSabah
Domates biberli omlet 2 3 zeytin satalalik 1 dilimtam bugday ekmegi yedim
Sonra kayisi cayi ictim 1 avuc findikla
Dayanamayim 1 adet baklava yedim ama sekersiz sayılabilir bence kupkuruydu
Aksam patlican yedim 6 kasik yaninda salatalikli cacikla ekmek yemedim
Dunku detoks cayimdan yaptim bugünde
Baklava disinda bence iyiydim o da kuruydu cok etkilemedigini umuyorum aksam 1 cay daha yapicam metabolizma icin
Evet canım özellikle yemiyorum. Yeni bi proğrama başladım. Sabah kalkar kalkmaz yeme yok ki zaten fıtratımıza aykırı imiş. İlginç öyle dimi?
Çocuklar sabah kahvaltıda bişi yemek istemezler ya ve ailelee zorlar. İşte çocuklar yaradılış gereği doğru yapıyorlarmış. Ben de hagurlarım2ne zorlardı babamlar ye diye sabahları.
Menü ben spor iyi bence ideal olmuş... ben de o alışkanlığı yenmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor çünkü gece uykumdan kalkıp yemek yemeye çok alıştığım için geçen yapamayınca sabah ilk işim dolabı açmak oluyor18 Ağustos Pazar Menüm
Öğle 12:30
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yayla domatesi
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurr
Büyük bir kase salata
2 kaşık bulgur pilavı
Spor
40 dk yürüyüş
Bugün öğleden sonra başlayıp az önce hafifleyen bi baş ağrım vardı. Allahım korkunçtu ya. Yeni gelebildim. Gözümü kapatıp yattım hep.
@Yawrukush
@fmad
Karbonhidratı sağlamak gerekiyor bi yerden hareketli olduğun sürece birkaç kaşık pilavdan bi şey olmaz bence ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi tecrübesizliğinin dahaBugünkü menümü bende paylaşayım:)
Kahvaltı: 9.30
2 dilim pastırma
1 dilim peynir
4 adet zeytin
1 küçük kutu süt yarim dilim karpuz
Ara öğün 14.00
Kefirix meyveli
Öğlen yemeği: 16.30
1 büyük kasede türlü
1 normal boyut kasede salata
1 Normal kasede pirinç pilavı kaşık sayisi fazlaydı
Akşam: Artık öğlen güzel beslendigimde akşam hiç acıkmıyorum ama dün gibi olmasin diye 4 küçük parça soslu tavuk yedim kızartilmisti yağda yanında yoğurt yediğim parçalar çok küçüktü
1 litre suspor bütün gün koşturdum işte
Suyu içemiyorum çok yaa havalarda soğudu ya ınsanın icesi gelmiyor @Yawrukush
canim menun guzel ama suyun cok az olmus. telefonuna hatiratma yap her 40 dakikada bir 1 bardak su ic.Bugünkü menümü bende paylaşayım:)
Kahvaltı: 9.30
2 dilim pastırma
1 dilim peynir
4 adet zeytin
1 küçük kutu süt yarim dilim karpuz
Ara öğün 14.00
Kefirix meyveli
Öğlen yemeği: 16.30
1 büyük kasede türlü
1 normal boyut kasede salata
1 Normal kasede pirinç pilavı kaşık sayisi fazlaydı
Akşam: Artık öğlen güzel beslendigimde akşam hiç acıkmıyorum ama dün gibi olmasin diye 4 küçük parça soslu tavuk yedim kızartilmisti yağda yanında yoğurt yediğim parçalar çok küçüktü
1 litre suspor bütün gün koşturdum işte
Suyu içemiyorum çok yaa havalarda soğudu ya ınsanın icesi gelmiyor @Yawrukush
ohh ne guzelmis anne kizEvet fitratimiza ayriki ne dayatiyolarsa yasiyoruz malesef.... bende bekleyebildigim kadar bekliyorum kizimada soruyorum simdi yer misin simdi yer misin diye. Esim yokken daha rahat oluyo ama onu yedirip yolluyorum kizla ben ne zaman hazir olursak yiyoruz :)
Misafir kendim derken mesajları ayrıntılı okuyamadım ya .. şimdi gördüm bunu da nasıl şimdi arasın durumu ? Okurken bile tüylerim ürperdi o anı canlandırdım birden ALLAH yardımcınız olsun çocuklar masum kuzular..Kizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
Gecmis olsunn.18 Ağustos Pazar Menüm
Öğle 12:30
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yayla domatesi
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurr
Büyük bir kase salata
2 kaşık bulgur pilavı
Spor
40 dk yürüyüş
Bugün öğleden sonra başlayıp az önce hafifleyen bi baş ağrım vardı. Allahım korkunçtu ya. Yeni gelebildim. Gözümü kapatıp yattım hep.
@Yawrukush
@fmad
Kızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordune zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada
Öyle mi.. tamam teseklur ederim kullanmiyim bi daha :)canim ben kucuk bebeklere viks turu krem kullaniminin uygun olmadigini dusunuyorum ayaginin altina bile olsa, asiri kokusu olan her krem bebeklere zarar verebilir.
Ooo hayırlı olsunveee beklenen haber gelircoook mutluyum
Profesorum cevap yazmis tezini kabul ediyorum hicbir degisiklige gerek yok diye, cook mutluyum. Turkiye bileti bakmaya basladim, eylulde Turkiyedeyim ve doner donmez de tez savunmam olacak ayy ekimde mezun muyum neyim, insallah.
altınolukta mısınızBenim esim nerede yahuPatlicanmoru bir yerlerde dondurma icin mucadelmizi veriyordur umarim roma dondurmacisi var burda belki 40 senelik bizimkiler surekli aliyo ben tutuyorum kendimi. Bu hafta kazansam üst uste 7 top dizebilirim o kadar ozledim yaz bitmeden yiyeydik iyiydi
Gidiyoruz bazen ama floryadayim :)altınolukta mısınız
Gidiyoruz bazen ama floryadayim :)
Gidiyoruz bazen ama floryadayim :)
Buradan bi İstanbul buluşması çıkar ilerleyen zamanlarda ben uzağım ama en azından aynı şehiraa bize çok yakınsın canım hatta bugün florya korusundaydık
Kitap mı okusanız acabakızlar uyuyamamaktan delirmek üzereyim
dün 4 te yattım 7de kalkıp zorla 10a kadar uyudum, yarın iş var saat 1i geçti tüm uykum kaçtı
eşim de sağolsun mutfakta bir şeyler hazırladı takır tukur tam dalacakken gitti yine uykum yaa
Aa oyle mi sen neredesin ki :) ben karsdan gelin geldim ama alistim hemen floryayi cok seviyorum cocuk buyutmek icin guzel bi yer :) kiz bi daha gelirsen haber ver bulusalim ben tam bi piknikciyim 4.takim geleneksel piknikleri yapsak ne guzel oluraa bize çok yakınsın canım hatta bugün florya korusundaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?