ya beni de çok şişiriyor gibi hissediyorumOnları tolere ediyor vücudum ama esas mercimek köftesi çok fena canım. Keşke yemeseydim. Ne zamandır canım istiyordu, eve dönerken konusu oldu. Eşim benim de canımı çektirdin diyince yaptım. Öyle şiştim ki sorma. Özlem beni sopayla kovalasa yeri
Şu mercimekten uzak durmam lazım, çorbası bile kilo aldırıyor bana da bugün nefsine yenildim.
geçmiş olsun kuzumYa benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.
Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keske
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyor
Tebriker kuzucum com sevindim senin adina
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim ne
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.
Sana dogruyu soyliyim kuzum hic icimden gelmiyor konusmak onunla i suanda pesimde geziyor Kus degilim tabikide kalamamda ama batiyor o bana sanki umarim duzelir
Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanma
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olur
Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasim
Aa oyle mi sen neredesin ki :) ben karsdan gelin geldim ama alistim hemen floryayi cok seviyorum cocuk buyutmek icin guzel bi yer :) kiz bi daha gelirsen haber ver bulusalim ben tam bi piknikciyim 4.takim geleneksel piknikleri yapsak ne guzel olur
pilav olmasa iyiymişBugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
1 tane sucuk 1 adet catala banim agzima attim oglumun
3 tane patates kizartamasi toplasan boylari isaret parmagimi gecmez ogluma en ufaklarindan yapiyorum cunku
Kahvalti 12.00
1 tane haslanmis yumurta sarisi
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
3 minnak kofte serce parmagin yarisi kadar 1 tanesi
4 kasik pilav
Oglumun tabagini yedim yoksa pilanda bu yoktu
Aksam
Salata (gobek marul domates 1 corba k.misir 3 cay k.acili kahvaltilik ezme hellim peyniri yag koymadim hellimide cok az yagda kizarttim.)
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
Zor sartlardada olsa sporumu yaptim
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
Cok yoruldum kizlar valla bugun morelim cok bozuk
aman aman iyi ol kuzum Allah daha iyi etsin canım eşimmTeşekkürler canım.
Daha iyiyim şükür
evvettYarın tartılıyomuyuz
18 Ağustos Pazar Menüm
Öğle 12:30
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yayla domatesi
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurr
Büyük bir kase salata
2 kaşık bulgur pilavı
Spor
40 dk yürüyüş
Bugün öğleden sonra başlayıp az önce hafifleyen bi baş ağrım vardı. Allahım korkunçtu ya. Yeni gelebildim. Gözümü kapatıp yattım hep.
Yawrukush
fayfeyfiy
hemdem :çok samimi arkadaşlık eden can ciğer arkadaşşuna bak ya bana bir tanecik nick bulamadin ama kendine ikincisini hemen bulmussun.
normalde de zor uyuyorum zor uyanıyorum ben tatlım o yüzden..Güzel uyumuşsun ablacımsabaha kadar.ben olsam bayılırım nasıl dayaniyosun
pilav olmamışşBugünkü menümü bende paylaşayım:)
Kahvaltı: 9.30
2 dilim pastırma
1 dilim peynir
4 adet zeytin
1 küçük kutu süt yarim dilim karpuz
Ara öğün 14.00
Kefirix meyveli
Öğlen yemeği: 16.30
1 büyük kasede türlü
1 normal boyut kasede salata
1 Normal kasede pirinç pilavı kaşık sayisi fazlaydı
Akşam: Artık öğlen güzel beslendigimde akşam hiç acıkmıyorum ama dün gibi olmasin diye 4 küçük parça soslu tavuk yedim kızartilmisti yağda yanında yoğurt yediğim parçalar çok küçüktü
1 litre suspor bütün gün koşturdum işte
Suyu içemiyorum çok yaa havalarda soğudu ya ınsanın icesi gelmiyorYawrukush
canım suyu göremedim18 Ağustos menü:
Sabah 10 gibi kalkmama rağmen 1i buldu kahvaltı :
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık zeytin (3)
AÇık çay
AZıcık sosisli sucuklu yağsız peynirli yumurta (eşime pizza yapmıştım kendime de böyle az koyup omlet yaptım)
Ara 16:
Yarım şar pors elma armut
Baharatlı yoğurt, beş fındık
Dayanamayıp sonra 1 hırma daha yedim
Akşam:20
Hepsi az az yeşil mercimek sote, yeşil fasulye ve tam b makarna
Spor: 22 dk yürüyüş
27 dk karışık pilates 15 dk esneme
Spor sonrası: süt, dört fındık, bir salatalık, bir kayısı (kuru)
O saatte yemeği ben de istemezdim ama sporu geç saatte yapınca gece uyanıyorum ani açlıkla gözüm dönüyor tatlı başta me bulursam yetip yatıyorum geri öyle olmasın diye yedim .. bakalım inşallah gece uyanmam..
Bu arada reglim geliyor diyetteki ilk reali tüm vücudum tatlı istiyor direniyorum ama bana sorunsabah kalkınca üç küçük kare bitter yedim
Minnakeller beslenme tarzini cok begendim.biliyo musun hamileyken bende oyle besleniyodumm ve cok rahat bir hamilelik gecirdim. Bi kere gece mide yanmasi yasiyodum o sekilde basladim erkenden yemegi kesmeye rahat uyuyup rahat uyaniyodum. Son aya kadarda kilo almadim dogru duzgun son ay skilip ne bulduysam yedim bu arada ablamda 21 gun yapiyo bayaga herseyi kesiyo beyaz un paketli gidalar seker vs. Ona ekmek yaptik ozel cavdar siyer karakilic ve organik unlu.eksi mayali tabiki. Bende ck istiyorum abur cubur acayip yiyen bi insan olarak artik temiz gidaya gecmeye calisinca hic almamaya basladik kirk yilda bir bi yerde yersem yani. Oda inanki yavan geliyo yani biskuviler kekler falan resmen yapay tat geliyi. bi cikolata gelmiyo malesef onuda en son ne zaman aldım hatırlamıyorum. Yani sekeri tamamen biraksam demek ki iyice damak tadim kendine gelecek. Resmen korertiyo yediklerimiz
oyyy inşallah daalr ve dinlenirsin kuzum güzelcekızlar uyuyamamaktan delirmek üzereyim
dün 4 te yattım 7de kalkıp zorla 10a kadar uyudum, yarın iş var saat 1i geçti tüm uykum kaçtı
eşim de sağolsun mutfakta bir şeyler hazırladı takır tukur tam dalacakken gitti yine uykum yaa
Buradakiler içmeyi çok sevdiği için..ay en kötüsü de o ortamlar oluyor işte...
beni mahveden de tatildeki o ortamdı
Ayyy umarım yaaaHarikasın kuzum
Bu hafta süper olmamız lazım
Asla motivasyonunu kaybetme
Menü ne güzelmiş.Yawrukush
agustos 17 menum
sabah 9'da kahvalti
iki yumurta tavada ,1 english muffin (tatli degildir)
ara ogun 10:30
1 neskahve sutlu
oglen2'de
1 kase yesil mercimek yemegi
aksam 6'da
2 yemek kasigi pilav ,1tavuk bacagi,salata
2.5lt su
spor 2 mile leslie
Oo bu teklife hayir diyemem. Bu arada gercekten yakinmisiz ben her isimi orda goruyorum asiye kuafor vardi kapandı en cok ona geliyodumben de tam karşıda cennet mahallesindeyim
yürüyerek geldik zaten yaa ben doğma büyüme buralıyım buluşalım valla beraber ekmeksiz yumurta yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?