- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Sallamak çok eziyet bir durum.45 dakikadir cocuk salliyorum yerine gatiriyorum kalkiveriyor cildircam arkadas sonunda yokmu buna bi care
benim dedigim ekmek yaniMenü ne güzelmiş.
Muffin çok severim.
Bir ara çok dadanmıştım. 6-7 aydır ağzıma bile sürmüyorum
Evet evet biliyorum.benim dedigim ekmek yani
su az meyhane pilavı nasıl oluyor kuzumMenümü yazayım bende.
Sabah tost ekmeğine kaşarMinik domates 1 haşlanmış yumurta.
Ara; Türk kahvesi.
1 muz 1 yeşil elma.
Akşam; meyhane pilavı, salata
6-7 bardak su
Havalar soğuk hiç su içesim gelmiyor.
Bugünlük bu kadar
süpersin kuzum@Yawrukush
agustos 18 menum
sabah9'da
1kase yogurt,1ortaboy erik ,tarcin
araogun :1 sutlu neskahve
oglen 2'de
1 tabak tavuklu salata ,3 minik acili biber tursusu
aksam 6'da
4 dilim karpuz,2ucgen peynir,3 kasik yogurt,1 kasik keten tohumu (keten tohumu bagirsaklari calistiriyomu ,demek istiyorum ,oyuzden yemek yemedim ) ,
3 lt su
spor
2 mile leslie
Spor yok maalesef.su az meyhane pilavı nasıl oluyor kuzum
gün karbonhisratlı olmuş biraz
su az
spor?
iyi o zaman kuzum bulgursaSpor yok maalesef.
Meyhane pilavı bulgurla yapıyorum.
Biber domates salça felan.
Teşekkürler canım. Öğleni son dakikalarında oldupumdan az yedim. Akşam da baş ağrısından ne yediğimi bilemedim zaten.. Hiç zevk almadım başımı tutmaktan. Allah kimseye göstermesin hiç sevmiyorum baş ağrısınıcanık geçmiş olsun menün de pek azmış valla böyle dayanabiliyorsan bravoama dikkat et çok da halsiz kalma
Ay bende gecen ay ilkkez sevgilim yedirdiydi bu ne ya boyle birsey mi varmis demistim de cok sevemedim benŞefimize tarifi gelsin o zaman(tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)
Latte hariç güzwl olmuş menü canım. Akşam menüsünde etini biraz fazla yeseydin daha tok kalırdın18 Ağustos
11.40
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15.00
4 sushi(salmon roll)
arkadaşımın soslu tavuğundan (2 yk hacminde )
iced latte
19.00
mercimek çorbası
3 yk et
salata
yoğurt
azıcık ekmek kıyısı (içini kardeşime)
çay yanında
fındık biraz belki bir avuç
yarım haşlanmış mısır(köyden gelmiş bugün her şey)
su 2.5L şu an ama 3 olacak sanırım
spor
1 saate yakın gezme
90 dk leslie
çok yoruldum yazınca çok yemişim gibi geldi ama doymadım hiç doğru düzgün ben anlayamadım niye böyle
sporum da 01,30 da bitti şimdi
Ellssa
@Yawrukush
Bende tatli delisiyim imkansiz bence benim icinde denemedim de ahahaAy ne güzel olur, düşünsene, ağzıma bir baklava atıp “ıyyy tadı ne kötüymüş daha da tatlı yemem” dermişim ilerde
latte şekersiz canımLatte hariç güzwl olmuş menü canım. Akşam menüsünde etini biraz fazla yeseydin daha tok kalırdın
Bas agrisi yuzunden ben suan bu sayfadayim kizlar migren ilaci yuzunden 10 kilo almıştım ve halaonun derdiyle uğraşıyorum onun disinda hayatım boyunca hepfittimSağol canım
Ben bayaa bi mücadele ettim taaki yatsı sonrası dayanamayıp ilaç aldım.
Şimdi nasılsın peki?Bas agrisi yuzunden ben suan bu sayfadayim kizlar migren ilaci yuzunden 10 kilo almıştım ve halaonun derdiyle uğraşıyorum onun disinda hayatım boyunca hepfittim
Türk kahvesi hariç diğer kahveler yağ yakımını engelliyor ödem vw selülir yapıyor canım. Emek veriyosun yazık olmasın.latte şekersiz canım
süt ve kahve
Yok kuzum ama umarim yazmaz bir dahaMenün az zaten baklavanın çok etkileyeceğini zannetmem
Ya bu nasıl insanlık istediğin zaman git istediğin zaman gel arkadaşlar doğru söylüyor abin kuzenin filan varsa Korkut bi..
Harika bi menü. Etin yanında salata güzel olurmuş.18 Ağustos MenümDeryaOnDiet
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir, 2ceviz)
1 salatalık
1 çb şekersiz çay
16:00
1porsiyon haşlama sade et
2lt su
600 ip atlama
30dk fitnes
Oncesinde de 3 4 kilo almistim iste 12 kilo falan etmisti 66 ya ulasmistim gruba girmeden once 59 a kendim inmistim simdi de 57 li birseylerim diye dusunuyorum su 2 gunde almadiysam ahahaŞimdi nasılsın peki?
Sen bas agrisini mi sorduydun kuzum kafa gitmis gece saat gec olunca suan onu mu kilo mu emin olamadımsuan cok şükür iyiyim ilac almıyorumŞimdi nasılsın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?