Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiç sushi yeme cesaretim olmadı
menün iyi

Kizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipse gunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
Kıyamam kuzuya İnşallah biraz uyuyabilir de en azından bir kaç saat sen de uyuyabilirsin

Kuzum yanlış bilmiyorsam üçgen peynirler çok yağlı oluyor onun yerine bir kaç kaşık fazladan yoğurt yeseydin keşke.
Menün çok hafif ve güzel olmuş

Canim burada bebeklere uygun, sadece bebekler icin olan vicksler var, o tarz vicksleri kullaniyorum ve faydasini goruyorum ben.
Acil sifalar...

Ay süper olur bi konuşalım. Dönmek istersek en azından bilgimiz olur bizim de
Tabi konusalim canim, esin hangi bolumde master yapiyor?

Yok ben öyle o saatte yemem gerekiyor ondan canım. Nizim evde menü düzeni de yok zaten. Vardiyalı iş olunca. Okullar da açılsın iyice karışır
Anladim, ben gec uyaniyorsun sanmistim canim:)

Senin kuzularinda duzelsin canim, nasillar bugun?

Gecmis olsun umarim gece dinlenebilmissindir..

Canim kendine biraz daha zaman ver.
Vucudun sekeri hazir gidalardan almadikca , onlara ihtiyac da duymayacak hale gelecek.Buna ketoz diyorlar, keto diyeti yapanlarda tam olarak bunu yapiyorlar, dogru yoldasin..

Şefimize tarifi gelsin o zaman (tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)

Aaa ilk kez goruyorum cok merak ettim tadini :))

Finans yönetimi ve muhasebe okuyorum canım ☺
Hatirladim canim soylemistin, cok istikrarlisin, menulerinide cok begeniyorum , harika gidiyorsun :)

Canim sen biraz zamana birak, esinide gormezden gel , cok yorgunsun, sinirlerin kaldirmiyor..
Kalori diyetime tamamen uyamiyorum

cok kotu bir tecrube olmus canim ama insallah tekrari olmaz bir daha bu korkuyu yasamazsiniz. annelik hakkaten ne kadar zor. Amiin Allah evlatlarımızı korusun
Amin canim..

Canim guzel bir haftaya baslarsin insallah, her sey cok guzel olsun bu hafta..

Ablacım sporun çok iyi olmuş:) sen avakado bayağı seviyorsun sanırm direk mi yiyorsun yoksa soslu mu yiyorsun?
Bayiliyorum canim, yani biraksan 3-5 tane yerim , sossuz oldugu gibi yiyorum :)

Bugun aksam biraz kendine geldi cok sukur canim, sagol sordugun icin..

Insallah dinlenmis, uyumussundur canim..

Nasildi sushi tecruben kuzum :)

Bas agrisi yuzunden ben suan bu sayfadayim kizlar migren ilaci yuzunden 10 kilo almıştım ve halaonun derdiyle uğraşıyorum onun disinda hayatım boyunca hepfittim
Yine istedigin kiloya geleceksin, bas agrinda bir daha olmasin insallah..

Kizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipse gunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
Canim ikinizede cok uzuldum, doktordan sonra bizede haber ver, guzel haberlerle gelin insallah...

PAZAR MENUM
SABAH
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates, yarim salatalik ,yarim avokado, 3 minik havuc
2 cilek
25 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
1 kucuk tabak kabak yemegi + 2 kasik yogurt
Tavuk gogus izgara

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
1 yarim ay seklinde karpuz
1 kk peynir

SU:2 ltyi biraz gectim
SPOR: 30-40 dk civari yuruyus
besive

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI VE PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17ODUL
Mavi boncukkk
gogo2405
GonulmeyvesiODUL
LaMademoiselle15 DK Y15 DK Y 200IA
Derya_the_queen
enimenime 10DK YODUL
klbk3315DK Y200IA 15 DK Y
DeryaOnDiet100M 100M
kanadali35
Yawrukush 15DKYODUL 300JJ
stitch 200JJ
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad100M ODUL 100M
Patlicanmoru200IA SPOR?ODUL
Madamesnow 15 DK Y MUAF
Falanfilannnn MUAFMUAFMUAF
Pembecanavar300IA
besive 100M
Cool_lime
Linna123
Akrrep
Konus dinliyorum100M
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gunaydin guzel arkadaslarim, hepinize saglikli, mutlu, guzel bir yeni hafta diliyorum.
Butun hastalarimiz ve hasta kuzularimiz sagliklarina kavussunlar umarim.
Ac karnina tartilip, kontrol amacli (fotografsiz) kilo bildirimi yapmayi unutmayin.
Gununuz cok guzel gecsin.

Menün kalori olarak yerli yerinde bence Özlemcim. Spor da harika. Akşamki salatan müthiş bence
Boşver kuzum sıkma canını hiçbir şeye, şu minişler bi iyi olsun, biz de düzeliriz. Gerisi boş zaten
Canim menum guzel ama hala sisligim inmedi ac geziyorum hala cuma kiloma inemiyorum noluyor vucuduma anlamadim direniyor resmen.
Menün az bile sanki. Üstüne spor bir de...
bozma moralini çok herşey düzelecek nasılsa
Canim ya ben aslinda su kiloma takkiyorum kafami sabahin korunde kalkiyorum yemegime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum ama kilolarim duruyor vbuda mutsuz ediyor beni.
sporun harikaa canim. Menun de cok guzel. sadece helli zaten cok yagli bir peynir az da olsa yag koymasan olurmus, teflon tavada eritiyorum ben hep hellimi yagsiz. himm salatan cok leziz duruyor.
Hellim kuru bi peynir aslinda ama eritmiyorum ben kizartiyorum kuzum.yanlista biliyor olabilirim.
Ya maşallah ben bu kadar şeyle doyup üzerine spor yapamazdım hele moralim bozukken ...üzülmeyin lütfen
Morelim zaten buna bozuluyor ya azcik sey ye doyma kilon ayni olsun bj nasil bi sislikmis arkadas hic bole olmamistim ben
Suyun cok az pilavin cok fazla olmus canim benim birde burdaki tum arkadaslara soyledigim gibi meyveyi yemeklerle birlikte tuketmeyelim oldukca kilo aldirici oluyor ozaman o guzelim meyveler.
Ayy su kadinlarin cektigi valla bende regl acisi cekiyorum hala bitsede sismiyim siskomuyum kurtulsam valla menun guzel canim
geçmiş olsun kuzum
sivrisineklerin virüslü olduğunu ve bu tarz bir salgın oluştuğu söylenmişti oldu biraz ama
var mı sinek falan
Sivri cok burdada ama ufagimi hic isirmiyor buyuge cok geliyorlar malesef kucugumde oksurukte var bugun yetisirsem soguk alginligi olaci veriyorum bakim duzelcekmi sanki bogazlari gicik yapiyor gibi kuzumun havalar normal degilki buz gibi yaz gunu
pilav olmasa iyiymiş
kızartmalar da küçükmüş onlar da tamam
spor süper
suyu artır kuzum
Kikzartmalar gercekten cok kucuktu kuzum yemezdim yoksa onlardan mi kilom sabit kaldi acaba yoksa pilavmi ama ekmek yemedim onun yerine gecer diye dusunuyorum.
Su guzel spor guzel menu guzel bol eksiler ozaman canim
Yok kuzum uyuyamiyor kendide istemiyor su siralar ama dalamiyor cok ugrasiyor oburunu uyandiriyor bu sefer tahammulum kalmiyor benimde

Guzel kuzum

Canim bosver esimi o suan benim pesimde geziyor biraz daha surunsun o sinirlerimi ziplatiyor su ara tipiya sanirim psikolojim bozulmus benim adet olucagimiz zaman oto poka aglar ya kadinlar ole hissdiyorum biri nasilsin desin gozlerim yasariyor biri napiyon desin hickira hickira aglamak istiyorum.insallah guzel bir hafta olur hepimiz icin.Aras nasilvoldu kuzum iyimisiniz siz benim ki oksuruge cevirdi bogazi tahris gibi sanki

Kozmogirl17 canım ,erkenci eşim benim günaydın tartildin mi? Ben korkuyorum
Gunaydin bu arada canim esim sen tartildinmi napiyosun gyzel bir hafta gecirirsin insallah ben bugun dr a gidecegim aslinda birde psikolog bulsam kendime iyyi olucak

15.00
4 sushi(salmon roll)
canım nasıl beğendin mi sushi yi??

Buradakiler içmeyi çok sevdiği için..
Akşam yemekleri v.s hiç özel ortamlara da gerek yok
Haliyle zor oluyor.
Çok ısrar ettiklerinde zorlanıyorum en çok
valla bem de ucundan döndüm yine bu hafta
canım sen nerede oturuyordun ne yapıyordun ben karıştırıyorum bazen

e güzel menü olmuş, bulgur pilavı yiyerek çok kilo verdim ben tabi her gün löpür löpür götürmedim ama böyle aralarda akşama az yediğimde tartıda olmusuz etkilemiyordu o nedenle güzel menü. Sadece şişirir yedikten sonra

Oo bu teklife hayir diyemem. Bu arada gercekten yakinmisiz ben her isimi orda goruyorum asiye kuafor vardi kapandı en cok ona geliyodum

ah o asiyeeeee, ya onlar çok kalabalıktı bir de elleri de ağırdı ben gidemiyordum oraya. Çünkü bir gününü orada bırakman gerekiyordu yine de her gittiğimde çooook memnun ayrılmışımdır ama çalışınca çok zor oldu tabi.

Çok geçmiş olsun canım migren gibi mi ağrı?

ah canım yaa çok geçmiş olsun, umarım bir şey yoktur çok zor çocukların hasta olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…