- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
18 Ağustos
11.40
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15.00
4 sushi(salmon roll)
arkadaşımın soslu tavuğundan (2 yk hacminde )
iced latte
19.00
mercimek çorbası
3 yk et
salata
yoğurt
azıcık ekmek kıyısı (içini kardeşime)
çay yanında
fındık biraz belki bir avuç
yarım haşlanmış mısır(köyden gelmiş bugün her şey)
su 2.5L şu an ama 3 olacak sanırım
spor
1 saate yakın gezme
90 dk leslie
çok yoruldum yazınca çok yemişim gibi geldi ama doymadım hiç doğru düzgün ben anlayamadım niye böyle
sporum da 01,30 da bitti şimdi
@Akrrep
Yawrukush
Bende tatli delisiyim imkansiz bence benim icinde denemedim de ahaha
Harika bi menü. Etin yanında salata güzel olurmuş.
Kıyamam kuzuya İnşallah biraz uyuyabilir de en azından bir kaç saat sen de uyuyabilirsinKizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipsegunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
Menümü yazayım bende.
Sabah tost ekmeğine kaşarMinik domates 1 haşlanmış yumurta.
Ara; Türk kahvesi.
1 muz 1 yeşil elma.
Akşam; meyhane pilavı, salata
6-7 bardak su
Havalar soğuk hiç su içesim gelmiyor.
Bugünlük bu kadar
Kuzum yanlış bilmiyorsam üçgen peynirler çok yağlı oluyor onun yerine bir kaç kaşık fazladan yoğurt yeseydin keşke.Meyhane pilavı yerine sebzeli bir şey yiyebilseydin daha iyi olurdu aslında
Yawrukush
agustos 18 menum
sabah9'da
1kase yogurt,1ortaboy erik ,tarcin
araogun :1 sutlu neskahve
oglen 2'de
1 tabak tavuklu salata ,3 minik acili biber tursusu
aksam 6'da
4 dilim karpuz,2ucgen peynir,3 kasik yogurt,1 kasik keten tohumu (keten tohumu bagirsaklari calistiriyomu ,demek istiyorum ,oyuzden yemek yemedim ) ,
3 lt su
spor
2 mile leslie
evet yagli oluyolar ,bebise sut olarak gider oKuzum yanlış bilmiyorsam üçgen peynirler çok yağlı oluyor onun yerine bir kaç kaşık fazladan yoğurt yeseydin keşke.
Menün çok hafif ve güzel olmuş
Canim burada bebeklere uygun, sadece bebekler icin olan vicksler var, o tarz vicksleri kullaniyorum ve faydasini goruyorum ben.Ay benim kzimda oyle siringa olsun icinde ne olursa olsunbiraz daha iyi serum fizyolojik ile burnunu aciyorum surekli 3 kere hava ile birlikte verdim yatmadan bi daha veririm belki. Ihlamur icir demisti doktorum ( kendim gibi bir doktor buldum sonunda ) hemen antibiyotik yazmiyo sağolsun. Bide bi krem almistim yurt disindan vicks gibi bisey ayagina onla masaj yapip corap giydirdim. Son olarakta bal ile karabiber karistirip sirtina surdum bez koyup body giydirdim ara ara oksuruyo ama o kriz gibi oksurmesi suan yok gece ne olur bilemem tabi.... biraz koca kari yontemleriyle dolu oldu ama ilac hic sevmiyorum bi yeri duzeltirken bi yeri bozuyolar cunku
Tabi konusalim canim, esin hangi bolumde master yapiyor?Ay süper olur bi konuşalım. Dönmek istersek en azından bilgimiz olur bizim de
Anladim, ben gec uyaniyorsun sanmistim canim:)Yok ben öyle o saatte yemem gerekiyor ondan canım. Nizim evde menü düzeni de yok zaten. Vardiyalı iş olunca. Okullar da açılsın iyice karışır
Senin kuzularinda duzelsin canim, nasillar bugun?Çok ama çok sevindimmm, harikasın
Daha başlaman dün gibi Deryacimbaşarılı azimli arkadaşım tebrik ederimm
Global bi salgın galiba ☺☺
Ay bir an önce düzelseler de keyfiniz yerine gelse
Kıyamıyorum hiç
Gecmis olsun umarim gece dinlenebilmissindir..18 Ağustos Pazar Menüm
Öğle 12:30
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yayla domatesi
Akşam 18:00
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurr
Büyük bir kase salata
2 kaşık bulgur pilavı
Spor
40 dk yürüyüş
Bugün öğleden sonra başlayıp az önce hafifleyen bi baş ağrım vardı. Allahım korkunçtu ya. Yeni gelebildim. Gözümü kapatıp yattım hep.
Yawrukush
@fmad
Canim kendine biraz daha zaman ver.Kızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordune zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada
Aaa ilk kez goruyorum cok merak ettim tadini :))Şefimize tarifi gelsin o zaman(tuzsuz peynirden yapılıyor, benim bildiğim kadarıyla yumurta sarısı da var ama videoda göremedim. Bu yapan çok meşhur)
Hatirladim canim soylemistin, cok istikrarlisin, menulerinide cok begeniyorum , harika gidiyorsun :)Finans yönetimi ve muhasebe okuyorum canım ☺
Canim sen biraz zamana birak, esinide gormezden gel , cok yorgunsun, sinirlerin kaldirmiyor..Ya benim kucukte bugun aksam 2 kere kustu niye bole oldu anlamadim.
Baklava yakismamis o menuye canim yemeseydin keske
Al bendende okadar kac gundur evden cikmiyorum canim istemiyor
Tebriker kuzucum com sevindim senin adina
Ahhh ahhh cocuksuzken ka uarini be tek tek ayiklardim delimiymisim ne
Canim bende anlamadim ki bigun biri kusar bigun biri 3 gundur cisten kusmuktan illallah geldi valla aman allah dahavbeterini vermesinde.
Sana dogruyu soyliyim kuzum hic icimden gelmiyor konusmak onunla i suanda pesimde geziyor Kus degilim tabikide kalamamda ama batiyor o bana sanki umarim duzelir
Kalori hsaplamaya devam ediyormusun ozgecim ptatesler falan gormedim sanma
12 deki meyveler bence cok olmus diyet listelerinde 1 cesit verirler ara ogunu bence sen fazla karistirmissin canim sonra 1 porsiyon makarnan kac kasikti ortalama vee dondurmaaa
Hadi kuzum cekirdek yedinde 1 avuc ye 2 avuc neden aksam ki mercimekler var bide kuzum gerisi guzel olmus.
Canim eltjmler yokmus evde kayinvalideye goturdu beyim hic bisi yemedim cok sukur
Bu kinuda bi bilgim Yok canim nedesem yalan olur
Bende merak ediyodum iyi oldu bu paylasim
Amin canim..cok kotu bir tecrube olmus canim ama insallah tekrari olmaz bir daha bu korkuyu yasamazsiniz. annelik hakkaten ne kadar zor. Amiin Allah evlatlarımızı korusun
Canim guzel bir haftaya baslarsin insallah, her sey cok guzel olsun bu hafta..Bugunku menumu yazim
Sabah yok
Ara
1 tane sucuk 1 adet catala banim agzima attim oglumun
3 tane patates kizartamasi toplasan boylari isaret parmagimi gecmez ogluma en ufaklarindan yapiyorum cunku
Kahvalti 12.00
1 tane haslanmis yumurta sarisi
2 kk ezine peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara15.30
3 minnak kofte serce parmagin yarisi kadar 1 tanesi
4 kasik pilav
Oglumun tabagini yedim yoksa pilanda bu yoktu
Aksam
Salata (gobek marul domates 1 corba k.misir 3 cay k.acili kahvaltilik ezme hellim peyniri yag koymadim hellimide cok az yagda kizarttim.)
Ara
1 bardak cay
1 tane maden suyu
2 litre su
Zor sartlardada olsa sporumu yaptim
30 dak leslie
30 dak eliptik
70 mekik
hali sil koltuk sil
Cok yoruldum kizlar valla bugun morelim cok bozuk
Bayiliyorum canim, yani biraksan 3-5 tane yerim , sossuz oldugu gibi yiyorum :)Ablacım sporun çok iyi olmuş:) sen avakado bayağı seviyorsun sanırm direk mi yiyorsun yoksa soslu mu yiyorsun?
Bugun aksam biraz kendine geldi cok sukur canim, sagol sordugun icin..Misafir kendim derken mesajları ayrıntılı okuyamadım ya .. şimdi gördüm bunu da nasıl şimdi arasın durumu ? Okurken bile tüylerim ürperdi o anı canlandırdım birden ALLAH yardımcınız olsun çocuklar masum kuzular..
Insallah dinlenmis, uyumussundur canim..kızlar uyuyamamaktan delirmek üzereyim
dün 4 te yattım 7de kalkıp zorla 10a kadar uyudum, yarın iş var saat 1i geçti tüm uykum kaçtı
eşim de sağolsun mutfakta bir şeyler hazırladı takır tukur tam dalacakken gitti yine uykum yaa
Nasildi sushi tecruben kuzum :)18 Ağustos
11.40
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15.00
4 sushi(salmon roll)
iced latte
19.00
mercimek çorbası
3 yk et
salata
yoğurt
çay yanında
spor
1 saate yakın gezme
90 dk leslie
çok yoruldum yazınca çok yemişim gibi geldi ama doymadım hiç doğru düzgün ben anlayamadım niye böyle
@Akrrep
Yawrukush
Yine istedigin kiloya geleceksin, bas agrinda bir daha olmasin insallah..Bas agrisi yuzunden ben suan bu sayfadayim kizlar migren ilaci yuzunden 10 kilo almıştım ve halaonun derdiyle uğraşıyorum onun disinda hayatım boyunca hepfittim
Canim ikinizede cok uzuldum, doktordan sonra bizede haber ver, guzel haberlerle gelin insallah...Kizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipsegunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | ODUL | ||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | ODUL | ||||||
LaMademoiselle | 15 DK Y | 15 DK Y | |||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | ||||||
klbk33 | 15DK Y | 200IA | 15 DK Y | ||||
DeryaOnDiet | 100M | 100M | |||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | ODUL | 300JJ | |||||
stitch | 200JJ | ||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100M | ODUL | 100M | ||||
Patlicanmoru | 200IA | ODUL | |||||
Madamesnow | 15 DK Y | ||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | |||||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum |
Ben 6 ya geçtim canım. Oraya beklerim.GidersenAnka ya selam söyle ☺☺
Canim menum guzel ama hala sisligim inmedi ac geziyorum hala cuma kiloma inemiyorum noluyor vucuduma anlamadim direniyor resmen.Menün kalori olarak yerli yerinde bence Özlemcim. Spor da harika. Akşamki salatan müthiş bence
Boşver kuzum sıkma canını hiçbir şeye, şu minişler bi iyi olsun, biz de düzeliriz. Gerisi boş zaten
Canim ya ben aslinda su kiloma takkiyorum kafami sabahin korunde kalkiyorum yemegime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum ama kilolarim duruyor vbuda mutsuz ediyor beni.Menün az bile sanki. Üstüne spor bir de...
bozma moralini çokherşey düzelecek nasılsa
Hellim kuru bi peynir aslinda ama eritmiyorum ben kizartiyorum kuzum.yanlista biliyor olabilirim.sporun harikaa canim. Menun de cok guzel. sadece helli zaten cok yagli bir peynir az da olsa yag koymasan olurmus, teflon tavada eritiyorum ben hep hellimi yagsiz. himm salatan cok leziz duruyor.
Morelim zaten buna bozuluyor ya azcik sey ye doyma kilon ayni olsun bj nasil bi sislikmis arkadas hic bole olmamistim benYa maşallah ben bu kadar şeyle doyup üzerine spor yapamazdım hele moralim bozukken ...üzülmeyin lütfen
Suyun cok az pilavin cok fazla olmus canim benim birde burdaki tum arkadaslara soyledigim gibi meyveyi yemeklerle birlikte tuketmeyelim oldukca kilo aldirici oluyor ozaman o guzelim meyveler.Bugünkü menümü bende paylaşayım:)
Kahvaltı: 9.30
2 dilim pastırma
1 dilim peynir
4 adet zeytin
1 küçük kutu süt yarim dilim karpuz
Ara öğün 14.00
Kefirix meyveli
Öğlen yemeği: 16.30
1 büyük kasede türlü
1 normal boyut kasede salata
1 Normal kasede pirinç pilavı kaşık sayisi fazlaydı
Akşam: Artık öğlen güzel beslendigimde akşam hiç acıkmıyorum ama dün gibi olmasin diye 4 küçük parça soslu tavuk yedim kızartilmisti yağda yanında yoğurt yediğim parçalar çok küçüktü
1 litre suspor bütün gün koşturdum işte
Suyu içemiyorum çok yaa havalarda soğudu ya ınsanın icesi gelmiyorYawrukush
Ayy su kadinlarin cektigi valla bende regl acisi cekiyorum hala bitsede sismiyim siskomuyum kurtulsam valla menun guzel canim18 Ağustos menü:
Sabah 10 gibi kalkmama rağmen 1i buldu kahvaltı :
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık zeytin (3)
AÇık çay
AZıcık sosisli sucuklu yağsız peynirli yumurta (eşime pizza yapmıştım kendime de böyle az koyup omlet yaptım)
Ara 16:
Yarım şar pors elma armut
Baharatlı yoğurt, beş fındık
Dayanamayıp sonra 1 hırma daha yedim
Akşam:20
Hepsi az az yeşil mercimek sote, yeşil fasulye ve tam b makarna
Spor: 22 dk yürüyüş
27 dk karışık pilates 15 dk esneme
Spor sonrası: süt, dört fındık, bir salatalık, bir kayısı (kuru)
O saatte yemeği ben de istemezdim ama sporu geç saatte yapınca gece uyanıyorum ani açlıkla gözüm dönüyor tatlı başta me bulursam yetip yatıyorum geri öyle olmasın diye yedim .. bakalım inşallah gece uyanmam..
Bu arada reglim geliyor diyetteki ilk reali tüm vücudum tatlı istiyor direniyorum ama bana sorunsabah kalkınca üç küçük kare bitter yedim
Sivri cok burdada ama ufagimi hic isirmiyor buyuge cok geliyorlar malesef kucugumde oksurukte var bugun yetisirsem soguk alginligi olaci veriyorum bakim duzelcekmi sanki bogazlari gicik yapiyor gibi kuzumun havalar normal degilki buz gibi yaz gunugeçmiş olsun kuzum
sivrisineklerin virüslü olduğunu ve bu tarz bir salgın oluştuğu söylenmişti oldu biraz ama
var mı sinek falan
Kikzartmalar gercekten cok kucuktu kuzum yemezdim yoksa onlardan mi kilom sabit kaldi acaba yoksa pilavmi ama ekmek yemedim onun yerine gecer diye dusunuyorum.pilav olmasa iyiymiş
kızartmalar da küçükmüş onlar da tamam
spor süper
suyu artır kuzum
18 Ağustos
11.40
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15.00
4 sushi(salmon roll)
iced latte
19.00
mercimek çorbası
3 yk et
salata
yoğurt
çay yanında
spor
1 saate yakın gezme
90 dk leslie
@Akrrep
Yawrukush
Su guzel spor guzel menu guzel bol eksiler ozaman canimCanim bu sushiler gcen resmini cektiklerin degilmi onlari senmi yaptin kuzum.menun guzel duruyor gibi kalori olarak kurtarirmi ama onu bilemedim.
Yawrukush
agustos 18 menum
sabah9'da
1kase yogurt,1ortaboy erik ,tarcin
araogun :1 sutlu neskahve
oglen 2'de
1 tabak tavuklu salata ,3 minik acili biber tursusu
aksam 6'da
4 dilim karpuz,2ucgen peynir,3 kasik yogurt,1 kasik keten tohumu (keten tohumu bagirsaklari calistiriyomu ,demek istiyorum ,oyuzden yemek yemedim ) ,
3 lt su
spor
2 mile leslie
Yok kuzum uyuyamiyor kendide istemiyor su siralar ama dalamiyor cok ugrasiyor oburunu uyandiriyor bu sefer tahammulum kalmiyor benimdeSallamak çok eziyet bir durum.
Bunu bıraktırmakla başlayabilirsin.
Çocuklar için teddy felan var.
Kızıma onu alıştırmak zor oldu ama çokta iyi oldu.
Atıyorum yatağına veriyorum ayıyı sarılıp yatıyor.
Kolay gelsin.
Gerçekten sallamak zor iş. Nefret ettim ben.
Guzel kuzumPAZAR MENUM
SABAH
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates, yarim salatalik ,yarim avokado, 3 minik havuc
2 cilek
25 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1 kucuk tabak kabak yemegi + 2 kasik yogurt
Tavuk gogus izgara
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 yarim ay seklinde karpuz
1 kk peynir
SU:2 ltyi biraz gectim
SPOR: 30-40 dk civari yuruyus
besive
Canim bosver esimi o suan benim pesimde geziyor biraz daha surunsun o sinirlerimi ziplatiyor su ara tipiCanim burada bebeklere uygun, sadece bebekler icin olan vicksler var, o tarz vicksleri kullaniyorum ve faydasini goruyorum ben.
Acil sifalar...
Tabi konusalim canim, esin hangi bolumde master yapiyor?
Anladim, ben gec uyaniyorsun sanmistim canim:)
Senin kuzularinda duzelsin canim, nasillar bugun?
Gecmis olsun umarim gece dinlenebilmissindir..
Canim kendine biraz daha zaman ver.
Vucudun sekeri hazir gidalardan almadikca , onlara ihtiyac da duymayacak hale gelecek.Buna ketoz diyorlar, keto diyeti yapanlarda tam olarak bunu yapiyorlar, dogru yoldasin..
Aaa ilk kez goruyorum cok merak ettim tadini :))
Hatirladim canim soylemistin, cok istikrarlisin, menulerinide cok begeniyorum , harika gidiyorsun :)
Canim sen biraz zamana birak, esinide gormezden gel , cok yorgunsun, sinirlerin kaldirmiyor..
Kalori diyetime tamamen uyamiyorum
Amin canim..
Canim guzel bir haftaya baslarsin insallah, her sey cok guzel olsun bu hafta..
Bayiliyorum canim, yani biraksan 3-5 tane yerim , sossuz oldugu gibi yiyorum :)
Bugun aksam biraz kendine geldi cok sukur canim, sagol sordugun icin..
Insallah dinlenmis, uyumussundur canim..
Nasildi sushi tecruben kuzum :)
Yine istedigin kiloya geleceksin, bas agrinda bir daha olmasin insallah..
Canim ikinizede cok uzuldum, doktordan sonra bizede haber ver, guzel haberlerle gelin insallah...
Ben de korkuyorum
Evet malesef 74.2 geliyor 3 gundur nerde ne hata yapiyorum bilmiyorum ama size agzima attigim her lokmayi yaziyorum cok uzgunum
Gunaydin bu arada canim esim sen tartildinmi napiyosun gyzel bir hafta gecirirsin insallah ben bugun dr a gidecegim aslinda birde psikolog bulsam kendime iyyi olucak
canım nasıl beğendin mi sushi yi??15.00
4 sushi(salmon roll)
valla bem de ucundan döndüm yine bu haftaBuradakiler içmeyi çok sevdiği için..
Akşam yemekleri v.s hiç özel ortamlara da gerek yok
Haliyle zor oluyor.
Çok ısrar ettiklerinde zorlanıyorum en çok
Menümü yazayım bende.
Sabah tost ekmeğine kaşarMinik domates 1 haşlanmış yumurta.
Ara; Türk kahvesi.
1 muz 1 yeşil elma.
Akşam; meyhane pilavı, salata
6-7 bardak su
Havalar soğuk hiç su içesim gelmiyor.
Bugünlük bu kadar
Oo bu teklife hayir diyemem. Bu arada gercekten yakinmisiz ben her isimi orda goruyorum asiye kuafor vardi kapandı en cok ona geliyodum
Teşekkürler canım. Öğleni son dakikalarında oldupumdan az yedim. Akşam da baş ağrısından ne yediğimi bilemedim zaten.. Hiç zevk almadım başımı tutmaktan. Allah kimseye göstermesin hiç sevmiyorum baş ağrısını
Kizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipsegunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?