Evet malesef 74.2 geliyor 3 gundur nerde ne hata yapiyorum bilmiyorum ama size agzima attigim her lokmayi yaziyorum cok uzgunum
73.6 canim evet ama herxaman ki kadar cok aman aman tuzlu yemiyorum zaten cocuklarda oldugu icin az tuz atarim.canım sen kaç kiloydun ki geçen hafta
almış mısın?
tuz var mı yediklerinde bir menülerine bakayım baktığım kadarıyla çok da güzeldin çünkü.
Ee cok iyi kuzum ben bayramda okadar dikkat edemedim ama az yedim yinede verdim 2 gundur bildigin acim ama gr oynamadim cuma aksami 1 tane bira icmistim yanina cips falan ondan bole oldu tartimi boxuldu anlamadim ama cocuklari dogru gosteriyorbayram öncesi kiloma dönmüşüm
50.80 daha da verememişim 4 günde anca bu kadar olmuş.
Geçen gün dediğim gibi 5 günde aldığımı 3 günde verdim en azından
cuma sabahı 51.80 pazartesi 50.80
Alıyorum canım, sadece bimde bulabiliyorum, ama tadı güzel. Gerçi benim kızım çok seviyor diye alıyorum, dolabı açınca canım çekiyor. Almicam bı süreafiyet olsun canim, gayet guzel. ce ben hic yemedim peynir helvasi. satin mi aliyorsun kendin mi yapiyorsun?
Nasıl da geçiyor zaman di misagol canim . evet yaa sormustum tam 2 sene once kizlar mastera baslamayi dusunuyorum ama kizim cok kucuk is ev filan diye yazmistimhepiniz de sagolun cok destek olmustunuz. o zaman kizim bebekti. daha. ayy basladim da bitti bile.
Of hem de ne şişirmiş feyzoş, yazicam birazdan tartı sonucunu. Elim gitmiyorya beni de çok şişiriyor gibi hissediyorum
bence az yemişsin ama onu kuzum
Geçmiş olsun tatlım. Yazarsın dr ne dedi diyeKizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipsegunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
Valla şaka maka doğru çıktı iştah açtığıBen 6 ya geçtim canım. Oraya beklerim.
Dolunay konusunda biz kilo veremeyince dalga geçiyorduk aslındaama insanı etkiliyor gerçekten iştah açıyor falan
Ne kadar farketmiş kuzum? Ama ben hala aynı düşünüyorum, sen bı sabah tartilip bir kilo birden vermiş görüceksin kendini. Regl halleri yanıltmasın üzülme canım. Yanlış yaptığın birşey yok kiEvet malesef 74.2 geliyor 3 gundur nerde ne hata yapiyorum bilmiyorum ama size agzima attigim her lokmayi yaziyorum cok uzgunum
Gunaydin bu arada canim esim sen tartildinmi napiyosun gyzel bir hafta gecirirsin insallah ben bugun dr a gidecegim aslinda birde psikolog bulsam kendime iyyi olucak
Yine iyi gitmiş o zaman canım.bayram öncesi kiloma dönmüşüm
50.80 daha da verememişim 4 günde anca bu kadar olmuş.
Geçen gün dediğim gibi 5 günde aldığımı 3 günde verdim en azından
cuma sabahı 51.80 pazartesi 50.80
Saat 5 e dogru uyuyabildim neyse ki o saatten sonra rahatladi biraz oksurmedi cokKıyamam kuzuya İnşallah biraz uyuyabilir de en azından bir kaç saat sen de uyuyabilirsin
Ee cok iyi kuzum ben bayramda okadar dikkat edemedim ama az yedim yinede verdim 2 gundur bildigin acim ama gr oynamadim cuma aksami 1 tane bira icmistim yanina cips falan ondan bole oldu tartimi boxuldu anlamadim ama cocuklari dogru gosteriyorvalla cumaya kadar inmem lazim birde iki gundur duzen degistirdim sabah yapardim kahvalti simdi bos geciyorum oglen yapiyorum 3 ogunken iki ogune dusurdum
Öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim.. saat 5 ten sonra oglum duzene girdi cok sukur yaptığım seyler ise yaradi sanirim.. oksurmedi sayilir hic suana kadar yani 5 saattir falan
Yok çalışmiyorum, oglum emdigi icin uzun aralikli uyuyamiyorum :)ah be canım vallahi sen de çok uykusuz kalmışsın
erkenden de kalkmışsın
çalışıyor musun?
Cumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimAlıyorum canım, sadece bimde bulabiliyorum, ama tadı güzel. Gerçi benim kızım çok seviyor diye alıyorum, dolabı açınca canım çekiyor. Almicam bı süre
Nasıl da geçiyor zaman di mi
İyi ki başlamış ve tüm zorluklara göğüs germişsin canım. Hem de düzeltme bile istememiş bu harika birşey
Of hem de ne şişirmiş feyzoş, yazicam birazdan tartı sonucunu. Elim gitmiyor
Geçmiş olsun tatlım. Yazarsın dr ne dedi diye
Valla şaka maka doğru çıktı iştah açtığıaç kurta döndük ankam
Ne kadar farketmiş kuzum? Ama ben hala aynı düşünüyorum, sen bı sabah tartilip bir kilo birden vermiş görüceksin kendini. Regl halleri yanıltmasın üzülme canım. Yanlış yaptığın birşey yok ki
Tartiya bağlı modumuz resmen ya,ben de sonucu görünce yürüyüşe çıktım tatlım
Yine iyi gitmiş o zaman canım.
Canim kankim sanada gunaydin sen dizinden dr a gittinmi bende bugun sonuc gostermeye gidicemGunaydin kizlar nasilsiniz?
simdi geldim, gecmisi okuyacagim.
ptesi tartim sabit 65.8
menulerimi yapmaya utaniyorum, kaptanim kes cezamiYawrukush (gerci ctesi cok uzun yuruyus yaptik ama dizim agriyor hala :/)
Yok cankm birayi cuma gece ictim yanina cips falan yedim ertesi gun de fazla kacirdim bi ciktim iste dahada inemedimya bir biranın kilo aldırması imkansıza yakın
eğer dün akşam içtiysen ancak su tutabilir öyle tartıda fark ettirir ancak yani.
2 öğüne ben de düşürdüm bana inanılmaz yarıyor hem zayıflama hem de sindirim sistemi açısından
ama hafta içi yapamıyorum işte... sen yapabilirsen bak bakalım eğer olumlu olursa öyle devam edersin.
2 öğünde sağlam doyuyuyordum karnımı hem halsiz hissetmiyordum gün boyu hem de sürekli yemek düşünmüyordum. karnım acıksa bile halsiz olmuyordum
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & FitFiliz
2.Ankee & @Gonulmeyvesi
3.Yawrukush & @besive
4.gogo2405 & . stitch & @ madamesnow
5. @fmad & @Akrrep
6. @Falanfilannnn & @enimenime
7. @Linna123 &@cinecin
8. @Mavi boncukkk & @kanadali35
9. @Patlicanmoru &cool_lime
10. @DeryaOnDiet & @pembecanavar
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
Haber ver caim bana doktordan sonra.Canim kankim sanada gunaydin sen dizinden dr a gittinmi bende bugun sonuc gostermeye gidicem
Baslarda hedef uzakta gorunup korkutucu oluyor ama verilen kilolar insani mutlu edip daha gaza getiriyor. Onemli olan adim atip diyete baslayabilmek, haftaya hedefe 10lu rakamlarÇok güzel bi tablo. Ellerinize sağlık. Çok beğendim.
Hedefime 20 küsür kilo mu varmış:\
heheh yaris baslasin.Bu eşleşme durumu da güzelmiş..
Bol şanslar herkese zira @fmad ile benim karşımda şansa çok ihtiyacınız olacak
Kızlar selamlar !
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Domates
8 adet zeytin
2 3 çatal marmelat
Bi ç.bardağı çay
Ara
Bir bardak su
Küçük Kalburabastı kurabiye gibi şerbeti çok azdı
Öğlen ve akşam bir yedik, saat 4 gibi
Bir y.tabağı tarhana çorbası
Bir y.tabağı saç kavurma
Yarım bardak ayran
4 5 çatal karpuz
Bir miktar ekmek tahmini iki dilim kadar
Akşam 7 gibi
Bi tane albeni
Kahve
Ve hala açlık hissim var
Adet oldum olucam hem şişlik var hemde canım çok tatlı çekiyor
Bugünkü menüyü yarın telafi etmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?