thank youHaklisin çok daha planli programlı olmak gerekiyor. Kolaygelsin tatlım. Belki Aras da başlayınca biraz vakit bulursun kendin için canım
Bence ütü puanı daha yüksek olmalı
Bu hafta iyi spor yaptık
Biz böyle alışveriş yapanlardan foto istiyoz, meraklıyız takimcakbakalım neler aldın
Hayırlı olsun tatlım.
Özlemim ne desem bilemedim, kız resmen ziyafet hazırlamışsin. Ben haberli gelene yapamıyom o kadarını. Yazık o vakti kuzularina harca be canım ya da dinlen ne biliyim, idealist olma o kadar ☺☺
Geçmiş olsun tubişim, umarım sağlığına kavuşursun. Allah korusun seni olmasın birşey
Halledersin kelebeğim, sen azimlisindirsabret.
Ev işiniz ne oldu? Bulabildiniz mi gönlünüze göre bir yer?
Harikasın. Müthişsin. Şahanesin. Awesome. Great. Oo yeah. Kim tutar seniii
Aynen canim bizde derya gibi 1000 kalorilik beslenelim bence programdan takip edelim 1000 kaloriyi bulunca o gunu kapatalım olmazmiKozmogirl17 canım yazamadım bayram dolayısıyla gezdik annemle yüzdüm biraz ama hava soğuktu
bugün çook yoruldum kızartma yaptım eşime bir ton, 3 makine çamaşır kurut yerleştir lavabolar süpürmek sonra anneyle buluş yüz eşimi işten aldım anca geldim. bu hafta spor salonuna gidip pilates yapmayı ve yürüyüş bandında yürümeyi planlıyorum ama bir program çıkaralım olur mu?
sen 71 ya da 70 küsüre ben de 49.10 falan olayım
zaten bekliyoruz seni bilesin, donusunu heyecanla bekliyoruz :)canim aldim hemencecik. ama hergun doluyuz su son gunlerde. bebek gormeye gelenler, okul baslamadan bizim gitmemiz gerekenler derken biraz abarttim ama tartiya cikmadigim icin ne kadar abarttım bilemiyorum. hic cikasim da yok su siralar haftaya boyumun ölçüsünü alir tuh vah diyerek donerim araniza. simdi tartiya çıkıp tadimi bozmayım
cok yogunmussun canim, annenle keyifli vakit gecirdiniz umarim :)Kozmogirl17 canım yazamadım bayram dolayısıyla gezdik annemle yüzdüm biraz ama hava soğuktu
bugün çook yoruldum kızartma yaptım eşime bir ton, 3 makine çamaşır kurut yerleştir lavabolar süpürmek sonra anneyle buluş yüz eşimi işten aldım anca geldim. bu hafta spor salonuna gidip pilates yapmayı ve yürüyüş bandında yürümeyi planlıyorum ama bir program çıkaralım olur mu?
sen 71 ya da 70 küsüre ben de 49.10 falan olayım
Kizlar hayirli olsun, hepinizi tebrik ediyorum, bu hafta 3. olduk.
Cok tesekkur ederim hepinize tek tek, gurur duydum takimimizla.
Cezamizida sildirdik, haftaya daha iyi olalim insallah.
Kizlar hayirli olsun, hepinizi tebrik ediyorum, bu hafta 3. olduk.
Cok tesekkur ederim hepinize tek tek, gurur duydum takimimizla.
Cezamizida sildirdik, haftaya daha iyi olalim insallah.
Kiz 1. degil 3.yuz :)ahah bu kadar poğaça ve kek yiyerek 1. olan başka grup bilmiyorum
sanırım spor bize iyi geldi var ya
Sagol canim, amin...Yawrukush canım valla anacığımın gönlü olsun biraz gezelim diye çıktım, inan adım atacak halim yoktu.
size de çok geçmiş olsun canım yaa, allah kolaylık versin
Aynen canim bizde derya gibi 1000 kalorilik beslenelim bence programdan takip edelim 1000 kaloriyi bulunca o gunu kapatalım olmazmi
Kiz 1. degil 3.yuz :)
Zaten dunden beri kirginim size, basimi alip daglara kacacaktim dunku menulerden sonra..
Canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?