walla buraya sonbahar geldi, ruzgarli ve yagmurlu. Hazirlikli gelHavalar serin orda kız boşver dondurmayı
j.j deme kiz1 puanliklardan iste özlemcim, yazık Senemcimstitch yorulmasin kıyamam ona ben.
("Hem bu hafta çok yorulduk sen kendin de biraz dinlen derdim" amaa listedesinkaçışın yok JJ'e devam)
Havalar serin orda kız boşver dondurmayı
burda da havalar soguduwalla buraya sonbahar geldi, ruzgarli ve yagmurlu. Hazirlikli gel
Ayrica serin havada daha rahat spor yapiliyor
Ben fish&chips yedim yagli yagliburda da havalar sogudusutlacmi yesek acaba?
Sorma benimkiler de çok eğleniyor, küçüğüm diyor ki anne niye memelerini tutuyorsun (dizleri yukarı çekip yerinde koşma hareketinde)j.j deme kiz,30kadar yapmistim ,lisa diyoki anne 100 kadar say , ben hopladikca denizde kahkaha yi basiyo onlar sayesinde gaza geliyom
Sorma benimkiler de çok eğleniyor, küçüğüm diyor ki anne niye memelerini tutuyorsun (dizleri yukarı çekip yerinde koşma hareketinde)
Ama JJ de tutamıyorum o çok fena oluyor
Gerçekten mii100gr dondurmanin kalorisi 207
100gr sutlacin kalorisi111
cok guzel gaza getiryon bomba gibi geliyoruz kankimleBu hafta kazananlara dondurmayı başka bir tatliyla değiştirme hakkı yok di miKozmogirl17 @Yawrukush
Bence yağmurlu havada spor da güzel olmaz, yağmuru seyredip sicakcikolata icebilirsinstitch cim, kanadali35 sen de bitki çayı mesela Özlemcim
100gr kazandibi 130 kalori ,ben kazandibi ve supangle bayilirimGerçekten miibilmiyordum çok iyiymiş o zaman
Ama ben sütlaç değil de kazandipçiyimo da iyidir heralde
3. oldukkızlar tebrik ederim ne güzel kilolar verilmiş :) derece gelir mi acaba bu yüzdeye
Sorma benimkiler de çok eğleniyor, küçüğüm diyor ki anne niye memelerini tutuyorsun (dizleri yukarı çekip yerinde koşma hareketinde)
Ama JJ de tutamıyorum o çok fena oluyor
bende memeleri tutuyom onlar beni zorluyo hic sorma
Canim dondurma ya da istediginiz bir tatli , secim sizin..Bu hafta kazananlara dondurmayı başka bir tatliyla değiştirme hakkı yok di miKozmogirl17 @Yawrukush
Bence yağmurlu havada spor da güzel olmaz, yağmuru seyredip sicakcikolata icebilirsinstitch cim, kanadali35 sen de bitki çayı mesela Özlemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?