Ya ama aynen ole oldu kaptis karistirma ortaligi haftaya sana da bi kıyak geceriz
Temsili benYarın normalden daha erken kalkmam lazım, size doyum olmaz kızlar c u
Tatli uykular tatlisYarın normalden daha erken kalkmam lazım, size doyum olmaz kızlar c u
Bence de ama caktirmayalim kaptiş,Ya ama aynen ole oldu kaptis karistirma ortaligi haftaya sana da bi kıyak geceriz
Aynen bende bu yuzden eslesmesemde olur hani benim yuzumden kimse etkilensin istememKıskanmadik tabi ki @LaMademoiselle
Ben eşleşmesem de olur, hesaplamak zor geliyor zaten kızlar, Tuba da haklı spor mazereti varYawrukush Kozmogirl17
Ben kendim icin demiyorum da birileriyle eslesince o kisi otomatik 1 0 geride basliyor zatenSeni eslestirdi sanirim ozlem canim ama tugbayi muaf tutmamiz daha guzel olur.
gecmis olsun canim, aloe verali kremleri onermislerdi bana yandigimda cok, gerci ben hicbirsey kullanmadim hala izlerim duruyorElim yandı çok fena
Olur mutlaka. Bende bi ucundan başlasam iyi olacakAh zaten o göbek, bende de var. Nasıl gitcek bilmiyorum, mekik çekiyorum bu hafta başladım. Bakalım etkisi olur inş.
Pizza ve patates fazla gibi ama yufkali bişey yazmışsın. Diğer kısımlar iyiSabah 1100
Patates kızartması
Peynirli pizza
Zeytin
Akşam 20:00
Sebze yemeği
Kapya biber turşusu
Spor 30 dk yuruyus
20 dk dans :
Geçmiş olsun canımElim yandı çok fena
Tebrikler kızlar çok iyi puanlar...HAFTALIK ESLER YARISMAMIZIN SONUCLARI...
1.FitFiliz (7055 puan) & kanadali35 (6081 puan) = 13136 puan
2. @pembecanavar (10030 puan) & @Akrrep (1380 puan) = 11410 puan
3.Kozmogirl17 (3277 puan) & @besive (3345 puan) = 6622 puan
4. @DeryaOnDiet (890 puan) & @cool_lime (5675 puan) = 6565 puan
5.madamesnow (4137 puan) & @Patlicanmoru =4137 puan
6.Yawrukush (3660 puan) & @kiloverirkenben (150 puan) = 3810 puan
7. @Harpy (940 puan) & @MigiMadid (482 puan) = 1422 puan
8. @LaMademoiselle (1230 puan) & F Falanfilannnn (30 puan) = 1260 puan
9. @Konus dinliyorum 820 puan
10. @Gonulmeyvesi 467 puan
11gogo2405 460 puan
Birinci olan arkadaslarimiz FitFiliz ve kanadali35 'i yurekten kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Dilediginiz bir tatliyi odulunuz olarak afiyetle yiyiniz.
Diyet yapıyorum fikrini unut yediklerini bu bana faydalı mı değil mi diye düşün elinden geldiğince hareket etmeye çalış.Ben 3 4 gundur giriyorum canim.Daha once defalarca diyet yaptim.maksimum 10 gun suruyor
29 yasindayim.boyum 160 cm.82.6 kiloyum.ilk hedefim 70.
Şişkinlik geçici bir durum takılma ona bak ben nobetli çalışıyorum nöbet çıkışı uykusuzluktan şişkinlik oluyor uyuyup dinlenince geçiyor.Yolculuga cikicam bu gece.yolda yesen de yemesen de siskinlik oluyor.Pofff.ama yapicam.Basaracagimmm
Yanık olduğu anda patatesi ikiye böl bas yaniga çabuk geçiriyorSilverdin sürdüm ablacım yağ döküldü kızgındı bayağıyarına inşallah iyileşecek bu krem hemen geçiriyor su toplarsa kötü olacak işte
iste bekledigim es senmissinyufkada hamur degilmi, masumlastirma
...HAFTALIK ESLER YARISMAMIZIN SONUCLARI...
1.FitFiliz (7055 puan) & kanadali35 (6081 puan) = 13136 puan
2. @pembecanavar (10030 puan) & @Akrrep (1380 puan) = 11410 puan
3.Kozmogirl17 (3277 puan) & @besive (3345 puan) = 6622 puan
4. @DeryaOnDiet (890 puan) & @cool_lime (5675 puan) = 6565 puan
5.madamesnow (4137 puan) & @Patlicanmoru =4137 puan
6.Yawrukush (3660 puan) & @kiloverirkenben (150 puan) = 3810 puan
7. @Harpy (940 puan) & @MigiMadid (482 puan) = 1422 puan
8. @LaMademoiselle (1230 puan) & F Falanfilannnn (30 puan) = 1260 puan
9. @Konus dinliyorum 820 puan
10. @Gonulmeyvesi 467 puan
11gogo2405 460 puan
Birinci olan arkadaslarimiz FitFiliz ve kanadali35 'i yurekten kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Dilediginiz bir tatliyi odulunuz olarak afiyetle yiyiniz.
canim tabiki muhabbete de hep bekliyoruz, zaten zayiflama bahane sohbet sahaneKızlaaaar sizi nasıl özledim anlatamam gözümde tütüyorsunuzaşırı yoğunum bir sürü şey oldu dönüşüm, ordaki ev, pasaport eşya toplama ile ilgili, anlatacak halim bile yok valla
Mezun olmuşum demeeek daha 100 gr var sanıyordumçok teşekkürler kaptanım ve arkadaşlarım destekleriniz için burada takılmaya devam edicem tabii, sadece böyle sık uğrayamadığımdan iyi oldu belki de
Deryoş kız nerde gördün benim herhangi bir kutlamayı muzla geçiştirdiğimi, magnum is coming
Ah sen bir de bizim evi gör, bir ben oturuyorum, bir kardeşim oturuyor, patlamasın diye nöbet tutuyoruz başındaBilirim ben o bavulu kapanmaz o , hatta son dakikada koyacak seylerde cikar, biz en son birimiz uzerine oturmak suretiyle bastirip kapatiyoruz esimle:))
Tum kirli camasirlarimiz cikiyor meydana bak anlattikca :))
Yarın normalden daha erken kalkmam lazım, size doyum olmaz kızlar c u
+ benTemsili ben
Sağ ol 2. Kaptanımiste bekledigim es senmissin
beni de boyle elestir bu hafta
FitFiliz kanadali35 tebrikler kizlar
canim tabiki muhabbete de hep bekliyoruz, zaten zayiflama bahane sohbet sahane
aynen oyle, o yuzden ben hic kaptanliga soyunmaya cesaret edemiyorum. elimden geldigimce yardimciyim, foreverya o değil de demin yarışma sonuçlarında şunu gördüm X üye bilmem kaçıncı haftada döndüğü için oran 38 e bölündü, şu şöyle oldu 67 ye bölündü
dedim bu nedir?
6 yıldır mali müşavirim böyle karışık hesap görmedim
peki bunları hesaplarken “ya şuna bakabilir misiniz doğru hesaplamış mıyım?” denilen bir karar mercii var mı??
walla sen harikasin bu konuda Ozgecim, gercekten cok karisik, neden biraz daha kolaylastirmiyorlar ki sankiYok canim oyle bir karar mercii , bir tane karar defteri var, tum takim kaptanlari o kurallar cercevesinde, uyelerin butun izin , giris, cikis, mezuniyet, diskalifiye islerini yapiyor.
Yarisma gunu paylasiliyor.Yanlislik varsa farkeden kaptanlar uyarabiliyoruz birbirimizi , cunku sadece kendi takimimizin listesi degil hepsini kontrol ediyoruz.
Eger hic birimizin farketmedigi bir hata vs var ise editor seabahar goruyor ve yapilan hataya gore kaptan uyari ya da ceza aliyor.Yani epey karmasik isler...
cakal seniiiZirvede bırakayım bari spor eşleşmelerini
sen meraklanma kanki zirveye giden yol benden geceriste bekledigim es senmissin
beni de boyle elestir bu hafta
FitFiliz kanadali35 tebrikler kizlar
canim tabiki muhabbete de hep bekliyoruz, zaten zayiflama bahane sohbet sahane
Tamm canm ins bugunku menum cok karisikti ondan bundan farkli yerlerde yedim duzensiz oldu yarin ins baslicam kaptanGel canim yarindan itibaren seni aramizda gormek istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?