- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Yanliz benim esimin puanlarina bi dondum baktimda napmissin sen ya ven bu hafta nasil bi es secmisim kendime harika puanlar canimMinnakeller seni de tebrik ederim.
Ay ben yüne alışverişe çıktım bugün bi andaMinnakeller canım nerdesin yeni esim sensin hadi bu hafta kendimizi gosterelim
Evde durduğum bi gün foto çekeceğim şekerlerBiz böyle alışveriş yapanlardan foto istiyoz, meraklıyız takimcakbakalım neler aldın
Aaa kaptancımmm eş mi olmuşuzBenim esim nerelerde @ayeyldz ??
Magnum haftaya bizde şekerimEvet bende simdi bi bakim nekadar sansim var haftaya dedim baya baya cokmus eee kac haftadir tak etti canima bi yiyemedim su magnumu aseriyorum artıkın
Gelir gelir yoklamak lazım :)Özledim kendisini gelsin:)
O grup ta eskiydi :)Evet feyzos senin 2. bir grubun daha var, mihtar oldugumdan, gozumden kacmamisti, azicik da kiskanmistim :))
Bir anda geliveriyor kuzum çoklar az oluyor :)
Ahhahahahaha yaşasın magnumKızlaaaar sizi nasıl özledim anlatamam gözümde tütüyorsunuzaşırı yoğunum bir sürü şey oldu dönüşüm, ordaki ev, pasaport eşya toplama ile ilgili, anlatacak halim bile yok valla
Mezun olmuşum demeeek daha 100 gr var sanıyordumçok teşekkürler kaptanım ve arkadaşlarım destekleriniz için burada takılmaya devam edicem tabii, sadece böyle sık uğrayamadığımdan iyi oldu belki de
Deryoş kız nerde gördün benim herhangi bir kutlamayı muzla geçiştirdiğimi, magnum is coming
Fitotellalar diye bir topik tatlım:) cuma yarışmalarından daha rahat salı günleri tartılıp yazıyorduk :)fayfeyfiy canım bı ben mi farketmedim, başka ne grubun var bakiim senin? Biraz da ben kiskanayim Suhan kim, eski bi dizide vardi
Dizi hangi diziii acabafayfeyfiy canım bı ben mi farketmedim, başka ne grubun var bakiim senin? Biraz da ben kiskanayim Suhan kim, eski bi dizide vardi
yok mu artiran iki cocuk ve 40 yas@Derya_the_queen vekanadali35 kizlar tebrikler afiyet olsun az degilmissiniz bunu anladim çakallar siziiii ama olsun 2 bebeyle 3. Olmusum ya siiz ona baķınnnn
menu ve spor harika ,ceviz nekadar tukettin ?30 Ağustos Menüm
09:30
2 haşlama yumurta
Salatalık, domates, ceviz
16:00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar tb makarna
1 kase yoğurt kürü
21:00 yeşil çay
2lt su
Spor (1750p)
15000 adım (750p)
500 ip atlama (1000p)
Kozmogirl17
Ya tatili ben hic anlamiyorum bana tatilde, tatil olmasada hep mesguliyet oluyor :)Evet tatlım bu sabah gittiler, varmışlar yerlerine. Şimdi bir haftasonu var okulla aramda, onda da sabahları sınav görevim var zaten
Tatil hep bu kadar çabuk bitmek zorunda mı sanki
Insallah canim, eminim olacak :)Sagol canim benim. Ins donunce sonunda artik su listeye girmek nasip olur
canim kotu degil menun azicik kalorili olmus sadece :)menüm
sabah
1 dlm tbe
2 dlm hellim
omlet
domates salatalık (zylı)
1 yk tahin pekmez
10 ince dlm sucuk
öğlen
1 dlm tbe ile hellimli domatesli sandviç
ara
2 kare bitter
3/4 nektarin
akşam
5 köfte
salata
çorba
3 kornişon turşu
ara
acıkırsam yoğurt yerim
spor
50 jj yaptım
daha yaparım yatmadan.
Menun kotu degil canim, sporlarinda guzel :)30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MENÜM
10.00 yarım ufak bazlama ekmeğine kaşar fırında salamlı
10.30 tek şekerli türk kahvesi
17.00 sucuklu kaşarlı tost
18.00 sturbucksta yılllar sonra kahve içtim yağsız süte tall boy maccihato ama 130 kalori falanmış yağsız olması çok kurtarmamış yani
böyle kalorili yiyince şu an çok fazla açım ama yemeyeceğim 20.00 da iki üç ceviz attım şu an tek isteğim uyumak
SU 2 LİTRE
SPOR 3 saat ev temizliği ve yemek yapmak
1 saat yürüyüş annemle
yarım saat tempolu serbest yüzme
Ablam liste psikolojik olarak zorlayacaksa seni, her daim liste disida devam edebilirsin.Dengesizim bu aralar birgün azimli birgün aman neme lazım diyorum. Cumaya kadar karar vereyim.
Ellerine sağlık canım. Eşim @Mutlu2890 hadi tanışalım gelde
Evet uye olmayanlari goremiyoruz, onlara diye 4 daha fazlasi diye canim:)Aa onlar da mı varben pek hakkını veremiyorum sanırım prolugun. Bir de ben sayfa altında görüntüleyenlerin birkaçını görüyorum ama diğerlerini göremiyorum "ve 4 daha fazlası" diyor mesela
Bir sure takip et canim, ben etkileyecegini dusunmuyorum diyetini.aslında tahin pekmezi biraz da kansızlık için yiyorum.. umarım kilo vermemi engellemez..
Pronun dibi olacaksin kuzum@Derya_the_queen peki biz hem pro olup hem de mezun olunca nolucaz?
Sagol canim atesi yok cok sukur iyiye gidiyor..geçmiş olsun kaptişim. umarım çabucak atlatırlar..
yok canımyandık desene..
Epey yogunmussun canim :)Selamlar...
Nasılsınız ?
Ben bugün köye gittik geldik kızı bahçeye çıkarttım
Sonra markete gittik geldik yemek yedik derken akşam oldu
Heryerde sen izledim diziyi
İşte böle
eger kizartma ve pizzanin miktarlari cok degilse ,2 ogun beslenmissin cok kotu diyemem.Sabah 1100
Patates kızartması
Peynirli pizza
Zeytin
Akşam 20:00
Sebze yemeği
Kapya biber turşusu
Spor 30 dk yuruyus
20 dk dans :
Canim cok haklisin sagol hatirlattigin icinSpor olunca benim eslerim ama otomatik kaybediyoronlara bir guzellikmi yapilsa kaptisim
Guzel olmus canim, sanki menundeki yiyeceklerin miktarlari artti biraz son birkac gunde..Menüm kızlar
Sabah fotosunu atmıştım hepsini yedim erik hariç
Kefirix içtim spora giderken
Ara öğün 14.30
1 küçük kutu süt 1.5 avuç kuru yemiş çiğ olarak tabiki leblebi yer fıstığı felan da vardı
Oglen:16.30
yarim buyuk kase patates yemeği
4 kaşık pilav 1 küçük kase cacik
Aksam: 21.00
ton balıklı salata
5 parca tavuk soslu
2 litre su
40 dakka yürüyüş =40
20 dakka koşu = 60
50 squat =50
50 ipsiz ip atlama= 100
15.000 adım = 750
1000 Toplam puan
Menun yavas yavas duzene girer canim, duzenli yaz bu sekilde, sporda eklersen super olur :)30 Ağustos menüm
(Bugün çok hareketliydi o yüzden ne bulduysam onu yedim)
Sabah
Yarım ortaboy patates kızartması
Öğle
2 köfte ile biraz patates fırında
4 YK kuskus
1 kucuk kase yoğurt
Akşam
1 köfte
4 sıkım çiğköfte marul
3 litre su
Spor yapmaya vaktim olmadı anca bu saatte oturdum. Puanlamayi da yeni anlıyorum yarın spor hanemi de dolduracagim :)Kozmogirl17
dusunceli kuzu seni..Ben kendim icin demiyorum da birileriyle eslesince o kisi otomatik 1 0 geride basliyor zaten
Bende size birakip gitme niyetindeyim vakti gelince Senemimaynen oyle, o yuzden ben hic kaptanliga soyunmaya cesaret edemiyorum. elimden geldigimce yardimciyim, forever
walla sen harikasin bu konuda Ozgecim, gercekten cok karisik, neden biraz daha kolaylastirmiyorlar ki sanki
cakal seniii
hemen git 50 mekik cek bakiim, eriyecek o gobek
Tamamdir canim :)Tamm canm ins bugunku menum cok karisikti ondan bundan farkli yerlerde yedim duzensiz oldu yarin ins baslicam kaptan
Guzel olmus canim ama sabahki kurabiye ve simit tarzi seyleri birak , hic tuketme, 1 dilim ekmek ye en fazla, kilo vermeni engelliyorlar..KIZLar iyi geceler.. bugün tatil eşime bayağı gezdik ettik yanında çok giremiyorum .
Sabah:
Bir küçük tuzlu kurabiyemsi simit ve bir kurabiye
Yumurta
Yeşillik
4 zeytin
Yarım kibrit k peynir çay
Öğle: bir tabak kuru fasulye, ayran , bir dilim ekmek
Akşam: bir fincan kahve, bir porsiyon meyve
Spordan sonra ayran içmiştim bu arada 150 ml kadar
Su: 2 l kadardır
canim yarindan itibaren puanlar hesaplanacak, cumalari es geciyoruz..
evet canim bu hafta ikimiz es olduk :)Aaa kaptancımmm eş mi olmuşuzbugun hıc gelemedim yenı gordum etiketi ve gecmıs e baktım listeyi gordum nasıl oluyor sımdı es olunca
Hepinizin yeri ayri deyince kiskaniriz biz.O grup ta eskiydi :)
Yaza fit giren miydi yeni yıla fit giren miydi öyle başladık sonra fitotellalar olmuştu :)
Yazın boşta kalınca kkya iyi sarıyordum
Ama hepinizin yeri ayrı mıhtarım
2 cocuk , 1 koca takim, ruh yasi 50 :))yok mu artiran iki cocuk ve 40 yas
Harika olmus canim30 Ağustos Menüm
09:30
2 haşlama yumurta
Salatalık, domates, ceviz
16:00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar tb makarna
1 kase yoğurt kürü
21:00 yeşil çay
2lt su
Spor (1750p)
15000 adım (750p)
500 ip atlama (1000p)
Kozmogirl17
Harika bir menu ve spor daha..agustos 30 menum
sabah 9
1 dilim multigrain ekmekli kasarli tost 170 kalori
ara: purple tea
oglen 2
salata 2 kofte,1 yk yogurt
aksam5
3 tavuk kanadi,1 kereviz sapi,2 kucuk havuc, 1yk avakado sos(dip)
su3lt
sporj.j:100*3:300
oldugun yerde kosma:100*3:300
leslie:20dk*2:40
dans:10*2:20( halay)
toplam:660
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?