Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanliz benim esimin puanlarina bi dondum baktimda napmissin sen ya ven bu hafta nasil bi es secmisim kendime harika puanlar canim Minnakeller seni de tebrik ederim.

Benim ip atlamam bitmez kuzum merak etme beraber bi sürü puan yapacağız

Evet feyzos senin 2. bir grubun daha var, mihtar oldugumdan, gozumden kacmamisti, azicik da kiskanmistim :))
O grup ta eskiydi :)
Yaza fit giren miydi yeni yıla fit giren miydi öyle başladık sonra fitotellalar olmuştu :)

Yazın boşta kalınca kkya iyi sarıyordum

Ama hepinizin yeri ayrı mıhtarım

Ahhahahahaha yaşasın magnum

Halloldu mu işler kuzum

fayfeyfiy canım bı ben mi farketmedim, başka ne grubun var bakiim senin? Biraz da ben kiskanayim Suhan kim, eski bi dizide vardi
Fitotellalar diye bir topik tatlım:) cuma yarışmalarından daha rahat salı günleri tartılıp yazıyorduk :)
Takım daha sorumluluk gerektirdiği için daha free bir ortam oluyordu :)

Geçen sene de böyle yapmıştım

Suhan da topik açan arkadaş :)
@MigiMadid cim ile de ordan tanışıyoruz :)

agustos 30 menum
sabah 9
1 dilim multigrain ekmekli kasarli tost 170 kalori

ara: purple tea

oglen 2
salata 2 kofte,1 yk yogurt

aksam5
3 tavuk kanadi,1 kereviz sapi,2 kucuk havuc, 1yk avakado sos(dip)
su3lt

sporj.j:100*3:300
oldugun yerde kosma:100*3:300
leslie:20dk*2:40
dans:10*2:20( halay)
toplam:660
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch

menu ve spor harika ,ceviz nekadar tukettin ?

Evet tatlım bu sabah gittiler, varmışlar yerlerine. Şimdi bir haftasonu var okulla aramda, onda da sabahları sınav görevim var zaten
Tatil hep bu kadar çabuk bitmek zorunda mı sanki
Ya tatili ben hic anlamiyorum bana tatilde, tatil olmasada hep mesguliyet oluyor :)
Esime bugun bir resim yolladim , yasli bir cift gondola binmisler venedikte, ikiside uyumuslar gondolda ve agizlarindan salyalar akiyor nerdeyse o derece ve sonunda hayatlarini yasiyorlar yaziyordu fotoda:)
Esim dediki ahanda bu biz ya Ozge :) Biz eger omrumuz olursa ancak o zaman tatil yapacagiz bence :))

Sagol canim benim. Ins donunce sonunda artik su listeye girmek nasip olur
Insallah canim, eminim olacak :)

canim kotu degil menun azicik kalorili olmus sadece :)

Menun kotu degil canim, sporlarinda guzel :)

Dengesizim bu aralar birgün azimli birgün aman neme lazım diyorum. Cumaya kadar karar vereyim.

Ellerine sağlık canım. Eşim @Mutlu2890 hadi tanışalım gelde
Ablam liste psikolojik olarak zorlayacaksa seni, her daim liste disida devam edebilirsin.
Sen bir bak durumuna

Aa onlar da mı var ben pek hakkını veremiyorum sanırım prolugun. Bir de ben sayfa altında görüntüleyenlerin birkaçını görüyorum ama diğerlerini göremiyorum "ve 4 daha fazlası" diyor mesela
Evet uye olmayanlari goremiyoruz, onlara diye 4 daha fazlasi diye canim:)

aslında tahin pekmezi biraz da kansızlık için yiyorum.. umarım kilo vermemi engellemez..
Bir sure takip et canim, ben etkileyecegini dusunmuyorum diyetini.

@Derya_the_queen peki biz hem pro olup hem de mezun olunca nolucaz?
Pronun dibi olacaksin kuzum

geçmiş olsun kaptişim. umarım çabucak atlatırlar..

yok canım yandık desene..
Sagol canim atesi yok cok sukur iyiye gidiyor..

Selamlar...
Nasılsınız ?
Ben bugün köye gittik geldik kızı bahçeye çıkarttım
Sonra markete gittik geldik yemek yedik derken akşam oldu
Heryerde sen izledim diziyi
İşte böle
Epey yogunmussun canim :)

Sabah 1100
Patates kızartması
Peynirli pizza
Zeytin
Akşam 20:00
Sebze yemeği
Kapya biber turşusu
Spor 30 dk yuruyus
20 dk dans :
eger kizartma ve pizzanin miktarlari cok degilse ,2 ogun beslenmissin cok kotu diyemem.
Odul sayalim onlarida :)

Spor olunca benim eslerim ama otomatik kaybediyor onlara bir guzellikmi yapilsa kaptisim
Canim cok haklisin sagol hatirlattigin icin

Guzel olmus canim, sanki menundeki yiyeceklerin miktarlari artti biraz son birkac gunde..

Menun yavas yavas duzene girer canim, duzenli yaz bu sekilde, sporda eklersen super olur :)

Ben kendim icin demiyorum da birileriyle eslesince o kisi otomatik 1 0 geride basliyor zaten
dusunceli kuzu seni..

Bende size birakip gitme niyetindeyim vakti gelince Senemim
Ben tek basima bir sey yapmiyorum her seyi beraber yapiyoruz canim..

Tamm canm ins bugunku menum cok karisikti ondan bundan farkli yerlerde yedim duzensiz oldu yarin ins baslicam kaptan
Tamamdir canim :)

Guzel olmus canim ama sabahki kurabiye ve simit tarzi seyleri birak , hic tuketme, 1 dilim ekmek ye en fazla, kilo vermeni engelliyorlar..

canim yarindan itibaren puanlar hesaplanacak, cumalari es geciyoruz..

Aaa kaptancımmm eş mi olmuşuz bugun hıc gelemedim yenı gordum etiketi ve gecmıs e baktım listeyi gordum nasıl oluyor sımdı es olunca
evet canim bu hafta ikimiz es olduk :)
1. sayfada egzersiz puanlari var, hergun oradaki egzersizlerden yapabildiklerimizi yapiyoruz, haftay cuma en cok egzersiz puanini yapan esler odul olarak istedikleri bir tatliyi yiyorlar.
Oyuzden bol bol egzersiz yapip tatliyi kapiyoruz , planimiz bu :))

O grup ta eskiydi :)
Yaza fit giren miydi yeni yıla fit giren miydi öyle başladık sonra fitotellalar olmuştu :)

Yazın boşta kalınca kkya iyi sarıyordum

Ama hepinizin yeri ayrı mıhtarım
Hepinizin yeri ayri deyince kiskaniriz biz.
En cok sizi seviyorum desen neyse :)

yok mu artiran iki cocuk ve 40 yas
2 cocuk , 1 koca takim, ruh yasi 50 :))

Harika olmus canim

Harika bir menu ve spor daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…