Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Persembe menumu yazmaya acayip usendim, diyeti bozcak bir sey yemedim, sabah klasik kahvaltim, oglen tavuk-yogurt, aksam patlican yemegi- salata, arada da kahve ve hurma, spor puanimda 200 idi.

CUMA MENUM
SABAH 9DA

2dilim pastirma
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc
8 zeytin
1 kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 13DE
Patlican musakka
1 salatalik

ARA 13.45DE
Sade filtre kahve

AKSAM 17DE
Yarim porsiyon iskender (diger yarisini Arasla paylastim)
4-5 kasik mercimek corbasi

COCUKLAR UYUYUNCA( esimle dunden planladik)
1 kadeh sarap
Tortilla cipsi+ Guacamole sos+Salca sos
Cekirdek

(ODULUN DIBINE VURMUS OLACAGIZ)

SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken fiks yuruyusum, yarim saat sabah Arasla sitede yuruyus , okuldan sonra 1 saat parkta durmadan adimlama, 1 saat alisveris,30dk yemek hazirlama+ ev isi
@ayeyldz Kozmogirl17

30 agustos menum
Yazmasam olmaz mı yaa gercekren belli bisey yemedim

Bi lokma ekmek attim agzima 1 parca karpuz attim 2 tane eticrax cubuk yedim acıli 2 kasik kizartma kalmis dolapta ufak bi kiyi arasina koyip yedim 2 tane sarma ydim

Bunlari butun gun gitgel yedim saatlerini bilmiyorum
2 lt su
Yarim saat eliptik
3500 adım

Oooo odul sahane ben yapmicam ödul yaa hakettiimi dusunmuyorum

Spor yok ve sqbah ki kurabiyeler az biraz fazlacik olmus ama aksam i hafif atlatmissin kuzu

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE VE CUMA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK100M 10DK ELIPTIK
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi10 DK Y 10DK Y
LaMademoiselle100M 100S
Harpy
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush10DK Y ODUL
Patlicanmoru
Madamesnow15DK Y 100IA
Falanfilannnn MUAFSPOR?
gogo240510DK Y
Pembecanavar200IA 20 DK Y
besive
Cool_lime15DK Y 200IA
AkrrepMUAF
Konus dinliyorum
april22200IA10 DK Y15DK Y
MigiMadid ODUL
kiloverirkenben15DK Y
cherrycola SPOR?
Mutlu2890 100M
ayeyldzSPOR?
Metem10DK Y
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Az yemissin canim, ben bu kadar yesem bayilirdim heralde:)

Oooo odul sahane ben yapmicam ödul yaa hakettiimi dusunmuyorum
Odulum cok oldu bu hafta, haftaya bu gazla sporlara abanip, guzel kilo vermem lazim..

Ankee bendeee çok açim suanda ama yemicem Minnakeller esim aldatamam 2 parca ekmekle 5 dk karnim doycak diyee.ayyy nebicim benzetme oldu bu saatte baska bisey gelmedi aklıma
Bu hafta biz 1. olcaz, kazandibi ya da baklava yiyecegim :)
Profil fotonda sahane kuzum..

Bu hafta biz 1. olcaz, kazandibi ya da baklava yiyecegim :)
Profil fotonda sahane kuzum..
Valla bende bu es varken 1. Belli 2 .kim diye sorasim geliyor ya neyse
Sagol kuzum galiba degisikligi seviyorum bemden baska bukadar resim degisen yok grupta watsaaptada ayniyim sıkılıyorum elim gidiyor sürekli

...DUYURU...

*Arkadaslar egzersiz puanlarimiz guncellendi, 1. sayfada yeni puanlarimizi gorebilirsiniz.
*Es yarismamiz bugunden (cumartesi) itibaren basliyor.
*Hergun menulerinizle beraber egzersiz puanlarinizi ilk sayfadan hesaplayip yazmayi unutmayin ve lutfen egzersiz puanlarinizin gozden kacmamasi icin Kozmogirl17 kaptanimizi etiketleyin.
* O zaman yillarini spora adamis biri ve beden egitimi ogretmeni olarak kendimi gostermenin zamani geldi diyorum, hodri meydan var mi bana rakibe (Dipnot: kaptanin verdigi bu gazla 4. takim gelecek haftanin 1.si oldu:) )
*Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari diliyorum.
*Eger odul ogunu yapip, dilediginiz bir seyi yiyecekseniz bugun son gun, son sansiniz, pazar gununden itibaren kacamak yapanlara cok buyuk ,kocaman, asiri kotu, acayip zor cezalar gelecek.

Insallah tekrar dalar uykuya , su candir kuzum:)
Ahhh ahhh özgem buyukte uyandı geldi yanıma kucuge artik agri keaici verdim kac saattir agliyor umarim 9 akadar falan uyur sanmıyorum ama bakalim buyugu uykuya dondurebilecekmiyim.

Harikasın tatlım sana bu haftanin 3. Olarak ben rakibim ahhh ahhh o dizim agrimacaktiki bu esle takimlar arasi 1. Olurdukta iste kader utansın.yanlis sen gece gece ben sabah sabah iyi gazlandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…