Oooo odul sahane ben yapmicam ödul yaa hakettiimi dusunmuyorumPersembe menumu yazmaya acayip usendim, diyeti bozcak bir sey yemedim, sabah klasik kahvaltim, oglen tavuk-yogurt, aksam patlican yemegi- salata, arada da kahve ve hurma, spor puanimda 200 idi.
CUMA MENUM
SABAH 9DA
2dilim pastirma
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc
8 zeytin
1 kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
Patlican musakka
1 salatalik
ARA 13.45DE
Sade filtre kahve
AKSAM 17DE
Yarim porsiyon iskender (diger yarisini Arasla paylastim)
4-5 kasik mercimek corbasi
COCUKLAR UYUYUNCA( esimle dunden planladik)
1 kadeh sarap
Tortilla cipsi+ Guacamole sos+Salca sos
Cekirdek
(ODULUN DIBINE VURMUS OLACAGIZ)
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken fiks yuruyusum, yarim saat sabah Arasla sitede yuruyus , okuldan sonra 1 saat parkta durmadan adimlama, 1 saat alisveris,30dk yemek hazirlama+ ev isi
@ayeyldzKozmogirl17
Spor yok ve sqbah ki kurabiyeler az biraz fazlacik olmus ama aksam i hafif atlatmissin kuzuKIZLar iyi geceler.. bugün tatil eşime bayağı gezdik ettik yanında çok giremiyorum .
Sabah:
Bir küçük tuzlu kurabiyemsi simit ve bir kurabiye
Yumurta
Yeşillik
4 zeytin
Yarım kibrit k peynir çay
Öğle: bir tabak kuru fasulye, ayran , bir dilim ekmek
Akşam: bir fincan kahve, bir porsiyon meyve
Spordan sonra ayran içmiştim bu arada 150 ml kadar
Su: 2 l kadardır
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | 100M | 10DK ELIPTIK | ||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK Y | 10DK Y | |||||
LaMademoiselle | 100M | 100S | |||||
Harpy | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | 10DK Y | ODUL | |||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | 15DK Y | 100IA | |||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | 10DK Y | ||||||
Pembecanavar | 200IA | 20 DK Y | |||||
besive | |||||||
Cool_lime | 15DK Y | ||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | 200IA | 10 DK Y | 15DK Y | ||||
MigiMadid | ODUL | ||||||
kiloverirkenben | 15DK Y | ||||||
cherrycola | |||||||
Mutlu2890 | |||||||
ayeyldz | |||||||
Metem |
Az yemissin canim, ben bu kadar yesem bayilirdim heralde:)30 agustos menum
Yazmasam olmaz mı yaa gercekren belli bisey yemedim
Bi lokma ekmek attim agzima 1 parca karpuz attim 2 tane eticrax cubuk yedim acıli 2 kasik kizartma kalmis dolapta ufak bi kiyi arasina koyip yedim 2 tane sarma ydim
Bunlari butun gun gitgel yedim saatlerini bilmiyorum
2 lt su
Yarim saat eliptik
3500 adım
Odulum cok oldu bu hafta, haftaya bu gazla sporlara abanip, guzel kilo vermem lazim..Oooo odul sahane ben yapmicam ödul yaa hakettiimi dusunmuyorum
Bende suan cok acim valla uyuyim biraz en iyisi sabaha ne kaldi kiAz yemissin canim, ben bu kadar yesem bayilirdim heralde:)
Odulum cok oldu bu hafta, haftaya bu gazla sporlara abanip, guzel kilo vermem lazim..
2 tane canımmenu ve spor harika ,ceviz nekadar tukettin ?
Bu hafta biz 1. olcaz, kazandibi ya da baklava yiyecegim :)Ankee bendeee çok açim suanda ama yemicem Minnakeller esim aldatamam 2 parca ekmekle 5 dk karnim doycak diyee.ayyy nebicim benzetme oldu bu saatte baska bisey gelmedi aklıma
2 taneden bisi olmaz canim esim2 tane canım
Uyu, dinlen canim :)Ankee bendeee çok açim suanda ama yemicem Minnakeller esim aldatamam 2 parca ekmekle 5 dk karnim doycak diyee.ayyy nebicim benzetme oldu bu saatte baska bisey gelmedi aklıma
Valla bende bu es varken 1. Belli 2 .kim diye sorasim geliyor ya neyseBu hafta biz 1. olcaz, kazandibi ya da baklava yiyecegim :)
Profil fotonda sahane kuzum..
Ufagim 1 saati gecti tam daliyor gliyarak uyaniyor uyumustum yine aglamasina kalktim iyice serseme bagladim birde acım birde acim buzgibi su aldim siseyle yanima onu goturuyorum kusana kadar devamUyu, dinlen canim :)
Insallah tekrar dalar uykuya , su candir kuzum:)Ufagim 1 saati gecti tam daliyor gliyarak uyaniyor uyumustum yine aglamasina kalktim iyice serseme bagladim birde acım birde acim buzgibi su aldim siseyle yanima onu goturuyorum kusana kadar devam
Ahhh ahhh özgem buyukte uyandı geldi yanıma kucuge artik agri keaici verdim kac saattir agliyor umarim 9 akadar falan uyur sanmıyorum ama bakalim buyugu uykuya dondurebilecekmiyim.Insallah tekrar dalar uykuya , su candir kuzum:)
Harikasın tatlım sana bu haftanin 3. Olarak ben rakibim ahhh ahhh o dizim agrimacaktiki bu esle takimlar arasi 1. Olurdukta iste kader utansın.yanlis sen gece gece ben sabah sabah iyi gazlandık...DUYURU...
*Arkadaslar egzersiz puanlarimiz guncellendi, 1. sayfada yeni puanlarimizi gorebilirsiniz.
*Es yarismamiz bugunden (cumartesi) itibaren basliyor.
*Hergun menulerinizle beraber egzersiz puanlarinizi ilk sayfadan hesaplayip yazmayi unutmayin ve lutfen egzersiz puanlarinizin gozden kacmamasi icinKozmogirl17 kaptanimizi etiketleyin.
* O zaman yillarini spora adamis biri ve beden egitimi ogretmeni olarak kendimi gostermenin zamani geldi diyorum, hodri meydan var mi bana rakibe(Dipnot: kaptanin verdigi bu gazla 4. takim gelecek haftanin 1.si oldu:) )
*Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari diliyorum.
*Eger odul ogunu yapip, dilediginiz bir seyi yiyecekseniz bugun son gun, son sansiniz, pazar gununden itibaren kacamak yapanlara cok buyuk ,kocaman, asiri kotu, acayip zor cezalar gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?