Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmis olsun canim, aloe verali kremleri onermislerdi bana yandigimda cok, gerci ben hicbirsey kullanmadim hala izlerim duruyor
Silverdin sürdüm şimdi daha iyi ama hafif acısı kalmış:) benim bir kere koluma patlamıştı yağ 2 sene oldu hala izleri duruyor

Çok teşekkürler canım:)

Ablacım regl olamadım hala dün olmam lazımdı normalde o yüzden iştahım arttı şu terane bitsin eski sisteme geri donucem:)

besive alinti yapmaya usendim etiketliyim dedim bak spor salonuna uazilmissin dikkat et kendini eline bacagina hakim ol cok mu yandin kuzum yogurt sur varsa birde arko krem boca et rahatlarsin.
Sağol ablacım sürdüm yanik kremi şimdi az aciyor merak etme dün sinirlerim zıpladı biran önce yıllık ızne çıksam da kimsenin yüzünü görmesem modumdayim iş yerindeki insanlar sınır ediyor beni adam orda mac izliyor ustam dönüp yalandan bile iyi mısın demedi öküzler hepsi bizim meslekte normal ama belki yağı üzerime döktüm direk belki içine düştüm bir bak değil mi ben kızınca da bağırıyor bende bağırdım nefret geldi artık bir tanesi çalışmaz tembel diğeri böyle 1 senedir kahırlarini çekiyorum spor konusunda da kendimi hiç yormuyorum ablacım merak etme sadece yürüyüş koşu bide bisiklet yapıyorum arada yüzme de zaten normal yani skinti yok :)

Hay allahım ama her isyerinde var bu tarz insanlar allah kolaylik versin sana insanin ise gidesi gelmez valla

Günaydınlar
Az yemişsin sanki ama spor güzel
Gayet güzel menü ve spor
Resmen aç geçirmişsin günü

Dün çok saçma birgün geçirdik tatil di malum. Evde eksik gedik işler vardı ya hep bayramdan sonraya kaldı dün boya yapılacak yerler için boyacilar geldi ama nasıl birgün önce haber vermek falan yok neyse onlar yaptılar işlerini. Ama aksilik olacak ya boya bir ton koyu çıktı şimdi eksik kalan yerler tekrar boyanacak. Neyse ki sadece merdivenin etrafındaki duvarlar. Kisliklar için domates almaya gidecektik o kaldı yetişemedik. Umarım bugün daha sakın huzurlu bir gün olur.
Dünkü menum.
Sabah 11 de iki dilim tbe üstüne az tereyağ yumurta peynir domates biberle firinladim onu yedim

17 avuç içi kadar otlu gözleme çayla

20 sabahki ekmekten bir dilim

Su 2 lt
Spor ev işi kızımla markete gidip geldik yürüyüş oldu.

Bayağı yoğun bir gün olmuş aslında ama çok plansız yapmışlar işlerini ya..

Birraz karbonhidrati bol bi menu olmus sanki ablacim ne sacma is yapmislar oyle
Bu arada cok ozeniyorum su kislik domates stogu yapanlara belirtmek isterim

Oku oku bitiremedim yav gecmisi. kv bnde kaliyor teli alamıyorum cok kizlar kilo veren arkadaslarimi tebtik ediyorumm
Bende kv yaninda alinca telefonu elime birde surekliesaj uyazinca kadin tuhaf tuhaf bakiyor gecen aciklama yapmak zorunda kaldim ya genelde elime almazdim teli o yuzden dikkatlerini cekiyor kocanlami konusuyon diyor

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum bugün dişçi randevum var öğlen.. sonra da bi arkadaşıma gideceğiz bebişini görmeye umarım abuk bişey yemem

hey maşallah (nazar boncuğunu buldum ) herkesi tebrik ediyorum... çok güzel sporlar yapılmış...

tatil konusunda katılıyorum. herşey dahil otele bile gitsek çocukları giydir, kremle, eğlendir, yıka, yedir yine bin türlü koşturmacayla geçiyor..
yaa bu arada ben yanlış yazmışım öğlenki sandviç 2 dlm ekmekten olacaktı domatesleri atın kafama bekliyorum. bugün 2 dlm sucuk yedim sadece..

Birraz karbonhidrati bol bi menu olmus sanki ablacim ne sacma is yapmislar oyle
Bu arada cok ozeniyorum su kislik domates stogu yapanlara belirtmek isterim
Oturup yemek yiyemedik ki yaptığım yemek bugüne kaldı. Domates menemen falan iyi oluyor yazdan yapmak taze gibi oluyor kış aylarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…