Gunaydin canim sen dun ödul yapmamismiydin ben mi yanlis hatirliyorum valla burasi yaniyor sen acliktan hsuyon herlade bende anca karnimi doyurdum cay keyfi yapiyorum simdi sıkı takibimdesin bak sabah sabah ne sporlar yaptim ben gece yemedin dimi bisigünaydınlaar
ayy havalar iyice soğudu kızlar yaa
bugün 6da 7.30 da uyanmama rağmen inatla on buçuğa kadar uyudum ama fena baş ağrısı yaptı
sabah omletimi yaptım yedim ama hiç ekmeksiz yiyince bi içim bulandı
yine de akşama doğru bir ödül yemeği yerim diye yemedim
Benim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyorSilverdin sürdüm şimdi daha iyi ama hafif acısı kalmış:) benim bir kere koluma patlamıştı yağ 2 sene oldu hala izleri duruyor
Ah canim yaa, calisma ortami sevilmeyince de hergun ise gitmek zor, degistirme imkanin yok muSağol ablacım sürdüm yanik kremi şimdi az aciyor merak etme dün sinirlerim zıpladı biran önce yıllık ızne çıksam da kimsenin yüzünü görmesem modumdayim iş yerindeki insanlar sınır ediyor beniadam orda mac izliyor ustam dönüp yalandan bile iyi mısın demedi öküzler hepsi bizim meslekte normal ama belki yağı üzerime döktüm direk belki içine düştüm bir bak değil mi ben kızınca da bağırıyor bende bağırdım nefret geldi artık bir tanesi çalışmaz tembel diğeri böyle 1 senedir kahırlarini çekiyorum spor konusunda da kendimi hiç yormuyorum ablacım merak etme sadece yürüyüş koşu bide bisiklet yapıyorum arada yüzme de zaten normal yani skinti yok :)
Ayyyy cok kotu nasil oldu kuzum gecmis olsun ya bende yaniktan cok korkuyorum buyuk oglum 15 aylikken 1 bardak cayi masadan cekti yuzunden asagi vucuda dokuldu yanik merkezinde 1 gece yogun bakimda yattik ama cok fenaydi allah korusun ben cok korkuyorum okqdar da dikkat etmeme ragmen kasla goz arasi cekmis masadan bardagıBenim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ama hala o olay benim basima gelmis gibi degil hissediyorum
Afiyet olsun kaptişimm bayağı hareketli gun gecırmışsin guzel olmus yakmışsındır iskenderı cipsi falanPersembe menumu yazmaya acayip usendim, diyeti bozcak bir sey yemedim, sabah klasik kahvaltim, oglen tavuk-yogurt, aksam patlican yemegi- salata, arada da kahve ve hurma, spor puanimda 200 idi.
CUMA MENUM
SABAH 9DA
2dilim pastirma
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc
8 zeytin
1 kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
Patlican musakka
1 salatalik
ARA 13.45DE
Sade filtre kahve
AKSAM 17DE
Yarim porsiyon iskender (diger yarisini Arasla paylastim)
4-5 kasik mercimek corbasi
COCUKLAR UYUYUNCA( esimle dunden planladik)
1 kadeh sarap
Tortilla cipsi+ Guacamole sos+Salca sos
Cekirdek
(ODULUN DIBINE VURMUS OLACAGIZ)
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken fiks yuruyusum, yarim saat sabah Arasla sitede yuruyus , okuldan sonra 1 saat parkta durmadan adimlama, 1 saat alisveris,30dk yemek hazirlama+ ev isi
@ayeyldzKozmogirl17
Tamamdır inş guzel sporlar cıkaracagız bu haftaGuzel olmus canim ama sabahki kurabiye ve simit tarzi seyleri birak , hic tuketme, 1 dilim ekmek ye en fazla, kilo vermeni engelliyorlar..
canim yarindan itibaren puanlar hesaplanacak, cumalari es geciyoruz..
evet canim bu hafta ikimiz es olduk :)
1. sayfada egzersiz puanlari var, hergun oradaki egzersizlerden yapabildiklerimizi yapiyoruz, haftay cuma en cok egzersiz puanini yapan esler odul olarak istedikleri bir tatliyi yiyorlar.
Oyuzden bol bol egzersiz yapip tatliyi kapiyoruz , planimiz bu :))
Hepinizin yeri ayri deyince kiskaniriz biz.
En cok sizi seviyorum desen neyse :)
2 cocuk , 1 koca takim, ruh yasi 50 :))
Harika olmus canim
Harika bir menu ve spor daha..
Gunaydin canim sen dun ödul yapmamismiydin ben mi yanlis hatirliyorum valla burasi yaniyor sen acliktan hsuyon herlade bende anca karnimi doyurdum cay keyfi yapiyorum simdi sıkı takibimdesin bak sabah sabah ne sporlar yaptim ben gece yemedin dimi bisi
Benim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ayyyy cok kotu nasil oldu kuzum gecmis olsun ya bende yaniktan cok korkuyorum buyuk oglum 15 aylikken 1 bardak cayi masadan cekti yuzunden asagi vucuda dokuldu yanik merkezinde 1 gece yogun bakimda yattik ama cok fenaydi allah korusun ben cok korkuyorum okqdar da dikkat etmeme ragmen kasla goz arasi cekmis masadan bardagı
Ay ben onlarıda yaptım artik rutine baglandi onlar bendde yap kuzum yap hafta sonunu guzel gecirelimyok yaa yemedim aç aç yattım uyuyamadım yine 1e kadar... ahah tamam canım şimdi sabah sporu olarak toz alma ve evi süpürme var sonra ormanda yürüyüş eğer eşim yorgun değilse...
Ben sofradaydim oda halasiyla oynuyordu yerde esim geceden cikmisti yatmaya gitti kapisini kapatim ses gitmesin dedim 2 saniyede sen oyunu birak masaya gel elini uzat dok ustune cayimida yeni koymustum ayy cok fenaydi ki kizgjn yagi hic dusunemiyorum ben kizartma yaparken sokmuyorum mutfaga birde caydanligi kahveyi bile arka ocakta pisiriyorum on gozleri hic kullanmiyorumvalla aynı şey işte kozartma yaparken benim aklımdan geçti, küçük çocuğum olsa nasıl yaparım diye ay allah korusun yaa
allah korumuş yavrunu canım benim gerçekten çok hızlılar ve takip edilemiyorlar
Ben sofradaydim oda halasiyla oynuyordu yerde esim geceden cikmisti yatmaya gitti kapisini kapatim ses gitmesin dedim 2 saniyede sen oyunu birak masaya gel elini uzat dok ustune cayimida yeni koymustum ayy cok fenaydi ki kizgjn yagi hic dusunemiyorum ben kizartma yaparken sokmuyorum mutfaga birde caydanligi kahveyi bile arka ocakta pisiriyorum on gozleri hic kullanmiyorum
Kolay gelsin canım ağır misafir var evdeOku oku bitiremedim yav gecmisi.kv bnde kaliyor teli alamıyorum cok kizlar kilo veren arkadaslarimi tebtik ediyorumm
Dunku acligima ustunede spor yapinca dunle bugun arasinda tam 500 gr oynamıs bu sabah acken spor falanda yaptim ama bugun normal beslenmeme donersem bence bugune gore yarin 300 gr arti cikarim dun cidden dogru durust bisi yemedimya mecbur gerçekten hiçbir şeyi hızlı olsun diye pratik şekilde yapamıyorsun, önce alanı güvenli hale getirip yapman lazım... ayy cidden yaa çok zor allah kolaylık versin kuzum
peki nasıl hissediyorsun biraz verebiliyo musun geçen hafta tartıda çok fark etmedi dedin ya
sabah 50.10 çıktım yine 100 gram gitmiş düne göre
akışına bıraktım. Herşeyde vardır bir hayırcanım olduğu kadar
bir de bazen üstüstr geliyor çabucak atlatıverirsiniz umarım, modunu yüksek tutmaya çalış
inşallahKuzum ne olduuu?
İnşallah sorunlar çözülür
inşallah. amin.Canjm sıkıntı ne bilmiyorum ama cok üzüldügün belli insallah en kısa surede cozersin sorunlarini allah kimseye demansiz dert vermesin.
bulamadık maalesef. İnsanın içine sinen bir ev bulması çok zormuşHalledersin kelebeğim, sen azimlisindirsabret.
Ev işiniz ne oldu? Bulabildiniz mi gönlünüze göre bir yer?
Teşekkür ederim❤Canim bizimle paylasmak ister misin?
Kendine dikkat etmek zorundasin biliyorsun, cocuklarin var..
Her zaman buradayiz, sende bizim arkadasimizsin, hep iyi olmani istiyoruz.
Umarim her sey yoluna girer..
Sağol kuzum vallahi bende çok mazar oluyor geçen sene çok düştüm kaza olmayacak şeylerden neler geldi başıma pantolonum motorun arkasındaki demire takıldı elim kırıldıbesive canım sürekli bir şey geliyor başına kendine nazar surelerini filan bir oku sen ALLAH yardımcın olsun işinde de her iş yerinde değişik şeyeşr oluyor ya..
Geçmiş olsun canım mutfak evde bile olsa çok tehlikeli aslında bayağı dikkat etmek gerekiyorBenim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?