Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin canim sen dun ödul yapmamismiydin ben mi yanlis hatirliyorum valla burasi yaniyor sen acliktan hsuyon herlade bende anca karnimi doyurdum cay keyfi yapiyorum simdi sıkı takibimdesin bak sabah sabah ne sporlar yaptim ben gece yemedin dimi bisi

Silverdin sürdüm şimdi daha iyi ama hafif acısı kalmış:) benim bir kere koluma patlamıştı yağ 2 sene oldu hala izleri duruyor
Benim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ama hala o olay benim basima gelmis gibi degil hissediyorum

Ah canim yaa, calisma ortami sevilmeyince de hergun ise gitmek zor, degistirme imkanin yok mu

Benim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ayyyy cok kotu nasil oldu kuzum gecmis olsun ya bende yaniktan cok korkuyorum buyuk oglum 15 aylikken 1 bardak cayi masadan cekti yuzunden asagi vucuda dokuldu yanik merkezinde 1 gece yogun bakimda yattik ama cok fenaydi allah korusun ben cok korkuyorum okqdar da dikkat etmeme ragmen kasla goz arasi cekmis masadan bardagı

Afiyet olsun kaptişimm bayağı hareketli gun gecırmışsin guzel olmus yakmışsındır iskenderı cipsi falan

Tamamdır inş guzel sporlar cıkaracagız bu hafta

yok yaa yemedim aç aç yattım uyuyamadım yine 1e kadar... ahah tamam canım şimdi sabah sporu olarak toz alma ve evi süpürme var sonra ormanda yürüyüş eğer eşim yorgun değilse...

ayyy deme yaaaa ne kötü olmuş öyle
geçen seneki yanığın acısı hala devam ediyor mu??
çok çok fena dün de ben kızartma yaparken çok korktum vallahi, yemek mi yapıyoruz survivor mı çekiyor belli değil yaa

valla aynı şey işte kozartma yaparken benim aklımdan geçti, küçük çocuğum olsa nasıl yaparım diye ay allah korusun yaa
allah korumuş yavrunu canım benim gerçekten çok hızlılar ve takip edilemiyorlar

yok yaa yemedim aç aç yattım uyuyamadım yine 1e kadar... ahah tamam canım şimdi sabah sporu olarak toz alma ve evi süpürme var sonra ormanda yürüyüş eğer eşim yorgun değilse...
Ay ben onlarıda yaptım artik rutine baglandi onlar bendde yap kuzum yap hafta sonunu guzel gecirelim

Ben sofradaydim oda halasiyla oynuyordu yerde esim geceden cikmisti yatmaya gitti kapisini kapatim ses gitmesin dedim 2 saniyede sen oyunu birak masaya gel elini uzat dok ustune cayimida yeni koymustum ayy cok fenaydi ki kizgjn yagi hic dusunemiyorum ben kizartma yaparken sokmuyorum mutfaga birde caydanligi kahveyi bile arka ocakta pisiriyorum on gozleri hic kullanmiyorum

ya mecbur gerçekten hiçbir şeyi hızlı olsun diye pratik şekilde yapamıyorsun, önce alanı güvenli hale getirip yapman lazım... ayy cidden yaa çok zor allah kolaylık versin kuzum
peki nasıl hissediyorsun biraz verebiliyo musun geçen hafta tartıda çok fark etmedi dedin ya
sabah 50.10 çıktım yine 100 gram gitmiş düne göre

Oku oku bitiremedim yav gecmisi. kv bnde kaliyor teli alamıyorum cok kizlar kilo veren arkadaslarimi tebtik ediyorumm
Kolay gelsin canım ağır misafir var evde

Ankee canım istanbuldaydın değil mi sen de ? Yağmur çiseliyor sarayburnunda ve soğuk biraz tedarikli çıkın yürüyüşe

besive canım daha iyi misin ?
stitch ayyy geçmiş olsun ya düşüncesi bile kötü çok acımıştır canın iz filan kalmamıştır inşallah

Dunku acligima ustunede spor yapinca dunle bugun arasinda tam 500 gr oynamıs bu sabah acken spor falanda yaptim ama bugun normal beslenmeme donersem bence bugune gore yarin 300 gr arti cikarim dun cidden dogru durust bisi yemedim

canım olduğu kadar
bir de bazen üstüstr geliyor çabucak atlatıverirsiniz umarım, modunu yüksek tutmaya çalış
akışına bıraktım. Herşeyde vardır bir hayır
Kuzum ne olduuu?
İnşallah sorunlar çözülür
inşallah
Canjm sıkıntı ne bilmiyorum ama cok üzüldügün belli insallah en kısa surede cozersin sorunlarini allah kimseye demansiz dert vermesin.
inşallah. amin.
Halledersin kelebeğim, sen azimlisindir sabret.
Ev işiniz ne oldu? Bulabildiniz mi gönlünüze göre bir yer?
bulamadık maalesef. İnsanın içine sinen bir ev bulması çok zormuş
Canim bizimle paylasmak ister misin?
Kendine dikkat etmek zorundasin biliyorsun, cocuklarin var..
Her zaman buradayiz, sende bizim arkadasimizsin, hep iyi olmani istiyoruz.
Umarim her sey yoluna girer..
Teşekkür ederim❤
Olanlar bende kalsın en iyisi.

besive canım sürekli bir şey geliyor başına kendine nazar surelerini filan bir oku sen ALLAH yardımcın olsun işinde de her iş yerinde değişik şeyeşr oluyor ya..
Sağol kuzum vallahi bende çok mazar oluyor geçen sene çok düştüm kaza olmayacak şeylerden neler geldi başıma pantolonum motorun arkasındaki demire takıldı elim kırıldı

Geçmiş olsun canım mutfak evde bile olsa çok tehlikeli aslında bayağı dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…