Değiştircem ama iş bulmak çok zor iyi bir yer bulman zor bide burdaki sisteme çok alıştım hergun sabır çekiyorum napimAh canim yaa, calisma ortami sevilmeyince de hergun ise gitmek zor, degistirme imkanin yok mu
Iyiyim tatlım allah razı olsun bu kremi kim ürettiyse
Allah korumuş ablacım yaaAyyyy cok kotu nasil oldu kuzum gecmis olsun ya bende yaniktan cok korkuyorum buyuk oglum 15 aylikken 1 bardak cayi masadan cekti yuzunden asagi vucuda dokuldu yanik merkezinde 1 gece yogun bakimda yattik ama cok fenaydi allah korusun ben cok korkuyorum okqdar da dikkat etmeme ragmen kasla goz arasi cekmis masadan bardagı
Merhaba canım en son bizi eslestirmisler nasıl gidiyor:)Oku oku bitiremedim yav gecmisi.kv bnde kaliyor teli alamıyorum cok kizlar kilo veren arkadaslarimi tebtik ediyorumm
Ay ben menüleri anca görüp yorumlayabiliyorumagustos 30 menum
sabah 9
1 dilim multigrain ekmekli kasarli tost 170 kalori
ara: purple tea
oglen 2
salata 2 kofte,1 yk yogurt
aksam5
3 tavuk kanadi,1 kereviz sapi,2 kucuk havuc, 1yk avakado sos(dip)
su3lt
sporj.j:100*3:300
oldugun yerde kosma:100*3:300
leslie:20dk*2:40
dans:10*2:20( halay)
toplam:660
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Kızzz dün hiç bişi yememişsin30 agustos menum
Yazmasam olmaz mı yaa gercekren belli bisey yemedim
Bi lokma ekmek attim agzima 1 parca karpuz attim 2 tane eticrax cubuk yedim acıli 2 kasik kizartma kalmis dolapta ufak bi kiyi arasina koyip yedim 2 tane sarma ydim
Bunlari butun gun gitgel yedim saatlerini bilmiyorum
2 lt su
Yarim saat eliptik
3500 adım
ŞımardımValla bende bu es varken 1. Belli 2 .kim diye sorasim geliyor ya neyse
Sagol kuzum galiba degisikligi seviyorum bemden baska bukadar resim degisen yok grupta watsaaptada ayniyim sıkılıyorum elim gidiyor sürekli
Aynen kuzum ben de hep açken ip atlıyorum. Sabah kahvaltı hazırlanırken, öğlen yemekten 2 saat önce ve akşam minik canavarım uyuduktan sonra. Çok rahat oluyor.Açım uykusuzum yorgunum ama zayiflamam gerek diye sabahin körunde 30 dk leslie ve 1000 ip atladım ama sunu farkettim acken ip cok dahakolay atlaniyor @gogo2405 ablam biraz oyle oldu dun cokcanim istemedi
ok canim 30gr cevizde tam200 kalori varda ondan sordum2 tane canım
ben seviyorum yogurtda biraz dereotu ,cok az sarmisak,cok az mayonez az tuz ,cok az da lemon suyu karistir sos yap batir taze taze ye, ben guacamole sosuyla yedim.(Ay ben menüleri anca görüp yorumlayabiliyorum
Menün güzel kuzum sporun da. Kereviz sapını nasıl yiyorsun. Burda bi arkadaşım suyunu çıkartıp suyunu içiyor, sevmemiştim tadını.
ok canim 30gr cevizde tam200 kalori varda ondan sordum
ben seviyorum yogurtda biraz dereotu ,cok az sarmisak,cok az mayonez az tuz ,cok az da lemon suyu karistir sos yap batir taze taze ye, ben guacamole sosuyla yedim.(
guacamole sos: avacado,domatesler cok kucuk dograncak sos icin, taze sogan ufakdograncak, maydanoz,limon suyu,tuz,karabiber , saglikli sos cocuklar cipse batirip yiyebilir.gelsin tarifler
isimiz buvay canım ne kadar yeteneklisin
bayılıyorum böyle yemek yapabilen insanlara
Benim gecemde senden farksizdi, 1 de uyandi Aras 2.30a kadar uyumadi.Mecbur bende agri kesici verdim sonra uyudu ama 2 kez daha uyandi.Sabahta 6.30da gune merhaba dedik..Ahhh ahhh özgem buyukte uyandı geldi yanıma kucuge artik agri keaici verdim kac saattir agliyor umarim 9 akadar falan uyur sanmıyorum ama bakalim buyugu uykuya dondurebilecekmiyim.
Bende regliyi bekliyorum, tamam canim :)Ablacım regl olamadım hala dün olmam lazımdı normalde o yüzden iştahım arttı şu terane bitsin eski sisteme geri donucem:)
Canim sakin kal, kolayliklar diliyorum is yerinde sana..Sağol ablacım sürdüm yanik kremi şimdi az aciyor merak etme dün sinirlerim zıpladı biran önce yıllık ızne çıksam da kimsenin yüzünü görmesem modumdayim iş yerindeki insanlar sınır ediyor beniadam orda mac izliyor ustam dönüp yalandan bile iyi mısın demedi öküzler hepsi bizim meslekte normal ama belki yağı üzerime döktüm direk belki içine düştüm bir bak değil mi ben kızınca da bağırıyor bende bağırdım nefret geldi artık bir tanesi çalışmaz tembel diğeri böyle 1 senedir kahırlarini çekiyorum spor konusunda da kendimi hiç yormuyorum ablacım merak etme sadece yürüyüş koşu bide bisiklet yapıyorum arada yüzme de zaten normal yani skinti yok :)
Ablacim hep aksilik olmus, boyacilar duzeltecek degil mi yaptiklari hatali boyayi?Dün çok saçma birgün geçirdik tatil di malum. Evde eksik gedik işler vardı ya hep bayramdan sonraya kaldı dün boya yapılacak yerler için boyacilar geldi ama nasıl birgün önce haber vermek falan yok neyse onlar yaptılar işlerini. Ama aksilik olacak ya boya bir ton koyu çıktı şimdi eksik kalan yerler tekrar boyanacak. Neyse ki sadece merdivenin etrafındaki duvarlar. Kisliklar için domates almaya gidecektik o kaldı yetişemedik. Umarım bugün daha sakın huzurlu bir gün olur.
Dünkü menum.
Sabah 11 de iki dilim tbe üstüne az tereyağ yumurta peynir domates biberle firinladim onu yedim
17 avuç içi kadar otlu gözleme çayla
20 sabahki ekmekten bir dilim
Su 2 lt
Spor ev işi kızımla markete gidip geldik yürüyüş oldu.
Cok gecmis olsun Senemim , esimin 5-6 yaslarinda kucucuk cocukken ayagina kizgin yag dokulmus, oyle boyle yanmamis senin gibi aynenBenim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ama hala o olay benim basima gelmis gibi degil hissediyorum
Sorma canim ama spora sabahtan basladim, hic merak etme.Afiyet olsun kaptişimm bayağı hareketli gun gecırmışsin guzel olmus yakmışsındır iskenderı cipsi falan
Ben basladim bile, zip zip zipliyorum :)Tamamdır inş guzel sporlar cıkaracagız bu hafta
Cocuk olunca bir sure kizartma vs islerine ara vermistim ben, uyuyunca yaptim oyle kizartmali, kaynatmali bir seyler yapacaksam.Ve ozlem gibi sadece arka ocaklari kullaniyorum.valla aynı şey işte kozartma yaparken benim aklımdan geçti, küçük çocuğum olsa nasıl yaparım diye ay allah korusun yaa
allah korumuş yavrunu canım benim gerçekten çok hızlılar ve takip edilemiyorlar
Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..akışına bıraktım. Herşeyde vardır bir hayır
inşallah
inşallah. amin.
bulamadık maalesef. İnsanın içine sinen bir ev bulması çok zormuş
Teşekkür ederim❤
Olanlar bende kalsın en iyisi.
Kolay gelsn canim, keyifli vakit gecirmeler, misafirlerinizle..Merhabalar
Bugün misafirim gelecek yatıya sabahtan beri ev temizliğine sardım sonrada yemek yapacagim
Ara ara girmeye calisacagim bol sporlu kacamaksiz günler dilerim
Oh keyfiniz bol olsun ne guzel olmus :)Merhaba arkadaşlar bugün pikniğe gittik yakınlarda büyük gölete (İznik gölü) gittik
3 saat yuzdum hiç cikmadim
bide mangal yaptıkbugun keyfili gündü...:)
ok canim 30gr cevizde tam200 kalori varda ondan sordum
ben seviyorum yogurtda biraz dereotu ,cok az sarmisak,cok az mayonez az tuz ,cok az da lemon suyu karistir sos yap batir taze taze ye, ben guacamole sosuyla yedim.(
guacamole sos: avacado,domatesler cok kucuk dograncak sos icin, taze sogan ufakdograncak, maydanoz,limon suyu,tuz,karabiber , saglikli sos cocuklar cipse batirip yiyebilir.gelsin tarifler
Nasil oldu canim kuzun bugun hastaligin en yogun gunudur canim o yuzden gece rahatsiz olmustur cok yorgun oluyor insan yaa gece uyumayincaBenim gecemde senden farksizdi, 1 de uyandi Aras 2.30a kadar uyumadi.Mecbur bende agri kesici verdim sonra uyudu ama 2 kez daha uyandi.Sabahta 6.30da gune merhaba dedik..
Bende regliyi bekliyorum, tamam canim :)
Canim sakin kal, kolayliklar diliyorum is yerinde sana..
Biraz tatil iyi gelecek sana..
Ablacim hep aksilik olmus, boyacilar duzeltecek degil mi yaptiklari hatali boyayi?
Bugun nasil gecti gununuz, pazara gidesin domates vs kisliklari almaya uzme canini..
Cok gecmis olsun Senemim , esimin 5-6 yaslarinda kucucuk cocukken ayagina kizgin yag dokulmus, oyle boyle yanmamis senin gibi aynen
Kac yasinda adam hala izleri duruyor
Cok korkarim bende yaniktan..
Sorma canim ama spora sabahtan basladim, hic merak etme.
Bos kaldikca ziplama yap canim, ziplama 2 puan.
200 tane yapsan misal 400 puan aliyoruz.
ilk sayfadaki puanlara baktin mi canim?
@ayeyldz
Ben basladim bile, zip zip zipliyorum :)
Cocuk olunca bir sure kizartma vs islerine ara vermistim ben, uyuyunca yaptim oyle kizartmali, kaynatmali bir seyler yapacaksam.Ve ozlem gibi sadece arka ocaklari kullaniyorum.
Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..
Kolay gelsn canim, keyifli vakit gecirmeler, misafirlerinizle..
Oh keyfiniz bol olsun ne guzel olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?