Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyim tatlım allah razı olsun bu kremi kim ürettiyse

Allah korumuş ablacım yaa

Ay ben menüleri anca görüp yorumlayabiliyorum
Menün güzel kuzum sporun da. Kereviz sapını nasıl yiyorsun. Burda bi arkadaşım suyunu çıkartıp suyunu içiyor, sevmemiştim tadını.

Kızzz dün hiç bişi yememişsin halsiz kalma dikkat et kendine

Açım uykusuzum yorgunum ama zayiflamam gerek diye sabahin körunde 30 dk leslie ve 1000 ip atladım ama sunu farkettim acken ip cok dahakolay atlaniyor @gogo2405 ablam biraz oyle oldu dun cokcanim istemedi
Aynen kuzum ben de hep açken ip atlıyorum. Sabah kahvaltı hazırlanırken, öğlen yemekten 2 saat önce ve akşam minik canavarım uyuduktan sonra. Çok rahat oluyor.

ok canim 30gr cevizde tam200 kalori varda ondan sordum
Ay ben menüleri anca görüp yorumlayabiliyorum
Menün güzel kuzum sporun da. Kereviz sapını nasıl yiyorsun. Burda bi arkadaşım suyunu çıkartıp suyunu içiyor, sevmemiştim tadını.
ben seviyorum yogurtda biraz dereotu ,cok az sarmisak,cok az mayonez az tuz ,cok az da lemon suyu karistir sos yap batir taze taze ye, ben guacamole sosuyla yedim.(
guacamole sos: avacado,domatesler cok kucuk dograncak sos icin, taze sogan ufakdograncak, maydanoz,limon suyu,tuz,karabiber , saglikli sos cocuklar cipse batirip yiyebilir. gelsin tarifler

vay canım ne kadar yeteneklisin
bayılıyorum böyle yemek yapabilen insanlara

Ahhh ahhh özgem buyukte uyandı geldi yanıma kucuge artik agri keaici verdim kac saattir agliyor umarim 9 akadar falan uyur sanmıyorum ama bakalim buyugu uykuya dondurebilecekmiyim.
Benim gecemde senden farksizdi, 1 de uyandi Aras 2.30a kadar uyumadi.Mecbur bende agri kesici verdim sonra uyudu ama 2 kez daha uyandi.Sabahta 6.30da gune merhaba dedik..

Ablacım regl olamadım hala dün olmam lazımdı normalde o yüzden iştahım arttı şu terane bitsin eski sisteme geri donucem:)
Bende regliyi bekliyorum, tamam canim :)

Canim sakin kal, kolayliklar diliyorum is yerinde sana..
Biraz tatil iyi gelecek sana..

Ablacim hep aksilik olmus, boyacilar duzeltecek degil mi yaptiklari hatali boyayi?
Bugun nasil gecti gununuz, pazara gidesin domates vs kisliklari almaya uzme canini..

Benim de gecen sene bir tava kizgin yag bacaklarima dokuldu ve hala izler cok belirgin ve hatta ayagimdaki hala tam iyilesmedi arada aciyor
Ama hala o olay benim basima gelmis gibi degil hissediyorum
Cok gecmis olsun Senemim , esimin 5-6 yaslarinda kucucuk cocukken ayagina kizgin yag dokulmus, oyle boyle yanmamis senin gibi aynen
Kac yasinda adam hala izleri duruyor
Cok korkarim bende yaniktan..

Afiyet olsun kaptişimm bayağı hareketli gun gecırmışsin guzel olmus yakmışsındır iskenderı cipsi falan
Sorma canim ama spora sabahtan basladim, hic merak etme.
Bos kaldikca ziplama yap canim, ziplama 2 puan.
200 tane yapsan misal 400 puan aliyoruz.
ilk sayfadaki puanlara baktin mi canim?
@ayeyldz

Tamamdır inş guzel sporlar cıkaracagız bu hafta
Ben basladim bile, zip zip zipliyorum :)

Cocuk olunca bir sure kizartma vs islerine ara vermistim ben, uyuyunca yaptim oyle kizartmali, kaynatmali bir seyler yapacaksam.Ve ozlem gibi sadece arka ocaklari kullaniyorum.

akışına bıraktım. Herşeyde vardır bir hayır
inşallah
inşallah. amin.
bulamadık maalesef. İnsanın içine sinen bir ev bulması çok zormuş

Teşekkür ederim❤
Olanlar bende kalsın en iyisi.
Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..

Merhabalar

Bugün misafirim gelecek yatıya sabahtan beri ev temizliğine sardım sonrada yemek yapacagim

Ara ara girmeye calisacagim bol sporlu kacamaksiz günler dilerim
Kolay gelsn canim, keyifli vakit gecirmeler, misafirlerinizle..

Merhaba arkadaşlar bugün pikniğe gittik yakınlarda büyük gölete (İznik gölü) gittik
3 saat yuzdum hiç cikmadim
bide mangal yaptıkbugun keyfili gündü...:)
Oh keyfiniz bol olsun ne guzel olmus :)

Kizlar bu hafta takimimiz hem yukselen yildizlar, hemde maratoncu takimlar arasina girdi, bu linke tiklayip gorebilirsiniz :)

Deneyebilirim aslında Teşekkür ederim

Nasil oldu canim kuzun bugun hastaligin en yogun gunudur canim o yuzden gece rahatsiz olmustur cok yorgun oluyor insan yaa gece uyumayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…