Harika tebrikler bizeCuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar Umarım hata yoktur Evde boş boş oturuyordum yapayım dedim, belliki işi var kaptanımın yardımım dokunsun bari @oynakbasi34 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/post-61021272 Ellerine saglik cnm 💓💓💓 Dün...www.kadinlarkulubu.com
Kizlar bu hafta takimimiz hem yukselen yildizlar, hemde maratoncu takimlar arasina girdi, bu linke tiklayip gorebilirsiniz :)
Sagol canim, bebeklerin basina gelene daha cok korkarim ben ve bu cay kazasi da hep olur gercektenAyyyy cok kotu nasil oldu kuzum gecmis olsun ya bende yaniktan cok korkuyorum buyuk oglum 15 aylikken 1 bardak cayi masadan cekti yuzunden asagi vucuda dokuldu yanik merkezinde 1 gece yogun bakimda yattik ama cok fenaydi allah korusun ben cok korkuyorum okqdar da dikkat etmeme ragmen kasla goz arasi cekmis masadan bardagı
İyiyim. Yaşadıklarımı sindirdim. Oluruna bıraktım. Biliyorum ki yaşadıklarımızı bizim için hayırlı olduğu için yaşıyoruz. Bakalım bu şerrin ne hayrı çıkacak. Allah beterlerinden korusun. Ben kendi sıkıntımı yaşarken yakın arkadaşlarımda bir sürü sıkıntı yaşadı. Ben kendime üzülmeyi bıraktım onları görünce. İyiyim yani. ❤ teşekkür ederim ilgine. ❤Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..
Oleyyy :)Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar Umarım hata yoktur Evde boş boş oturuyordum yapayım dedim, belliki işi var kaptanımın yardımım dokunsun bari @oynakbasi34 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/post-61021272 Ellerine saglik cnm 💓💓💓 Dün...www.kadinlarkulubu.com
Kizlar bu hafta takimimiz hem yukselen yildizlar, hemde maratoncu takimlar arasina girdi, bu linke tiklayip gorebilirsiniz :)
Geçmiş olsun Senemcim.gecmis olsun canim, aloe verali kremleri onermislerdi bana yandigimda cok, gerci ben hicbirsey kullanmadim hala izlerim duruyor
Zaten çakmamiz lazimdi aldatildigimizi, gittikçe kısalan mesajlar, azalan ilgiFitotellalar diye bir topik tatlım:) cuma yarışmalarından daha rahat salı günleri tartılıp yazıyorduk :)
Takım daha sorumluluk gerektirdiği için daha free bir ortam oluyordu :)
Geçen sene de böyle yapmıştım
Suhan da topik açan arkadaş :)
@MigiMadid cim ile de ordan tanışıyoruz :)
Gondoldaki çifti hayal ettim de çok komik geldi ,Ya tatili ben hic anlamiyorum bana tatilde, tatil olmasada hep mesguliyet oluyor :)
Esime bugun bir resim yolladim , yasli bir cift gondola binmisler venedikte, ikiside uyumuslar gondolda ve agizlarindan salyalar akiyor nerdeyse o derece ve sonunda hayatlarini yasiyorlar yaziyordu fotoda:)
Esim dediki ahanda bu biz ya Ozge :) Biz eger omrumuz olursa ancak o zaman tatil yapacagiz bence :))
Insallah canim, eminim olacak :)
canim kotu degil menun azicik kalorili olmus sadece :)
Menun kotu degil canim, sporlarinda guzel :)
Ablam liste psikolojik olarak zorlayacaksa seni, her daim liste disida devam edebilirsin.
Sen bir bak durumuna
Evet uye olmayanlari goremiyoruz, onlara diye 4 daha fazlasi diye canim:)
Bir sure takip et canim, ben etkileyecegini dusunmuyorum diyetini.
Pronun dibi olacaksin kuzum
Sagol canim atesi yok cok sukur iyiye gidiyor..
Epey yogunmussun canim :)
eger kizartma ve pizzanin miktarlari cok degilse ,2 ogun beslenmissin cok kotu diyemem.
Odul sayalim onlarida :)
Canim cok haklisin sagol hatirlattigin icin
Guzel olmus canim, sanki menundeki yiyeceklerin miktarlari artti biraz son birkac gunde..
Menun yavas yavas duzene girer canim, duzenli yaz bu sekilde, sporda eklersen super olur :)
dusunceli kuzu seni..
Bende size birakip gitme niyetindeyim vakti gelince Senemim
Ben tek basima bir sey yapmiyorum her seyi beraber yapiyoruz canim..
Tamamdir canim :)
Kız kaptiş kaç gündür patlıcan yiyosun, az yap yemekleri kalmasınPersembe menumu yazmaya acayip usendim, diyeti bozcak bir sey yemedim, sabah klasik kahvaltim, oglen tavuk-yogurt, aksam patlican yemegi- salata, arada da kahve ve hurma, spor puanimda 200 idi.
CUMA MENUM
SABAH 9DA
2dilim pastirma
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc
8 zeytin
1 kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
Patlican musakka
1 salatalik
ARA 13.45DE
Sade filtre kahve
AKSAM 17DE
Yarim porsiyon iskender (diger yarisini Arasla paylastim)
4-5 kasik mercimek corbasi
COCUKLAR UYUYUNCA( esimle dunden planladik)
1 kadeh sarap
Tortilla cipsi+ Guacamole sos+Salca sos
Cekirdek
(ODULUN DIBINE VURMUS OLACAGIZ)
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini alip birakirken fiks yuruyusum, yarim saat sabah Arasla sitede yuruyus , okuldan sonra 1 saat parkta durmadan adimlama, 1 saat alisveris,30dk yemek hazirlama+ ev isi
@ayeyldzKozmogirl17
Allah korusun hepimizi böyle kazalardanKizlar tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin, ben normalde kizartma yapmam zaten, misafir icin pacanga boregi yapiyordum, yabancilar o yuzden hakkiyla yesinler dedim ama aksilik iste, tam sonuncu borekte tava ustune devrildi, derin tava yag dolu ve cok kizgindiama neyseki kizim mutfakta degildi veya gozume falan gelmedi, sadece bacaklarimda iz kaldi o da onemli degil, cok ustunde durmuyorum acikcasi. O yuzden aman dikkat edin cok korkarim kizartmadan, zaten saglikli da degil ❤❤
Baktım canım spor puanlarına benım bugun hep ev işi ve kışlık hazırlıklar la gectıBenim gecemde senden farksizdi, 1 de uyandi Aras 2.30a kadar uyumadi.Mecbur bende agri kesici verdim sonra uyudu ama 2 kez daha uyandi.Sabahta 6.30da gune merhaba dedik..
Bende regliyi bekliyorum, tamam canim :)
Canim sakin kal, kolayliklar diliyorum is yerinde sana..
Biraz tatil iyi gelecek sana..
Ablacim hep aksilik olmus, boyacilar duzeltecek degil mi yaptiklari hatali boyayi?
Bugun nasil gecti gununuz, pazara gidesin domates vs kisliklari almaya uzme canini..
Cok gecmis olsun Senemim , esimin 5-6 yaslarinda kucucuk cocukken ayagina kizgin yag dokulmus, oyle boyle yanmamis senin gibi aynen
Kac yasinda adam hala izleri duruyor
Cok korkarim bende yaniktan..
Sorma canim ama spora sabahtan basladim, hic merak etme.
Bos kaldikca ziplama yap canim, ziplama 2 puan.
200 tane yapsan misal 400 puan aliyoruz.
ilk sayfadaki puanlara baktin mi canim?
@ayeyldz
Ben basladim bile, zip zip zipliyorum :)
Cocuk olunca bir sure kizartma vs islerine ara vermistim ben, uyuyunca yaptim oyle kizartmali, kaynatmali bir seyler yapacaksam.Ve ozlem gibi sadece arka ocaklari kullaniyorum.
Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..
Kolay gelsn canim, keyifli vakit gecirmeler, misafirlerinizle..
Oh keyfiniz bol olsun ne guzel olmus :)
Ben de artık (yani geçen haftadan beri) duş alicam mesela, ay dur sporunu da yapayım da boşa gitmesin diyorumAçım uykusuzum yorgunum ama zayiflamam gerek diye sabahin körunde 30 dk leslie ve 1000 ip atladım ama sunu farkettim acken ip cok dahakolay atlaniyorgogo2405 ablam biraz oyle oldu dun cokcanim istemedi
Tesekkurler kaptan emegine saglik...DUYURU...
*Arkadaslar egzersiz puanlarimiz guncellendi, 1. sayfada yeni puanlarimizi gorebilirsiniz.
*Es yarismamiz bugunden (cumartesi) itibaren basliyor.
*Hergun menulerinizle beraber egzersiz puanlarinizi ilk sayfadan hesaplayip yazmayi unutmayin ve lutfen egzersiz puanlarinizin gozden kacmamasi icinKozmogirl17 kaptanimizi etiketleyin.
* O zaman yillarini spora adamis biri ve beden egitimi ogretmeni olarak kendimi gostermenin zamani geldi diyorum, hodri meydan var mi bana rakibe(Dipnot: kaptanin verdigi bu gazla 4. takim gelecek haftanin 1.si oldu:) )
*Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari diliyorum.
*Eger odul ogunu yapip, dilediginiz bir seyi yiyecekseniz bugun son gun, son sansiniz, pazar gununden itibaren kacamak yapanlara cok buyuk ,kocaman, asiri kotu, acayip zor cezalar gelecek.
Canm tesekkur ederim iyiyim cok sukur bugun basladim ins devam ederim. Cok iyi olurSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
FitFiliz kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
Ankee kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
F Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
M Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Yok tatlim ya annemlerle tasinma bu ona var sonrada o olacak galibaSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
Ankee kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
M Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Evet ablacım elim çok iyi durumda ama bugün valla anladım ki bende gerçekten nazar var elime 2 kere cam battı 2 kere sivri eşyalar elimi kesti Bu kadar tesadüf olamaz herhaldeSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?