Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika tebrikler bize

Kizlar giremiyorum ev topluyoruz da bu ara giremeyebilirim cok sık musait oldukca ugrarim gecmiside cok okuyamadim ama bari menumu yazayim dedim yazacak menum yok galiba pekama yazayim

Bugun sabah hic birsey demedim sutlu yesilcay ictim 2 bardak biraz hizli vermek istiyorumcunku normalde o bir detoksama ben oyle yapmadim sadece yeşilcay içmekten midem bulaniyor sutle daha kolay içiyorum
Aksam
2 3 kofte ve 10 15 tane patates yedim tamame yagsizdi diyemem yogurtla birlikte ve sadece 2 3 lokma ekmekle. 3 4 kucuk dilim karpuz yedim.
1 avuc findik yedim
Is bitince kayısı ve kiraz sapi cayi icecegim
Spor yapmis sayiliyorum bence ev toplarken ama yaris disi oldugum icin inanin bilmiyorum kac eder

Kizlar tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin, ben normalde kizartma yapmam zaten, misafir icin pacanga boregi yapiyordum, yabancilar o yuzden hakkiyla yesinler dedim ama aksilik iste, tam sonuncu borekte tava ustune devrildi, derin tava yag dolu ve cok kizgindi ama neyseki kizim mutfakta degildi veya gozume falan gelmedi, sadece bacaklarimda iz kaldi o da onemli degil, cok ustunde durmuyorum acikcasi. O yuzden aman dikkat edin cok korkarim kizartmadan, zaten saglikli da degil ❤❤

Sagol canim, bebeklerin basina gelene daha cok korkarim ben ve bu cay kazasi da hep olur gercekten
Neyse atlatmissiniz siz de, neyseki birsey olmamis kuzuya

Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..
İyiyim. Yaşadıklarımı sindirdim. Oluruna bıraktım. Biliyorum ki yaşadıklarımızı bizim için hayırlı olduğu için yaşıyoruz. Bakalım bu şerrin ne hayrı çıkacak. Allah beterlerinden korusun. Ben kendi sıkıntımı yaşarken yakın arkadaşlarımda bir sürü sıkıntı yaşadı. Ben kendime üzülmeyi bıraktım onları görünce. İyiyim yani. ❤ teşekkür ederim ilgine. ❤

Oleyyy :)

gecmis olsun canim, aloe verali kremleri onermislerdi bana yandigimda cok, gerci ben hicbirsey kullanmadim hala izlerim duruyor
Geçmiş olsun Senemcim.
Zaten çakmamiz lazimdi aldatildigimizi, gittikçe kısalan mesajlar, azalan ilgi
(Takılıyorum sana ama ordakilerdrn kıskandığım doğru )
Gondoldaki çifti hayal ettim de çok komik geldi ,
Aras da umarım bugün biraz iyileşir canım, bol sıvı vermeye çalış olur mu?
Kız kaptiş kaç gündür patlıcan yiyosun, az yap yemekleri kalmasın
Allah korusun hepimizi böyle kazalardan

Bugün çok halsizdim kızlar, erken kalkıp sınava gittim. Yedek gozetmenim işim bir nebze kolaydı. Öğleden sonra biraz uyumaya çalıştım ama rahat bırakmadılar biraz dinlendim diyelim işte. Sonra havuza gittik biraz açıldım. Öyle yorgun hissettim ki anlatamam. İki gün uyuyasim var.

Baktım canım spor puanlarına benım bugun hep ev işi ve kışlık hazırlıklar la gectı tamam zıplarım artık esım ne derse 2 gundur esım evde 30 agıstos tan dolayı dunde evdeydı yarın da evde ınsallah cok giremiyorum evde olunca ondan cok aktif olamıyorum kaptişşmm k bakma

Açım uykusuzum yorgunum ama zayiflamam gerek diye sabahin körunde 30 dk leslie ve 1000 ip atladım ama sunu farkettim acken ip cok dahakolay atlaniyor gogo2405 ablam biraz oyle oldu dun cokcanim istemedi
Ben de artık (yani geçen haftadan beri) duş alicam mesela, ay dur sporunu da yapayım da boşa gitmesin diyorum
Aç karna spor kesinlikle daha iyi. Dizlerine dikat et Özlemcim. Ben zayıflayana kadar atlayıp ziplamadim pek. Sen bence önceliği diz sağlığına ver

Tesekkurler kaptan emegine saglik

Selam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
FitFiliz kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
Ankee kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
F Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
M Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.

Canm tesekkur ederim iyiyim cok sukur bugun basladim ins devam ederim. Cok iyi olur 4 kiloyu mutlaka vermeliyim kendimi iyice kaybettim yemek konusunda

Yok tatlim ya annemlerle tasinma bu ona var sonrada o olacak galiba

Bugunku menum
Sabah gec yaptim 11
Yumurtali kavurma 3 lokma. 4 biber sogurme. Kk peynir.domates. 3lokma incir receli. 3
dilim ekmek.6 civari patates kizartma
Ogle sonrasi
2 civari misir 3 de bir yedim
Aksam yemegi malesef gec saatte oldu
Misafirim vardi.
8 bucuk
3yk pirinc bir porsiyon sebzeliet yemegi bir tane tursu ve salata
Su iki litreye yakin

Evet ablacım elim çok iyi durumda ama bugün valla anladım ki bende gerçekten nazar var elime 2 kere cam battı 2 kere sivri eşyalar elimi kesti Bu kadar tesadüf olamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…