Elim şuan cok iyi canım çok sağol:) yarından sonra 2 hafta gormicem yüzlerini mutluyum valla:)))
Canim coktan basladi bile sanirim sen kacirdinYawrukush kaptanım spor yarışma yeniden başlamalı :)
Esledim canim seni yarisma baya spora tesvik ediyor gunluk yaptigimiz sporlari 1.sayfadaki puanlardan hesaplayip menümüzle birlikte yazip ve beni etiketliyorsunuz canım cuma gunu esinizle ortalamayi aliyoruz birinciye buyuk ödülümüz var.Canm tesekkur ederim iyiyim cok sukur bugun basladim ins devam ederim. Cok iyi olur4 kiloyu mutlaka vermeliyim kendimi iyice kaybettim yemek konusunda
Insallah düzelecek ama adamları istemiyorum evde artık beyim halletsinBenim gecemde senden farksizdi, 1 de uyandi Aras 2.30a kadar uyumadi.Mecbur bende agri kesici verdim sonra uyudu ama 2 kez daha uyandi.Sabahta 6.30da gune merhaba dedik..
Bende regliyi bekliyorum, tamam canim :)
Canim sakin kal, kolayliklar diliyorum is yerinde sana..
Biraz tatil iyi gelecek sana..
Ablacim hep aksilik olmus, boyacilar duzeltecek degil mi yaptiklari hatali boyayi?
Bugun nasil gecti gununuz, pazara gidesin domates vs kisliklari almaya uzme canini..
Cok gecmis olsun Senemim , esimin 5-6 yaslarinda kucucuk cocukken ayagina kizgin yag dokulmus, oyle boyle yanmamis senin gibi aynen
Kac yasinda adam hala izleri duruyor
Cok korkarim bende yaniktan..
Sorma canim ama spora sabahtan basladim, hic merak etme.
Bos kaldikca ziplama yap canim, ziplama 2 puan.
200 tane yapsan misal 400 puan aliyoruz.
ilk sayfadaki puanlara baktin mi canim?
@ayeyldz
Ben basladim bile, zip zip zipliyorum :)
Cocuk olunca bir sure kizartma vs islerine ara vermistim ben, uyuyunca yaptim oyle kizartmali, kaynatmali bir seyler yapacaksam.Ve ozlem gibi sadece arka ocaklari kullaniyorum.
Daha iyi misin peki , umarim her sey daha iyidir..
Kolay gelsn canim, keyifli vakit gecirmeler, misafirlerinizle..
Oh keyfiniz bol olsun ne guzel olmus :)
Yoluna girecek inşallah sağol canımSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
@Derya_the_queen kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
@LaMademoiselle kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
@Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
@Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
@cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
@Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Oglen uykusuna kadar cok huysuzdu, bebek viksi surdum, buhar makinasini actim uyuttum, bende 1bucuk saat salonda uyumusum oh kendime geldim :)Nasil oldu canim kuzun bugun hastaligin en yogun gunudur canim o yuzden gece rahatsiz olmustur cok yorgun oluyor insan yaa gece uyumayinca
Canim aksam haric bir sey yememissin..Kizlar giremiyorum ev topluyoruz da bu ara giremeyebilirim cok sık musait oldukca ugrarim gecmiside cok okuyamadim ama bari menumu yazayim dedim yazacak menum yok galiba pekama yazayim
Bugun sabah hic birsey demedim sutlu yesilcay ictim 2 bardak biraz hizli vermek istiyorumcunku normalde o bir detoksama ben oyle yapmadim sadece yeşilcay içmekten midem bulaniyor sutle daha kolay içiyorum
Aksam
2 3 kofte ve 10 15 tane patates yedim tamame yagsizdi diyemem yogurtla birlikte ve sadece 2 3 lokma ekmekle. 3 4 kucuk dilim karpuz yedim.
1 avuc findik yedim
Is bitince kayısı ve kiraz sapi cayi icecegim
Spor yapmis sayiliyorum bence ev toplarken ama yaris disi oldugum icin inanin bilmiyorum kac eder
Canim cok buyuk olay atlatmissin , tekrar cok gecmis olsun...Kizlar tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin, ben normalde kizartma yapmam zaten, misafir icin pacanga boregi yapiyordum, yabancilar o yuzden hakkiyla yesinler dedim ama aksilik iste, tam sonuncu borekte tava ustune devrildi, derin tava yag dolu ve cok kizgindiama neyseki kizim mutfakta degildi veya gozume falan gelmedi, sadece bacaklarimda iz kaldi o da onemli degil, cok ustunde durmuyorum acikcasi. O yuzden aman dikkat edin cok korkarim kizartmadan, zaten saglikli da degil ❤❤
arkadaslarinda sende dilerim en kisa zamanda huzurlu gunlere kavusursunuz canim...İyiyim. Yaşadıklarımı sindirdim. Oluruna bıraktım. Biliyorum ki yaşadıklarımızı bizim için hayırlı olduğu için yaşıyoruz. Bakalım bu şerrin ne hayrı çıkacak. Allah beterlerinden korusun. Ben kendi sıkıntımı yaşarken yakın arkadaşlarımda bir sürü sıkıntı yaşadı. Ben kendime üzülmeyi bıraktım onları görünce. İyiyim yani. ❤ teşekkür ederim ilgine. ❤
canim oyle guldum ki patlican yorumuna :)Geçmiş olsun Senemcim.
Zaten çakmamiz lazimdi aldatildigimizi, gittikçe kısalan mesajlar, azalan ilgi
(Takılıyorum sana ama ordakilerdrn kıskandığım doğru)
Gondoldaki çifti hayal ettim de çok komik geldi ,
Aras da umarım bugün biraz iyileşir canım, bol sıvı vermeye çalış olur mu?
Kız kaptiş kaç gündür patlıcan yiyosun, az yap yemekleri kalmasın ☺☺☺
Allah korusun hepimizi böyle kazalardan
Yogun bir gun olmus canim, havuz hele insani acayip yoruyor:)Bugün çok halsizdim kızlar, erken kalkıp sınava gittim. Yedek gozetmenim işim bir nebze kolaydı. Öğleden sonra biraz uyumaya çalıştım ama rahat bırakmadılar biraz dinlendim diyelim işte. Sonra havuza gittik biraz açıldım. Öyle yorgun hissettim ki anlatamam. İki gün uyuyasim var.
Canim estagfirullah menulerini yazmayi unutma ama spor puanlarinida..Baktım canım spor puanlarına benım bugun hep ev işi ve kışlık hazırlıklar la gectıtamam zıplarım artık esım ne derse 2 gundur esım evde 30 agıstos tan dolayı dunde evdeydı yarın da evde ınsallah cok giremiyorum evde olunca ondan cok aktif olamıyorum kaptişşmm k bakma
Olur neden olmasin canim hele diyete yeni basladin ilk birkac hafta cok hizli gidiyor kilolar:)Güncel kilomu bılmıyorum ama 84 uzerınden degerlendırıyorum daha fazla degılım dır ıns2 haftada hedefım 80 i gormek ıns ayy sizce olur mu 2 haftada 4 kg
Ben az da olsa oglen uykusuyla dinlendim canim, oglen yemegimizi yedik simdi bulasiklari toplayacagim, sonra parka goturecegiz cocuklari :)Selam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
@Derya_the_queen kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
@LaMademoiselle kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
@Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
@Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
@cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
@Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Canim ilk gune gore menun gayet iyi ben seni egzersizlerden muaf tutuyorum bir sure yapamayacaksin sanirim degil mi?Bugunku menum
Sabah gec yaptim 11
Yumurtali kavurma 3 lokma. 4 biber sogurme. Kk peynir.domates. 3lokma incir receli. 3
dilim ekmek.6 civari patates kizartma
Ogle sonrasi
2 civari misir 3 de bir yedim
Aksam yemegi malesef gec saatte oldu
Misafirim vardi.
8 bucuk
3yk pirinc bir porsiyon sebzeliet yemegi bir tane tursu ve salata
Su iki litreye yakin
Canim dikkat et kendine..Iyi olmana cok sevindim..Evet ablacım elim çok iyi durumda ama bugün valla anladım ki bende gerçekten nazar var elime 2 kere cam battı 2 kere sivri eşyalar elimi kesti Bu kadar tesadüf olamaz herhalde
canim bugun basladik zaten, sende eslestin, gecmise bakamadin mi?Yawrukush kaptanım spor yarışma yeniden başlamalı :)
Cok guzel canim :)Kızlar bugün pek giremedim foruma çok yoğundu gerçekten işler menümü paylaşayım ben
Kahvaltı:9.40
1 dilim peynir Maydonoz bolca roka 4 zeytin 1 haslama yumurta 1 bardak şekersiz sütlü kahve firinda közlenmiş 2 çatal patlıcan yarim dometes
Ara öğün:14.00
2 dilim ince nektarin 1 avuç kuru yemiş çiğ olarak
Oglen: 15.30
Çok.kucuk bir kasede korili tavuk
Aksam:18.30
1 tabak tonbalik salata 1 çok küçük kasede acılı ekşili çorba
1.5 litre su
Bugün spor yapamadım elim sabah biraz acıyordu ama adimlarim var tabi
9000 adim: 450 puanKozmogirl17 Yawrukush
Canimcim
Pazartesi sahalara don canim bak listeye girmek istiyordun salmak yok diyetini..Kizlar bugun kahvaltı hazirlarken annem aradi sana kalmaya geliyorum diyeev cümbüş yeri gibi yemekti vs kosturmaktayim hep aksamda sahile ciktik hep beraber simdi herkes yatagina çekildi bende yazayim dedim.
Diyetime devam edemiyorum bu hafta sonunu boyle geciricem çünkü motivasyonum cok düştü..biraz tatil verdim kendime. pazartesi gunki tartilmayla tekrar sahalara geri dönüyorum nasipsetatil bu ayin sonunda iyice hirslanip bu isi bitirmeye calisicam artik. hepinizi cok opuyorum hayirli gecelerr
Geçmiş olsun Senemcim.
Zaten çakmamiz lazimdi aldatildigimizi, gittikçe kısalan mesajlar, azalan ilgi
(Takılıyorum sana ama ordakilerdrn kıskandığım doğru)
Gondoldaki çifti hayal ettim de çok komik geldi ,
Aras da umarım bugün biraz iyileşir canım, bol sıvı vermeye çalış olur mu?
Kız kaptiş kaç gündür patlıcan yiyosun, az yap yemekleri kalmasın
Allah korusun hepimizi böyle kazalardan
super menu kaptanCUMARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Roka, domates, salatalik, ceyrek avokado
2dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 14DE
Sutlu filtre kahve
1 hurma, 10 adet kabuklu fistik
OGLEN 15.30DA
1 kucuk yemek tabagi karnabahar yemegi
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 17DE
Filtre kahve icecegim.
AKSAM 18.30DA yeriz.
1 porsiyon cod baligi
Yarim porsiyon somon baligi
Salata
SU: 2 lt+ 340 ml mineralli su
SPOR: Yatarken hesaplayip yazacagim.
@ayeyldz
agustos 31 menum
sabah 9
1 kase yogurt,2 yk ketentohumu,1 tk ceviz,tarcin
oglen 1
3 dilim karpuz
aksam 5
1 tabak salat ,balik
odul kullanmadim.
3 lt su
spor
mekik:40*2:80
squat:30*2:60
leslie:30*3:90
ipa:150*2:300
yerinde kosma :200*2:400
toplam:930
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch kanki seni haftasonu rahat birakiyorum ,pazartesi show must go on
benim bebelerden firsatim olmuyo ya deniz hic brakmiyo bazen, onceden kek ,pogaca ,borek herzaman vardi ondan kilo aldikKız bana diyorsun da asıl sen hiç bişi yemiyorsun
supersin pembisKozmogirl17 kuzum ben bu hafta hep dışarıda olacağım ama sporumu ve menümü ihmal etmiyorum.
31 Ağustos Menüm
10:00
2 haşlama yumurta
Salatalık, domates, 3 ceviz
15:30
Bir porsiyon fırında patatesli havuçlu tavuk
4 hurma
Yarım muz
16:00
Yoğurt kürü
22:00 yeşil çay
2,5 lt su
Spor (1690p)Kozmogirl17
12000 adım (600p)
500 ip atlama (1000p)
30dk fitnes (90p)
Canim tursu tarzi seyleri aksam saatlerinde cok tuketmemelisin.menüm
sabah
1 dlm tbe
2 dlm hellim
omlet
domates salatalık (zylı)
1 yk tahin pekmez
10 ince dlm sucuk
öğlen
1 dlm tbe ile hellimli domatesli sandviç
ara
2 kare bitter
3/4 nektarin
akşam
5 köfte
salata
çorba
3 kornişon turşu
ara
acıkırsam yoğurt yerim
spor
50 jj yaptım
daha yaparım yatmadan.
biraz patatesi cok olmus sanki ama aksam guzel .30 Ağustos menüm
(Bugün çok hareketliydi o yüzden ne bulduysam onu yedim)
Sabah
Yarım ortaboy patates kızartması
Öğle
2 köfte ile biraz patates fırında
4 YK kuskus
1 kucuk kase yoğurt
Akşam
1 köfte
4 sıkım çiğköfte marul
3 litre su
Spor yapmaya vaktim olmadı anca bu saatte oturdum. Puanlamayi da yeni anlıyorum yarın spor hanemi de dolduracagim :)Kozmogirl17
HatikaBenim ip atlamam bitmez kuzum merak etmeberaber bi sürü puan yapacağız
Alisveristen aldiiklatrni gonder bakalımAy ben yüne alışverişe çıktım bugün bi andaeve yeni geldim. Şimdiden 15000 adımım var akşama da ipimi atlarım
BekliyoruzEvde durduğum bi gün foto çekeceğim şekerler ❤
Valla bencedrMagnum haftaya bizde şekerim
Makarna var bi cis onuda az yemissin spr menun.30 Ağustos Menüm
09:30
2 haşlama yumurta
Salatalık, domates, ceviz
16:00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar tb makarna
1 kase yoğurt kürü
21:00 yeşil çay
2lt su
Spor (1750p)
15000 adım (750p)
500 ip atlama (1000p)
Kozmogirl17
Aksami baya hafif gecirmissin ama begendim menunuagustos 30 menum
sabah 9
1 dilim multigrain ekmekli kasarli tost 170 kalori
ara: purple tea
oglen 2
salata 2 kofte,1 yk yogurt
aksam5
3 tavuk kanadi,1 kereviz sapi,2 kucuk havuc, 1yk avakado sos(dip)
su3lt
sporj.j:100*3:300
oldugun yerde kosma:100*3:300
leslie:20dk*2:40
dans:10*2:20( halay)
toplam:660
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Menun pek olmamıs canım tursuyu aksam saati yememelin ozellikle.Bugunku menum
Sabah gec yaptim 11
Yumurtali kavurma 3 lokma. 4 biber sogurme. Kk peynir.domates. 3lokma incir receli. 3
dilim ekmek.6 civari patates kizartma
Ogle sonrasi
2 civari misir 3 de bir yedim
Aksam yemegi malesef gec saatte oldu
Misafirim vardi.
8 bucuk
3yk pirinc bir porsiyon sebzeliet yemegi bir tane tursu ve salata
Su iki litreye yakin
Dikkat et kuzum bi nazar duasi okut allah korusun.Evet ablacım elim çok iyi durumda ama bugün valla anladım ki bende gerçekten nazar var elime 2 kere cam battı 2 kere sivri eşyalar elimi kesti Bu kadar tesadüf olamaz herhalde
Bugun aksamimiz hemen hemen ayni olmuş.Kızlar bugün pek giremedim foruma çok yoğundu gerçekten işler menümü paylaşayım ben
Kahvaltı:9.40
1 dilim peynir Maydonoz bolca roka 4 zeytin 1 haslama yumurta 1 bardak şekersiz sütlü kahve firinda közlenmiş 2 çatal patlıcan yarim dometes
Ara öğün:14.00
2 dilim ince nektarin 1 avuç kuru yemiş çiğ olarak
Oglen: 15.30
Çok.kucuk bir kasede korili tavuk
Aksam:18.30
1 tabak tonbalik salata 1 çok küçük kasede acılı ekşili çorba
1.5 litre su
Bugün spor yapamadım elim sabah biraz acıyordu ama adimlarim var tabi
9000 adim: 450 puanKozmogirl17 Yawrukush
Ben az da olsa oglen uykusuyla dinlendim canim, oglen yemegimizi yedik simdi bulasiklari toplayacagim, sonra parka goturecegiz cocuklari :)
Canim ilk gune gore menun gayet iyi ben seni egzersizlerden muaf tutuyorum bir sure yapamayacaksin sanirim degil mi?
Canim dikkat et kendine..Iyi olmana cok sevindim..
canim bugun basladik zaten, sende eslestin, gecmise bakamadin mi?
Cok guzel canim :)
Canimcimtomrs bizim esimiz olsun cok seviniriz ama o bir sure egzersiz yapamayacak diye biliyorum.
Kendisi bizi bilgilendirir...
Pazartesi sahalara don canim bak listeye girmek istiyordun salmak yok diyetini..
Keyifli vakit gecirmeler annenle :)
Canim kendisine sirdum olur tabi deyince esledim tabi oyle bisey varsa kendi bilir yine.Canm tesekkur ederim iyiyim cok sukur bugun basladim ins devam ederim. Cok iyi olur4 kiloyu mutlaka vermeliyim kendimi iyice kaybettim yemek konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?