Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menulerinizi sporlarinizi begendim hatunlar.

31 AGUSTOS MENÜM

Ton balikli salata tam bumu bilmiyorum ama icinde göbek marul,domates ,sogan,hellim,en ufaklrindan ton balıgı var

Birde aralarda sékersiz turk kahvesi ve 1 tsne sade maden suyum var
2 lt su belki gecmiste olabilir
Spor
Ev işi 4 saat =480 puan
Alusveris 1.5 saat = 180puan
Dans 20 dak. = 60puan
30 dak leslie=90puan
1000 ip = 2000puann
4385 adım=219 puan

Toplam
3029

Harika menu , harika sporlar :)

super menu kaptan
Dunku menuden sonra ceki duzen verdim kendime :))

Cok guzel canim :)

Canim kendisine sirdum olur tabi deyince esledim tabi oyle bisey varsa kendi bilir yine.
Canim kusuruma bakma ben o kismi atlamisim, isleri karistirmis gibi oldum afedersin , gozumden kacmis demek ki
Vaaaay bu hafta gumbur gumbur geliyorsun canim :))

Son düzenleme:
CUMARTESI EGZERSIZLERIM
*Ev isi : 1 saat (120 puan)
*500 ziplama (1000 puan)
*Aksam 4.30- 6.30 arasinda parkta adimlama (360 puan)
*Aras gulsun diye, uyku oncesi Akinla, 10 dakika gummy bear esliginde dans (30 puan)
TOPLAM: 1510 PUAN
Kozmogirl17

*Bugun yemek hazirlama, cocuklari oyalama, Arasla ilgilenme derken istedigim gibi olmadi sporlar yarin ziplama ve jjye yuklenecegim, sabahta spor salonuna gidecegiz, hadi bakalim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK100M 10DK ELIPTIK
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi10 DK Y 10DK Y
LaMademoiselle100M 100S
Harpy
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush10DK Y ODUL
Patlicanmoru
Madamesnow15DK Y 100IA
Falanfilannnn MUAFSPOR?
gogo240510DK Y
Pembecanavar200IA 20 DK Y
besive
Cool_lime15DK Y 200IA
AkrrepMUAF
april22200IA10 DK Y15DK Y
MigiMadid ODUL
kiloverirkenben15DK Y
Mutlu2890 100M
ayeyldzSPOR?
Metem10DK Y
Tomrs MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum, her sey gonlunuzce olsun
Dun menulerini cok az arkadasim yazdi, lutfen menulerinizi ve egzersizlerinizi yazmayi ihmal etmeyin..

Mavi boncukkk canim hic takima ugramiyorsun, sadece cuma gunleri tarti bildirimi yaparak takima devam edemezsin kurallarimiz geregi.Durumun nedir beni bilgilendirir misin?
Patlicanmoru Betulcum evine dondun mu, ne zaman geliyorsun takima?
Ellssa nasilsin canim, dun ugramadin?
april22 senden de haber alamiyorum canim, her sey yolunda mi?
Aramiza yakin zamanda katilan arkadaslarim K kiloverirkenben , M Mutlu2890 , M Metem sizler nasilsiniz kizlar?
Ve esim @ayeyldz nasil gidiyor canim diyet?

Ablacım ton balığı ne kadar kaloriliymis ben akşam yoğurt menüme geri döneyim en iyisi

Dikkat et canım:) 3 saat yüzmeden tutulmuştur:)

Ablacım harikasın gerçekten bu sporlar ne ben okudukça yoruldum:)

Sagol canm onumuzdeki hafta yuruyusle. Baslarim ins.yediklerime dahada dikkat ederim

Tesekkur ederim canm evet menum olmadi malesef dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…