Güzel gidiyor ama bugün biraz kaçtı ipin ucu pazar kahvaltısı olunca dayanamadımSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
@Derya_the_queen kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
@stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
@LaMademoiselle kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
@besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
@Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
@gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
@Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
@cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
@cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
M Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Canım evet tartım yok maalesefSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
@Derya_the_queen kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
@stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
@LaMademoiselle kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
Minnakeller canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
@besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
@Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
@gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
@Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
@cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
Ellssa sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
@cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
M Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Benim telefonumla ilgili skintilar var surekli sarji bitiyo sabit telefona dondu artik sarj almiyo bende buraya telden baglaniyorum onunla ilgili skntimi cozunce daha cok ugriycam takima o da 1 haftayi bulur asagi yukariMavi boncukkk canim hic takima ugramiyorsun, sadece cuma gunleri tarti bildirimi yaparak takima devam edemezsin kurallarimiz geregi.Durumun nedir beni bilgilendirir misin?
@Patlicanmoru Betulcum evine dondun mu, ne zaman geliyorsun takima?
Ellssa nasilsin canim, dun ugramadin?
@april22 senden de haber alamiyorum canim, her sey yolunda mi?
Aramiza yakin zamanda katilan arkadaslarim @kiloverirkenben , @Mutlu2890 , M Metem sizler nasilsiniz kizlar?
Ve esim @ayeyldz nasil gidiyor canim diyet?
Afiyet olsun kaptişimmm menun cok guzel eksi olsun ınsallahCUMARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Roka, domates, salatalik, ceyrek avokado
2dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 14DE
Sutlu filtre kahve
1 hurma, 10 adet kabuklu fistik
OGLEN 15.30DA
1 kucuk yemek tabagi karnabahar yemegi
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 17DE
Filtre kahve icecegim.
AKSAM 18.30DA yeriz.
1 porsiyon cod baligi
Yarim porsiyon somon baligi
Salata
SU: 2 lt+ 340 ml mineralli su
SPOR: Yatarken hesaplayip yazacagim.
@ayeyldz
Canım biraz bosladım yaaa toparlanmam lazımMavi boncukkk canim hic takima ugramiyorsun, sadece cuma gunleri tarti bildirimi yaparak takima devam edemezsin kurallarimiz geregi.Durumun nedir beni bilgilendirir misin?
Aramiza yakin zamanda katilan arkadaslarim @kiloverirkenben , @Mutlu2890 , M Metem sizler nasilsiniz kizlar?
Yok rüzgar etkisiinen kapıldımDikkat et canım:) 3 saat yüzmeden tutulmuştur:)
Tamm canm tesekkur ederimOzaman onumuzdeki hafta eslesmeleri katim seni kuzum yorma hic kendini
Tesekkur ederim canm❤❤
Dün hafta sonu yoğunluğu vardı balım. Çarşı, mangal ve akşam gezmesi ile dopdolu gün oldu dün. Fırsat bulamadım o yüzden:)Mavi boncukkk canim hic takima ugramiyorsun, sadece cuma gunleri tarti bildirimi yaparak takima devam edemezsin kurallarimiz geregi.Durumun nedir beni bilgilendirir misin?
31 AGUSTOS MENÜM
Eki Görüntüle 2303320 Eki Görüntüle 2303321 Eki Görüntüle 2303322 Eki Görüntüle 2303323
Ton balikli salata tam bumu bilmiyorum ama icinde göbek marul,domates ,sogan,hellim,en ufaklrindan ton balıgı var
Birde aralarda sékersiz turk kahvesi ve 1 tsne sade maden suyum var
2 lt su belki gecmiste olabilir
Spor
Ev işi 4 saat =480 puan
Alusveris 1.5 saat = 180puan
Dans 20 dak. = 60puan
30 dak leslie=90puan
1000 ip = 2000puann
4385 adım=219 puan
Toplam
3029
Sporlarin puanlari birinci sayfada guncellendi canim yuruyusun dakikasi 3 puan ev islerinin ise dakikası 2 puan canım yabi senin guncel spor puanin 840 canım31 Ağustos Cumartesi menüm
11:00
Sade kahve
12:45
1 haşlanmış yumurta
13 zeytin
Domates
Akşam 18:00
Kuşbaşı et mangal
Közlenmiş domates ve biber
Su
3 litre
Spor
2 saat yürüyüş 120 puan
1 saat temizlik 60 puan
3 saat yemek hazırlığı 180 puan
Toplam: 360 puan
@MigiMadid
Yawrukush
bomba gibi geliyosun ozlem31 AGUSTOS MENÜM
Eki Görüntüle 2303320 Eki Görüntüle 2303321 Eki Görüntüle 2303322 Eki Görüntüle 2303323
Ton balikli salata tam bumu bilmiyorum ama icinde göbek marul,domates ,sogan,hellim,en ufaklrindan ton balıgı var
Birde aralarda sékersiz turk kahvesi ve 1 tsne sade maden suyum var
2 lt su belki gecmiste olabilir
Spor
Ev işi 4 saat =480 puan
Alusveris 1.5 saat = 180puan
Dans 20 dak. = 60puan
30 dak leslie=90puan
1000 ip = 2000puann
4385 adım=219 puan
Toplam
3029
recelli ekmek iki tanesi fazla olmus31 Ağustos menüm
Sabah
2 dilim reçelli ekmek
1 kk peynir
Ara
Haşlama mısır
Akşam
Et sote
4 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Spor
4 saat temizlik yemek : 480 p
Kozmogirl17
pogaca , krep , tatli , irmik helvasi ,keteKızlaarrr herkese hayırlı pazarlar :)
Benim internetim bitti o yüzden katılım sağlayamadım
Cuma günü tartıldım ama netim olmadığı için yazamamıştım
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 70.2
İki gündür tartılmıyırum
Sporda yapamadım hiç
Ama dikkat ettim yememe
Cuma menüsü
SABAH
Kahvaltıya davetliydik
Bir dilim kumpir
2 tane sarma
Bir tane poğaça
2 bardak çay
ÖĞLE
sade türk kahvesi
Yarım dilim tatlı yarısını eşime verdim
AKŞAM
2 dilim ekmek
3 kaşık saç kavurma
1 bardak ayran
Cumartesi menüsü
SABAH
krep iki tane
Peynir
Çay
ÖĞLE
3 4 tane isveç köfte
bir iki çatal patates
Salata
AKŞAM
Ton balıklı salata
1 Çay bardağı şalgam
Akşam ÇAY faslında hiç iyi olamdı
Çay
İrmik helvası
Bu sabah
Kepek wkmeğine tost
Domates salatalık
Peynir
1 tane zeytin
Kete
super31 Ağustos Cumartesi menüm
11:00
Sade kahve
12:45
1 haşlanmış yumurta
13 zeytin
Domates
Akşam 18:00
Kuşbaşı et mangal
Közlenmiş domates ve biber
Su
3 litre
Spor
2 saat yürüyüş 120 puan
1 saat temizlik 60 puan
3 saat yemek hazırlığı 180 puan
Toplam: 360 puan
@MigiMadid
Yawrukush
bomba gibi geliyosun ozlem
recelli ekmek iki tanesi fazla olmus
pogaca , krep , tatli , irmik helvasi ,kete
super
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?