Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kuzum Victoria’s Secret ta 10 panty( iç çamaşırı) 35$
Ben dün 20 tane aldım, yumuşacıklar
Harika haber sagol canim soyledigin icin , bayiliyorum victoria secretin kumaslarina :)
Hele spor bralari oyle rahat ki baska marka kullanmam spor icin.
Bugun firsat bulup gidebilir miyim acaba, dur bakalim :)

Harika haber sagol canim soyledigin icin , bayiliyorum victoria secretin kumaslarina :)
Hele spor bralari oyle rahat ki baska marka kullanmam spor icin.
Bugun firsat bulup gidebilir miyim acaba, dur bakalim :)
İyi hatırlattın spor bralarda 2 tanesi 35$
Emin olamamıştım ben iyi mi diye ama sen güzel diyorsan bugün alayım

Gazoz olmasa cok duper bir menuymus ama 3 saat yuzme gazozu yakmistir coktan canim :)

Merhabalar. Yolculugun etkisiyle yogun bir mide yanmasi sikayetim var.
Nasil oldun simdi canim?

Sagol canm onumuzdeki hafta yuruyusle. Baslarim ins.yediklerime dahada dikkat ederim
Tamam canim yuruyus en guzel egzersiz :)

Benim telefonumla ilgili skintilar var surekli sarji bitiyo sabit telefona dondu artik sarj almiyo bende buraya telden baglaniyorum onunla ilgili skntimi cozunce daha cok ugriycam takima o da 1 haftayi bulur asagi yukari
Tamam canim ben sana guveniyorum, sen firsat buldukca gir ve cuma bildirimini aksatma lutfen..

Afiyet olsun kaptişimmm menun cok guzel eksi olsun ınsallah

Canım biraz bosladım yaaa toparlanmam lazım
Esim hani nerede sporlar?
Diger esler bizi geciyorlar bak, odulu alamayacagiz :)

Kolay gelsin canim, ders calismanda da basarilar diliyorum.

Oyy pizza mi bu , pazar gunu icin epey cok olmus bu pizza canim..

31 Ağustos menüm

Sabah
2 dilim reçelli ekmek
1 kk peynir

Ara
Haşlama mısır

Akşam
Et sote
4 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

Spor
4 saat temizlik yemek : 480 p

Kozmogirl17
Guzel bir gun olmus canim ama kahvaltida receli cok kacirma, 1 tatli kasigindan fazla yeme mesela olcu olarak.
Birde yumurta, domates salatalik vs eklesen daha doyurucu olur:)

Canim 2 gununde cok kacamakli olmus, bak ne guzel gidiyor kilolar, bugunden itibaren karbonhidratin az oldugu menulere don yine kuzum..

Dün hafta sonu yoğunluğu vardı balım. Çarşı, mangal ve akşam gezmesi ile dopdolu gün oldu dün. Fırsat bulamadım o yüzden:)
Tamam canim iyi olmana sevindim..

Guzel bir gun olmus :)

Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bittim..
Cam sil çamaşır topla ev şupur yine çamaşır as katla yemek yap ne çok çalıştım ben çok yoruldum ya
Ellerine saglik, guzel bir yorgunluk kahvesini haketmissin :)

İyi hatırlattın spor bralarda 2 tanesi 35$
Emin olamamıştım ben iyi mi diye ama sen güzel diyorsan bugün alayım
Ben cok memnunum canim, spor salonunda hep onlari kullaniyorum, hatta evde bile, normal bralardan daha rahat.
Gitmem lazim dur bakalim bugun mall'e goturtebilirsem bizimkileri, cocuklar kapali parkta oynar ben magazaya kosarim :))

Selam kizlar nasilsiniz, herkeste bir pazar telasi var muhtemelen, keyifli geciyordur gununuz umarim.
Ben cocuklari doyurdum, esimi bekliyorum uyansin kahvalti edelim diye :)
Ben uyandıktan 1 saat sonra falan eşimi de uyandırıyorum. Canım sıkılıyor diye minik canavarla gidip üstüne atlıyoruz

Ben uyandıktan 1 saat sonra falan eşimi de uyandırıyorum. Canım sıkılıyor diye minik canavarla gidip üstüne atlıyoruz
Biz cocuklarla hergun 6.30da kalkariz, esim simdi uyandi saat 8.50 burada.
Haftaicide biz 6.30da kalkariz, 8.15te Akini okula goturmek icin ben evden cikarken o uyanir.
Benim esim evde lord gibi yasar ayiptir soylemesi , dunya ona guzel :))

Haftaicide biz 6.30da kalkariz, 8.15te Akini okula goturmek icin ben evden cikarken o uyanir.
Biz dönüşümlü uyanıyoruz Zeynep (minik canavar) için bazen gece taş kağıt makas oynuyoruz. Kim yenilirse Zeynep’le o uyanıyor

Al bendende okadar ozgecim bu erkekler hepmi ayni ben hic gormedim cocuklarla ben ilgileneyimde aman bizim hatun uyusun dedigini yok yani cagir anneni baksin cocuklara uyu sende diyor bende onu yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…