- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
Kuzum ben geçen poğaça yedim bir gün +600 gr aldım. Sen iki güne dağıtmışsın sadece. Şeker ve karbonhidrat bir arada çok olmuş. Daha dikkatli olmalısın.Ama onların hepsini bi günde yemedimmm
Canim tabiki spor sayiliyor,. ev islerinin 1 dakikasi 2 puan :)Merhaba arkadaşlar sabahtan beri spor mu sayılır bilmem sürekli ev işi peşindeyim bacağım agriyy
Harika haber sagol canim soyledigin icin , bayiliyorum victoria secretin kumaslarina :)
İyi hatırlattın spor bralarda 2 tanesi 35$Harika haber sagol canim soyledigin icin , bayiliyorum victoria secretin kumaslarina :)
Hele spor bralari oyle rahat ki baska marka kullanmam spor icin.
Bugun firsat bulup gidebilir miyim acaba, dur bakalim :)
Gazoz olmasa cok duper bir menuymus ama 3 saat yuzme gazozu yakmistir coktan canim :)Dünkü menüm
Dün sabah : klasik kahvaltı
Akşam 15:00
4 Tavuk ızgara (mangal )
Salata
Gazoz :
Spor 3 saat yüzme ( hiç çıkmak istemedim) yemek yiyecez dediler çıktım.
20 dk yuruyus
Rüzgara kapıldım şimdi hertarafim tutuldum çok ağrıyor
Su: eve varınca 1 lt içtim
Nasil oldun simdi canim?Merhabalar. Yolculugun etkisiyle yogun bir mide yanmasi sikayetim var.
Tamam canim yuruyus en guzel egzersiz :)Sagol canm onumuzdeki hafta yuruyusle. Baslarim ins.yediklerime dahada dikkat ederim
Tamam canim ben sana guveniyorum, sen firsat buldukca gir ve cuma bildirimini aksatma lutfen..Benim telefonumla ilgili skintilar var surekli sarji bitiyo sabit telefona dondu artik sarj almiyo bende buraya telden baglaniyorum onunla ilgili skntimi cozunce daha cok ugriycam takima o da 1 haftayi bulur asagi yukari
Esim hani nerede sporlar?Afiyet olsun kaptişimmm menun cok guzel eksi olsun ınsallah
Canım biraz bosladım yaaa toparlanmam lazım
Kolay gelsin canim, ders calismanda da basarilar diliyorum.Kızlar günaydınnnnasıl geçecek pazarınız ? Benim tamamen ev işiyle. Eşim işte bugün temizlik yemek çamaşır düzen günü ilan ettim bugün . Yarın ders çalışmaya da başlıyorum artık
Oyy pizza mi bu , pazar gunu icin epey cok olmus bu pizza canim..
Guzel bir gun olmus canim ama kahvaltida receli cok kacirma, 1 tatli kasigindan fazla yeme mesela olcu olarak.31 Ağustos menüm
Sabah
2 dilim reçelli ekmek
1 kk peynir
Ara
Haşlama mısır
Akşam
Et sote
4 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Spor
4 saat temizlik yemek : 480 p
Kozmogirl17
Canim 2 gununde cok kacamakli olmus, bak ne guzel gidiyor kilolar, bugunden itibaren karbonhidratin az oldugu menulere don yine kuzum..Kızlaarrr herkese hayırlı pazarlar :)
Benim internetim bitti o yüzden katılım sağlayamadım
Cuma günü tartıldım ama netim olmadığı için yazamamıştım
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 70.2
İki gündür tartılmıyırum
Sporda yapamadım hiç
Ama dikkat ettim yememe
Cuma menüsü
SABAH
Kahvaltıya davetliydik
Bir dilim kumpir
2 tane sarma
Bir tane poğaça
2 bardak çay
ÖĞLE
sade türk kahvesi
Yarım dilim tatlı yarısını eşime verdim
AKŞAM
2 dilim ekmek
3 kaşık saç kavurma
1 bardak ayran
Cumartesi menüsü
SABAH
krep iki tane
Peynir
Çay
ÖĞLE
3 4 tane isveç köfte
bir iki çatal patates
Salata
AKŞAM
Ton balıklı salata
1 Çay bardağı şalgam
Akşam ÇAY faslında hiç iyi olamdı
Çay
İrmik helvası
Bu sabah
Kepek wkmeğine tost
Domates salatalık
Peynir
1 tane zeytin
Kete
Tamam canim iyi olmana sevindim..Dün hafta sonu yoğunluğu vardı balım. Çarşı, mangal ve akşam gezmesi ile dopdolu gün oldu dün. Fırsat bulamadım o yüzden:)
Guzel bir gun olmus :)31 Ağustos Cumartesi menüm
11:00
Sade kahve
12:45
1 haşlanmış yumurta
13 zeytin
Domates
Akşam 18:00
Kuşbaşı et mangal
Közlenmiş domates ve biber
Su
3 litre
Spor
2 saat yürüyüş 120 puan
1 saat temizlik 60 puan
3 saat yemek hazırlığı 180 puan
Toplam: 360 puan
@MigiMadid
Yawrukush
Ellerine saglik, guzel bir yorgunluk kahvesini haketmissin :)Merhaba arkadaşlar. Ben bugün bittim..
Cam sil çamaşır topla ev şupur yine çamaşır as katla yemek yap ne çok çalıştım ben çok yoruldum ya
Ben cok memnunum canim, spor salonunda hep onlari kullaniyorum, hatta evde bile, normal bralardan daha rahat.İyi hatırlattın spor bralarda 2 tanesi 35$
Emin olamamıştım ben iyi mi diye ama sen güzel diyorsan bugün alayım
Ben uyandıktan 1 saat sonra falan eşimi de uyandırıyorum. Canım sıkılıyor diyeSelam kizlar nasilsiniz, herkeste bir pazar telasi var muhtemelen, keyifli geciyordur gununuz umarim.
Ben cocuklari doyurdum, esimi bekliyorum uyansin kahvalti edelim diye :)
Biz cocuklarla hergun 6.30da kalkariz, esim simdi uyandi saat 8.50 burada.Ben uyandıktan 1 saat sonra falan eşimi de uyandırıyorum. Canım sıkılıyor diyeminik canavarla gidip üstüne atlıyoruz
Biz dönüşümlü uyanıyoruz Zeynep (minik canavar) içinBiz cocuklarla hergun 6.30da kalkariz, esim simdi uyandi saat 8.50 burada.
Haftaicide biz 6.30da kalkariz, 8.15te Akini okula goturmek icin ben evden cikarken o uyanir.
Benim esim evde lord gibi yasar ayiptir soylemesi , dunya ona guzel :))
Ay bi ton aldım onaYawrukush , Minnakeller carter &oshkosh 'da bakin burda baya indirim vardi . oncelik cocuklarin ,kilo verince kendime alisverise cikarim
Ohhh mis gibi deniz havasıSelam kizlar nasilsiniz ben bugun misafir agirladim ama bu sefer uyaniklik yapip kuru pilav salata yaptimucuz atlattim anlicaginiz sonrada cocuklarimla sahile gidip bi guzel yuruyus yaptim
Evet ya hafifte esiyordu iyi geldiOhhh mis gibi deniz havası
Al bendende okadar ozgecim bu erkekler hepmi ayni ben hic gormedim cocuklarla ben ilgileneyimde aman bizim hatun uyusun dedigini yok yani cagir anneni baksin cocuklara uyu sende diyor bende onu yapamiyorum.Biz cocuklarla hergun 6.30da kalkariz, esim simdi uyandi saat 8.50 burada.
Haftaicide biz 6.30da kalkariz, 8.15te Akini okula goturmek icin ben evden cikarken o uyanir.
Benim esim evde lord gibi yasar ayiptir soylemesi , dunya ona guzel :))
Biz kazancaz bak bak takipte kal bugunku menum de ortaligi yakip kavurcakVuhhuuu sporun dibine vurmuşsunçok iyi. Menü de süper
Lahmacun mu oo canim
Takipteyim şekerim
Biz kazancaz bak bak takipte kal bugunku menum de ortaligi yakip kavurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?