Birazcik bu hafta sıkı tutuyorum canım ipleri kacamaksiz en hafif sekilde bol sporlu bu hafta hedef koymadim ama 2 kilo verme niyetindeyim kismetsebomba gibi geliyosun ozlem
recelli ekmek iki tanesi fazla olmus
pogaca , krep , tatli , irmik helvasi ,kete
super
....
daha ne kadar ericen bacimAy bi ton aldım onasıra ben de
Artık xs giyiyorum o yüzden alışverişin dibine vuracağım
O kadar kazandık yiyemedik bi dondurma deseneagustos 31 menum
sabah 9
1 kase yogurt,2 yk ketentohumu,1 tk ceviz,tarcin
oglen 1
3 dilim karpuz
aksam 5
1 tabak salat ,balik
odul kullanmadim.
3 lt su
spor
mekik:40*2:80
squat:30*2:60
leslie:30*3:90
ipa:150*2:300
yerinde kosma :200*2:400
toplam:930
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch kanki seni haftasonu rahat birakiyorum ,pazartesi show must go on
Biraz daha büyüsünler bu sefer gel beraber kurabiye yapalim'a dönüyor işbenim bebelerden firsatim olmuyo ya deniz hic brakmiyo bazen, onceden kek ,pogaca ,borek herzaman vardi ondan kilo aldik,
Özlemcim bahsetmiştiniz sanki daha önce ama unuttum bu resmini attığın kalori hesaplama şeysinin adı ne kuzum?31 AGUSTOS MENÜM
Eki Görüntüle 2303320 Eki Görüntüle 2303321 Eki Görüntüle 2303322 Eki Görüntüle 2303323
Ton balikli salata tam bumu bilmiyorum ama icinde göbek marul,domates ,sogan,hellim,en ufaklrindan ton balıgı var
Birde aralarda sékersiz turk kahvesi ve 1 tsne sade maden suyum var
2 lt su belki gecmiste olabilir
Spor
Ev işi 4 saat =480 puan
Alusveris 1.5 saat = 180puan
Dans 20 dak. = 60puan
30 dak leslie=90puan
1000 ip = 2000puann
4385 adım=219 puan
Toplam
3029
Fatsecret canim .Sen napiyosun sesin solugun cikmiyor iyice bosladin bizi misafir o bu su derken valla .O kadar kazandık yiyemedik bi dondurma desene
Keten tohumunu ezmek gerekiyormus Özlemcim biliyor muydun? Senin menulerde sıkça var, ben de almıştım ama onları ezip parçalamak (artık havanda mi dövülür bilmiyorum) zor geldiğinden öyle duruyor
Biraz daha büyüsünler bu sefer gel beraber kurabiye yapalim'a dönüyor iştehlikeli
Özlemcim bahsetmiştiniz sanki daha önce ama unuttum bu resmini attığın kalori hesaplama şeysinin adı ne kuzum?
Bir de okudum demin tebrik ederim bugün misafirleri daha az yorulmayla atlatmışsin, işte bu
İyi yapmışsin canım, haftasonu sınavlar da olunca yoğun geçti. Çok yorgunum yanlış hafta seçti benim arkadaşlar gelmek için. Onlarla çok gezdik, gezmedigimiz zaman da bir sürü ev işi çıktı bana. Dinlenemedim. Bugün de başım filan döndü sorma, korkumdan birşeyler yedim bu akşam fazladan. Dün de halsizdim ya inşallah uykusuzluktan filandir.Fatsecret canim .Sen napiyosun sesin solugun cikmiyor iyice bosladin bizi misafir o bu su derken valla .
Cok kiziyosunux napim gelen misafirlere yok size vorek corek diyetteyim 2 cocukluyum hem siz yiyin hem oglum yesin hem aksama kocam yesin dedim doydjlar valla cokta guzel oldu.
kullandigim keten tohumu dovulmus halde aldim canim ,tesekkurler uyari icinO kadar kazandık yiyemedik bi dondurma desene
Keten tohumunu ezmek gerekiyormus Özlemcim biliyor muydun? Senin menulerde sıkça var, ben de almıştım ama onları ezip parçalamak (artık havanda mi dövülür bilmiyorum) zor geldiğinden öyle duruyor
Biraz daha büyüsünler bu sefer gel beraber kurabiye yapalim'a dönüyor iştehlikeli
Özlemcim bahsetmiştiniz sanki daha önce ama unuttum bu resmini attığın kalori hesaplama şeysinin adı ne kuzum?
Bir de okudum demin tebrik ederim bugün misafirleri daha az yorulmayla atlatmışsin, işte bu
Canim ye tabi kendini niye ac birakiyorsun dikkat et azcik yeterince verdin kilo zorlama artik kendini korumaya bak kuzum senİyi yapmışsin canım, haftasonu sınavlar da olunca yoğun geçti. Çok yorgunum yanlış hafta seçti benim arkadaşlar gelmek için. Onlarla çok gezdik, gezmedigimiz zaman da bir sürü ev işi çıktı bana. Dinlenemedim. Bugün de başım filan döndü sorma, korkumdan birşeyler yedim bu akşam fazladan. Dün de halsizdim ya inşallah uykusuzluktan filandir.
Düzene girerim yakında canım.
Tesekkur ederim sagolasin dikkat ediyorum az az gidiyo ama ben bundan once cok cok verip hemen g er i aliyordum simdi daha iyi gidiyor hepinizin sayesindeGazoz olmasa cok duper bir menuymus ama 3 saat yuzme gazozu yakmistir coktan canim :)
Nasil oldun simdi canim?
Tamam canim yuruyus en guzel egzersiz :)
Tamam canim ben sana guveniyorum, sen firsat buldukca gir ve cuma bildirimini aksatma lutfen..
Esim hani nerede sporlar?
Diger esler bizi geciyorlar bak, odulu alamayacagiz :)
Kolay gelsin canim, ders calismanda da basarilar diliyorum.
Oyy pizza mi bu , pazar gunu icin epey cok olmus bu pizza canim..
Guzel bir gun olmus canim ama kahvaltida receli cok kacirma, 1 tatli kasigindan fazla yeme mesela olcu olarak.
Birde yumurta, domates salatalik vs eklesen daha doyurucu olur:)
Canim 2 gununde cok kacamakli olmus, bak ne guzel gidiyor kilolar, bugunden itibaren karbonhidratin az oldugu menulere don yine kuzum..
Tamam canim iyi olmana sevindim..
Guzel bir gun olmus :)
Ellerine saglik, guzel bir yorgunluk kahvesini haketmissin :)
Ben de az önce indirdim baktım, evet demek ki uyumayi da kalori yakmaktan sayıyor. Ama ben kullanmam heralde o kısmı. Bir de kalori olarak az çıktı yediklerim sanki, gerçi daha hepsini yazmadım ama. Merakla bakıyorum öyle. Bir dilim çok tahilli ekmek 65 kalori diyor. Bence daha fazladır kalorisi (çekirdek var mesela epey içinde)Canim ye tabi kendini niye ac birakiyorsun dikkat et azcik yeterince verdin kilo zorlama artik kendini korumaya bak kuzum sen
Evet bende vefendim o programi ama bi uyku dinlenme saati dedi yeri anlamiyorum kac saat uyuyorsak okadar cok kalori yakmisiz gibi gosteriyor anlayamadim durumu cozebilirsen bana da anlat lutfen.
Valla görmemezlikten gelemedim hadi okimiyim dedim gozüm kaydi napmissin sen kuzu kendineBugun disarda yemek zorunda kaldigim icin biraz hos bir menüyazamicam.
Sabah
Gozleme 2 tane icli kofte cay
Aksam
1 bucuk pişi2 kaşık nutella peynir domates 4 zeytin 1 tane mini browni
Ha birde dondurma yedim
Menuyu yazmadim sizde okumadiniz varsayabiliriz bence
Ya benim hosuma gitti en azindan az cok soyluyor aldigib kaloriyi peki sana kac kalori alman gerektigini soylediBen de az önce indirdim baktım, evet demek ki uyumayi da kalori yakmaktan sayıyor. Ama ben kullanmam heralde o kısmı. Bir de kalori olarak az çıktı yediklerim sanki, gerçi daha hepsini yazmadım ama. Merakla bakıyorum öyle. Bir dilim çok tahilli ekmek 65 kalori diyor. Bence daha fazladır kalorisi (çekirdek var mesela epey içinde)
1buçuk yada 2 kilo gitti mi bitecek diyetdaha ne kadar ericen bacim,
Bugun haftalar sonra bir patlama oldu yarin toparlicam geri insallahValla görmemezlikten gelemedim hadi okimiyim dedim gozüm kaydi napmissin sen kuzu kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?