Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bomba gibi geliyosun ozlem

recelli ekmek iki tanesi fazla olmus
pogaca , krep , tatli , irmik helvasi ,kete

super

....
Birazcik bu hafta sıkı tutuyorum canım ipleri kacamaksiz en hafif sekilde bol sporlu bu hafta hedef koymadim ama 2 kilo verme niyetindeyim kismetse

O kadar kazandık yiyemedik bi dondurma desene
Keten tohumunu ezmek gerekiyormus Özlemcim biliyor muydun? Senin menulerde sıkça var, ben de almıştım ama onları ezip parçalamak (artık havanda mi dövülür bilmiyorum) zor geldiğinden öyle duruyor
benim bebelerden firsatim olmuyo ya deniz hic brakmiyo bazen, onceden kek ,pogaca ,borek herzaman vardi ondan kilo aldik ,
Biraz daha büyüsünler bu sefer gel beraber kurabiye yapalim'a dönüyor iş tehlikeli
Özlemcim bahsetmiştiniz sanki daha önce ama unuttum bu resmini attığın kalori hesaplama şeysinin adı ne kuzum?
Bir de okudum demin tebrik ederim bugün misafirleri daha az yorulmayla atlatmışsin, işte bu

Fatsecret canim .Sen napiyosun sesin solugun cikmiyor iyice bosladin bizi misafir o bu su derken valla .
Cok kiziyosunux napim gelen misafirlere yok size vorek corek diyetteyim 2 cocukluyum hem siz yiyin hem oglum yesin hem aksama kocam yesin dedim doydjlar valla cokta guzel oldu.

İyi yapmışsin canım, haftasonu sınavlar da olunca yoğun geçti. Çok yorgunum yanlış hafta seçti benim arkadaşlar gelmek için. Onlarla çok gezdik, gezmedigimiz zaman da bir sürü ev işi çıktı bana. Dinlenemedim. Bugün de başım filan döndü sorma, korkumdan birşeyler yedim bu akşam fazladan. Dün de halsizdim ya inşallah uykusuzluktan filandir.
Düzene girerim yakında canım.

kullandigim keten tohumu dovulmus halde aldim canim ,tesekkurler uyari icin,, robattan gecir istersen keten tohumunu ,wc gitmeye yariyo bende ,amac kazanmakti zaten dondurma bahane

Canim ye tabi kendini niye ac birakiyorsun dikkat et azcik yeterince verdin kilo zorlama artik kendini korumaya bak kuzum sen
Evet bende vefendim o programi ama bi uyku dinlenme saati dedi yeri anlamiyorum kac saat uyuyorsak okadar cok kalori yakmisiz gibi gosteriyor anlayamadim durumu cozebilirsen bana da anlat lutfen.

Tesekkur ederim sagolasin dikkat ediyorum az az gidiyo ama ben bundan once cok cok verip hemen g er i aliyordum simdi daha iyi gidiyor hepinizin sayesinde

Ben de az önce indirdim baktım, evet demek ki uyumayi da kalori yakmaktan sayıyor. Ama ben kullanmam heralde o kısmı. Bir de kalori olarak az çıktı yediklerim sanki, gerçi daha hepsini yazmadım ama. Merakla bakıyorum öyle. Bir dilim çok tahilli ekmek 65 kalori diyor. Bence daha fazladır kalorisi (çekirdek var mesela epey içinde)

Valla görmemezlikten gelemedim hadi okimiyim dedim gozüm kaydi napmissin sen kuzu kendine

Ya benim hosuma gitti en azindan az cok soyluyor aldigib kaloriyi peki sana kac kalori alman gerektigini soyledi

Iyi geceler kızlar bugün başım çatlıyor geçmişe hiç bakamadım herkes ıyidir ınşaallah haftasonunuz güzel geçmiştir umarım listemi bırakıp çıkıyorum öptüm herkesi
Kahvaltı:9.30
1 dilim peynir dün erkek arkadaşıma etli sote gibi bisey yapmıştım onun üzerine yumurta kırıp yedim menemen gibi oldu yani közlenmiş patlıcan 2 çatal 1 küçük kutu süt
Oglen: 16.15
Et Yahni pilav 5 kaşık kadardı tavuk suyu çorba bu yemek ve çorbanın yarısını anca yedim
Ara öğün: 1 kefirix
Aksam: 19.30
1 kase kuru yemiş kuck kasede 2 avuç kadar 1 tane nektarin yeşil kuck olanları var ya
2 litre su
Bugün sabah açılış akşam kapanış olduğum için iş yerinde spor yapacak zamanım olmadı ben adımlarımı yazayım
8.892 adım var bunu 9 binden sayarız bence :)
9000= 450
Yarın tam gaz devam ben regl olamadım hala bu yüzden tartıda yüksek çıkıyorum olsam da bir kurtulsam:) öptüm çok cok

1EYLÜL MENÜM

SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
Yürüyüş 3 saat = 540 puan
Yemek pisirmek 2 saat =240 puan
Hayali ip 500 tane = 1000 puan
3500 adım =175 puan (cocuklarin pesinde kosarken teli yanimda tasiyamadigim icin biraz dusuk oldu adimlarim)
TOPLAM = 2315

Bu resmide sizin icin yürüyüs yaparken cektim ama atmaya firsat vermedi cocuklarim kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…