Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben puanlara takıldım. Nasıl oluyor? Temizlik yürüyüş ve yemek puanlamaları yanlış oldu sanırım.

31 Ağustos menüm

Sabah
2 dilim reçelli ekmek
1 kk peynir

Ara
Haşlama mısır

Akşam
Et sote
4 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

Spor
4 saat temizlik yemek : 480 p

Kozmogirl17
Canım menün fena değil de reçel hem meyve şekeri hem şeker fazla oluyor dikkat etmek lazım
Canım Cuma ödül günü de Cumartesi biraz daha dikkat etseydin güzel olurmuş ipin ucu kaçmış biraz.. sabah da kete yemişsin bayağı yağlı ve unlu bol su içip spor yap ki kalmasın vücudunda onlar

disarda salata felan satiyolar ,diyete uygun yemek cok

selam kızlar naslısınız? umarım hekes iyidir geçmiş yine yapamıyorum ben..

yarın temizlik var kadın çağırdım. aslında her şey ütüyle başladı.. ütü yapmak için yatak odasına gittim bi şey gördüm onu kızımın odasına götürdüm baktım oyuncakları çok dağılmış onları toplayayım derken oyuncak kutularını boşaltıp yıkadım, düzenledim kitaplarını toparladım küçülen oyuncakları ayırdım. oyuncak kutusuna giren çöpleri attım sonra oğlumun odasına girdim onunda biriktirdiği çöpleri attım çalışma masasını boşalttım.. derken ütüye başladım.. saat 11den 18 e kadar sadece yarım saat yemek ve 10 dk kahve için oturdum neyse sonuç olarak kadın geldiğinde temizlemek için yerleri görebiliyor olacak

birkaç gün sonra oğlumun doğum gününü kutlamayı düşünüyoruz tabi hava durumuna da bağlı biraz. kızımın da okulu yarın başlıyor yine yoğun günler ufukta beni bekliyor..

Çok güzel çıkmışsın ablacım yakından fotoğrafını ilk defa görüyorum:)

menüm
sabah
1 krep
labne
3 zeytin
domates salatalık
1 dlm ekmek
1 yk tahin pekmez

öğlen
çorba
1/2 tbk etli kuru fasülye
yoğurt

ara
2 kare bitten
az sütlü kahve

akşam
ali nazik (dışardan)
az bulgur pilavı
yarım bdk ayran

spor
7 saat ev işi =840 puan

Ben de başta senin gibi yiyordum şimdi çok gelmeye başladı krep varken tahin pekmez yemesen daha iyi olırmış

Ooo kolay gelsin yoğunluk başlamış okul başlamadan

Ya benim hosuma gitti en azindan az cok soyluyor aldigib kaloriyi peki sana kac kalori alman gerektigini soyledi
Ben de onu tam anlayamadım ama sanırım 1600 normal, 1100 de kilo vermek için
Çok tatlısın Özlemcim
Maşallah bu güzelliğe
Yalnız seninkiler biraz büyüse kimbilir ne güzel yürüyüşler yaparsın ilerde bu sahilde, çok şanslısın

Dibine vurmuşsun yürüyüş var mıydı ne azından ? Yarından itibaren toparla benim önümü açma lütfen canımm yeni yeni az yemeye alıştım sana güveniyorum

NE kadar tatlısın abla maşallah

canım menü iyi olunca iner hemen şişkinliğin sıkıntı yapma bekleyince gelmiyor zaten

Bugunku menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle yaptıgım pizza
Menemen zeytın peynir

Oglen
Yaprak sarma 10 tane falan
Üzüm

Ara kuru kayısı
1 tane zuber

Aksam
Tombık doner yedım dısardaydık yerken aklıma gelmıyor yedikten sonra xpk pısman oldum

2 lt su
1 saat yürüyus_ puanı nasıl hesaplayacagımı bilemedim
1 saat ev işi 120 puan
20 dk plates 60 puan
Yawrukush

yahu bu menüyle bu sporu yapsam düşüp bayılırım maşallah şapka çıkarıyorum
ooo kaptiş kaptanlığını yapıp spor öncüsü olmuşsun
gazoz hariç efsane, şu ara kutulu gıdalara taktım ben de ya yememek için direniyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…