Arada bir bunyeyi sasirtmak iyi oluyor canim aliskanlik haline gelmedikce odulunu kullanmadiysan belki odul gunu sayar kaptisimiz ordan yirtarsin yoksa feci cezalar gelcekmis bu hafttaBugun haftalar sonra bir patlama oldu yarin toparlicam geri insallah
Ben puanlara takıldım. Nasıl oluyor? Temizlik yürüyüş ve yemek puanlamaları yanlış oldu sanırım.1EYLÜL MENÜM
Eki Görüntüle 2303502 Eki Görüntüle 2303503 Eki Görüntüle 2303505
SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
Yürüyüş 3 saat = 540 puan
Yemek pisirmek 2 saat =240 puan
Hayali ip 500 tane = 1000 puan
3500 adım =175 puan (cocuklarin pesinde kosarken teli yanimda tasiyamadigim icin biraz dusuk oldu adimlarim)
TOPLAM = 2315
Eki Görüntüle 2303511
Bu resmide sizin icin yürüyüs yaparken cektim ama atmaya firsat vermedi cocuklarim kizlar.
Canım menün fena değil de reçel hem meyve şekeri hem şeker fazla oluyor dikkat etmek lazım31 Ağustos menüm
Sabah
2 dilim reçelli ekmek
1 kk peynir
Ara
Haşlama mısır
Akşam
Et sote
4 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Spor
4 saat temizlik yemek : 480 p
Kozmogirl17
Canım Cuma ödül günü de Cumartesi biraz daha dikkat etseydin güzel olurmuş ipin ucu kaçmış biraz.. sabah da kete yemişsin bayağı yağlı ve unlu bol su içip spor yap ki kalmasın vücudunda onlarKızlaarrr herkese hayırlı pazarlar :)
Benim internetim bitti o yüzden katılım sağlayamadım
Cuma günü tartıldım ama netim olmadığı için yazamamıştım
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 70.2
İki gündür tartılmıyırum
Sporda yapamadım hiç
Ama dikkat ettim yememe
Cuma menüsü
SABAH
Kahvaltıya davetliydik
Bir dilim kumpir
2 tane sarma
Bir tane poğaça
2 bardak çay
ÖĞLE
sade türk kahvesi
Yarım dilim tatlı yarısını eşime verdim
AKŞAM
2 dilim ekmek
3 kaşık saç kavurma
1 bardak ayran
Cumartesi menüsü
SABAH
krep iki tane
Peynir
Çay
ÖĞLE
3 4 tane isveç köfte
bir iki çatal patates
Salata
AKŞAM
Ton balıklı salata
1 Çay bardağı şalgam
Akşam ÇAY faslında hiç iyi olamdı
Çay
İrmik helvası
Bu sabah
Kepek wkmeğine tost
Domates salatalık
Peynir
1 tane zeytin
Kete
disarda salata felan satiyolar ,diyete uygun yemek cokBugun disarda yemek zorunda kaldigim icin biraz hos bir menüyazamicam.
Sabah
Gozleme 2 tane icli kofte cay
Aksam
1 bucuk pişi2 kaşık nutella peynir domates 4 zeytin 1 tane mini browni
Ha birde dondurma yedim
Menuyu yazmadim sizde okumadiniz varsayabiliriz bence
Çok güzel çıkmışsın ablacım yakından fotoğrafını ilk defa görüyorum:)1EYLÜL MENÜM
SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
3500 adım =175 puan (cocuklarin pesinde kosarken teli yanimda tasiyamadigim icin biraz dusuk oldu adimlarim)
TOPLAM = 2315
Eki Görüntüle 2303511
Bu resmide sizin icin yürüyüs yaparken cektim ama atmaya firsat vermedi cocuklarim kizlar.
Ay yok lahmacun ne arar pazardaLahmacun mu oo canim
Ben de başta senin gibi yiyordum şimdi çok gelmeye başladı krep varken tahin pekmez yemesen daha iyi olırmışmenüm
sabah
1 krep
labne
3 zeytin
domates salatalık
1 dlm ekmek
1 yk tahin pekmez
öğlen
çorba
1/2 tbk etli kuru fasülye
yoğurt
ara
2 kare bitten
az sütlü kahve
akşam
ali nazik (dışardan)
az bulgur pilavı
yarım bdk ayran
spor
7 saat ev işi =420 puan
Canımm menün bayağı iyi1 Eylül Pazar menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Kuşbaşı et
Salata
Akşam 18:30
1 porsiyon bulgur pilavı
Salata
Spor
2 saat temizlik 120 puan
Su
2 litre
@MigiMadid
Yawrukush
Ooo kolay gelsin yoğunluk başlamış okul başlamadanselam kızlar naslısınız? umarım hekes iyidir geçmiş yine yapamıyorum ben..
yarın temizlik var kadın çağırdım. aslında her şey ütüyle başladı.. ütü yapmak için yatak odasına gittim bi şey gördüm onu kızımın odasına götürdüm baktım oyuncakları çok dağılmış onları toplayayım derken oyuncak kutularını boşaltıp yıkadım, düzenledim kitaplarını toparladım küçülen oyuncakları ayırdım. oyuncak kutusuna giren çöpleri attımsonra oğlumun odasına girdim onunda biriktirdiği çöpleri attım çalışma masasını boşalttım.. derken ütüye başladım.. saat 11den 18 e kadar sadece yarım saat yemek ve 10 dk kahve için oturdum neyse sonuç olarak kadın geldiğinde temizlemek için yerleri görebiliyor olacak
birkaç gün sonra oğlumun doğum gününü kutlamayı düşünüyoruz tabi hava durumuna da bağlı biraz. kızımın da okulu yarın başlıyoryine yoğun günler ufukta beni bekliyor..
Ben de onu tam anlayamadım ama sanırım 1600 normal, 1100 de kilo vermek içinYa benim hosuma gitti en azindan az cok soyluyor aldigib kaloriyi peki sana kac kalori alman gerektigini soyledi
Çok tatlısın Özlemcim1EYLÜL MENÜM
SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
TOPLAM = 2315
Eki Görüntüle 2303511
Dibine vurmuşsunBugun disarda yemek zorunda kaldigim icin biraz hos bir menüyazamicam.
Sabah
Gozleme 2 tane icli kofte cay
Aksam
1 bucuk pişi2 kaşık nutella peynir domates 4 zeytin 1 tane mini browni
Ha birde dondurma yedim
Menuyu yazmadim sizde okumadiniz varsayabiliriz bence
NE kadar tatlısın abla maşallah1EYLÜL MENÜM
SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
TOPLAM = 2315
Eki Görüntüle 2303511
canım menü iyi olunca iner hemen şişkinliğin sıkıntı yapma bekleyince gelmiyor zatenIyi geceler kızlar bugün başım çatlıyor geçmişe hiç bakamadım herkes ıyidir ınşaallah haftasonunuz güzel geçmiştir umarım listemi bırakıp çıkıyorum öptüm herkesi
Kahvaltı:9.30
1 dilim peynir dün erkek arkadaşıma etli sote gibi bisey yapmıştım onun üzerine yumurta kırıp yedim menemen gibi oldu yani közlenmiş patlıcan 2 çatal 1 küçük kutu süt
Oglen: 16.15
Et Yahni pilav 5 kaşık kadardı tavuk suyu çorba bu yemek ve çorbanın yarısını anca yedim
Ara öğün: 1 kefirix
Aksam: 19.30
1 kase kuru yemiş kuck kasede 2 avuç kadar 1 tane nektarin yeşil kuck olanları var ya
2 litre su
Bugün sabah açılış akşam kapanış olduğum için iş yerinde spor yapacak zamanım olmadı ben adımlarımı yazayım
8.892 adım var bunu 9 binden sayarız bence :)
9000= 450
Yarın tam gaz devam ben regl olamadım halabu yüzden tartıda yüksek çıkıyorum olsam da bir kurtulsam:) öptüm çok cok
Ooo kolay gelsin yoğunluk başlamış okul başlamadan ☺
yahu bu menüyle bu sporu yapsam düşüp bayılırım maşallah şapka çıkarıyorumagustos 31 menum
sabah 9
1 kase yogurt,2 yk ketentohumu,1 tk ceviz,tarcin
oglen 1
3 dilim karpuz
aksam 5
1 tabak salat ,balik
odul kullanmadim.
3 lt su
spor
mekik:40*2:80
squat:30*2:60
leslie:30*3:90
ipa:150*2:300
yerinde kosma :200*2:400
toplam:930
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch kanki seni haftasonu rahat birakiyorum ,pazartesi show must go on
ooo kaptiş kaptanlığını yapıp spor öncüsü olmuşsunCUMARTESI EGZERSIZLERIM
*Ev isi : 1 saat (120 puan)
*500 ziplama (1000 puan)
*Aksam 4.30- 6.30 arasinda parkta adimlama (360 puan)
*Aras gulsun diye, uyku oncesi Akinla, 10 dakika gummy bear esliginde dans (30 puan)
TOPLAM: 1510 PUAN
Kozmogirl17
*Bugun yemek hazirlama, cocuklari oyalama, Arasla ilgilenme derken istedigim gibi olmadi sporlar yarin ziplama ve jjye yuklenecegim, sabahta spor salonuna gidecegiz, hadi bakalim
gazoz hariç efsane, şu ara kutulu gıdalara taktım ben de ya yememek için direniyorum resmenDünkü menüm
Dün sabah : klasik kahvaltı
Akşam 15:00
4 Tavuk ızgara (mangal )
Salata
Gazoz :
Spor 3 saat yüzme ( hiç çıkmak istemedim) yemek yiyecez dediler çıktım.
20 dk yuruyus
Su: eve varınca 1 lt içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?