Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada 31 ağustos menü paylaşamadım dün uyuyakalmışım sonra da uyanıp bi iş peşine düştüm :
sabah: kaşarlı omlet
peynir,
domates
salatalık
eşim zorla çeyrek dilim ekmeğin üzerine reçel bal yapıp verdi önceki gün konuştuklarımızdan dolayı kırıldığımı anladı galiba
çay

ara: iki kayısı, ada çayı, yeşil çay, normal çay, 1 ceviz

akşam: bir tabak mercimek haşlayıp kavurdum (yeşil), bol salat, bir dilim tahıllı ekmek
ev işi + yürüyüş: 490 p

Yawrukush stitch Kozmogirl17

bir eylül menü:
sabah: o gördüğünüz lahmacun da pizza da olmayan krep- omlet arası yumurta
yeşillik çay
ara: 1 b kefir, 1 muz,1 kayısı (kuru), 5-6 kavulmamış fındık
ara: 1 fincan yeşil çay, şu unonun atıştırmalık pakette olanlarından var ya siyah çok tahıllı yazan ondan beş tane
akşam: bir kaseden az yarmalı yoğurt çorba, bir kase yeşil mercimek, salata, bir dilim ekmek
ekmeği yemesem de olurdu ama akşam geç yatıyorum acıkıp mutfak faresi olmak istemedim

spor bugün tamamen ev işi temizlik yaptım kollarım tutmuyor resmen daha ütü var kızlar 480 p, 2den az su.

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Arada bir bunyeyi sasirtmak iyi oluyor canim aliskanlik haline gelmedikce odulunu kullanmadiysan belki odul gunu sayar kaptisimiz ordan yirtarsin yoksa feci cezalar gelcekmis bu haftta
Ben basladigimdan beri cok az yiyorum aslinda bence birseygerekti cidden umarim kaptiste oyle dusunur

Ahhahahahaha yaşasın magnum

Halloldu mu işler kuzum
Sağ ol canım benim, inşallah veriler bakalım neymiş bu proluk

sabah menemeni yedin neden pizzayida yedin neden neden , doner deyemis bide ekmeksiz olsaydi bari. kaptan acimaz cezalari yazar

Iyı geceler canlar haftasonu yoğunluktan gelemedim. Cumartesi domates suyu yapmakla geçti üç kez pazara git gel eve ın çık bütün kaslarım ağrıyor
Cumartesi menüm
Kahvaltı 11 de biraz patates kızartması domates salatalık zeytin peynir çay yarım dilim ekmek

15 avuç içi kadar otlu gözleme

20 de ciğer et karışık sote yoğurt bir dilim ekmek

Su 2 lt
Spor 8000 adım 400 puan
8 saat domates suyu yapmak dolma biber oy diz ev işi sayılır. 960 puan
Toplam 1360 puan Kozmogirl17
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…