- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Kilom 82.3 çıkıyor onu görünce moralim bozuluyor napim canım yaaacanım menü iyi olunca iner hemen şişkinliğin sıkıntı yapma bekleyince gelmiyor zaten
Ben basladigimdan beri cok az yiyorum aslinda bence birseygerekti ciddenArada bir bunyeyi sasirtmak iyi oluyor canim aliskanlik haline gelmedikce odulunu kullanmadiysan belki odul gunu sayar kaptisimiz ordan yirtarsin yoksa feci cezalar gelcekmis bu haftta
Kuzum bensinav 2 oturum arada nereyi bulduysam ordayedim mecbur ondandisarda salata felan satiyolar ,diyete uygun yemek cok
Ben basladigimdan beri bi bugun boyle oldu ama yurudum evet hemde bol rampaliDibine vurmuşsunyürüyüş var mıydı ne azından ? Yarından itibaren toparla benim önümü açma lütfen canımm yeni yeni az yemeye alıştım sana güveniyorum
Ahhahahahaha yaşasın magnum
Halloldu mu işler kuzum
Sağ ol canım benim, inşallah veriler bakalım neymiş bu prolukSelam kizlar evde degildim giremedim com nasıl gecti cumartesiniz
Yawrukush kaptisim uyu tabi dinlen biraz bende simdi uyutuyorum cocuklari kucuk cok huysuz uyursa uyucam bende ins sabah kalktigimdan beri yeni oturdum oda cocuklari uyutuyorum valla
@Derya_the_queen kuzum bu ara dizim biraz rahatladi gibi kasinihorum iste
stitch sagol kuzum yanik kotu allah kimseye yasatmasin yasaya yasaya ogreniyoruz iste herseyi .Sen naptin bu arada bittimi odevler sonunda.
Ankee kız gamze ben pro degilim dort gozum yok napiyon geliyonmu gidiyonmu goremiyom ses ver bana naptin bugun spor u menuyu sorumluluklarin var bana karsi unutma sakın beraber ciktik bu yola
@pembecanavar canim esim nasilsin neler yaptin bugun dondurmayi alicaz insallah sana yakisir bi es oldum valla bende bugun
besive kuzum elin nasil oldu daha iyimisin
F Falanfilannnn tayininin ciktigi yeremi gidiceksin gazirliklar onun icin mi
gogo2405 ablacim nasil islerini yoluna koyabildin mi biraz insallah rahatlamissindir.
@tomrs canim basil toparlanabildinmi biraz basliyormusun yarin bizimle istersen seni de es listesine ekliyebilorim biraz daha insan motive gidiyor
@Harpy nasil gunluk hayata alisabildinmi tatlim tatilden sonra zor geliyor insana
cinecin gizemim yazdim mi sana hatirlamiyorum mezuniyetin tekrardn hayirli olsun insallah prolukla taclandirirlar senide cok ozellikleri varmis kullanan kankiler ole diyor
@ayeyldz canim senin tartin mi yok kuzum alicaktin sanki biran once edinmelisin tartjyi en son kilon kacti bu arada 2 haftada degil 2 gunde o kilolari veren arkadaslar var burda yeter ki iste
@Akrrep sen nasil oldun yoksun bu aralar canim eşini yanliz birakma cok
@MigiMadid ohhh neguzel eglenmissiniz valla odulunu kullanmissindir bugun heralde piknikte
@cool_lime uzun mu kalicak canım kv ler.
@Metem nasil gidiyor canim insallah guzeo vakit gecirmissindir fazla kacamak yapmadan tabi aman dikkat diyim.
Kızlar yarın istanbulda son günüm, gece yolcuyum
Çok sağ ol, evet kuzu almanyadagüzel yolculuklar dilerim canım
almanyada mı yaşıyordun?
iyi yolculuklar...Kızlar yarın istanbulda son günüm, gece yolcuyum
sabah menemeni yedin neden pizzayida yedin neden nedenBugunku menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle yaptıgım pizza
Menemen zeytın peynir
Oglen
Yaprak sarma 10 tane falan
Üzüm
Ara kuru kayısı
1 tane zuber
Aksam
Tombık doner yedım dısardaydıkyerken aklıma gelmıyor yedikten sonra xpk pısman oldum
2 lt su
1 saat yürüyus_ puanı nasıl hesaplayacagımı bilemedim
1 saat ev işi 120 puan
20 dk plates 60 puan
Yawrukush
1 Eylül Pazar menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Kuşbaşı et
Salata
Akşam 18:30
1 porsiyon bulgur pilavı
Salata
Spor
2 saat temizlik 120 puan
Su
2 litre
@MigiMadid
Yawrukush
bomba gibi gelirsin senMerhaba kizlar. Annem ve kayınvalidem gittiler bugun guzel bi hafta sonu oldu. Bayaga yedim diyebilirimyarin tartimiz var bakalim kac cikicam yarin yeni liste ve sporlarimla buradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?