Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seker hepimizin zayif noktsi canim ben seker istegimi hurma yiyerek bastiriyorum.
Acayip sekerli bir meyve, oyle kesiyor ki tatli ihtiyacini.
boyutuna gore 1 adeti 50-70 kalori arasinda.
şekersiz 21 gün diyeti tekrar başlamayı düşünüyorum.
bunu denemişiliğimvar
instada birisi var
203 gündür şekersiz deniyor
bu süreçte 35 kg verdi.
spor yok.
şeker un tuz ekmek yemedi.
bide doğal besleniyor.
biz niye yapamiyoruz.

Çok güzel çıkmışsın ablacım yakından fotoğrafını ilk defa görüyorum:)
Sagol kuzum benim
Ay yok lahmacun ne arar pazarda birkaç sucuk atın yumurtaya süt koydum krep ibi oluyor
Ozamn sorun yok kuzum guzel gorunuyor afiyet olsun.
Valla dun benim 800 falandi kalorim 2000 verdi ama hic okadar yenedim daha.

Ya simdide yuruyorum tabi ama tek tempolu kulakliklarimi takıp yol boyu yurumek gibisi varmı
NE kadar tatlısın abla maşallah

tombik olmamas be kuzum hemde aksm aksm biraz daha dikkat etmelisin menune canim birde sporlqr icin benide etiketlersen kacirmamis olurum canim bazen gozumden kacabiliyor yoksa.
Canim ev isininde puani var hesaplayabilirsin, menunu begendim
canım valla çok gezdim çook yoruldum çok yüzdüm ama yedim de ama o kadar gezdik ki sabah aç akşam çok yedim yaa Kozmogirl17
Bugunden itibaren dikkat etmelisin canim ben suan kendimi incecik hissediyorum belki incecik degilim ama psikoloji olarak cok iyiyim acim ama.tavsiye ederim tartilcam birazdanda.
Sağ ol canım benim, inşallah veriler bakalım neymiş bu proluk

Kızlar yarın istanbulda son günüm, gece yolcuyum
Iyi yolculuklar canim
Menun guzel olmus balim bugun eksi geliyormu.
Patstes gozleme ablam napmissin sen
Cumartesiye hore daha iyi ama dondurmaya ceza gelir özgemden.
Aksam yememissin kuzum ama menun guzel bende dun ayni saatte yedim bidaha yemedim suan coooook acta degilim 3 4 gundur bunyem alisti ac ggezmeye bakim kac kilo gelcez.
menuye artik yorum yapmiyom,senle esin Kozmogirl17 bomba gibi gidiyonuz yetisemiyecez hiziniza :)
Bu haffta birinci belli ikincileri gorelim tatlım.cok mutevazi oldum dimi

Tekrardan gecmis olsun tatlim ozaman aman dikkat diyim

Biz dönüşümlü uyanıyoruz Zeynep (minik canavar) için bazen gece taş kağıt makas oynuyoruz. Kim yenilirse Zeynep’le o uyanıyor
Masallah diyim canim, 2 oglumda da esim 1 gece kalkmamistir.
Hatta ogularim bebekken uzun sure oda degistirmistim esimin uykusu bolunmesin diye..

Kizlar selam gün boyu sınavdaydım çalışmış gibi girdim birde ve haşat gibiyim mesajları insallah bugun okuyacagim kendime gelebilirsem
Ne sinaviydi canim, nasil gecti?

Yawrukush ,@pembecanavar carter &oshkosh 'da bakin burda baya indirim vardi . oncelik cocuklarin ,kilo verince kendime alisverise cikarim
Canim ben kuzulara her seyi gapten aliyorum cok sagol haber verdigin icin.
Direk online siparis ediyorum eve geliyor.

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun misafir agirladim ama bu sefer uyaniklik yapip kuru pilav salata yaptim ucuz atlattim anlicaginiz sonrada cocuklarimla sahile gidip bi guzel yuruyus yaptim
Cok guzel yapmissin canim :)

Al bendende okadar ozgecim bu erkekler hepmi ayni ben hic gormedim cocuklarla ben ilgileneyimde aman bizim hatun uyusun dedigini yok yani cagir anneni baksin cocuklara uyu sende diyor bende onu yapamiyorum.
Yilda 1 kez kendim agzima isterim derim ki dogum gunumde bu sabah cocuklar uyaninca sen ilgilen yilda 1 kez sadece ben uyuyayim.
Onda da alisik olmadigimdan 1 kez bile uyku tutmadi

Yawrukush özgecim naber? Vikings'e ara verip başladım the sinner'a, karnıma yumruk yemiş gibi izliyorum
İlk sezon 7. bölümdeyim, sen nerdesin
Harika :) ben sinner'in 2 sezonunu da bitirdim:)
Yenisi ciksin diye bekliyorm canim..
Begendin mi?

Sende dikkat et kendine kuzum aman diyeyim..
Bugun nasilsin?

Tesekkur ederim sagolasin dikkat ediyorum az az gidiyo ama ben bundan once cok cok verip hemen g er i aliyordum simdi daha iyi gidiyor hepinizin sayesinde
Eksik olma canim, boyle azar azar giden kilolar daha kalici oluyor, dogru yoldasin :)

Oy oy oy Tubis yuruyusle telafi et bugun

Canim menun sporun guzel ama hala menulerin biraz fazla geliyor bana.
Regli olsan rahatlarsin..
Elin nasil oldu canisi?

Cok guzelsin ozlemcim masallah sana.
Bu hafta 1. olacaksiniz heralde kafaya koydunuz :)

haftanin birinicisi nasıl oluyor..birinciler nabiyor. ben baktim da anlamadim

Tamam kozmocum etiketlerim bundan sonra daha cok dıkkat edecegım ıns

Yapariz neden yapamayalim ama bana sorarsan bu kadar sert, keskin bir diyete gerek yok.
Hayatina kolaylikla adapte edebilecegin bir diyet uygula.
Mesela canin tatli isteyince 1 hurma, 2 kare bitterle nefsini korelt, diyetine devam et :)

haftanin birinicisi nasıl oluyor..birinciler nabiyor. ben baktim da anlamadim
Canim eslestik ya takimimizin icine, esler gunluk egzersiz puanlarini yaziyor, Kozmogirl17 kaptanda onlari haftalik olarak topluyor ve hangi es grubu 1. acikliyor cuma gunu.Birinciler diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazaniyorlar:)

Ben hutma yerken durduramiyorum malesef kendimi bi tabagi rahat yerim.
medjool hurmasi aliyorum ben en buyuk olanlarindan, sirf tatli istegimi bastirsin diye, hergun aci kahvemin yaninda 1 tane yiyorum kuzum.
Regli oncesi bazen 2 tane yiyorum ama fazlasini nasil yiyorsunuz ya acayip tatli..

Hasta olmak da luks ana babaya..
Hatta ozellikle annelere, herkesin sagligi yerinde olsun, hastalik cok zor kuzum...
Evet aynen oyle ben bikere cok hasta oldum annemle babam geldi cocuklara bakmaya ama ayakta durmaya mecalim yoktu neyse gittim girdim yataga uyuyim dedim buyuk korayim dururmu geliyo gidiyo bana bakiyor aciyor yorgani yanima giriyo 5 dk yatiyo sikiliyo kalkiyor 2 saatte 10 dakika uyutmadi ya beni inatla cikmadim bende yataktan ama

medjool hurmasi aliyorum ben en buyuk olanlarindan, sirf tatli istegimi bastirsin diye, hergun aci kahvemin yaninda 1 tane yiyorum kuzum.
Regli oncesi bazen 2 tane yiyorum ama fazlasini nasil yiyorsunuz ya acayip tatli..
Valla ozellikle ramazanda bi tabak bitiririm

Canim mis gibi oluyor evin ne guzel.
Kuzunun dogum gunu ne zaman?
Okullarda basliyor , okul acilinca kosturma daha cok oluyor:)

1 Eylül Pazar menüm

Sabah 11:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Kuşbaşı et
Salata

Akşam 18:30
1 porsiyon bulgur pilavı
Salata

Spor
2 saat temizlik 120 puan

Su
2 litre

@MigiMadid
Yawrukush
Gayet guzel canim:)
Sana gelip bulgur pilavi yiyesim var:)

Ay yok lahmacun ne arar pazarda birkaç sucuk atın yumurtaya süt koydum krep ibi oluyor
Hee iyi bari canisi guzel bir eksiyle gel bu hafta lutfen :)

Cok guzel kuzum :)

Pizza 1 dilimden olsaydi , donerde ekmeksiz olsaydi sahane olurdu esim, 10dk yuruyus cezasi gelecek menuye malesef

Esin kirildigini anlamis ne guzel, o recellli ekmek ne tatli gelmistir:)

Guzel olmus canim :)

bir de kızlar ben su içemiyorum şu ara normalde lıkır lıkır içerdim ya diyete başladığımdan beri tersibe döndü bana bi öneri verecek olan var mı ?
Canim telefonda uygulamalar var yukluyorsun bildirim geliyor su ic diye ondan yukleyebilirsin ya da 1 surahiyi hazirlayip goz onune koyup ,gidip gelip icebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…