şekersiz 21 gün diyeti tekrar başlamayı düşünüyorum.Seker hepimizin zayif noktsi canim ben seker istegimi hurma yiyerek bastiriyorum.
Acayip sekerli bir meyve, oyle kesiyor ki tatli ihtiyacini.
boyutuna gore 1 adeti 50-70 kalori arasinda.
geçmiş olsun özgecim.Bogazim cok fena, bogaz kapsulu aliyorum.
C vitamini aldim, bitki cayi ictim, suanda iciyorum, limonlu acili corba hazirladim ictim.
Sabaha toparlarim insallah canim..
Sagol kuzum benimÇok güzel çıkmışsın ablacım yakından fotoğrafını ilk defa görüyorum:)
Ozamn sorun yok kuzum guzel gorunuyor afiyet olsun.Ay yok lahmacun ne arar pazardabirkaç sucuk atın yumurtaya süt koydum krep ibi oluyor
Valla dun benim 800 falandi kalorim 2000 verdi ama hic okadar yenedim daha.Ben de onu tam anlayamadım ama sanırım 1600 normal, 1100 de kilo vermek için
Çok tatlısın Özlemcim
Maşallah bu güzelliğe
Yalnız seninkiler biraz büyüse kimbilir ne güzel yürüyüşler yaparsın ilerde bu sahilde, çok şanslısın
NE kadar tatlısın abla maşallah
tombik olmamas be kuzum hemde aksm aksm biraz daha dikkat etmelisin menune canim birde sporlqr icin benide etiketlersen kacirmamis olurum canim bazen gozumden kacabiliyor yoksa.Bugunku menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle yaptıgım pizza
Menemen zeytın peynir
Oglen
Yaprak sarma 10 tane falan
Üzüm
Ara kuru kayısı
1 tane zuber
Aksam
Tombık doner yedım dısardaydıkyerken aklıma gelmıyor yedikten sonra xpk pısman oldum
2 lt su
1 saat yürüyus_ puanı nasıl hesaplayacagımı bilemedim
1 saat ev işi 120 puan
20 dk plates 60 puan
Yawrukush
Canim ev isininde puani var hesaplayabilirsin, menunu begendimbir eylül menü:
sabah: o gördüğünüz lahmacun da pizza da olmayan krep- omlet arası yumurta
yeşillik çay
ara: 1 b kefir, 1 muz,1 kayısı (kuru), 5-6 kavulmamış fındık
ara: 1 fincan yeşil çay, şu unonun atıştırmalık pakette olanlarından var ya siyah çok tahıllı yazan ondan beş tane
akşam: bir kaseden az yarmalı yoğurt çorba, bir kase yeşil mercimek, salata, bir dilim ekmek
ekmeği yemesem de olurdu ama akşam geç yatıyorum acıkıp mutfak faresi olmak istemedim
spor bugün tamamen ev işi temizlik yaptım kollarım tutmuyor resmen daha ütü var kızlar480 p, 2den az su.
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Bugunden itibaren dikkat etmelisin canim ben suan kendimi incecik hissediyorum belki incecik degilim ama psikoloji olarak cok iyiyim acim ama.tavsiye ederim tartilcam birazdanda.canım valla çok gezdim çook yoruldum çok yüzdüm ama yedim de ama o kadar gezdik ki sabah aç akşam çok yedim yaaKozmogirl17
Sağ ol canım benim, inşallah veriler bakalım neymiş bu proluk
Iyi yolculuklar canimKızlar yarın istanbulda son günüm, gece yolcuyum
Menun guzel olmus balim bugun eksi geliyormu.eylul 01 menum
sabah 8
3 yk yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz,1 orta boy erik
oglen 2
steak , 5 parmak kadar biber,2 tane mantar
ara: filtre kahve sutlu
aksam
3 dilim karpuz
2.5lt su
spor
mekik:50*2:100
leslie:30*3:90
ip200*2:400
toplam:590
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Patstes gozleme ablam napmissin senIyı geceler canlar haftasonu yoğunluktan gelemedim. Cumartesi domates suyu yapmakla geçti üç kez pazara git gel eve ın çık bütün kaslarım ağrıyor
Cumartesi menüm
Kahvaltı 11 de biraz patates kızartması domates salatalık zeytin peynir çay yarım dilim ekmek
15 avuç içi kadar otlu gözleme
20 de ciğer et karışık sote yoğurt bir dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 8000 adım 400 puan
8 saat domates suyu yapmak dolma biber oy diz ev işi sayılır. 960 puan
Toplam 1360 puanKozmogirl17
Yawrukush
Cumartesiye hore daha iyi ama dondurmaya ceza gelir özgemden.Pazar menüm
Sabah 11 de 2 dilim tereyağlı ekmek biber kavurması yoğurtlu peynir zeytin
14 1 küçük elma bir salkım üzüm
16 filtre kahve
18 ıki top dondurma aldım bitiremedim
20 de 4 er kaşık nohut bulgur pilavı yoğurt 2 salatalık turşusu
22 bir küçük elma
Su 2 lt
Spor 8000 adım 400 puan
4 st ev işi 480 puan
Toplam 880 puanKozmogirl17
Yawrukush
Aksam yememissin kuzum ama menun guzel bende dun ayni saatte yedim bidaha yemedim suan coooook acta degilim 3 4 gundur bunyem alisti ac ggezmeye bakim kac kilo gelcez.1 Eylül Menüm
10:00
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Domates, 3 ceviz
13:30
5 tane fırın köfte
19:30
Badem sütlü küçük boy şekersiz latte
21:30 yeşil çay
2lt su
Spor(2590p)Kozmogirl17
1000 ip atlama(2000p)
10000 yürüyüş(500p)
30dk fitnes(90p)
Bu haffta birinci belli ikincileri gorelim tatlım.cok mutevazi oldum dimi
Tekrardan gecmis olsun tatlim ozaman aman dikkat diyimKizlar size gore dun bana gore bugun acayip bir gun oldu.
Arasin hastaligi bana bulasti oda hasta bende hastayim.
Tum gun hastaligima ragmen o kadar sey yaptim ki..
Suan oturdugum yerde sip sip terliyorum.
Cocuklari uyuturken uykuya kalmistim, resmen kalktim takima giremedim diye.
Kozmogirl17 , @Derya_the_queen sagolun kizlar her sey yolunda.
Ilk is gunun cok guzel gecsin Filizcanim, keyifli bir sene gecirmeni diliyorum.
Pizza mı kepekli ekmekle yaptım canım yanı uzerıne de zararlı malzeme koymadım ama doner keske yemeseydım dedııın gıbısabah menemeni yedin neden pizzayida yedin neden neden, doner deyemis bide ekmeksiz olsaydi bari. kaptan acimaz cezalari yazar
Masallah diyim canim, 2 oglumda da esim 1 gece kalkmamistir.Biz dönüşümlü uyanıyoruz Zeynep (minik canavar) içinbazen gece taş kağıt makas oynuyoruz. Kim yenilirse Zeynep’le o uyanıyor
Ne sinaviydi canim, nasil gecti?Kizlar selam gün boyu sınavdaydım çalışmış gibi girdim birde ve haşat gibiyimmesajları insallah bugun okuyacagim kendime gelebilirsem
Canim ben kuzulara her seyi gapten aliyorum cok sagol haber verdigin icin.Yawrukush ,@pembecanavar carter &oshkosh 'da bakin burda baya indirim vardi . oncelik cocuklarin ,kilo verince kendime alisverise cikarim
Cok guzel yapmissin canim :)Selam kizlar nasilsiniz ben bugun misafir agirladim ama bu sefer uyaniklik yapip kuru pilav salata yaptimucuz atlattim anlicaginiz sonrada cocuklarimla sahile gidip bi guzel yuruyus yaptim
Yilda 1 kez kendim agzima isterim derim ki dogum gunumde bu sabah cocuklar uyaninca sen ilgilen yilda 1 kez sadece ben uyuyayim.Al bendende okadar ozgecim bu erkekler hepmi ayni ben hic gormedim cocuklarla ben ilgileneyimde aman bizim hatun uyusun dedigini yok yani cagir anneni baksin cocuklara uyu sende diyor bende onu yapamiyorum.
Harika :) ben sinner'in 2 sezonunu da bitirdim:)Yawrukush özgecim naber? Vikings'e ara verip başladım the sinner'a, karnıma yumruk yemiş gibi izliyorum
İlk sezon 7. bölümdeyim, sen nerdesin
Sende dikkat et kendine kuzum aman diyeyim..İyi yapmışsin canım, haftasonu sınavlar da olunca yoğun geçti. Çok yorgunum yanlış hafta seçti benim arkadaşlar gelmek için. Onlarla çok gezdik, gezmedigimiz zaman da bir sürü ev işi çıktı bana. Dinlenemedim. Bugün de başım filan döndü sorma, korkumdan birşeyler yedim bu akşam fazladan. Dün de halsizdim ya inşallah uykusuzluktan filandir.
Düzene girerim yakında canım.
Eksik olma canim, boyle azar azar giden kilolar daha kalici oluyor, dogru yoldasin :)Tesekkur ederim sagolasin dikkat ediyorum az az gidiyo ama ben bundan once cok cok verip hemen g er i aliyordum simdi daha iyi gidiyor hepinizin sayesinde
Oy oy oy Tubis yuruyusle telafi et bugunBugun disarda yemek zorunda kaldigim icin biraz hos bir menüyazamicam.
Sabah
Gozleme 2 tane icli kofte cay
Aksam
1 bucuk pişi2 kaşık nutella peynir domates 4 zeytin 1 tane mini browni
Ha birde dondurma yedim
Menuyu yazmadim sizde okumadiniz varsayabiliriz bence
Canim menun sporun guzel ama hala menulerin biraz fazla geliyor bana.Iyi geceler kızlar bugün başım çatlıyor geçmişe hiç bakamadım herkes ıyidir ınşaallah haftasonunuz güzel geçmiştir umarım listemi bırakıp çıkıyorum öptüm herkesi
Kahvaltı:9.30
1 dilim peynir dün erkek arkadaşıma etli sote gibi bisey yapmıştım onun üzerine yumurta kırıp yedim menemen gibi oldu yani közlenmiş patlıcan 2 çatal 1 küçük kutu süt
Oglen: 16.15
Et Yahni pilav 5 kaşık kadardı tavuk suyu çorba bu yemek ve çorbanın yarısını anca yedim
Ara öğün: 1 kefirix
Aksam: 19.30
1 kase kuru yemiş kuck kasede 2 avuç kadar 1 tane nektarin yeşil kuck olanları var ya
2 litre su
Bugün sabah açılış akşam kapanış olduğum için iş yerinde spor yapacak zamanım olmadı ben adımlarımı yazayım
8.892 adım var bunu 9 binden sayarız bence :)
9000= 450
Yarın tam gaz devam ben regl olamadım halabu yüzden tartıda yüksek çıkıyorum olsam da bir kurtulsam:) öptüm çok cok
Cok guzelsin ozlemcim masallah sana.1EYLÜL MENÜM
Eki Görüntüle 2303502 Eki Görüntüle 2303503 Eki Görüntüle 2303505
SU =2Lt
Ev işi 3 saat = 360 puan
Yürüyüş 3 saat = 540 puan
Yemek pisirmek 2 saat =240 puan
Hayali ip 500 tane = 1000 puan
3500 adım =175 puan (cocuklarin pesinde kosarken teli yanimda tasiyamadigim icin biraz dusuk oldu adimlarim)
TOPLAM = 2315
Eki Görüntüle 2303511
Bu resmide sizin icin yürüyüs yaparken cektim ama atmaya firsat vermedi cocuklarim kizlar.
haftanin birinicisi nasıl oluyor..birinciler nabiyor. ben baktim da anlamadimSagol kuzum benim
Ozamn sorun yok kuzum guzel gorunuyor afiyet olsun.
Valla dun benim 800 falandi kalorim 2000 verdi ama hic okadar yenedim daha.
Ya simdide yuruyorum tabi ama tek tempolu kulakliklarimi takıp yol boyu yurumek gibisi varmı
tombik olmamas be kuzum hemde aksm aksm biraz daha dikkat etmelisin menune canim birde sporlqr icin benide etiketlersen kacirmamis olurum canim bazen gozumden kacabiliyor yoksa.
Canim ev isininde puani var hesaplayabilirsin, menunu begendim
Bugunden itibaren dikkat etmelisin canim ben suan kendimi incecik hissediyorum belki incecik degilim ama psikoloji olarak cok iyiyim acim ama.tavsiye ederim tartilcam birazdanda.
Iyi yolculuklar canim
Menun guzel olmus balim bugun eksi geliyormu.
Patstes gozleme ablam napmissin sen
Cumartesiye hore daha iyi ama dondurmaya ceza gelir özgemden.
Aksam yememissin kuzum ama menun guzel bende dun ayni saatte yedim bidaha yemedim suan coooook acta degilim 3 4 gundur bunyem alisti ac ggezmeye bakim kac kilo gelcez.
Ben hutma yerken durduramiyorum malesef kendimi bi tabagi rahat yerim.Seker hepimizin zayif noktsi canim ben seker istegimi hurma yiyerek bastiriyorum.
Acayip sekerli bir meyve, oyle kesiyor ki tatli ihtiyacini.
boyutuna gore 1 adeti 50-70 kalori arasinda.
Tamam kozmocum etiketlerimSagol kuzum benim
Ozamn sorun yok kuzum guzel gorunuyor afiyet olsun.
Valla dun benim 800 falandi kalorim 2000 verdi ama hic okadar yenedim daha.
Ya simdide yuruyorum tabi ama tek tempolu kulakliklarimi takıp yol boyu yurumek gibisi varmı
tombik olmamas be kuzum hemde aksm aksm biraz daha dikkat etmelisin menune canim birde sporlqr icin benide etiketlersen kacirmamis olurum canim bazen gozumden kacabiliyor yoksa.
Canim ev isininde puani var hesaplayabilirsin, menunu begendim
Bugunden itibaren dikkat etmelisin canim ben suan kendimi incecik hissediyorum belki incecik degilim ama psikoloji olarak cok iyiyim acim ama.tavsiye ederim tartilcam birazdanda.
Iyi yolculuklar canim
Menun guzel olmus balim bugun eksi geliyormu.
Patstes gozleme ablam napmissin sen
Cumartesiye hore daha iyi ama dondurmaya ceza gelir özgemden.
Aksam yememissin kuzum ama menun guzel bende dun ayni saatte yedim bidaha yemedim suan coooook acta degilim 3 4 gundur bunyem alisti ac ggezmeye bakim kac kilo gelcez.
Yapariz neden yapamayalim ama bana sorarsan bu kadar sert, keskin bir diyete gerek yok.şekersiz 21 gün diyeti tekrar başlamayı düşünüyorum.
bunu denemişiliğimvar
instada birisi var
203 gündür şekersiz deniyor
bu süreçte 35 kg verdi.
spor yok.
şeker un tuz ekmek yemedi.
bide doğal besleniyor.
biz niye yapamiyoruz.
Canim benim cok tesekkur ederim.geçmiş olsun özgecim.
Hasta olmak da luks ana babaya..Tekrardan gecmis olsun tatlim ozaman aman dikkat diyim
Canim eslestik ya takimimizin icine, esler gunluk egzersiz puanlarini yaziyor,haftanin birinicisi nasıl oluyor..birinciler nabiyor. ben baktim da anlamadim
Sagol ozgem .Canim eslestik ya takimimizin icine, esler gunluk egzersiz puanlarini yaziyor,Kozmogirl17 kaptanda onlari haftalik olarak topluyor ve hangi es grubu 1. acikliyor cuma gunu.Birinciler diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazaniyorlar:)
medjool hurmasi aliyorum ben en buyuk olanlarindan, sirf tatli istegimi bastirsin diye, hergun aci kahvemin yaninda 1 tane yiyorum kuzum.Ben hutma yerken durduramiyorum malesef kendimi bi tabagi rahat yerim.
Gunaydin esim nasilsin :)Tamam kozmocum etiketlerimbundan sonra daha cok dıkkat edecegım ıns
Evet aynen oyle ben bikere cok hasta oldum annemle babam geldi cocuklara bakmaya ama ayakta durmaya mecalim yoktu neyse gittim girdim yataga uyuyim dedim buyuk korayim dururmu geliyo gidiyo bana bakiyor aciyor yorgani yanima giriyo 5 dk yatiyo sikiliyo kalkiyor 2 saatte 10 dakika uyutmadi ya beni inatla cikmadim bende yataktan amaHasta olmak da luks ana babaya..
Hatta ozellikle annelere, herkesin sagligi yerinde olsun, hastalik cok zor kuzum...
Valla ozellikle ramazanda bi tabak bitiririmmedjool hurmasi aliyorum ben en buyuk olanlarindan, sirf tatli istegimi bastirsin diye, hergun aci kahvemin yaninda 1 tane yiyorum kuzum.
Regli oncesi bazen 2 tane yiyorum ama fazlasini nasil yiyorsunuz ya acayip tatli..
Canim mis gibi oluyor evin ne guzel.selam kızlar naslısınız? umarım hekes iyidir geçmiş yine yapamıyorum ben..
yarın temizlik var kadın çağırdım. aslında her şey ütüyle başladı.. ütü yapmak için yatak odasına gittim bi şey gördüm onu kızımın odasına götürdüm baktım oyuncakları çok dağılmış onları toplayayım derken oyuncak kutularını boşaltıp yıkadım, düzenledim kitaplarını toparladım küçülen oyuncakları ayırdım. oyuncak kutusuna giren çöpleri attımsonra oğlumun odasına girdim onunda biriktirdiği çöpleri attım çalışma masasını boşalttım.. derken ütüye başladım.. saat 11den 18 e kadar sadece yarım saat yemek ve 10 dk kahve için oturdum neyse sonuç olarak kadın geldiğinde temizlemek için yerleri görebiliyor olacak
birkaç gün sonra oğlumun doğum gününü kutlamayı düşünüyoruz tabi hava durumuna da bağlı biraz. kızımın da okulu yarın başlıyoryine yoğun günler ufukta beni bekliyor..
Gayet guzel canim:)1 Eylül Pazar menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Kuşbaşı et
Salata
Akşam 18:30
1 porsiyon bulgur pilavı
Salata
Spor
2 saat temizlik 120 puan
Su
2 litre
@MigiMadid
Yawrukush
Hee iyi bari canisi guzel bir eksiyle gel bu hafta lutfen :)Ay yok lahmacun ne arar pazardabirkaç sucuk atın yumurtaya süt koydum krep ibi oluyor
Cok guzel kuzum :)menüm
sabah
1 krep
labne
3 zeytin
domates salatalık
1 dlm ekmek
1 yk tahin pekmez
öğlen
çorba
1/2 tbk etli kuru fasülye
yoğurt
ara
2 kare bitten
az sütlü kahve
akşam
ali nazik (dışardan)
az bulgur pilavı
yarım bdk ayran
spor
7 saat ev işi =840 puan
Pizza 1 dilimden olsaydi , donerde ekmeksiz olsaydi sahane olurdu esim, 10dk yuruyus cezasi gelecek menuye malesefBugunku menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle yaptıgım pizza
Menemen zeytın peynir
Oglen
Yaprak sarma 10 tane falan
Üzüm
Ara kuru kayısı
1 tane zuber
Aksam
Tombık doner yedım dısardaydıkyerken aklıma gelmıyor yedikten sonra xpk pısman oldum
2 lt su
1 saat yürüyus_ puanı nasıl hesaplayacagımı bilemedim
1 saat ev işi 120 puan
20 dk plates 60 puan
Yawrukush
Esin kirildigini anlamis ne guzel, o recellli ekmek ne tatli gelmistir:)bu arada 31 ağustos menü paylaşamadım dün uyuyakalmışım sonra da uyanıp bi iş peşine düştüm :
sabah: kaşarlı omlet
peynir,
domates
salatalık
eşim zorla çeyrek dilim ekmeğin üzerine reçel bal yapıp verdi önceki gün konuştuklarımızdan dolayı kırıldığımı anladı galiba
çay
ara: iki kayısı, ada çayı, yeşil çay, normal çay, 1 ceviz
akşam: bir tabak mercimek haşlayıp kavurdum (yeşil), bol salat, bir dilim tahıllı ekmek
ev işi + yürüyüş: 490 p
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
Guzel olmus canim :)bir eylül menü:
sabah: o gördüğünüz lahmacun da pizza da olmayan krep- omlet arası yumurta
yeşillik çay
ara: 1 b kefir, 1 muz,1 kayısı (kuru), 5-6 kavulmamış fındık
ara: 1 fincan yeşil çay, şu unonun atıştırmalık pakette olanlarından var ya siyah çok tahıllı yazan ondan beş tane
akşam: bir kaseden az yarmalı yoğurt çorba, bir kase yeşil mercimek, salata, bir dilim ekmek
ekmeği yemesem de olurdu ama akşam geç yatıyorum acıkıp mutfak faresi olmak istemedim
spor bugün tamamen ev işi temizlik yaptım kollarım tutmuyor resmen daha ütü var kızlar480 p, 2den az su.
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Canim telefonda uygulamalar var yukluyorsun bildirim geliyor su ic diye ondan yukleyebilirsin ya da 1 surahiyi hazirlayip goz onune koyup ,gidip gelip icebilirsin :)bir de kızlar ben su içemiyorum şu ara normalde lıkır lıkır içerdim ya diyete başladığımdan beri tersibe döndü bana bi öneri verecek olan var mı ?
Ben 1 tabak yesem hastaneye kaldirirlar beni, sekerden 1 taneden bile agzim yaniyor resmen :))Valla ozellikle ramazanda bi tabak bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?