EV işlerini şimdiye kadar 1 puanla çarpmış olmam
Kızlar bugün ekmek pilav ve makarna türevlerini ağzıma aşmayacağım eğer kendimi iyi hissedersen yarın da öğlen yapacağım bakalım basıl olacak
ben çok yanlış hesaplamişim.
Birileri yerken kendini tutmak çok zor oluyor ya
bak bugün 20 dk ütü yaptım sabah
10 dk bulaşık boşaltma.
30 dk... 60 puani aliyorum
dün 9:30
biber kızartmasi
zeytin
peynir
akşam
semizotu yemegi
su : hiç saymadim.
ev işleri 4 saat: 480 puan.
30 kez mekik: 60 puan
top puan: 540 puan:)
iyimiş ben sporu 1000 puan yapmam lazim. taktim kafama...
deftere yazdim jumping jacki anlatamadim atlama skoru dedim. grup zıplama o zıplama demişlerdi. ortalık karıştı.evet sanırım grubu büyük bir yanlıştan döndürdüm
hadi bakalım, kolay gelsin. yumurta falan ye arada tok tutsun.
ayy hem de nasıl
hele "sen hiçbir şey yemedin" demeleri...
ha şöyleeeee
ekmeklivaaay baya güzel bitmiş gün
arada hiçbir şey yok mu
semizotu ekmeksiz mi?
ekmekli
3 dilim.. dogru sölüyorume sabah ekmek var mı?
ben de diyorum nasıl helal valla dayanmış
kaç dilim, doğru söyleee
3 dilim.. dogru sölüyorum
Hayırlı yolculuklar kuzumKızlar yarın istanbulda son günüm, gece yolcuyum
deftere yazdim jumping jacki anlatamadim atlama skoru dedim. grup zıplama o zıplama demişlerdi. ortalık karıştı.
off kilo çabuk aliniyor çok sinir bozucuu.23 Agustos 56,3(yanlış hatırlamıyorsam)
2 Eylül 59.1köy
ödem olmus olabilirKizlar bugun ben cok artıciktim niye yaaadun bozdum diye bu kadar çok cikacagimi dusunmedim 57.7 ciktim + 700 1 hafta ac yasiyorum karar verilmistir
kızlar mevsim geçişleri ya vucüt ödem yapıyor olailir bozmayın moralinizi23 Agustos 56,3(yanlış hatırlamıyorsam)
2 Eylül 59.1köy
bugün tartıya çıkıcam buarada düzenli fotoda cekerimartık evimdeyim kızlar ... düzenli kitap okumaya da basladım an itibariyle .. oğlum için güzel alıskanlıkları önce kendim edinmeye çalısıyorum akşamları onadamasallar okumaya baslıcam 1 yasına giriyor 4 eylülde ,,, güzel nesiller yetiştirelim inşallah..sağlıklı huzurlu basarılı güzel ahlaklı nesillerimiz olsun tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?