Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende düzenli bi hayat için elimden geleni yapmaya çalışıyorum şu bipolar rahatsizliğim olmazsa

canım oğlumun gelişimi konu olunca kendi yediğimden kısar yine alırım... üsütüne başına pahalı kıyafetler asla almam ama bu tür şeyler gözüme gelmez ... hemen notumu aldım bile

canım oğlumun gelişimi konu olunca kendi yediğimden kısar yine alırım... üsütüne başına pahalı kıyafetler asla almam ama bu tür şeyler gözüme gelmez ... hemen notumu aldım bile

ya bir de giving tree var yine onun hani bu ağaçtan sürekli bir şeyler isteyen çocuğun hikayesi
ama bu hikayeler çok kısa ve renkli güzel kuşe kağıda bastıkları için fiyatı uçuk oluyor
bir de çocuk kalbi gibi çok hüzünlü kitaplar okutmak en azından çok fazla okutmak istemem açıkçası.
paylaşımcı olmaktan ziyade anksiyete hastası oldum yaa. Bu konuda şaka yapmıyorum.
yani daha yumuşak anlatımları olsun istiyorum kitapların.

Supersin, ben kendim okumayi severim, benim kizim da henuz ona okumama izin vermiyor (18 aylik) ama kitaplarla oynamayi cok seviyor en azindan. ben de ara ara hep deniyorum
bunu satin aldim bile
bunu da listeye ekledim, indirime girince alacagim

katılıyorum aşırı hüzünlü kitapları bende okumayı sevmiyorum

Çok güzel bir düşünce çocuklar söyleneni değil gördüklerini yapıyorlar

Supersin, ben kendim okumayi severim, benim kizim da henuz ona okumama izin vermiyor (18 aylik) ama kitaplarla oynamayi cok seviyor en azindan. ben de ara ara hep deniyorum

bunu satin aldim bile

bunu da listeye ekledim, indirime girince alacagim
katılıyorum aşırı hüzünlü kitapları bende okumayı sevmiyorum

ay bir de geçen çılgın hırsız çizgi filminde gördüğüm kuklalı kitaplar daha bebeklik çağından yeni çıkmış çocuklar için çok dikkat çekici olabilir. ondan da tavsiye verecek anneler çıkar muhakkak gruptan.
bir de küçük prens kitabına ben kılımdır ama tabi felsefesi hoş bir kitap.
biraz daha büyüyünce okunacak kitaplardan.
ben de daha çok masalsı olsun istiyorum böyle ama eğitici de.
bakın böyle böyle yapmayın böyle olur gibi ama biraz da fantastik olsun.
kendim yazıcam en sonunda şu kursa bir gideyim :)

bilim kurgu fantastik hayal dünyalarını geliştiriyor.hepsinden az az vermek lazım .. salt bilimde okusun isterim,, biraz sanat , biraz kurgu çok sey istiyorum

arkadaslarinda sende dilerim en kisa zamanda huzurlu gunlere kavusursunuz canim...
biz hep burdayiz bunaldikca gel :)
Amin
Yakında dönüş yaparım.
Benim küçüğü kreşe yazdırdım. telaşım var şimdi. Vakit buldukça geliyorum her fırsatta

vaaaaay canikom beeeee
poğaçalardan sonra nasıl bir azim
tebrik ederim

gunden gune eriyorsun kankim
saol kankim .moonlite duydunmu tavana yansiyan resim var ve telefonundan hikayeyi okuyosun ,kitapta cabuk bikiyolar ,bu cok guzel orda bulacagini tahmin ediyorum .

Eklentiler

• BE051FE9-3A76-4A0B-91C4-3D8E85BC2B66.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
kaptanim.@Yawrukush
güncel kg güncelleyememiş.
bişey dicem callanectics nasıl oluyo o mekik herhangi karin egzersiz degilmi
O spor hakkinda cok bilgim yok cannim netten bak bulursun plates tarzi biseydi ben baktigimda ama cok ilgilenmedigim icin incelemesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…