bende düzenli bi hayat için elimden geleni yapmaya çalışıyorum şu bipolar rahatsizliğim olmazsabugün tartıya çıkıcam buarada düzenli fotoda cekerimartık evimdeyim kızlar ... düzenli kitap okumaya da basladım an itibariyle .. oğlum için güzel alıskanlıkları önce kendim edinmeye çalısıyorum akşamları onadamasallar okumaya baslıcam 1 yasına giriyor 4 eylülde ,,, güzel nesiller yetiştirelim inşallah..sağlıklı huzurlu basarılı güzel ahlaklı nesillerimiz olsun tavsiyelere açığım
canım oğlumun gelişimi konu olunca kendi yediğimden kısar yine alırım... üsütüne başına pahalı kıyafetler asla almam ama bu tür şeyler gözüme gelmez ... hemen notumu aldım bileay ben onu yerim yaaaa
daha 1 yaşında mı nasıl da minnoştur o
dr seuss un kitapları çok güzelmiş "the places you'll go" gibi bir kitabı varmış falan çok güzel demişlerdi de çok pahalı geldi bana bir çocuk kitabı için. onun bir kaç kitabı öyküsü var.
onun dışında ben de çok tavsiye istiyorum bu tarz kitaplarla ilgili
canım oğlumun gelişimi konu olunca kendi yediğimden kısar yine alırım... üsütüne başına pahalı kıyafetler asla almam ama bu tür şeyler gözüme gelmez ... hemen notumu aldım bile
Supersin, ben kendim okumayi severim, benim kizim da henuz ona okumama izin vermiyorbugün tartıya çıkıcam buarada düzenli fotoda cekerimartık evimdeyim kızlar ... düzenli kitap okumaya da basladım an itibariyle .. oğlum için güzel alıskanlıkları önce kendim edinmeye çalısıyorum akşamları onadamasallar okumaya baslıcam 1 yasına giriyor 4 eylülde ,,, güzel nesiller yetiştirelim inşallah..sağlıklı huzurlu basarılı güzel ahlaklı nesillerimiz olsun tavsiyelere açığım
bunu satin aldim bileay ben onu yerim yaaaa
daha 1 yaşında mı nasıl da minnoştur o
dr seuss un kitapları çok güzelmiş "the places you'll go" gibi bir kitabı varmış falan çok güzel demişlerdi de çok pahalı geldi bana bir çocuk kitabı için. onun bir kaç kitabı öyküsü var.
onun dışında ben de çok tavsiye istiyorum bu tarz kitaplarla ilgili
bunu da listeye ekledim, indirime girince alacagimya bir de giving tree var yine onun hani bu ağaçtan sürekli bir şeyler isteyen çocuğun hikayesi
ama bu hikayeler çok kısa ve renkli güzel kuşe kağıda bastıkları için fiyatı uçuk oluyor
bir de çocuk kalbi gibi çok hüzünlü kitaplar okutmak en azından çok fazla okutmak istemem açıkçası.
paylaşımcı olmaktan ziyade anksiyete hastası oldum yaa. Bu konuda şaka yapmıyorum.
yani daha yumuşak anlatımları olsun istiyorum kitapların.
katılıyorum aşırı hüzünlü kitapları bende okumayı sevmiyorumya bir de giving tree var yine onun hani bu ağaçtan sürekli bir şeyler isteyen çocuğun hikayesi
ama bu hikayeler çok kısa ve renkli güzel kuşe kağıda bastıkları için fiyatı uçuk oluyor
bir de çocuk kalbi gibi çok hüzünlü kitaplar okutmak en azından çok fazla okutmak istemem açıkçası.
paylaşımcı olmaktan ziyade anksiyete hastası oldum yaa. Bu konuda şaka yapmıyorum.
yani daha yumuşak anlatımları olsun istiyorum kitapların.
Çok güzel bir düşünce çocuklar söyleneni değil gördüklerini yapıyorlarbugün tartıya çıkıcam buarada düzenli fotoda cekerimartık evimdeyim kızlar ... düzenli kitap okumaya da basladım an itibariyle .. oğlum için güzel alıskanlıkları önce kendim edinmeye çalısıyorum akşamları onadamasallar okumaya baslıcam 1 yasına giriyor 4 eylülde ,,, güzel nesiller yetiştirelim inşallah..sağlıklı huzurlu basarılı güzel ahlaklı nesillerimiz olsun tavsiyelere açığım
Supersin, ben kendim okumayi severim, benim kizim da henuz ona okumama izin vermiyor(18 aylik) ama kitaplarla oynamayi cok seviyor en azindan. ben de ara ara hep deniyorum
bunu satin aldim bile
bunu da listeye ekledim, indirime girince alacagim
katılıyorum aşırı hüzünlü kitapları bende okumayı sevmiyorum
bilim kurgu fantastik hayal dünyalarını geliştiriyor.hepsinden az az vermek lazım .. salt bilimde okusun isterim,, biraz sanat , biraz kurguay bir de geçen çılgın hırsız çizgi filminde gördüğüm kuklalı kitaplar daha bebeklik çağından yeni çıkmış çocuklar için çok dikkat çekici olabilir. ondan da tavsiye verecek anneler çıkar muhakkak gruptan.
bir de küçük prens kitabına ben kılımdır ama tabi felsefesi hoş bir kitap.
biraz daha büyüyünce okunacak kitaplardan.
ben de daha çok masalsı olsun istiyorum böyle ama eğitici de.
bakın böyle böyle yapmayın böyle olur gibi ama biraz da fantastik olsun.
kendim yazıcam en sonunda şu kursa bir gideyim :)
Umuyorum ki oyledirödem olmus olabilir
Aminarkadaslarinda sende dilerim en kisa zamanda huzurlu gunlere kavusursunuz canim...
biz hep burdayiz bunaldikca gel :)
Yapmayin kuzum beeEV işlerini şimdiye kadar 1 puanla çarpmış olmam
gunden gune eriyorsun kankimslm kizlar
cuma:63.2
pazartesi:63
fark:200
1 Eylül Menüm
10:00
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Domates, 3 ceviz
13:30
5 tane fırın köfte
19:30
Badem sütlü küçük boy şekersiz latte
21:30 yeşil çay
2lt su
Spor(2590p)Kozmogirl17
1000 ip atlama(2000p)
10000 yürüyüş(500p)
30dk fitnes(90p)
saol kankim .moonlite duydunmu tavana yansiyan resim var ve telefonundan hikayeyi okuyosun ,kitapta cabuk bikiyolar ,bu cok guzel orda bulacagini tahmin ediyorum .gunden gune eriyorsun kankim
Duymamistim ama cok guzel gorunuyor, hemen aldim bir tanesaol kankim .moonlite duydunmu tavana yansiyan resim var ve telefonundan hikayeyi okuyosun ,kitapta cabuk bikiyolar ,bu cok guzel orda bulacagini tahmin ediyorum .
Yok canımmm23 Agustos 56,3(yanlış hatırlamıyorsam)
2 Eylül 59.1köy
O spor hakkinda cok bilgim yok cannim netten bak bulursun plates tarzi biseydi ben baktigimda ama cok ilgilenmedigim icin incelemesimkaptanim.@Yawrukush
güncel kg güncelleyememiş.
bişey dicem callanectics nasıl oluyo o mekik herhangi karin egzersiz degilmi
benim cok isime yariyo kitapta isik acik oluyo bunda oda karanlik, yatakta uzanmista oluyomDuymamistim ama cok guzel gorunuyor, hemen aldim bir tane
tesekkurler
Çok güzelmiş busaol kankim .moonlite duydunmu tavana yansiyan resim var ve telefonundan hikayeyi okuyosun ,kitapta cabuk bikiyolar ,bu cok guzel orda bulacagini tahmin ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?