- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Kuzum disardaydim gun boyu disarda oldugumda ben pek birsey yiyemiyorumCanım öğünlerin çok az değil mi günde en az 2 ana öğün mutlaka tüket veya 3 ana öğün tüket 1 tanesini ödem söktürücü içeceklerle değerlendirebilirsin zararlı şeyler yemiş bile olsan ertesi gün yeni bir gün senin için böyle yaparak kendine eziyet etme
Aynen çok iyi valla :)) kendisi zaten pilates hocası 34 beden arada vegan besleniyor bide bana bak evin ayı yavrusu gibiA
Afiyet olsun canım ne guzel gayet saglık lı
evet dun hic birsey yemedimmenü bu mu
bu kadar mı?
Valla yani cirkin degilimde cok da aman aman olduğumudusunmuyordum ahaha ama demekki oyleymisim haberim yokmuşDemekki oyleymissin ama senin haberin yokmus
Avokado cok tok tuttu beni ya evet kalorili biliyorum genede başlayıncaduramadimCok az olmus canim ogunlerin, bir de avokado cok kalorili, yarim hatta ceyrek ekleyin menulerinize derler. ama birsey diyemiyorum cunku menunun gerisi bos
Canim ama boyle hasta olursun bak ben hep yanimda kuruyemiş kutu sütüm ve meyveli buzdolabı poşetine koyup taşıyorum akma kokma olmuyor o tarz şeyleri parfüm gibi çantana at bari veya tam buğday ekmeğinden tost yap onu da iyice sar öğlen yemeği niyetine yeKuzum disardaydim gun boyu disarda oldugumda ben pek birsey yiyemiyorum
Bende calisirken oyle yapiyordum canim meyve koyardim cerez koyardim disari heo is icin cikinca aklima gelmiyorCanim ama boyle hasta olursun bak ben hep yanimda kuruyemiş kutu sütüm ve meyveli buzdolabı poşetine koyup taşıyorum akma kokma olmuyor o tarz şeyleri parfüm gibi çantana at bari veya tam buğday ekmeğinden tost yap onu da iyice sar öğlen yemeği niyetine ye
Hos geldin canimbende yeni az oturayim dedim odam bitmiyor ben birde 2 kere tasicam saka gibi bir daha alisveris yaparken 2 kere dusunecegim galibaNasilsiniz kizlar, kahvemi aldim sohbete geldim:)
Selam canim bende yeni geldimNasilsiniz kizlar, kahvemi aldim sohbete geldim:)
Iyiyiz ablacım sen nasılsın nasıl oldu gribinNasilsiniz kizlar, kahvemi aldim sohbete geldim:)
Hem annenlerle hemde , istanbula mi tasinacaksin canim?Hos geldin canimbende yeni az oturayim dedim odam bitmiyor ben birde 2 kere tasicam saka gibi bir daha alisveris yaparken 2 kere dusunecegim galiba
Sende hosgeldin canisi :) nasilsin gunun nasil gecti?Selam canim bende yeni geldim
Dune gore daha iyiyim Busecim, sagol sordugun icin ama o kadar cok ilac iciyorum ki...Iyiyiz ablacım sen nasılsın nasıl oldu gribin
Kosturmali canim sen nasil oldunSende hosgeldin canisi :) nasilsin gunun nasil gecti?
Cok az olmus sanki tum gun icin. Yufkali omlet ne nasil birsey, tarif versene :)
Ah unutmusumKuzum metemi de gordum ben paylasim yapmisti
Bogazim beni mahvediyor ozlemim , sicacik corbami icecegim birazdan..Kosturmali canim sen nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?